10.5.2019 PROFETIA UUDEN JERUSALEMIN LOISTEESTA - Profeetta Dr. Owuor

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, HERRA, ISÄNNE Taivaassa, HERRA, koko maailmankaikkeuden ja kaikkien ihmisten Luoja, JEHOVA EL GIBBOR, Väkevä JUMALA, Hän on Puhunut kanssani hyvin hyvin voimallisella tavalla tänä viime yönä tässä keskustelussa, siunatut ihmiset. Se oli kaksiosainen keskustelu. Tässä keskustelussa siunatut ihmiset, tämä on hyvin hyvin kriittisen tärkeä keskustelu, koska HERRA maailmasta täältä, Hän laittoi minut katsomaan ylös, katsomaan ylös Taivaaseen. Sitten näin Uuden Jerusalemin kaupungin. HERRA näytti minulle, Hän on näyttänyt minulle Jerusalemin kaupungin, JUMALAN Uuden Jerusalemin, Taivaan Jerusalemin. Vanhurskaiden ja pyhien valittujen tulevaisuuden kodin.  



Tässä keskustelussa yöllä kohti aamua. Se oli voimallinen ja hyvin virkistävä keskustelu, hyvin kriittisen tärkeä keskustelu seurakunnan ja maailman kansakuntien kanssa. HERRA laittoi minut seisomaan täällä maailmassa. Sitten Hän laittoi minut katsomaan ylös. Hän, joka puhui kanssani, seisoi kasvot minua kohden, mutta vasemmalla puolellani. En pystynyt nähdä Hänen kasvojaan, mutta pystyin näkemään, että Hän oli loistelias. Hän, joka Puhui kanssani oli kasvotusten minuun. Kun katsoin Häneen, Hän oli enemmän vasemmalla puolellani, edessäni, muutaman metrin päässä minusta. Luultavasti noin 3-4 metriä minusta. Sitten Hän pyysi minua katsomaan ylös ja näkemään kaikista kirkkaimman vauraimman ja rikkaimman JUMALAN kaupungin, HERRAN JUMALAN kallisarvoisimman kaupungin.


Kun katsoin ylös, näin JUMALAN Kirkkauden. Hän oli tuonut sen Pilven, joka peitti hieman kaupunkia. Pystyin näkemään kaupungin hohdon, joka hohti sieltä pilvistä. Se oli valtava, aivan kuin valaistu kaupunki. Maailman termein. En tiedä kuinka kuvailla tätä teille. Se on kuin lähestyisit kaupunkia yöllä, kun ajat ja lähestyt kaupunkia, joka on ylivalaistu. Ajat pimeydestä ja lähestyt kaupunkia edessäsi. Kaupungin valot ovat täydessä loisteessa.


Se valaisi koko taivaan edessäsi. Se oli valtava kirkkaus edessäni. Valtava valo, uskomaton valkeus. Tämä on se miltä se tuntui, jos minun pitäisi syntetisoida ja kuvailla sitä teille maailman termein. Seisoin täällä alhaalla maassa. Hän, joka puhui kanssani, vaikka en pystynyt näkemään Hänen kasvojaan, niin pystyin näkemään sen koko hohtavan ruumiin. Kun Hän pyysi minua katsomaan ylös ja näkemään kaupungin, JUMALAN Kaupungin, Uuden Jerusalemin. Katsoin ylös. HERRA peitti sitä hieman Pilveen. Se valo, joka hohti ja säteili sen Pilven läpi, oli uskomatonta, sietämätöntä, upeaa. Se oli sellaista loistoa! Hän antoi minun ymmärtää, että se on kaikista kallein ja kallisarvoisin, arvokkain, rakkain paikka, jossa kuka tahansa kaipaisi olla sisällä. Se oli täysin valaistu.


Uudestaan, maailman termein, on aivan kuin ajaisit pimeyden läpi ja lähestyt kaupunkia, joka on ylivalaistu, absoluuttisen valaistu. Se hohtaa joka puolella taivasta edessäsi ja näet sen valtavan hohdon. Se on kuin valkeus, joka kajastaa horisontista. Sitten tuossa kohtaa minulla oli keskustelu Hänen kanssaan. Sen jälkeen Hän nosti minut ylös ja toi minut hyvin lähelle Jerusalemin kaupunkia. Hän toi minut Taivaaseen. Hän seisoi vieressäni ja sanoi, Katso! Kaupunki on tämä tässä! Se on JUMALAN kallisarvoisin kaupunki.


Katso, se kaupunki on tämä tässä! Se on kaikista vaalituin JUMALAN kaupunki. Joten kaupunki oli vieressä, kaupunki oli vieressä. Joten seisoin tietyssä paikassa ja Hän osoittaa uudestaan sen saman säteilyn. Tällä kertaa se on todella voimallinen, sytytettynä valoon todella väkevällä tavalla, kaunis säteily. Ja sitten HERRA, Hän, joka Puhui kanssani, pystyin näkemään Hänen Kasvonsa, Hän Sanoi, HERRA Sanoi: Katso, kaupunki on täällä! Tämä on se kaupunki. Se on vieressä. Oli aivan kuin astuisin sisälle kaupunkiin minä hetkenä hyvänsä. Ja täysin säteillen, täysin hohtaen HERRAN Kirkkautta. Valtavaa sanoinkuvaamatonta JUMALAN Kirkkautta. Raamattu sanoo Ilm. 21, Raamattu sanoo, uudestaan Ilm. 21, Hän Sanoo, jakeesta 10:


"Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä, ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi"


Ja en tiedä, kuinka kuvailla tätä teille, siunatut ihmiset. Mutta sen säteily oli niin mahtava, niin voimallinen, niin rakastettu, että halusit olla siellä. Uusi Jerusalem, loistaen pilvien läpi. Valtava säteily ja hohde. Ja se lävisti pilven läpi, ja valtava loisto. Uskomaton loiste, shokeeraava loiste. Vanhurskasten koti. Ja uudestaan, Hän laittoi minut vielä takaisin maailmaan, ja Hän, joka Puhuu kanssani, vaikka en pystynyt näkemään Hänen Kasvojaan, pystyin näkemään Hänen Kirkkautensa Hänen vaatteessaan. Ja Hän pyysi minua katsomaan ylös ja näkemään Uuden Jerusalemin kaupungin. Ja kun katsoin Jerusalemia, Hän peitti kaupungin hieman pilvillä, niin että pystyin näkemään sen säteilyn. Se säteily hohti, se hohti ulos, se purkaantui ulos. Se purkaantui ulos Kirkkauden ja valon rykelmiä. Kaunista valoa. Todella uniikki kaupunki. En tiedä sen enempää. Ja Hän teki sydämeni todella iloiseksi, kallis, rikas, vaalittu loisteen paikka, missä olla. Mahtava paikka, missä olla.


Ja sitten toisessa vaiheessa, Hän nosti minut ylös ja toi minut hyvin lähelle. Hän toi minut Taivaaseen ja hyvin lähelle kaupunkia, kaupungin viereen. Se on todella kallis kaupunki, kaikista vaalituin kaupunki. HERRA Sanoi: Tämä kaupunki on kaikista kallein kaupunki, kaikista vaalituin kaupunki. Se oli vieressä. Olin astumaisillani sisälle. MESSIAS on tulossa! Se on loistelias JUMALAN kaupunki, mahtava kaupunki, Taivaan kaupunki, JAHVEN kaupunki. Vanhurskasten koti. Olkaa pyhät, siunatut ihmiset. Valmistakaa Tie, JUMALAN Valtakunta on lähellä. Todah Shalom.


 


OSA 2:


Se on tämän maailman synti, joka tulee estämään tätä sukupolvea pääsemästä sisälle ikuisuuteen, jonka JUMALA on valmistanut tälle sukupolvelle. Tässä keskustelussa se kaikista tärkein Sanoma, minkä HERRA kaiuttaa tälle sukupolvelle on, että Hän on valmistanut ikuisuuden kaikille, Hän on valmistanut ikuisuuden kaikille. Se on se sairas ja likainen homoseksuaalisuuden synti, moraalittomuuden synti, valheiden synti, luopumuksen synti, penseys ja haaleus seurakunnassa, joka tulee estämään tätä sukupolvea perimästä sen kaltaista valtavaa aarretta, jonka JUMALA on valmistanut tälle sukupolvelle, koko ihmiskunnalle.


Kaikilla on mahdollisuus päästä sisälle siihen kaupunkiin, jonka näin, mutta se sairas ja likainen synti, joka on johdattanut maailman harhaan ja tullut sisälle seurakuntaan, on se tämän maailman synti. Se likainen seksuaalinen moraalittomuus, homoseksuaalisuus, lesbianismi, transvestiitit, tämän kaltainen saastutus, johon tämä sukupolvi on astunut sisälle. Ne vaheet, väärät profeetat, penseät ja haaleat kristityt, jotka sekoittavat maailman JUMALAN asioihin, pyhyyteen, seurakuntaan, kristillisyyteen, Ristiin, Vereen.


Tämä on ainoa asia, joka voi estää tätä sukupolvea perimästä sitä loisteliasta kaupunkia, jonka näin, että JUMALA on valmistanut ihmiskunnalle. Kuinka voitte kuulla kaiken tämän ja epäonnistua pääsemään sisälle sukupolvena!? Se on se sairas ja likainen tämän sukupolven synti, joka voi estää ketä vain pääsemästä sisälle siihen pyhään kaupunkiin, jonka näin. Joten kaikki kääntykööt pois synnistä! JUMALA on esitellyt minulle ikuisuuden, jonka Hän on valmistanut kaikille ihmisille, kirjaimellisesti kaikille, paitsi, että estät itseäsi (pääsemästä sisälle) synnin kautta, syleilemällä syntiä!?


Kaikilla on samansuuruinen mahdollisuus periä tämä kaupunki. Mutta se on se tämän sukupolven sairas ja likainen synti, joka tulee estämään ihmiskuntaa pääsemästä sisälle siihen kaupunkiin, jonka näin. Kuka voi sivuuttaa sen, minkä näin!? Kuinka mahtavaa! Voitte jättää taakse mitä vain, voitte hyljätä mitä vain, tämän Iankaikkisuuden tähden, jonka JUMALA on laskenut tämän sukupolven eteen. Ihmiset tehkööt parannuksen! Kaikki tehköön parannuksen ja kääntykööt pois synnistä! MESSIAS on tulossa. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Se on se sairas ja saastainen synti, joka on hämännyt tämän sukupolven ja he ovat karamelisoineet sen. Se on TV:ssä, Internetissä, joka puolella ja he ovat normalisoineet synnin. HERRA on näyttänyt minulle pyhän kaupungin. Hän pyytää synnin hylkäämistä.


Nyt kun näet synnin, niin huudat ja juokset pakoon, jotta voit harjoittaa vanhurskautta ja pitää nollatoleranssia synnille. Seksuaalisynti, homoseksuaalisuus, transvestiitit, mitä tahansa tämä sukupolvi on ihannoinut. Mutta nyt on aika valita JUMALA! Hän on näyttänyt iankaikkisuuden, levon, JUMALAN lepopaikan, kaikkien syöpien, diabeteksen, korkean verenpaineen, työttömyyden jälkeen. Nyt Hän on luvannut tuoda teidät paikkaan, jossa lepäätte, JUMALAN lepoon, kauniiseen kaupunkiin. Tai muuten menette helvettiin. Tämän kaupungin vastakohta on helvetti. Tämän sukupolven sairas synti on se, joka estää perimästä sitä upeaa perintöä, upeaa siunausta, jonka HERRA on laskenut maailman eteen. HERRA Siunatkoon teitä! Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa.


(Profeetta Dr. Owuor. 10.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia