11.1.2020 PROFETIA HEINÄSIRKKA TUOMION JATKUMISESTA KENIASSA & HERRA TURVAA HÄNEN OMANSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani jälleen viime yönä. HERRA on Puhunut kanssani siitä jatkuvasta HERRAN Tuomiosta, joka on Kenian maan yllä, Kenian kansakunnan yllä mustamaalauksen tähden. Jatkuvasta HERRAN Tuomiosta, joka on Kenian maan yllä. Tässä keskustelussa HERRA näytti minulle heinäsirkat, kullekin kuuluvat heinäsirkat, jopa kun ne ovat hyökänneet maahan. Sitten kuulin, kuinka he sanoivat, analysoidaan, meidän täytyy analysoida. Joten näyttää siltä, että ruoho, jota he syövät, muuttuu myös myrkylliseksi. Kun eläimet syövät ruohoa, niin nuo eläimet kuolevat.

 

HERRA on siis Puhunut kanssani jatkuvasta Tuomiosta, joka on meneillään Keniassa täällä, viime yönä. HERRA pyytää parannuksentekoa. Hän pyytää kansallista parannuksentekoa ja Hän pyytää kansakuntaa lopettamaan JAHVEN Kahden Profeetan mustamaalaamisen. Hän pyytää, että he tekevät parannuksen siitä mustamaalauksesta, mitä he tekivät viime vuonna, kun he julkaisivat valheita ja eksytystä ja herjausta JAHVEN Kahta Mega Palvelijaa vastaan. HERRA on nyt tullut ulos taistellen vastaan, ja tämä on todella kuolettavaa aikaa. Joten tämän kansakunnan tulee tehdä parannus! Sillä Herätys ja Tuomio ovat astuneet HERRAN huoneeseen samanaikaisesti.

 

Uudestaan, tänä yönä Hän näytti minulle heinäsirkat. Tämä tarkoittaa HERRAN jatkuvaa Tuomiota maassa. Muistan, että ne tulevat suurimmissa miljoonissaan. Ne pyyhkäisevät pois kaiken, mikä on niiden tiellä. Kuulemme jo raportteja, että ne ovat Merussa, ne ovat menneet koko matkan Meruun. Mutta kansakunnan tulee tehdä parannus! Kuitenkin he, jotka ovat tässä HERRAN loisteliaassa Palvelustyössä, eivätkä ole mustamaalanneet HERRAA, te voitte jatkaa juhlimaan HERRAN mahtavaa Vierailua. Sillä HERRA tulee suojelemaan teidät tiukasti perustuen kieleni Sanoihin.

 

MESSIAS JEESUS KRISTUS Nasaretilainen on tulossa. Kansakunnat pelätkööt nyt HERRAA. HERRA ei välitä siitä, missä asut, asutko sitten Sydneyssä, tai Perthissä Australiassa, New York Cityssä, tai missä vain. Hänelle sillä ei ole väliä. Kaikki, mistä HERRA välittää juuri nyt, on JUMALAN pelko. Tämä on se hetki, jolloin Hän on nyt päättänyt, että Hänen tulee ennalleen asettaa JUMALAN pelko ihmisten sydämiin. Erityisesti sukupolvelle, joka on ollut alentava heidän Luojaansa kohtaan. Joten MESSIAS on tulossa! Aika on ohitse! Tehkää parannus, siunatut ihmiset. JUMALAN Pilvi on jo tullut alas koko matkan Taivaasta saakka ja Vieraillut aivan kuten Hän teki erämaassa. KUNINGAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus ja olkaa pyhät. Kiitos.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia