Profeetta Dr. Owuor

KUUNTELE JEESUS ON HERRA -RADIOTA, KANAVAA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KAIKILLE KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

Kuuntele Jeesus on HERRA -radiota seuraavista vaihtoehtoisista linkeistä:

1. Jesus is LORD -Radio (suositeltu! - paras kuuluvuus)

2. Jesus is LORD -Radio 

3. Jesus is LORD -Radio 

STAR -LEHTI 10.2.2024

 

Whats-App-Image-2024-02-10-at-15-54-07

 

Profeetta Dr. Owuor aloitti Brasilian mission 30.1.2024, jota isännöi Rio de Janeiron lakiasäätävän osavaltioparlamentin jäsen Rosenveig Reis. Hän kertoi, että Brasilian valtio päätti kunnioittaa Jumalan miestä yksityislentokoneella, koska he haluavat auttaa hänen evankeliointimissiotansa julistaa evankeliumia halki maan Jeesuksen muutosvoimalla.

Herran Profeetan herätysmissio alkoi Rio De Janeirossa kansallisella pastorien- ja evankeliumin saarnaajien konferenssilla, joka myöhemmin kulminoitui massiiviseen parantumiskokoukseen Cabo Friossa, jossa suuret ihmisjoukot saivat vastaanottaa fyysisen ja hengellisen parantumisen.

Kokousten järjestäjä Cabo Frion kuvernööri Magdala Furtado sanoi:

”Herran Profeetan sanoma kaikuu meille ja pyydämme häntä jatkamaan Brasilian siunaamista. Meidän kansamme tarvitsee hänen merkityksellistä palvelustyötään, toivon sanomaa, hengellistä uudistumista ja parantumista. Tämä on alkulähteenä maamme positiiviselle muutokselle. Monet raportoivat ihmeparantumisista; rammat kävelivät, sokeat saivat näkönsä ja kuurot kuulonsa ja monia muita vammoja ja sairauksia parantui. Kaksi lääkäriä; kardiologi ja pediatri tulivat myös esille kameroiden eteen todistaen parantumisestaan.”

Mission lopussa osavaltion parlamentin jäsen Rosenverg Reis isännöi Profeetta Dr. Owuoria erityisellä illallisella kiitoksena Jumalan miehen menestyksekkäästä evankeliumimissiosta Riossa. Hän sanoi, että se oli merkityksellinen hetki heille myös sosiopoliittisesti. Reis kutsui hänet Rion lakiasäätävän osavaltioparlamentin puolesta mega evankeliointikiertueelle uudestaan Brasiliaan samaan aikaan ensi vuonna.

Lähde: Star-lehti 10.2.2024

Israelilaisten panttivankien vapauttamisen julistus Profeetta Dr. David Owuor 3.2.2024

Israelin suurlähettiläs Daniel Zonshine yhdessä päärabbi Shalomin kanssa kutsuivat Herran Profeetta Dr. David Owuorin erityiseen seremoniaan pääpuhujaksi Israelin tuen osoittamiseksi 3.2.2024. Seremoniassa Herran Profeetta teki julistuksen, että Herra Jeesus on tulossa takaisin hallitsemaan Daavidin Valtaistuimella Jerusalemissa ja kukaan ei voi tuhota Israelia! Hän vapautti ilmapallot, joissa oli Hamas terroristijärjestön kidnappaamien israelilaisten panttivankien nimet, symboloiden heidän vapauttamistansa

Rio De Janeiron Senaattori Rosenverg Reis kunnioitti HERRAN Profeettaa erityisellä illallisella ja lahjalla

5.2.2024, Rio De Janeiro, Brasilia

"Joka ottaa profeetan vastaan siksi, että tämä on profeetta, saa profeetan palkan, ja joka ottaa vanhurskaan vastaan siksi, että tämä on vanhurskas, saa vanhurskaalle kuuluvan palkan." (Matt. 10:41)

RAPORTTI BRASILIAN MISSIOLTA – MIKSI HERRA SIUNAA HERÄTYKSELLÄ BRASILIAA? 

Tulemme luoksenne Rio de Janeiron ultramodernista kaupungista Brasiliasta tänään 31.1.2024, jonne HERRAN Profeetta saapui viime yönä keskiyöllä. Hän on juuri nyt kiirehtimässä, tavoittaen maailman kansakuntia.

"12 Niin hän sanoi heille: "Elia tosin tulee ensin ja asettaa kaikki kohdalleen. Mutta kuinka sitten on kirjoitettu Ihmisen Pojasta, että hän on paljon kärsivä ja tuleva halveksituksi?" (Mark 9:12)

Sivut