Profetia lähestyvästä antikristuksen & väärän profeetan vapauttamisesta

JUMALAN Mies Dr Owuor

HERRA on puhunut kanssani. HERRA on puhunut kanssani siitä saakka kun soitin radioonne ja puhuin teidän kuuntelijoillenne tänä iltana. HERRA sai minut nukahtamaan ja sitten Hän tuli ja puhui kanssani uudelleen tästä erittäin tärkeästä ja äärimmäisen merkittävästä tapahtumasta liittyen MESSIAAN tuloon. Kun nukahdin tänään noin kymmeneltä illalla, niin HERRA näytti minulle kaksi kertaa antikristuksen vapauttamisen sekä väärän profeetan.Uudelleen, sen jälkeen kun puhuin kuuntelijoillenne maailmanlaajuisesti liittyen MESSIAAN tulemukseen, niin HERRA laittoi minut taas uneen ja noin 22.00 tänä iltana Hän näytti minulle kahdesti antikristuksen vapauttamisen sekä väärän profeetan. Tämän keskustelun ensimmäisessä osassa Hän näytti minulle antikristuksen vapauttamisen ja väärän profeetan. Kun Hän tuli näyttämään toisen osan minulle toistamiseen, niin Hän näytti minulle vihollisen, vastustajan, kaikkien valheitten isän, paholaisen vapauttavan heidät, vapauttaen antikristuksen ja väärän profeetan.Ja mikä ihmetytti minua on se, että tuona aikana näin pick up- kevytkuoma-auton täällä maailmassa. Näen kulkuneuvon, pick up – auton, joka oli kantamassa valtavaa siirtolohkaretta, se on valtava betonin järkäle, jota käytetään siltojen tekoon, jotta niistä tulee kaarevia veden mennä lävitse. Tällä pick up – auto kantoi valtavaa betonia, jota valetaan siltojen tekemiseen, mutta tämä auto kaatuu. Joten se nukkuu kyljellään kun antikristus tulee.HERRA asettaa minut maailmaan juoksemaan kaikkien muiden mukana. Ihmiset juoksevat koteihinsa yrittäen lukita ikkunat ja ovet. Suljin monia ovia ja oli suuri paniikki. Suljin ovia ja suljin ikkunoita ja kaikki juoksentelivat sulkien ikkunoita ja ovia, koska hän oli tulossa ja kaikki tiesivät, että hän on tulossa. Näin siis suuren paniikin, joka ulottuu koko maailmaan kun kaikki juoksevat, lukiten itsensä sisälle. Hän laittoi minut sinne juoksemaan. Kun he tulivat lähemmäksi, niin Hän esitteli heidän tulevan leopardin nahkassa.


4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. 5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? 6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. 7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, 8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, (2 Tess. 2:4-8) (viitesananpaikka on Jesaja 11:4)Muita jakeita ovat: Hesekiel 28:2 ja Daniel 11:36-37. Raamattu puhuu hyvin hyvin selvästi antikristuksen tulosta. Hän sanoo laittomuuden henki, kapinan harjoittaminen JUMALAN auktoriteettia vastaan, tämän näemme jo maailmassa, se on jo maailmassa. Maailmassa on todella paljon kapinaa. Monet maat ovat poistaneet JUMALAN heidän perustuslaistaan. Monet maat eivät enää tunnusta JUMALAA. He eivät halua mainita JEESUS –nimeä heidän hallituksessaan. Tämän me tiedämme. Me näemme ihmisten käytöksen, alastomuuden, orgiat, juomisen, alkoholismin, huumeiden käytön, väkivallan, kaiken tämän. Kaikki tämä on jo käynnissä täällä. Hän sanoo, että antikristuksen persoonaa ei paljasteta ennen kuin on otettu pois Hän, joka sitä pidättelee ja silloin hän ajallansa ilmestyy. Nyt HERRA näytti minulle kuinka vihollinen vapautti antikristuksen ja väärän profeetan. Tiedämme, että tämä on se pahuuden kolmiyhteys. Se on väärennös kolmiyhteydestä, koska vihollinen tekee itsestään jumalan ja matkii JUMALAA. Näen hänen kantavan kruunua päässään, tullen KRISTUKSEN väärennöksenä ja väärä profeetta matkii PYHÄÄ HENKEÄ.Hän on se joka toimii antikristuksena, siinä tehtävässä jossa ylistetään sitä toista, Jumalan Temppelissä. Hän on se, joka tulee panemaan toimeen, toteuttamaan tehtävää jossa kaikki uskovat tulevat teurastetuiksi, jotka yrittävät ylistää JEESUSTA. Me näemme jo, minkälainen maailma on tänään. Jokainen voi nähdä uutisista, katsoen, lukien ja kuunnelleen uutisia, että evankelioinnin ovi näyttää jo olevan sulkeutumassa. Kuitenkin, Hän sanoo, että antikristusta ei paljasteta, ennen kuin Hän joka sitä pidättelee, on ensin otettu pois.

Me kaikki tiedämme, että Hän joka pidättelee sitä, on PYHÄ HENKI, JUMALAN PYHÄ HENKI. Tämä kertoo sinulle hyvin selvästi, että seurakunta, pyhä seurakunta on PYHÄN HENGEN asumus. Juuri nyt sinä olet se temppeli, pyhä asumus, PYHÄN HENGEN asuinsija. Kun seurakunta, pyhä seurakunta, joka asuttaa PYHÄÄ HENKEÄ otetaan pois ylöstempauksessa, jonka julistin 19.00 tänä iltana, niin silloin PYHÄLLÄ HENGELLÄ ei ole asuinsijaa. Armon aikakausi tulee päättymään ja HERRA JUMALA tulee ottamaan Hänet, joka pidättelee antikristuksen paljastamista, joka on siis PYHÄ HENKI.Joten tämä on suurin ja merkittävin tapahtuma, josta HERRA on puhunut kanssani. Kuten voitte nähdä, niin HERRA odottaa kunnes teen ilmoituksen 19.00 tänä iltana MESSIAAN tulemuksesta ja välittömästi klo 22, klo 22:16 tarkalleen Hän saa minut nukahtamaan ja sitten Hän näyttää minulle antikristuksen tulon ja ison paniikin. He joilla on korvat pystykööt yhdistelemään pisteet ja valmistautumaan pyhyydessä, täydellisessä pyhyydessä ja vanhurskaudessa HERRAMME JEESUKSEN tulemukseen. Shalom.

 

(Profeetta Dr Owuor. Profetia 19.1.2015)
https://www.youtube.com/watch?v=YzWM1ww7W7o&hd=1

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia