12.2.2022 PROFETIA: RAMPOJA TULEE NOUSEMAAN MAASTA - KUOLETTAVAMPI KORONAVIRUKSEN VARIANTTI TULOSSA - JUHLIKAA HERRAN IHMEITÄ (OSAT 1 & 2)

Siunatut ihmiset, HERRA KAIKKIVALTIAS, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. Tänään päivällä HERRA Puhui kanssani rammoista, joita tullaan nostamaan ylös. On eräs tyttö, on tyttö, rampa tyttö, jonka HERRA tulee nostamaan maaperästä. Muistattehan hiljattain, kun HERRA vei minut Kirkkauteen ja näytti minulle, kuinka suurempia parantumisia tulee tapahtumaan täällä, kun jälleen aloitamme tämän matkaosuuden tästä hetkestä kesäkuuhun, siihen Mega historialliseen HERRAN Parantumiskokoukseen, joka tulee tapahtumaan Nakurussa Menengai 5:sella. 

HERRA KAIKKIVALTIAS Puhui kanssani tästä todella suuresta parantumisesta, joka tulee jatkamaan tapahtumistaan. Näen ramman tytön, hän nousee ylös ja kävelee. Sitten on ihmeellistä, kun hän kävelee, niin jalat tulevat suoristetuiksi. Jalat todella osoittivat poispäin täysin ja oli täysin rampa, mutta kun hän kävelee; HERRA toi hänet Hänen Palvelijoidensa läsnäoloon ja sitten Kirkkaus lähti minusta ja kosketti häntä ja JEESUKSEN Veren voima nosti hänet ylös, nosti hänet ylös, ja jalat, jalat suoristuivat, kun hän käveli, suoristuivat. Sitten suuri juhlinta alkoi tuossa paikassa ja alkoi tuossa talossa ja tuossa kodissa, ja kaikki naapurit alkoivat tulemaan. 

Rampa on siis tulossa kävelemään, mutta juuri nyt haluan tuoda nämä tuoreimmat uutiset teille täysin rammasta pojasta. Hänen nimensä on Aabraham Siriai, joka tulee Olosaikin kylästä itä-Narokissa. Uudestaan Aabraham Siriai, joka on melkein 7-vuotias nyt, sillä hän syntyi 2014. Hän on yli 6-vuotias nyt, hän syntyi CP-vamman kanssa ja pysyi rampana läpikotaisin, halki, halki, kunnes tämän Yövalvojaiskokouksen jälkeen eilen, kun hän viimein nousi ylös. Hän nousi ylös ja alkoi kävellä, joten tämä on todella valtavaa, valtavaa aikaa. 

Tämä on todella peljättävää aikaa, miten HERRA jatkaa nostaen ylös rampoja. Valtavaa peljättävää aikaa, siunatut ihmiset, peljättävää aikaa maassa, sillä yksi näistä on jo tarpeeksi suuri ihme kirjoittaa suuri kirja, New York Timesin best selleri ja asettua siihen, ja nyt huomata, että vau, JUMALA vieläkin tekee, mitä Hän teki aiemmin Raamatussa, mutta tämä on niiden monien monien rampojen joukossa, jotka ovat nousseet ylös ja alkaneet kävellä. 

Aabraham Siriai syntyi kotona vuonna 2014, joten juuri nyt hän on yli 6-vuotias, noin 7, noin 7-vuotias suunnilleen, vuodesta 2014 tähän hetkeen saakka, kun tänään HERRA nosti hänet täysin maasta, maaperästä ja suuret juhlinnat seurasivat siellä. Hänet oli viety Kijaben missiosairaalaan, hänellä diagnosoitiin CP-vamman oireyhtymä. Sitten hänen niskansa vasen puoli tuli todella heikoksi, häneltä alkoi valumaan sylki, hänen vasemmasta kädestään tuli todella heikko, alaraajat, ja kaikkia näitä asioita tapahtui hänelle hyvät ja selkeät 6+ vuotta, mutta tänään: 

Tuoreimmat uutiset, siunatut ihmiset! Tuoreimmat uutiset! Tuoreimmat uutiset! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, voima! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, Kirkkaus! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, Tulta! Rampa on kävellyt! Jeesus! Rampa on kävellyt! Väkevää! Rampa on kävellyt, Veri! Rampa on kävellyt! Kirkkaus! Rampa on kävellyt, JAHVE! Rampa on kävellyt! Tuoreimmat uutiset tänä yönä, siunatut ihmiset. Tuoreimmat uutiset. Sanoma, joka oli tulossa teille tänä yönä, ei tule teille, se tulee teille huomenna tai sitä seuravana iltana, mutta juuri nyt juhlimme tuoreimpia uutisia täällä, siunatut ihmiset. 

Todella voimalliset tuoreimmat uutiset tässä maassa. Rampa on kävellyt. JEESUKSEN Veri virtaa todella väkevällä tavalla tässä maassa, todella valtavalla tavalla tässä maassa. Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, Kirkkaus! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, voima! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, väkevää! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, JAHVE! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt, Kirkkaus! Rampa on kävellyt! Alililililililiiiii.
 

OSA 2

Siunatut ihmiset, jopa, kun jatkamme juhlimista, niin maksimoikaa tämä hetki juhlimisella, siunatut ihmiset, sillä tänään tänä iltapäivänä HERRA Puhui kanssani, ja HERRA Sanoi Ääneen, että: Pidetään tämä Herätyskokous, Menengai 5, pidetään tämä Herätyskokous ennen kuin koronan tartuntaluvut nousevat ylös. Pidetään, ja Hän antoi minun ymmärtää tuossa unessa, että tämä on armonaika, tämä on lyhyt armonaika, ja sitten koronan tartuntaluvut tulevat nousemaan, tarkoittaen, että on toinen koronan variantti, joka tulee esille. 

Uudestaan siis, HERRA sanoi: Pidetään tämä Kokous. Ajattelin Menengai 5:sta. Sitten Hän Sanoi: ennen kuin tartuntaluvut nousevat ylös. Voitte siis huomata, siunatut ihmiset, että tänä hetkenä teidän tulee maksimoida HERRAN juhliminen, sillä on hirvittävämpi variantti tulossa. On hirvittävämpi variantti viruksesta, joka on tulossa, koronaviruksesta, joka tulee olemaan todella todella tarttuva ja todella kuolettava myös. 

Muistattehan profetian, jonka annoin, luulen, että se oli muutama kuukausi sitten, kun HERRA Puhui ja Sanoi: Tulee olemaan kuolettavampi kanta, kuolettavampi variantti viruksesta, joka on tulossa. Kun HERRA Sanoi Ääneen tuossa unessa, kun Hän vei minut tuohon aikaan, jolloin kuolettava variantti ilmestyy, silloin HERRA Sanoi, että: Tällä kertaa, jos joku ei pidä yllä maskia, he menevät alas. Sitten näin ihmisiä haudattavan ja HERRA kysyi: Kuka tämä on, joka haudataan? 

Tämä on siis sen kaltaista aikaa, joka meillä on, armonaikaa. Juhlitte maskeissanne. JUMALA on ollut Hyvä, Hän on säilyttänyt teidät ihmiset, suojellut teitä ihmisiä. Omikron on meneillään, kyllä, mutta näette sen olevan hiukan lievempi kuin, mitä meillä oli deltan kanssa, mutta nyt HERRA on Puhunut jälleen. Hän on Puhunut tänään, että: Pidetään tämä Kokous, Herätyskokous. Luulen, että se oli Menengai 5. Tai kaupungissa, se oli toinen Kokous, se, joka on tulossa kesäkuussa, ennen kuin tartuntaluvut nousevat ylös. HERRA on siis pääasiassa ilmoittanut tässä unessa tänä iltapäivänä Hänen Palvelijoilleen, että he tulevat luoksenne tuomaan teille tiedoksi, että suurempi on variantti tulossa, kuolettavampi variantti tulossa, tarttuvampi, paljon välittyvämpi, se tulee leviämään nopeammin, tartuntaluvut tulevat olemaan paljon korkeampia. 

Kun juhlitte nyt, niin juhlikaa vain täysillä, tietäen, että, tiedättehän, huomenna teillä ei ehkä ole tätä mahdollisuutta. Tämä on sen kaltaista aikaa, kuin ei mikään toinen. Samaan aikaan tuossa unessa, luulen, että olin keskustelussa HERRAN kanssa, muistan, kuinka keskustelin Hänen kanssa, kysyin Häneltä: Tulisiko meidän pitää Kokous kaupungissa, vai pidämmekö sen Nakurussa? Oli siis tuo keskustelu, joka minulla oli HERRAN kanssa, ja Hän sanoi: Pidetään tämä Kokous ennen kuin tartuntaluvut nousevat ylös. Välittömästi, kun päätämme Kokouksen kesäkuussa, niin todennäköisesti ei tule olemaan mahdollista pitää enää toista Kokousta. 

Sen tähden, kun tämä Herätys tulee, niin ottakaa hyöty irti siitä. Tehkää siitä tärkeä asia, että todella juhlitte, sillä ette tiedä, mitä tapahtuu huomenna. Sama palvonnan kanssa. Kun tulee hetki palvoa HERRAA, niin palvokaa Häntä aivan kuin teillä ei olisi toista päivää, sillä vain yhtenä näistä päivistä, muistattehan, kuinka suljin koko maailman. Kukaan ei pystynyt palvomaan, kukaan ei pystynyt menemään seurakuntaan. 

Tähän mennessä on paikkoja, joissa ihmiset eivät ole vielä menneet seurakuntiin. He eivät ole palanneet takaisin seurakuntiin. Kun teillä on siis mahdollisuus palvoa HERRAA, niin palvokaa Häntä. Sillä tavoin HERRA käyttää Palvelijoitaan antamaan maailmaan tietää, miltä maapallo tulee näyttämään Ahdistuksen ajassa ja Suuressa Ahdistuksen ajassa, kun ette pysty nyt palvomaan. Saatatte haluta palvoa, mutta ette pysty. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. 

Ihmiset soittakoon radioon talosta taloon, radio kuulukoon talosta taloon ja kohtaatte heidät vigelegele juhlintahuudon kanssa, vigelegele, jokainen tehkööt vigelegele juhlintahuudon, ennen kuin kerrotte, ilmoitatte, kuka olette ja mistä päin juhlitte. Vigelegele. 

Olen nähnyt toisen ramman, naisen, tytön, tytön, hiukan vanhemman, joka tulee kävelemään. Hänellä on yllään vihertävä, kukkakuvioinen, mutta vihertävä, kudottu vihertävällä, vihertävä hame tai mekko. Hän kävelee hiukan ja polvet. Kun hän ensin kävelee, polvet ovat vieläkin jäykät ja taipuneet eteenpäin hiukan, mutta ne suoristuvat ylöspäin, kun HERRA nostaa häntä yhä enemmän JEESUKSEN Veren voiman kautta. 

Juhlinnat menkööt siis kodista kotiin, talosta taloon, kotitaloudesta kotitalouteen, perheestä perheeseen, juhlien HERRAA, sillä ette tiedä huomisesta. MESSIAS on tulossa. 

(Profetia 12.2.2022 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusoislordradio.info)  

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia