TERVETULOA KENIAAN GRAND MEGA HERÄTYS - JA PARANTUMISKOKOUKSIIN

Rakkaat suomalaiset,

Sydämellisesti tervetuloa Keniaan Nakuruun Menengai 6 Grand Mega Herätys - ja Parantumiskokouksiin Jumalan Kirkkauden ja Raamatussa luvatun jälkimmäisen voitelun keskelle!

Parantumis- ja Herätyskokoukset & Kansainvälinen Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien Konferenssi pidetään Menengain kentällä Nakurussa Keniassa 15.-17.10.2023.

Lennämme samoilla lennoilla Suomesta Nairobiin suomalaisten ryhmän kanssa ja olemme samassa kansainvälisessä hotellissa. Seurakunta Keniassa on järjestänyt kaikki kuljetukset: lentokenttä - hotelli - kokouspaikka ilmaiseksi ja kokoukset ovat täysin ilmaisia, ei ole pääsymaksuja, eikä edes kolehtia kerätä.

Matka tulee olemaan siunattu ja koko elämän muuttava. Tulemme todistamaan valtavasti Herran parantumisihmeitä: rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, syöpäkasvaimet sulavat pois ja Herra tulee parantamaan kaikenlaisia sairauksia.

Sanakonferenssi tullaan tulkkaamaan suomeksi ja matkalla on suomalaiset tulkit, joten sinun ei tarvitse osata englantia.

Tervetuloa todistamaan omin silmin koko maailman historian suurinta Herätystä, joka valmistaa pyhää tietä Messiaalle!

Lisätietoa:
Puh. 045 3296787
repentfinland@gmail.com

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia