2.9.2021: HERRA ILOITSEE VOIMALLISESTA HERÄTYKSESTÄ SAKSASSA

Kuulin voimallisesta Herätyksestä Saksassa. Nyt valtio sallii meidän, sallii ihmistemme pukeutua säkkivaatteeseen, jopa Berliinissä ja kaikissa kaupungeissa. Emme odottaneet tätä! Berliinissä valtio tarjosi luvan tehdä tämän, jotta he voivat pitää julkisen parannuksenteon ja kutsua ihmisiä tekemään parannusta ja julistaa heille MESSIAAN Tulemusta.

Nyt näette niiden saarnojen hedelmän, jotka ovat meneillään täällä kolme kertaa viikossa, sillä Saksa on aina pinnalla Twitterissä numero 1, numero 1, numero 1, tarkoittaen, että heidän sydämensä ovat nyt valmiit.

Jos he pystyvät saamaan apua valtiolta ja heille annetaan lupa mennä keskustaan ja kutsua kansakunta parannuksentekoon ja julistaa heille MESSIAAN Tulemusta. Ei ole mitään suurempaa aarretta kuin tämä, että joku voi ilmestyä näin suureen kaupunkiin, kuin Berliini, kaupunkiin, joka on täysin hukassa, joka on auki 24/7, eikä koskaan nuku. Se on suurin kaupunki Saksassa, rahoituspääoma. Itse Angela Merkel on siellä.

Seistä siellä ja julistaa sille kaupungille, että MESSIAS on tulossa! Tämä on suurin aarre, mitä Berliini voi koskaan saada ja kertoa heille, että Sanansaattajat, jotka luvattiin, ovat saapuneet, jotta he voivat nyt tietää. Stutgartissa kuulette, että heillä tulee olemaan Konferenssi, jossa he tulevat puhumaan ihmisille MESSIAAN Tulemuksesta, vanhurskauden sanomasta, mitä heidän tulee tehdä henkilökohtaisesti, henkilökohtaisella tasolla.

Raamattu sanoo, jos yksi henkilö tekee parannuksen ja menee JUMALAN Valtakuntaan, koko Taivas pysähtyy ja juhlii. Näette, että tämä sanoma on kuin siemen, tämä, että Saksa on aina pinnalla numero 1 Twitterissä, pinnalla numero 1 Twitterissä, pinnalla numero 1 Twitterissä. Saksalaiset ovat osoittaneet, että he ovat todella vakavissaan ja tosissaan, että kun he vastaanottavat Totuuden, ette voi poistaa heitä totuudesta, koska he voivat nähdä ramman ennen & jälkeen parantumisen, joten tämä on todella suurta! Olemme todella ihmeissämme ja innoissamme siitä Herätyksestä, joka on Saksassa, säkkivaatteen herätys, missä meidän on sallittu tuoda tämä sanoma, meidän tiimimme sinne.

Saksalaiset tulevat nyt ulos pukeutuneena säkkiin. Kuka teistä koskaan ajatteli, että vuonna 2021 voit esitellä saksalaiselle säkkivaatteen, heität sen maahan tällä tavoin ja sanot hänelle, että haluan, että pukeudut tähän! Kuka koskaan kuvitteli, että saksalainen pukeutuisi tuollaiseen tänä modernina aikana? Mutta tämä on niiden voittojen tähden, mitä he ovat ottaneet täältä. Tarkoittaen, että ne rammat, joiden näette kävelevän täällä, ovat etuja. Nämä ovat suuria laitteita, valtavan suuria välineitä ihmisten tavoittamiseen, se myöhempi Kirkkaus.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 2.9.2021 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia