10.12.2021 NÄKY SOTILASLENTOKONEESTA LENTÄMÄSSÄ LIIAN LÄHELLÄ ISRAELIN YLLÄ

10.12.2021 NÄKY SOTILASLENTOKONEESTA LENTÄMÄSSÄ LIIAN LÄHELLÄ ISRAELIN YLLÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on juuri Puhunut kanssani muutama minuutti sitten. HERRA vei minut Israeliin. Pari minuuttia sitten olin Israelissa, mutta ylhäällä. Näin sotilaslentokoneen lentävän hyvin matalalla Israelin yllä.

Vain pari minuuttia sitten HERRA vei minut Israeliin. Olin siellä ylhäällä pilvissä taivaalla. Näin sotilaslentokoneen, joka lensi liian alhaalla, hyvin hyvin alhaalla Israelin yllä. Se on sotilaslentokone. Lentokone, joka näyttää aivan sotilaslentokoneelta.

Muistakaa, että olen antanut profetian Iranin ydinsodasta, jossa kaksi ohjusta menee ja tuhoaa täysin ydinlaitokset Iranissa, sen, joka on vuoren juurella.

Uudestaan, vain muutama minuutti sitten HERRA vei minut Israeliin. Olin Israelissa ja ylhäältä käsin näin lentokoneen lentävän liian alhaalla, hyvin alhaalla Israelin yllä.

MESSIAS on tulossa. Kaikki olkoot valmiina! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Ottakaa upotuskaste, täyttääksenne kaiken vanhurskauden ja valmistautukaa MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen! Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 10.12.2021)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia