Valokuvagalleria

GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUS KENIASSA 29.-30.8.2015.

HERRA Vieraili historiallisella tavalla Keniassa Eldoretin Herätys- ja Parantumiskokouksessa. Valtava parantumisvoitelu iski kokoukseen: rammat kävelivät, sokea saivat näkönsä, kuurot kuulonsa ja mykät alkoivat puhumaan. HERRA paransi kaikki sairaudet auringon alla ja kansa vastaanotti JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrakseen.

Agatha Oloo on ollut täysin sokea vuodesta 2005. Tässä upeassa Parantumiskokouksessa HERRA voimallisesti avasi hänen silmänsä!
Kun JUMALAN väkevä Palvelija julisti parantumisen, niin lukuisat rammat ja halvaantuneet hylkäsivät kävelylaitteensa ja lähtivät kävelemään JEESUKSEN Väkevässä nimessä.
  Ruth Wanjiru raiskattiin 3-vuotiaana ja hän sai HIV-tartunnan. 1.1.2015 äiti toi Ruthin kuvan Parantumiskokoukseen ja heilutti sitä ilmassa kun JUMALAN Mies kirosi HIV-viruksen. Äiti vei tytön lääkäriin ja Ruth testattiin HIV-negatiiviseksi!
Sophia Atieno oli kärsinyt vakavasta selkärangan vammasta 3 -vuotta. JUMALAN voima kaatoi Sophian maahan, jonka jälkeen Sophia itki ilosta huomatessaan olevansa parantunut. Hän pystyi kumartumaan, juoksemaan ja hyppimään ilman selkätukea!
6kk ikäinen Simon kärsi Progeria -syndroomasta näyttäen 100-vuotiaalta. Nakurun Parantumiskokouksessa 1.1.2015 HERRA paransi Simonin HERRAN Väkevän Profeetan julistaessa parantumisen. Kunnia Kaikkivaltiaalle JUMALALLE! (Ps. 107:20)
Phoeben selkä murtui luokkatovereiden pahoinpidellessä hänet ja hän pystyi ainoastaan makaamaan. HERRA paransi Phoeben selän täydellisesti ja hän nousi maasta ja lähti kävelemään alttarille hyläten tukivyönsä!
Kun JUMALAN Mies käveli ylistystiimin ohi, niin JUMALAN Kirkkaus kosketti ja he kaatuivat Pyhän Hengen tulen voimasta.
Lukuisten kuurojen korvat poksahtivat auki ja he pystyvät kuulemaan nyt selvästi ja reagoimaan taputuksiin!
 	Ennen & Jälkeen Parantumiskokouksen: Polykystinen munuaisongelma parantui!
LUOMISIHME! Rispahin jalan luut murskautuivat ja lantio vaurioitui auto-onnettomuudessa 2009. Pyhä Henki kaatoi hänet maahan kun JUMALAN Mies saapui kokouspaikalle ja HERRA loi uuden jalkaluun ja korjasi lantiovamman ja kipu hävisi kokonaan!
Ugandalainen Apollo oli syntymästään kuuromykkä. Korvat aukenivat täydellisesti JUMALAN Miehen haastatellessa häntä. Apollo pystyi laskemaan nyt taputuksen määrät selkänsä takana!
 	Kuurot korvat aukenivat ja olivat aluksi herkät melulle. JEESUKSEN Veressä on voimaa!
Tämä mies oli täysin sokea ja hänen tyttärensä huolehti hänestä. Kun JUMALAN Mies saapui kentälle, niin hänen silmänsä avautuivat JEESUKSEN Väkevässä nimessä. Tytär todistaa iloiten ”tänään isäni näkee!”
 	Scovia oli kärsinyt kroonisista märkivistä haavaumista 17-vuotta ja lääkärit eivät osanneet auttaa. Haavat kuivuivat, kuten HERRAN Profeetta oli julistanut kuukautta aiemmin
Kun JUMALAN Mies vieraili Angolassa, niin nämä rammat lapset paranivat täysin kuunnellessaan Jesus is LORD Radiosta Angolan Parantumiskokousta
GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUS KENIASSA 29.-30.8.2015. Osa massiivisista ihmisjoukkoa kokoontuneena juhlimaan väkevää JEESUKSEN Veren voittoa
Miljoonat ihmiset vastaanottivat JEESUKSEN elämänsä Herraksi.
Ihmisjoukot kokoontuivat ympäri maailmaa eri kansakunnista tähän voimalliseen pyhään HERRAN kokoukseen. Suomi oli myös edustettuna.
Oskar Wanjala oli rampautunut ja sokeutunut auto-onnettomuudessa. Kun JUMALAN Mies saapui Eldoretin kokoukseen, niin HERRA paransi Oskarin. Hän nousi kävelemään pyörätuolista ja silmät avautuivat! Hän ylisti iloiten HERRAA koko yön!
Tämä pikkutyttö oli täysin sokea. Äiti piti tyttöä kodissa vankina ja heitti jokeen. HERRA muisti tyttöä ja avasi hänen sokeat silmät. Tyttö todisti ”Kiitän HERRAA, koska HÄN on tehnyt minulle suuren ihmeen ja nyt näen!”
HERRA oli näyttänyt Väkevälle Profeetalleen nämä 23-vuotiaan Peninahin kivuliaat märkivät haavaumat unessa. Erikoislääkärit eivät olleet pystyneet parantamaan häntä. Kun JUMALAN Mies julisti parantumisen, niin haavat alkoivat kuivumaan ja kipu hävisi!
 	HERRA oli puhunut HÄNEN Väkevälle Profeetalleen tämän syntymästään ramman lapsen parantumisesta. HERRA nosti lapsen kävelemään juhlinnan keskellä HERRAN Alttarilla.
Sheila vietti juuri Saksan Colognen sairaalan teho-osastolla 2kk hengitysongelmien vuoksi. Sheila lähti lääkärin varoituksista huolimatta Keniaan Parantumiskokoukseen ja HERRA paransi hänen hengityksensä täydellisesti. Hän voi nyt jopa juosta!
LUOMISIHME! Rispahin jalan luut murskautuivat ja lantio vaurioitui auto-onnettomuudessa 2009. Pyhä Henki kaatoi hänet maahan kun JUMALAN Mies saapui kokouspaikalle ja HERRA loi uuden jalkaluun ja korjasi lantiovamman ja kipu hävisi kokonaan!
Rael Mabonga testattiin HIV-positiiviseksi 2008. Hänen verensä muuttui HIV-negatiiviseksi kun JUMALAN Mies kirosi HIV-viruksen Kasaranin kokouksessa 2009!

HISTORIALLINEN PARANTUMISKOKOUS JA VÄKEVÄT KONFERENSSIT SUOMESSA 26.-28.3.2015

JUMALAN MIEHEN SUOMEN VIERAILU 2015 PROFEETTA DR. OWUOR Monet parantuivat, kääntyivät ja antoivat elämänsä Herralle Jeesukselle.

Suomen Väkevät Konferenssit 10.-14.10.2013 - Profeetta Dr. Owuor

Turku
Jyväskylä
Järvenpään helluntaiseurakunta
Tampere
Siunaus saapuu Suomeen
TV7 Martti ja Mirja Ojares vastaanottavat Profeetan Suomeen
TV7 Martti ja Mirja Ojares vastaanottavat Profeetan Suomeen

PARANTUMISIHMEITÄ SUOMESSA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on parantanut jo yli 60 ihmistä Suomessa Profeetta Dr. Owuor on julistanut parantumisen Jeesuksen nimessä. Sen lisäksi myös päihteiden - ja huumeiden käyttäjät ovat vapautuneet ja tulleet uskoon + monia muita ihmisiä vastaanottanut Jeesuksen elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi. Osa parantumisista on tapahtunut Suomen Parantumiskokouksissa ja osa netin välityksellä, kun ihmiset ovat tulleet Suomessa kuulolle, kun parantumisjulistus on tehty yli 7000km päästä Nairobista. Kunnia Israelin Jumalalle!

KUVIA KENIAN HERÄTYKSESTÄ

Profeetta Dr. Owuor - Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyö HERRA on lähettänyt Sanansaattajansa Profeetta Dr. Owuorin julistamaan maailman neljälle äärelle parannuksentekoa, pyhyyteen palaamista ja synnistä pois kääntymistä, sillä Jeesus on tulossa. Hänen julistuksen kautta miljoonat ihmiset vastaanottavat Jeesuksen elämänsä Herraksi. Lukemattomat rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat ja lopunajan profetiat täyttyvät silmiemme edessä. Raamatun lupaama Jälkimmäisen kirkkauden Herätys on täällä! Tehkää parannus ja valmistakaa tie, Messias on tulossa!

Jumala loi iiriksen silmään
Jumalan näkyvä Kirkkaus tuli suoraan Taivaasta alttarille! Kisumu, Kenia 31.12.2012
Syöpakasvain hävisi ja intialaiset vastaanottivat Jeesuksen
Rammat kävelevät..
Monia HIV-potilaita on parantunut Kenian Herätyskokouksissa. Kaikista parantumisista löytyy myös lääkärintodistukset.
Profeetta Owuor rukoili tämän lepra-sairaan lapsen puolesta ja märkivät haavat alkoivat paranemaan ja lapsi parani täysin parissa viikossa!
Tuhannet rammat ovat nousseet kävelemään
Rammat nousevat pyörätuolista TV-kameroiden edessä
Kansalinen parannuksen teon päivä Nairobissa, Keniassa 24.2.2013. Presidenttiehdokkaat sekä pääministeri olivat myös paikalla!
Suomalainen Maija nousi pyörätuolista kävelemään
Hän profetoi Jumalan näkyvän kirkkauden tulevan Taivaasta ja tämä tapahtui! Kisumu, Kenia 31.12.2012
Sharlene-tyttö parani leprasta (2012 Kakamega, Kenia)
Iso varastohuone Nakurussa, jossa parantuneiden hylkäämiä pyörätuoleja, kyynärsauvoja ja sokeainkeppejä
Lapsi näkee ensimmäistä kertaa elämässään!
Täysin sokeat silmät avautuivat
Lepra parantui
Mama Rosa nousi kuolleista julistuksen kautta
Väkevä parantumisihme
Sokean silmät avautuivat
Miljoonaherätys Keniassa
Kasteherätys

Sivut