homous

JUMALAN SANAN, RAAMATUN MUKAAN HOMOSEKSUAALISUUS ON SYNTI:

"Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet" (1. Kor. 6:9)

"Samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät." (Room. 1:27, 32)

"Mies älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko." (3. Moos. 18:22)

”9 Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, 10 siveettömien, homoseksuaalien; miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia.” (1. Tim. 1:8-10)

JUMALA ei koskaan sanonut, että kaksi miestä tai kaksi naista menköön yhteen. Ei koskaan, ei ikinä! JUMALA loi ihmisen mieheksi ja naiseksi ja avioliiton miehen ja naisen väliseksi. Ei ole olemassakaan mitään ”muun sukupuolista”. JUMALA tuhosi ja poltti poroksi kokonaisen kaupungin Sodoman ja Gomorran homouden synnin tähden. Raamattu sanoo selvästi, että homoseksuaalit eivät tule pääsemään JUMALAN Valtakuntaan, Taivaaseen, jos eivät tee parannusta! 

Tehkää parannus Suomi ja valmistakaa tie!
Messias on tulossa