16.1.2017 PROFETIA: NÄLÄNHÄTÄ TULOSSA KENIAAN

Se mitä näen juuri nyt, niin näen suuren nälänhädän. Nälänhätä on tulossa tänne. Näen monia ihmisiä kävelevän isoina kolumneina tässä maassa, kuivalla alueella. He kantavat kädessään astiaa tai lautasta. Tämä nälänhätä voi tulla olemaan todella iso, jos he eivät mene parannuksentekoon tässä maassa. Se tarkoittaa, että tämä maa tarvitsee rukousta. Minun tulee rukoilla tämän maan puolesta, jotta sade tulisi ja ei tulisi nälänhätää. Mutta näen paljon nälänhätää. Ja kun luet Raamattua, niin Raamattu sanoo selvästi, että annoin teille nälänhädän ja otin teiltä leivän pois.

6 Minä kyllä tein teidän hampaanne joutilaiksi kaikissa teidän kaupungeissanne ja tuotin leivän puutteen kaikkiin teidän paikkakuntiinne. Mutta te ette kääntyneet minun tyköni, sanoo Herra. (Aamos 4:6)

Herra pyytää että tämä maa kääntymään Herran puoleen parannuksenteossa ja pyhyydessä. Ja sitten hän voi parantaa tämän nälänhädän, joka on tulossa. Herra pyytää parannuksentekoa tälle maalle, Kenialle. Tulee olla kansallinen parannuksenteon päivä, jossa koko johto, ja kaikki ihmiset tulevat yhteen yhtenä ruumiina ja tulevat Herran eteen.

Tämä maa, joka on ollut niin Herran rakastama ja on nähnyt Herran hyvyyden. Hänen tulee oppia mennä samalla Jumalalle, joka parantaa hänen rampansa, sokeansa, kuuronsa, mykkänsä, halvaantuneet, selkärangan vauriot, Aidsin ja kaiken. Hänen tulee palata tämän Jumalan luokse. Jotta tämä Jumala voi nyt peittää hänet tässä nälänhädän alastomuudessa. Näen ja kuulen nälänhädän, joka on tulossa tähän maahan. Herra pyytää tätä maata tekemään parannuksen ja kääntymään pyhyyteen ja valmistamaan tien Messiaan tulemukselle. Tämä maa ei voi sivuuttaa ja ignoorata Herraa!

Vain HERRA tuo Sateen. Sade ei tule YK:n turvallisuusjärjestöstä, kansainvälisestä valuuttajärjestöstä, maailmanpankista, hallituksen papereista. Sade tulee HERRALTA! He, joilla on korvat valmistautukoon parannuksenteossa. Tiedän, että tämä iso palvelustyö, Parannukseteon ja Pyhyyden palvelustyö, jossa on yli 20 miljoonaa ihmistä, aloitti kansallisen parannukenteon tänä sunnuntaina. Ja tämä parannuksenteko jatkuu jatkuvasti lakkaamatta, kunnes HERRA tulee alas jälleen rakastamaan tätä maata ja lopettaen tämän nälänhädän.

(Tiivistelmä profetiasta 16.1.2017 - Profeetta . Dr. Owuor)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia