STAR -LEHTI 10.2.2024

 

Whats-App-Image-2024-02-10-at-15-54-07

 

Profeetta Dr. Owuor aloitti Brasilian mission 30.1.2024, jota isännöi Rio de Janeiron lakiasäätävän osavaltioparlamentin jäsen Rosenveig Reis. Hän kertoi, että Brasilian valtio päätti kunnioittaa Jumalan miestä yksityislentokoneella, koska he haluavat auttaa hänen evankeliointimissiotansa julistaa evankeliumia halki maan Jeesuksen muutosvoimalla.

Herran Profeetan herätysmissio alkoi Rio De Janeirossa kansallisella pastorien- ja evankeliumin saarnaajien konferenssilla, joka myöhemmin kulminoitui massiiviseen parantumiskokoukseen Cabo Friossa, jossa suuret ihmisjoukot saivat vastaanottaa fyysisen ja hengellisen parantumisen.

Kokousten järjestäjä Cabo Frion kuvernööri Magdala Furtado sanoi:

”Herran Profeetan sanoma kaikuu meille ja pyydämme häntä jatkamaan Brasilian siunaamista. Meidän kansamme tarvitsee hänen merkityksellistä palvelustyötään, toivon sanomaa, hengellistä uudistumista ja parantumista. Tämä on alkulähteenä maamme positiiviselle muutokselle. Monet raportoivat ihmeparantumisista; rammat kävelivät, sokeat saivat näkönsä ja kuurot kuulonsa ja monia muita vammoja ja sairauksia parantui. Kaksi lääkäriä; kardiologi ja pediatri tulivat myös esille kameroiden eteen todistaen parantumisestaan.”

Mission lopussa osavaltion parlamentin jäsen Rosenverg Reis isännöi Profeetta Dr. Owuoria erityisellä illallisella kiitoksena Jumalan miehen menestyksekkäästä evankeliumimissiosta Riossa. Hän sanoi, että se oli merkityksellinen hetki heille myös sosiopoliittisesti. Reis kutsui hänet Rion lakiasäätävän osavaltioparlamentin puolesta mega evankeliointikiertueelle uudestaan Brasiliaan samaan aikaan ensi vuonna.

Lähde: Star-lehti 10.2.2024

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia