Valokuvagalleria

GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUS KENIASSA 29.-30.8.2015.

HERRA Vieraili historiallisella tavalla Keniassa Eldoretin Herätys- ja Parantumiskokouksessa. Valtava parantumisvoitelu iski kokoukseen: rammat kävelivät, sokea saivat näkönsä, kuurot kuulonsa ja mykät alkoivat puhumaan. HERRA paransi kaikki sairaudet auringon alla ja kansa vastaanotti JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrakseen.

GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUS KENIASSA 29.-30.8.2015. Osa massiivisista ihmisjoukkoa kokoontuneena juhlimaan väkevää JEESUKSEN Veren voittoa
Miljoonat ihmiset vastaanottivat JEESUKSEN elämänsä Herraksi.
Ihmisjoukot kokoontuivat ympäri maailmaa eri kansakunnista tähän voimalliseen pyhään HERRAN kokoukseen. Suomi oli myös edustettuna.
HERRA paransi myös suomalaisia mm. helsinkiläisen Joonaksen kaukonäön. Nyt hän näkee selvästi kauaksi ja silmälasit ovat historiaa!
Oskar Wanjala oli rampautunut ja sokeutunut auto-onnettomuudessa. Kun JUMALAN Mies saapui Eldoretin kokoukseen, niin HERRA paransi Oskarin. Hän nousi kävelemään pyörätuolista ja silmät avautuivat! Hän ylisti iloiten HERRAA koko yön!
Tämä pikkutyttö oli täysin sokea. Äiti piti tyttöä kodissa vankina ja heitti jokeen. HERRA muisti tyttöä ja avasi hänen sokeat silmät. Tyttö todisti ”Kiitän HERRAA, koska HÄN on tehnyt minulle suuren ihmeen ja nyt näen!”
HERRA oli näyttänyt Väkevälle Profeetalleen nämä 23-vuotiaan Peninahin kivuliaat märkivät haavaumat unessa. Erikoislääkärit eivät olleet pystyneet parantamaan häntä. Kun JUMALAN Mies julisti parantumisen, niin haavat alkoivat kuivumaan ja kipu hävisi!
 	HERRA oli puhunut HÄNEN Väkevälle Profeetalleen tämän syntymästään ramman lapsen parantumisesta. HERRA nosti lapsen kävelemään juhlinnan keskellä HERRAN Alttarilla.
Sheila vietti juuri Saksan Colognen sairaalan teho-osastolla 2kk hengitysongelmien vuoksi. Sheila lähti lääkärin varoituksista huolimatta Keniaan Parantumiskokoukseen ja HERRA paransi hänen hengityksensä täydellisesti. Hän voi nyt jopa juosta!
LUOMISIHME! Rispahin jalan luut murskautuivat ja lantio vaurioitui auto-onnettomuudessa 2009. Pyhä Henki kaatoi hänet maahan kun JUMALAN Mies saapui kokouspaikalle ja HERRA loi uuden jalkaluun ja korjasi lantiovamman ja kipu hävisi kokonaan!
Rael Mabonga testattiin HIV-positiiviseksi 2008. Hänen verensä muuttui HIV-negatiiviseksi kun JUMALAN Mies kirosi HIV-viruksen Kasaranin kokouksessa 2009!
Agatha Oloo on ollut täysin sokea vuodesta 2005. Tässä upeassa Parantumiskokouksessa HERRA voimallisesti avasi hänen silmänsä!
Kun JUMALAN väkevä Palvelija julisti parantumisen, niin lukuisat rammat ja halvaantuneet hylkäsivät kävelylaitteensa ja lähtivät kävelemään JEESUKSEN Väkevässä nimessä.
  Ruth Wanjiru raiskattiin 3-vuotiaana ja hän sai HIV-tartunnan. 1.1.2015 äiti toi Ruthin kuvan Parantumiskokoukseen ja heilutti sitä ilmassa kun JUMALAN Mies kirosi HIV-viruksen. Äiti vei tytön lääkäriin ja Ruth testattiin HIV-negatiiviseksi!
Sophia Atieno oli kärsinyt vakavasta selkärangan vammasta 3 -vuotta. JUMALAN voima kaatoi Sophian maahan, jonka jälkeen Sophia itki ilosta huomatessaan olevansa parantunut. Hän pystyi kumartumaan, juoksemaan ja hyppimään ilman selkätukea!
6kk ikäinen Simon kärsi Progeria -syndroomasta näyttäen 100-vuotiaalta. Nakurun Parantumiskokouksessa 1.1.2015 HERRA paransi Simonin HERRAN Väkevän Profeetan julistaessa parantumisen. Kunnia Kaikkivaltiaalle JUMALALLE! (Ps. 107:20)
Phoeben selkä murtui luokkatovereiden pahoinpidellessä hänet ja hän pystyi ainoastaan makaamaan. HERRA paransi Phoeben selän täydellisesti ja hän nousi maasta ja lähti kävelemään alttarille hyläten tukivyönsä!
Kun JUMALAN Mies käveli ylistystiimin ohi, niin JUMALAN Kirkkaus kosketti ja he kaatuivat Pyhän Hengen tulen voimasta.
Lukuisten kuurojen korvat poksahtivat auki ja he pystyvät kuulemaan nyt selvästi ja reagoimaan taputuksiin!
 	Ennen & Jälkeen Parantumiskokouksen: Polykystinen munuaisongelma parantui!
LUOMISIHME! Rispahin jalan luut murskautuivat ja lantio vaurioitui auto-onnettomuudessa 2009. Pyhä Henki kaatoi hänet maahan kun JUMALAN Mies saapui kokouspaikalle ja HERRA loi uuden jalkaluun ja korjasi lantiovamman ja kipu hävisi kokonaan!
Ugandalainen Apollo oli syntymästään kuuromykkä. Korvat aukenivat täydellisesti JUMALAN Miehen haastatellessa häntä. Apollo pystyi laskemaan nyt taputuksen määrät selkänsä takana!
 	Kuurot korvat aukenivat ja olivat aluksi herkät melulle. JEESUKSEN Veressä on voimaa!
Tämä mies oli täysin sokea ja hänen tyttärensä huolehti hänestä. Kun JUMALAN Mies saapui kentälle, niin hänen silmänsä avautuivat JEESUKSEN Väkevässä nimessä. Tytär todistaa iloiten ”tänään isäni näkee!”
 	Scovia oli kärsinyt kroonisista märkivistä haavaumista 17-vuotta ja lääkärit eivät osanneet auttaa. Haavat kuivuivat, kuten HERRAN Profeetta oli julistanut kuukautta aiemmin
Kun JUMALAN Mies vieraili Angolassa, niin nämä rammat lapset paranivat täysin kuunnellessaan Jesus is LORD Radiosta Angolan Parantumiskokousta

HISTORIALLINEN PARANTUMISKOKOUS JA VÄKEVÄT KONFERENSSIT SUOMESSA 26.-28.3.2015

JUMALAN MIEHEN SUOMEN VIERAILU 2015

Suomen Väkevät Konferenssit 10.-14.10.2013

Turku
Jyväskylä
Järvenpään helluntaiseurakunta
Tampere
Siunaus saapuu Suomeen
Martti ja Mirja Ojares vastaanottavat Profeetan Suomeen
Martti ja Mirja Ojares vastaanottavat Profeetan Suomeen

GRAND MEGA NAKURU HERÄTYS – 10 -11.8. 2013

Erikoislääkäreitä ja tutkijoita lavalla todistamassa parantumisia
Hylättyjä pyörätuoleja lojuu kaikkialla...
Kuurot korvat aukesivat!
Rampa lapsi ottaa ensi askeliaan
Sokea poika näkee!
HIV häviää verestä! Parantumiset todistetaan moneen kertaan tarkoin testein.

KUVIA KENIAN HERÄTYKSESTÄ

Herätys Keniassa
Halvaantunut kävelee
"Ihme sade"
Kuurot kuulevat
Aidsista parantunut
Jumalan näkyvä Kirkkaus tuli suoraan Taivaasta alttarille! Kisumu, Kenia 31.12.2012
Rammat kävelevät..
Profeetta Owuor rukoili tämän lepra-sairaan lapsen puolesta ja märkivät haavat alkoivat paranemaan ja lapsi parani täysin parissa viikossa!
Kansalinen parannuksen teon päivä Nairobissa, Keniassa 24.2.2013. Presidenttiehdokkaat sekä pääministeri olivat myös paikalla!
Hän profetoi Jumalan näkyvän kirkkauden tulevan Taivaasta ja tämä tapahtui! Kisumu, Kenia 31.12.2012
Sharlene-tyttö parani leprasta (2012 Kakamega, Kenia)
Lapsi näkee ensimmäistä kertaa elämässään!
Lapsien kuurot korvat aukenivat!
Nakurun parantumiskokous, Kenia 2013
Parannuksen teon hedelmää: Rikolliset luovuttavat julkisesti aseensa poliisille
Jumala loi iiriksen silmään
Syöpakasvain hävisi ja intialaiset vastaanottivat Jeesuksen
Monia HIV-potilaita on parantunut Kenian Herätyskokouksissa. Kaikista parantumisista löytyy myös lääkärintodistukset.
Profeetta ja Kongon presidentti kohtaavat 10.7.2014.

JUMALAN Mies Helsingissä 17-21.5.2013

Kuvia Suomen kokouksista

Jumalan miehet: Pastori Michael, Piispa Dr. Litunda, Piispa Dr. Onjoro, Evankelista Keijo ja Profeetta Dr. Owuor
Hotelli Haagassa
Julia tulee kasteelle
Dr.Owuor ja Julia
Julia kastetaan Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen

Sivut