KUINKA TULLA USKOON?

 

Jeesus Kristus Herramme ja siunattu Vapahtajamme rakastaa sinua, ja tästä syystä Hän on johdattanut sinut näille sivuille valmistamaan sydämesi Messiaan loisteliaalle tulemukselle. Sielusi elää ikuisesti, joten elämäsi tärkein kysymys on se, että missä aiot viettää ikuisuutesi? Taivas ja helvetti ovat todellisia paikkoja. Jos kuolisit tänään, niin olisitko Taivaassa?

 

Vastaanota Jeesus sydämeesi:

Jokainen ihminen tarvitsee Jeesuksen pelastuakseen. Jeesus kuoli Golgatan ristillä sinun puolestasi maksaen sinusta lunnaat ja antaen sinulle ikuisen elämän. Tämä pelastus on ilmainen armon lahja, joka sinun tulee vastaanottaa. Tänään voit uskoa Jeesuksen evankeliumin sanoman ja saada sen tuoman upean armon pelastuksen.

Ainoastaan Jeesus on tie Taivaaseen Jumalan luokse. Sinun tulee vastaanottaa Jeesus pelastuaksesi, silloin yhteys Jumalaan syntyy ja saat kokea Hänen rakkautensa ja saat ikuisen elämän Taivaassa. Kun Jeesus tulee elämääsi ja sydämeesi asumaan, silloin olet Jeesuksen oma ja matkalla Taivaaseen.  On tärkeää ymmärtää, että Pyhä Raamattu sanoo selvästi, että ei ole mitään toista nimeä, jonka kautta voi päästä Jumalan luokse, kuin nimi JEESUS.

”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman." (Ap.t. 4:12)

”Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää.” (1. Joh. 5:11-12)

”Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6)

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh. 3:16)

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.” (Joh. 1:12)

 

Syntien tunnustaminen ja hylkääminen:

Voit tunnustaa Jumalalle kaikki syntisi ja hylätä ne parannuksenteossa. Muista, että kun olet uudestisyntynyt kristitty, vastaanottanut Jeesuksen ja saanut Pyhän Hengen sydämeesi, Pyhä Henki auttaa sinua vaeltamaan pyhyydessä (Hepr. 12:14).

Jeesus tahtoo antaa sinulle rauhan, ilon, huolenpidon ja vapauden päihteistä, vihasta, ahdistuksesta, pelosta, katkeruudesta, sekä kaikesta mikä sitoo sinua. Jeesuksen Kristuksen veressä on valtavan suuri auktoriteetti ja voima vapauttaa sinut kaikesta synnistä ja pahuudesta, kuten seksuaalisynneistä, pornografiasta, valheista jne.

Kun Jumala katsoo sinua, Hän näkee kallisarvoisan tyttärensä tai poikansa, Hänen oman peilikuvansa. Meidät luotiin Jumalan kuvaksi. Hän on valmistanut Taivaaseen kodin meitä varten, sen tähden on todella tärkeää varmistaa, että Jeesuksen veri pesee ja vapauttaa sinut, ja kenet tahansa Jeesus vapauttaa, hän on totisesti vapaa! Tulet näkemään muutoksen tapahtuvan sydämessäsi. Herran voitelu on se, mikä murtaa siteet ja rikkoo kahleet.

”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 6:23)

”Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” (1. Joh. 1:9)

”Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon.” (San. 28:13)

”Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.” (Apt. 3:19-20)

”Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.” (Ap.t. 17:30)

 

Uskossa kasvaminen:

Kasvaaksesi uskossa lue Jumalan Sanaa Raamattua. Voit aloittaa Johanneksen evankeliumista ja sitten voit lukea Uuden Testamentin ja lopulta koko Raamatun. Rukoile aina Jeesuksen väkevässä nimessä. Voit palvoa ja ylistää Jumalaa ylistyslaulujen avulla. Nettisivujen etusivun oiekasta sivupalkista löydät myös yli 300 suomennettua Herran Sanomaa, joita voit kuunnella, sekä artikkeleita, joita voit lukea.

Olet nyt Jumalan lapsi ja sen miten elät, tulee nyt heijastaa Kristuksen valoa ja elämää, jonka Jeesuksen veri on pessyt puhtaaksi ja muuttanut. Se tulee näkymään puheessasi, käytöksessäsi, pukeutumisessasi ja koko elämäntyylissäsi. Älä mene takaisin syntiin. On myös tärkeää olla kunnolla uudestisyntynyt ja käydä uskovien raamatullisella upotuskasteella, joka täydellistää kaiken vanhurskauden.

 

Olet tervetullut Raamattua opettavaan seurakuntaan ja uskovien yhteyteen joka sunnuntai:

Helsinki: Vanhaistentie 4C, Kannelmäki. Klo 11. Puh. 045 604 0288.

Jyväskylä: Sepänkeskus, Kyllikinkatu 1, 1. krs. Klo 11. Puh. 045 3296787.

Kuopio: Männistön asukastila, Kalevalankatu 23. Klo 10. Puh. 040 090 4367.

 

Jeesuksen tulemukseen valmistautuminen:

Muista, että Messias on tulossa ja Jumala on lähettänyt Hänen Väkevimmät Profeettansa valmistamaan tietä ja maailman kansakuntia Messiaan loisteliaaseen tulemukseen. On tärkeää kuunnella, mitä Herra puhuu tässä hetkessä. Herra lupaa seurakunnan Ylöstempauksen, kun Jeesus tulee hakemaan omansa, valittunsa Taivaan turvaan, Jumalan iankaikkiseen Valtakuntaan.

1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. 2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? 3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen. 4 Ja mihin minä menen-tien sinne te tiedätte." (Joh. 14:1-3)

Jeesus rakastaa sinua, mutta Hän vihaa syntiä. Valmistaudu Messiaan loisteliaaseen Tulemukseen, vaeltaen päivittäin parannusta tekevällä sydämellä pyhyydessä ja vanhurskaudessa, koska Pyhä Raamattu sanoo, että ilman pyhyyttä ei kukaan näe Herraa ja kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, kun Jeesus tulee hakemaan omansa.

 

Pelastusrukous:

Herra JEESUS, Tunnustan olevani syntinen. Kadun ja käännyn pois synnistä tänään. Pyydän, pese minut puhtaaksi JEESUKSEN Kalliilla Verellä. Teen parannuksen synneistäni ja vastaanotan sinut sydämeeni Herrakseni ja Vapahtajakseni. Pyydän, kirjoita nimeni Karitsan Elämän Kirjaan ja lähetä minulle Pyhä Henkesi auttamaan minua elämään pyhyydessä. Vahvista Sanasi sydämessäni ja varjele sydämeni. JEESUKSEN väkevässä nimessä. Olen uudestisyntynyt tänään. Aamen.

 

Ota meihin yhteyttä! Jos haluat rukousta tai jutella hengellisistä asioista, olemme täällä sinua varten:

Aaron puh. 045 6040288

Johanna puh. 045 3296787

repentfinland@gmail.com.

Siunaten Jeesuksessa Kristuksessa

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö

 

Tags: 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia