11.5.2022 Globaali Kokous - Kristuksen Tuhatvuotinen valtakunta - Profeetta Dr. Owuor

11.5.2022 GLOBAALI KESKIVIIKON KOKOUS

KRISTUKSEN MESSIAAN TUHATVUOTINEN VALTAKUNTA

Muistiinpanot / Tiivistelmä:

Pyhien ylösnousemuksen sanoma on ollut laaja sanoma, tutkimusmatka halki Raamatun. Viimeksi käsittelimme, Ilm. 2:26-27:

"26 Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita,

27 ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään-niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain-" (Ilm. 2:26-27)

Tämä sananpaikka on valtava lupaus Herralta Kristuksen seurakunnalle.

Perustuen siihen, miten elätte täällä maailmassa, Herra on valmistanut palkkiota teille.

 Aloitimme Daniel 12:2 ja sitten Daniel 12:13 sekä kun Herra puhui minulle 4.3.2022 ylösnousemuksesta ja sen jälkeen Hän puhui, varoittaen seurakunnan ylöstempauksesta.

"21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

22 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'" (Ilm. 3:21-22)

Tästä tulee kutsuhuuto tälle sukupolvelle tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä ja olla pyhät.

Kun Jeesus lupasi, että Hän tulee hallitsemaan 12 opetuslapsen kanssa, ja sitten tässä, kun Hän tulee hallitsemaan teidän kristittyjen kanssa, vain heidän, jotka ovat pyhät kuoleman pisteessä tai ylöstempauksessa. Ei heidän kanssaan, jotka ovat synnissä, kuten näette seurakunnassa maailmanlaajuisesti.

Hän lupasi, että he tulvat hallitsemaan Hänen kanssaan 12 Israelin sukukuntaa.

Ilm. 20:1, Hän tuo tuon hallitsemisen uskollisten kanssa esille todella voimallisesti.

Tämän kaltaisen sanoman tulisi saada teidät ottamaan kristillisen pelastuksenne vakavammin ja hylkäämään luopumuksen ja synnin.

"1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.

2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi 3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

7 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,

8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.

9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin (Israel) ja sen rakastetun kaupungin (Jerusalem). Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.

10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti." (Ilm. 20:1-10)

Lohikäärme viittaa tässä siihen, kuinka raivoisa hän on, haluten vetää teidät helvettiin hänen kanssaan.

Hän viettelee teidät syntiin ja sitten syyttää teitä Herran edessä: Katso, olet tehnyt tämän.

Herra puhuu enkelistä, joka sitoo saatanan, ja tuota enkeliä ei ole edes nimetty. Herra on antanut heille suuren auktoriteetin ja palvelustyön.

Paholainen on häirinnyt ihmiskuntaa pitkän pitkän aikaa.

Tämä on valtava taistelu, mutta voitte nähdä, että tuolla enkelillä on suurempi voima kuin paholaisella.

Paholainen on persoona tässä.

Enkeli saa hänestä ylivoiman taistelussa ja sitoo hänet. Hän saa hänet nopeasti kiinni ja saa ylivoiman.

Jahven enkeleillä on todella väkevä voima. Enkeli sai paholaisen kiinni ja lukitsi ja sinetöi hänet kuiluun.

Jakeessa 2 Hän mainitsee ensi kerran Tuhat vuotta.

Jumala lupaa teille, että hän ottaa hallintavallan saatanalta ja antaa sen Jeesukselle. Sitten Jeesus lupaa jakaa loisteliaan hallintavaltansa pyhien kanssa.

Miksi Herra vapauttaa paholaisen uudestaan?

Haluan viedä teidät Tuhatvuotiseen Valtakuntaan. On kirjaimellisesti aikakehys, joka on tuhat vuotta, joka on Kristuksen hallintavalta, jolloin Hänen Valtaistuimensa on Jerusalemissa ja Hän tulee jakamaan hallintavaltansa teidän kanssaan.

Hän näkee valtaistuimia ja ihmisiä istumassa valtaistuimella ja heille annettiin auktoriteetti tuomita. Tämä on ensimmäinen joukko. Sitten toinen joukko ovat he, joiden sielut oli teurastettu Jumalan Sanan ja Jeesuksen pelastuksen, Jeesuksen todistuksen tähden. Hän näkee Ahdistuksen ajan pyhät.

Tämä sananpaikka antaa myös ylösnousemuksen narratiivin, josta Herra puhui minulle 4.3.2022.

Jakeessa 4, on toinen kerta, kun Herra puhuu tuhannesta vuodesta, jakeessa 6 on kolmas kerta, joka puhuu tuhannen vuoden ajan tarkkuudesta.

Kun Jeesus nousi ylös kuolleista, se on ensimmäinen ylösnousemus. Otamme osaa tuohon Kristuksen ylösnousemukseen. Kun ylöstempaus tapahtuu, 1. Tess. 4:13-18, on pyhien ylösnousemus, osa ensimmäistä ylösnousemusta.

Kun Ahdistuksen aika tapahtuu, Jumalan viha ja tuomiot, niin tulee olemaan suuri Herätys siellä myös. Monet ihmiset tulevat vastaanottamaan Jeesuksen pakosta.

He katuvat, miksi he eivät vastaanottaneet Häntä ennen ylöstempausta.

Todellisuus tulee iskemään heihin, että ihmiset ovat temmattu ylös Taivaaseen ja todellisuus iskeytyy heihin, että itseasiassa he ovat matkalla helvettiin.

He ottavat vastaan Jeesuksen vain pakosta.

Jos haluatte kutsua sitä armoksi, se on ankaraa armoa. Jos he haluavat olla uudestisyntyneitä, heidät täytyy teloittaa. He hyväksyvät sen, koska jos he kieltäytyvät siitä, he tietävät, että he joutuvat helvettiin.

Siksi Hän kuvailee pyhiä, jotka teurastettiin tuossa Ahdistuksen ajassa.

He nousevat ylös kuolleista myös osana Kristuksen ylösnousemusta.

Tuona aikana Vanhan Testamentin pyhät tulevat myös nousemaan ylös kuolleista Ahdistuksen ajan pyhien kanssa, kuten Daniel. Olen nähnyt Danielin Jumalan Valtaistuimella. Seisoimme Jumalan Liitonarkin vastakkaisilla puolilla. Herra on näyttänyt minulle melkein kaikki hänen näkynsä, koska hän on mukana Lopunajassa ja tällä missiolla.

Herra ei kutsu heitä "seurakunnaksi", vaan "Ahdistuksen ajan pyhiksi", sillä seurakunnan aikakausi on päättynyt, kun heidät on seurakunta otettiin ylös Taivaaseen.

Jumala haluaa tarkentaa teille, että aika, jonka Hän lupasi teille, jolloin hallitsette Hänen kanssaan on tarkka aika, joka alkaa, kun Tuhatvuotinen Valtakunta alkaa.

Se on ikuista tilaa edeltävä aika. Se jatkuu ikuiseen tilaan, mutta alatte hallitsemaan siellä Hänen kanssaan tuhat vuotta Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

Se on fyysistä, kirjaimellista, todellista aikaa.

Tämän tulisi rohkaista teitä pyrkimään pyhempään kristilliseen elämään.

Se on tarkka aika, se tulee tapahtumaan. Se on todellinen aika, todelliset valtaistuimet ja todelliset palkkiot, jotka Jumala on luvannut teille.

Tämän tulisi saada muuttamaan elämänne täällä maailmassa.

Saatana tullaan siis vapauttamaan vankilastaan Tuhatvuotisen Valtakunnan lopussa ja hän tulee johdattamaan harhaan kansakunnat maan neljällä äärellä jälleen.

Kristuksen toinen tulemus on täysin eri kuin seurakunnan ylöstempaus.

Seurakunnan ylöstempauksessa Jeesus ei astu maahan, vaan Hän tulee ylhäälle taivaalle tänne ja kutsuu sieltä Hänen lampaansa. Maan tomussa olevat heräävät, mutta hän tulee heidän sielujensa kanssa Taivaasta, 1. Tess. 4:13-14. Hän antaa heille kirkastetut ruumiit, jotka olen jo nähnyt.

On yksi, jolla on kirkastettu ruumis, joka kävelee jo täällä, jotta saatte pienen välähdyksen millainen se tulee olemaan. Herra kirkasti meidät Helsingissä ja Kakamegassa. Yhdellä on kirkastettu ruumis. Et voi kuolla kahta kertaa.

Kristuksen Tuhatvuotisen Valtakunnan aikana Jerusalem tulee olemaan maailman päämaja, pääkaupunki, poliittinen päämaja. Sieltä käsin Messias tulee hallitsemaan.

Tuhatvuotinen Valtakunta on todella tärkeää aikaa, sillä Jumala on luvannut joitakin lupauksia Kristukselle: Hän tulee hallitsemaan kaikkia kansakuntia ja kaikkien kansakuntien tulee alistua Hänen alleen. Sen tulee täyttyä.

Jes. 53:11-12, Jeesus tulee nyt saamaan urotyöt, voiton.

Olen nähnyt Messiaan päämajan Jerusalemissa, kun Hän istuu loisteliaalla Valtaistuimellaan, halliten Israelia Daavidin isänsa kanssa, ja halliten kaikkia kansakuntia.

Hän tulee hallitsemaan teidän kanssanne, jotka päätätte olla tänä aikana uskollisia ja pyhiä.

Tuoden teille välähdyksen siitä hyvyydestä, joka tapahtuu Kristuksen Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

Siellä ei ole rampoja, sairaudet tullaan parantamaan. Siellä tulee olemaan Jumalan Hyvyys. Vaikeudet otetaan pois. Se on aikaa, jolloin tulee olemaan valtava parantuminen.

Matt. 19:28, Hän lupasi opetuslapsilleen, että Hän tulisi jakamaan heidän kanssaan jumalallisen vallan, että he tulisivat hallitsemaan Hänen kanssaan 12 valtaistuimella.

Sitten Hän lupasi seurakunnalle, Ilm. 2:26-27 ja Ilm. 3:21, että Hän tulee jakamaan valtansa kanssanne, antamaan teille valtaistuimet ja delegoimaan teille kaupunkeja ja kansakuntia, halliten niitä yhdessä Hänen kanssaan, Hänen puolestaan, Hänen allaan.

Tuona aikana saatana on sidottu ja sinetöity ja lukittu kuiluun yhden enkelin toimesta 1000 vuodeksi.

Tämä on siis todella tärkeää aikaa ja teidän tulee vaeltaa nyt uskollisuudessa ja pyhyydessä, sillä on palkinto.

Tuhatvuotinen Valtakunta on ikuisen tilan esiaika.

Kun Suuren Ahdistuksen aika on ohi, niin Jeesus saapuu toisessa tulemuksessa monien syiden tähden. Yksi on: taistelemaan Armageddonin taistelussa. Hän tulee voittamaan tuon taistelun ja asettamaan Valtaistuimensa ja päämajansa Jerusalemiin. Silloin Kristuksen 1000-vuotinen Valtakunta alkaa maailmassa ennen ikuista tilaa.

Suuren Ahdistuksen ajan ja Suuren Valkoisen Tuomioistuimen aikojen välissä on Kristuksen Tuhatvuotinen Valtakunta.

1. Moos. 12:1-12, Herra lupasi Aabrahamille tehdä hänestä suuren kansan ja saada oman maansa. Tuo on aika, jolloin Israel tulee saamaan maansa.

Kun Tuhatvuotinen Valtakunta alkaa Herran Kaksi Profeettaa menevät takaisin Isä Jumalan Valtaistuimelle Taivaassa.

Tuhatvuotinen Valtakunta on todella tärkeää aikaa, jolloin joidenkin profetioiden tulee täyttyä ennen Suurta Valkoista Tuomioistuinta ja ikuista tilaa.

Jae 7:

"7 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,

8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka." (Ilm. 20:7-18)

Se on valtava armeija, kuten Venäjän armeija, Kiinan armeija, Pohjos-Korean armeija, kaikki suuret armeijat Lähi-Idässä, Iran, Irak, nimeä vain. Tämä on suuri myrsky.

"9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin (Israel) ja sen rakastetun kaupungin (Jerusalem). (Ilm. 20:9)

Kun saatana päästetään vapaaksi, Kristus yhä hallitsee Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

Hän haluaa antaa heille viimeisen kuolettavan iskun ja lopettaa heidät. He ovat siis tulleet taistelemaan Kristusta vastaan.

"Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät." (Ilm. 20:9)

Kun Messias tulee Taivaasta toisessa tulemuksessa, kun Hänen jalkansa astuvat Öljymäelle ja massiivinen maanjäristys iskee tuohon maahan ja vuori halkeaa, yksi osa menee tähän suuntaan ja toinen toiseen suuntaan, ja Kirkkaus menee halki laakson leijaillen kaupunkiin, tuolloin Hän tulee taistelemaan Armageddonin taistelussa, Ilm. 19:17-21.

On Meggiddonin laakso Israelissa, voitte siis paikallistaa, missä tuo taistelua tulee tapahtumaan.

Messias voittaa tuon taistelun ja perustaa hallintavaltansa.

Syy miksi Hän tulee, on taistelemaan vihollisiansa vastaan ja perustamaan hallintavaltansa.

Jotkut tuosta Taivaan armeijasta, jonka kanssa Hän tulee, olette te, jotka kuuntelette minua, tarkkaatte, teette parannusta ja olette pyhät.

He, jotka temmataan ylös, tulevat Hänen kanssaan takaisin Taivaan sotajoukkoina. Toiset ovat Taivaan enkeleitä, jotka tulevat myös Hänen kanssaan Taivaan Sotajoukkona.

Silloin Hän perustaa Tuhatvuotisen Valtakuntansa.

Hän täyttää silloin lupauksen, jonka Hän on antanut teille hallita Hänen kanssaan. Jotkut teistä lähetetään Japaniin hallitsemaan Japania, teillä on siellä valtaistuin, jolla hallitsette Kristuksen alla, joka hallitsee Jerusalemista. Voimallista.

Jopa kuningas Daavid tulee nousemaan kuolleista ja hallitsemaan Israelissa Kristuksen alla. Hoosea 3:5.

Tämä on todella voimallista aikaa, jolloin palkkiot annetaan teille, hallita kirjaimellisesti Kristuksen kanssa.

Mutta Tuhatvuotisen Valtakunnan loppua kohti saatana tullaan vapauttamaan jälleen. Silloin hän tulee häiritsemään jälleen tuoden vaikeuksia, tuoden Googin ja Maagogin.

"10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti." (Ilm. 20:10)

Tämä on todella valtavaa. Ensimmäiset ihmiset, jotka heitetään tulijärveen on antikristus ja väärä profeetta. Sitten saatana seuraa heitä sinne. Sen jälkeen on Suuren Valkoisen Tuomioistuimen tuomio.

Jae 5:

"5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet."

Tämä on toinen ylösnousemus jumalattomille, kapinallisille, jotka eivät kuuntele tätä sanomaa, jota nyt saarnataan. He hylkäävät sen ja mustamaalaavat sitä ja ovat välinpitämättömiä sille. Heidät nostetaan tuomiolle Jumalan Suuren Valkoisen Tuomioistuimen eteen. Jakeet 11-15.

Toinen kuolema on tulijärvi.

Mitä Herra sanoo tässä teille?

Teidän tulee ottaa pelastuksenne todella vakavissanne.

Sillä nimetön enkeli, jonka nimeä ei edes mainita, tulee valtavalla voimalla taistelemaan saatanaa vastaan ja sitoo hänet sekunnin välähdyksessä.

"1 Ja minä näin erään toisen, väkevän enkelin tulevan alas taivaasta; hänen verhonaan oli pilvi, ja taivaankaari oli hänen päänsä päällä, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, ja hänen jalkansa niinkuin tulipatsaat,

2 ja hänellä oli kädessään avattu kirjanen. Ja hän laski oikean jalkansa meren päälle ja vasemman maan päälle

3 ja huusi suurella äänellä, niinkuin leijona ärjyy; ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua.

4 Ja kun ne seitsemän ukkosenjylinää olivat puhuneet, yritin minä kirjoittaa, mutta minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Pane sinetin taakse, mitä ne seitsemän ukkosenjylinää puhuivat, äläkä sitä kirjoita".

5 Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti

6 ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa," (Ilm. 10:1-6)

Jahven enkelit eivät ole mikään vitsi. Kun tämä enkeli tulee, hän asettaa toisen jalkansa valtamereen, toisen maalle.

Herra kuvailee enkelien väkevyyttä.

Tämä on todella vakavaa, mitä Herra nostaa esille. Hän kuvailee nyt teillä, kuinka väkeviä enkelit ovat.

Ilm. 20:1-3, kun enkeli ilmestyi avaimet ja kahleet kädessään ja sitoi saatanan heti ja heitti hänet kuiluun.

Kuinka väkeviä ja voimallisia ovatkaan Jahve Jumalan enkelit. Kuinka suuria ja valtavia.

"1 Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.

2 Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi." (Ilm. 18:1-2)

Herra halusi nostaa esille sen, että paholainen ei ole niin voimallinen, kuin kuvittelette.

Jos Herra haluaisi lopettaa hänet tänään, Hän pystyisi siihen.

Teillä on Herra puolellanne. Suurempi on Hän, joka teissä on, teidän kanssanne on, kuin hän, joka on ulkona tuolla.

"21 Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä"." (Ilm. 18:21)

Voitte kuvitella Jahven enkelien väkevyyden. Tämän Hän nostaa esille, Ilm. 20, ennen kuin Hän puhuu Tuhatvuotisesta rauhan Valtakunnasta, jossa saatana ei tule olemaan häiritsemässä teitä.

Enkelille annetaan avain kuiluun ja suuret kahleet. Se on osoitus auktoriteetista, tehtävästä ja mandaatista, joka hänelle on annettu mennä sitomaan saatana ja heittämään hänet kuiluun.

Avain ja kahleet on voima, joka heille on annettu saatanan ylitse.

Kun saatana on sidottu tuhanneksi vuodeksi, silloin Messiaan kaunis hallintavalta alkaa.

Kun Jeesus opetti seurakunnalle, kuinka rukoilla:

"10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;" (Matt. 6:19)

Kristityt ovat rukoilleet ja huutaneet pitkään rukouksessa pitkän aikaa, että Jumalan Valtakunta tulkoon. Se tulee nyt Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, kun Jumalan Valtakunta tulee maailmaan.

Sillä on sietämätöntä olla tässä maailmassa saatanan kanssa. Yhtenä hetkenä olet seurakunnassa, toisena hetkenä olet seksuaalisynnissä ja matkalla helvettiin. Paholainen on todella häirinnyt Jumalan lapsia ja vetänyt joitakin heistä helvettiin.

"9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.

10 Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

11 Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin." (Ilm. 6:9-11)

Kristityt ovat huutaneet pitkän aikaa, vuodesta toiseen, milloin Jumalan Valtakunta tulee: Kuinka pitkän aikaa, Herra, kunnes perustat Valtakuntasi? Että Messias tulee ja perustaa Valtakuntansa. He kaipaavat, että Hän tulee. Tämä tulee täyttymään Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, kun paholainen on viimein lukittu kuiluun ja istutte valtaistuimillanne, kuin kuninkaalliset.

Hallitsette kirkastetun ikuisen ruumiin kanssa, nautitte ruokalajeja, mutta ette koskaan liho, ei ole syöpää, elätte ikuisesti ja hallitsette.

Herra käytti Herran Väkevimpien Profeettojen kirkastumista osoittamaan teille, mitä tapahtuu Kristuksen Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

Tuhatvuotiseen Valtakuntaan pääsevät vain he, jotka ovat pelastettuja ja uudestisyntyneitä. Kapinalliset eivät tule pääsemään sinne.

He tulevat synnyttämään lapsia ja heillä tulee olemaan vielä fyysiset ruumiit, jotka ovat syntisiä. He tulevat olemaan vielä syntisiä, mutta Jeesus tulee välittömästi tuomitsemaan sen. Se käsitellään heti. Sen tähden Hän sanoo, Hän särkee heitä kuin saviastioita.

Samoin te, kun tuomitsette heitä, särjette heitä kuin saviastioita.

Synti käsitellään hetkessä. Hän näkee sydämenne läpi ja Hän saa teidät kiinni ja heittää teidät helvettiin.

Jumalan lupauksien, Jumalan Profeettojen profetioiden tulee täyttyä ennen kuin menemme sisälle ikuiseen tilaan.

Miksi Tuhatvuotisen Valtakunnan tulee tapahtua?

Koska on profetioita ja lupauksia, joita Jumala antoi Jeesukselle. Hän täyttää ne silloin, kun Hän tuo viimein Messiaan loisteliaan Valtaistuimen maailmaan halliten Israelia ja kansakuntia.

Sitten on lupauksia, joita Hän antoi Israelille, esim. 1. Moos. 12:1-3, kun Hän lupasi Aabrahamille, että Israel tulee olemaan suuri kansa ja heillä tulee olemaan todellinen oma maa. Tuona aikana Hän antaa sen heille.

Kun katsotte, mitä on meneillään Israelissa juuri nyt: Heillä on maapala, joka ei ole edes 1/10 siitä, mitä Jumala merkkasi ja leikkasi heille.

Jumala lupasi, että Israel tulee olemaan suuri kansakunta muiden kansakuntien edessä. Tuolloin Hän tulee täyttämään sen.

Jumala lupasi, että Messias tulee hallitsemaan isänsä Daavidin valtaistuimella, tuona aikana Hän tulee täyttämään sen.

Juudan valtakunnan löydöksen profetian täyttyminen Israelissa - ymmärrätte, kuinka lähellä Messiaan Valtakunnan tulemus on.

Näky, jossa Isä Jumala vei Herran Väkevimmät Profeetat tarkalle paikalle, jossa kuningas Daavid istui ja hallitsi. Hän näytti myös harpun, jota Daavid soitti. Osoittaen sen tarkan paikan, jossa Messiaan loistelias Valtaistuin tulee olemaan.

Tämän tulisi olla kutsuhuuto teille, että Raamatun lupaukset tulevat pian täyttymään ja materialisoitumaan.

Teidän tulee siis muuttaa tapa, miten elätte kristillistä elämäänne, ollen pyhiä ja keskittyen siihen palkkioon.

Teidän tulee lopettaa seksuaalisynti, homoseksuaalisuus, valheet ja lopettaa valheapostolien kuunteleminen.

Teidän tulee nyt seistä todella lujina Jeesuksen Ristissä ja Veressä.

Jotta kuuntelisitte vain tätä Ääntä, joka on kutsunut Jumalan tulemaan alas Pilvessään.

Teidän palkkionne on luvattu Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, teidän, jotka olette uskollisia ja kuuntelette tätä Ääntä pelossa ja vavistuksessa ja pelkäätte ja syvästi kunnioitatte Jahven Kahta Profeettaa, jotka voivat kutsua Jahven alas, jotka käskevät rampoja kävelemään, jotka on kirkastettu, jotka vaeltavat todella lähellä Jumalaa.

Teidän, jotka olette kuunnelleet ja pelänneet ja vapisseet, kuinka lähellä he kävelevät Jumalaa, kuinka Jumala Kaikkivaltias kävelee todella lähellä heitä, kuinka kun he kävelevät stadionille, he kävelevät Isä Jumalan Läsnäolon kanssa ja rammat kävelevät kaikkialla.

Kun kuulette tämän Äänen ja tiedätte, että se on Isä Jumalan itsensä Ääni ja pelkäätte sitä ja vapisette ja pelkäätte, ja täysin alistutte ja olette kuuliaisia, niin Hän sanoo, että teillä tulee olemaan palkkio Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

Kristuksen Tuhatvuotinen Valtakunta on todella valtavaa aikaa, jota varten teidän tulee nyt valmistautua.

(11.5.2022 Globaali Keskiviikon Kokous / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia