HERRAN PROFEETAN ELÄMÄNKERTA

KUKA ON HERRAN PROFEETTA DR. DAVID EDWARD OWUOR

"Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä." (Malakia 4:5)

Tri. David Edward Owuor syntyi vuonna 1966 Bondon alueella Keniassa. Hän opiskeli Makereren yliopistossa Ugandassa; Nairobin yliopistossa Keniassa; Ben Gurionin yliopistossa Negevissä, ja Haifan yliopistossa Israelissa. Hän opiskeli myös Giessenin yliopistossa Saksassa Genetiikan laitoksella, jossa hän erikoistui molekyyligenetiikan tekniikkaan, DNA kloonauksen analyysiin ja nukleotidisekvenssi-analyysiin lääkekehityksessä.

Hänen kiinnostustaan tälle alalle kannusti ihmisen geeniperimän kartoituksen saapuminen, joka avasi suuren aarrelöydön molekyylilääketieteessä, koskien tulevaisuuden sairauksien, erityisesti syövän ja Hiv-Aidsin, terapiaa. Tämä on alue, joka on saanut kiinnostusta lääkeyritysten keskuudessa, erityisesti, kun hän tarkasteli geeniekspression säätelyn transkriptiotekijöitä lääketieteellisessä interventiossa potilaissa pienten DNA-molekyylien ja proteiinien tarjonnan kautta.

Kun hän oli päättänyt tohtorin tutkintonsa Haifan yliopistossa Karmelinvuorella, Israelissa, Tri. David E. Owuor liittyi Illinoisin yliopistoon Chicagon Medical Centerissä (UIC), Lääketieteen biotekniikan keskuksessa, väitöskirjan jälkeisiin opintoihin, erityisalueenaan signaalitransduktio lääkkeillä ja kemoterapialla syövässä. Tänä aikana hän tarkasteli tamoxifenin roolia lääkkeenä, joka on tarkoitettu rintasyövän kemoterapiaan sekä mukana olevia signalointireittejä. Hän on myös luennoinut jatko- ja tohtoriopiskelijoille UIC Medical centerin lääkeohjelmassa.

 

HERRAN VIERAILU

Herra kutsui Profeettansa, Tri. David Owuorin, Pyhän Hengen väkevässä vierailussa 3.7.2003, kun hän oli uransa huipulla. Tuossa vierailussa Herra Jumala ilmestyi hänelle Kirkkautensa Pilvessä ja kirjoitti hänelle: Jesajan kirjan luvun 43, jakeet 11 ja 1 (tässä järjestyksessä). Herra kosketti fyysisesti Tri. Owuoria ja nosti hänet ylös ja kantoi hänet toiseen huoneeseen talossaan ja jätti hänet sinne, jonka jälkeen hän palasi takaisin huoneeseensa.

Lokakuussa 2003, Herra ilmestyi Tri. Owuorille jälleen, ja tällä kertaa Hän näytti hänelle Profeetta Mooseksen ja Elian, Herran Jumalan Uuden Liitonarkin yhdellä puolella Taivaassa, Danielin ollessa Arkin toisella puolella. Tuota vierailua seurasi kolmas voimallinen vierailu samassa kuussa klo 03:26 aamulla, kun Herra Jumala esitteli hänelle Mooseksen sauvan (Jumalan sauvan).

Herra vieraili hänen luonaan myös 2.4.2004 klo 14–16 välillä ja esitteli hänet Johannes Kastajalle, joka oli Hänen oikealla puolellaan. Pyhä Henki puhui Tri. Owuorille ääneen, ohjeistaen häntä varoittamaan maailman neljää kulmaa tekemään parannuksen Jeesuksessa Kristuksessa ja valmistamaan tien Kristuksen, Jumalan Karitsan Tulemusta varten.

Tämä oli Herran Jumalan toimeksianto Tri. David Owuorille, joka käänsi hänen elämänsä ympäri ja asetti hänet tielle valmistamaan tietä Herralle ja saarnaamaan parannuksentekoa ja pyhyyttä.

Näitä väkeviä Vierailuja seurasi se, että Herra nosti hänet ylös ja vei hänet Valtaistuimensa luo Taivaassa, puhuen taas tri. Owuorille ääneen, näyttäen hänelle Pyhän Raamatun, joka on Herran Uuden Liitonarkin sisällä Jumalan Valtaistuimella. Silloin salama iski Pyhään Raamattuun kolme kertaa Liitonarkin sisällä, täten aiheuttaen maanjäristyksen Herran Uudessa Liitonarkissa Jumalan Valtaistuimella.

Silloin Ylienkeli pyysi Herran Profeettaa, Tri. Owuoria rukoilemaan ja hän sanoi välittömästi, "Isä, tulen luoksesi ylistyksen ja kiitoksen kanssa, Jeesuksen Kristuksen Väkevässä Nimessä...". Silloin Herran Kirkkaus tuli läpi Kultaisen Kävelytien ja istui Armoistuimelle Uudessa Liitonarkissa.

Siitä saakka Herra on toistuvasti puhunut ja näyttänyt Profeetalleen, Tri. Owuorille, seurakunnan Ylöstempauksen ja Herran tulemuksen, ja kuinka ne tulevat tapahtumaan. Herra käski häntä saarnaamaan parannuksentekoa ja pyhyyttä ja ohjaamaan ihmisiä palaamaan kunnolla Jumalan luo, valmistaen tietä Messiaan Tulemusta varten.

Massiivisissa Kokouksissa, joissa Herran Profeetta, Tri. David Owuor on saarnannut, on tapahtunut lukemattomia Herran ihmeitä ja merkkejä, mukaan lukien sateenkaaren ilmestyminen ja Pyhän Hengen massiivisen vuodatuksen, saavuttaen suuret joukot, tuoden vapautumisen ja parantumisen halvaantuneille ja rammoille, syövät häviävät, sokeat näkevät, ja monia muita ihmeitä tapahtuu; Herra osoittaa tällä kaikella parannuksenteon ja pyhyyden voiman Jeesuksessa Kristuksessa. Herran Profeetta johti Kenian kansakunnan Kansallisen Parannuksenteon, jossa kansakunnan korkein johtaja, Tasavallan presidentti, oli mukana.

5.6.2005 Herran Profeetta shokeerasi kansakuntaa Bukhungun stadionin kokouksessa Kakamegassa Keniassa, kun hän julisti kirkkaana kuivana aurinkoisena päivänä: "Näen sateen, joka lankeaa täällä, ja se on Pyhän Hengen sade." Yhtäkkiä, hän osoitti taivaalle ja sanoi: "Kuuntele minua, Taivas, kuuntele minua, maa; käsken sateen vapauttamisen täällä nyt!" Se oli niin hämmästyttävää, että alle minuutissa Taivas noudatti tuota käskyä ja avautui välittömästi, vuodattaen alas rankkasateen, joka satoi vain stadionin sisällä.

Täten Herra toisti 1. Kun. 18 tapahtumat, kun Hän lähetti Profeetta Elian ennallistamaan Herran Alttarin. Herra käytti häntä myös toistamaan Taivaan avautumisen Keniassa, kun massiivinen kuivuus iski kansakuntaan, vapauttaen sateen halki maan vuonna 2006, 2021 ja 2022.

 

HÄNEN PALVELUSTYÖNSÄ – PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖ

Hänen kanssaan on helppo olla tekemisissä, kohtelias ja hiottu nöyryydessä, Tri. David Edward Owuor on Herran Profeetta, jonka Jumala lähetti kaikkiin kansakuntiin saarnaamaan parannuksenteon ja pyhyyden evankeliumia Messiaan Tulemusta varten. Herra on vieraillut hänen luonaan useaan kertaan ja eri tavoin lähettäen hänet palvelemaan Häntä Äänenään ja Kätenään. Hän on saarnannut parannuksentekoa ja pyhyyttä, lopunajan sanomaa, joka on täysin erotettu rahasta, nuhdellen menestysteologian ja liberaaliteologian evankeliumia, seksuaalista moraalittomuutta, homoseksualismia, turmeltuneisuutta ja korruptiota seurakunnissa.

Jumala on käyttänyt Herran Profeettaa puhumaan kansakunnille sekä hyvin erityisellä tavalla Kristuksen seurakunnalle, valmistaen sitä Jumalan Karitsan Tulemusta ja Hääateriaa varten. Hän on nuhdellut autoritäärisesti luopumusta seurakunnassa halki maailman. Sanomassa, jota hän kantaa, on vakava, tiukka, kriittisen tärkeä ja kiireellinen sanoma Kristuksen seurakunnalle.

Hän matkustaa ympäri maailmaa, varoittaen seurakuntaa ja kansakuntia sen synneistä, kutsuen seurakuntaa parannuksentekoon, jotta se voisi vuorostaan kutsua myös kansakunnan parannuksentekoon. Sanoma, jonka Herran Profeetta tuo, on sama, jonka Kristus ja apostolit toivat kansakuntiin: Parannuksenteko, pyhitys, syntien anteeksi saaminen ja valmistautuminen ikuista elämää varten, Golgatan Ristillä vapautetun armon ja Jeesuksen Veren kautta.

Hän on matkustanut halki eri kansakuntien, valmistaen seurakuntaa ylöstempausta varten, jotta seurakunta voisi valmistautua ja päästä Jumalan ikuiseen Valtakuntaan. Sen lisäksi, että hänen julistuksensa on Raamatullista ja puhuu Jeesuksesta, Rististä ja Verestä, sitä seuraavat suuret ihmeet ja merkit! Yhteensä jo 16 kertaa Herran Profeetta on käskenyt Taivasta avautumaan ja Taivas on avautunut välittömästi vuodattaen sateen, todistaen HERRAN Profeetan suun Sanat.

Lisäksi monia ihmisiä parantuu erilaisista sairauksista; halvaantuneet kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, lepra parantuu, Hiv-Aids parantuu ja paljon muuta. Herra on tehnyt massiivisia parantumisia näillä Kiertueilla, joissa ei ole pääsymaksuja, eikä kerätä kolehtia. Kokouksissa on monia erikoislääkäreitä todistamassa ihmeet aidoiksi.

Herra on käyttänyt häntä julistamaan Jumalan Tuomioita parannusta tekemättömille kansakunnille: Maanjäristykset Haitissa, Chilessä, tsunami Aasiassa, maailmanlaajuinen talouskriisi, koronavirus, sodat Lähi-Idässä ja Ukrainassa; on laaja lista profetioita, jotka HERRAN Palvelija on julistanut, ja jotka ovat täyttyneet.

Lisätietoa:

www.jesusislordradio.info

repentfinland@gmail.com / Puh. 044 911 4737

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia