12.8.2019 PROFETIA: KOKO RAAMATUN HISTORIAN TUOREIN JA VOIMALLISIN PARANTUMISVOITELU TULOSSA NAKURUN MENENGAIHIN – KAIKKI KANSAKUNNAT VOIVAT OTTAA OSAA!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani tänään. Tänään iltapäivällä HERRA vei minut Kokoukseen, siihen Grand Mega Super Loisteliaaseen Historialliseen Herätys – ja Parantumiskokoukseen Menengai III:een, Kokoukseen, johon on tulossa ISÄ JUMALAN Vierailu. Tuossa Kokouksessa olen jo nähnyt sen superloisteliaan valkoisimman pyhimmän ISÄ JUMALAN Itsensä Pilven.

JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA MEKADDISHKEM, JEHOVA ROHI, JEHOVA HAMELECH, JEHOVA IMEKKU, JEHOVA MISQUABBI, JEHOVA MEPHALTI, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA TSORI, YASSA, JEHOVA GANAN, JEHOVA BARA, JEHOVA ELI, JEHOVA NISSI, JEHOVA MEPHALTI, VAPAHTAJANI, JEHOVA MAOZ, MAUZZI, JEHOVA ORI, HERRA MINUN VALKEUTENI, JEHOVA ROPHE, HERRA MEIDÄN PARANTAJAMME.

Olen nähnyt tuon vierailun ja olen nähnyt JEHOVA SEBAOTIN, Sotajoukkojen HERRAN Vierailun, tullen vierailemaan Kahden Valtavimman Profeetan luona, jonka kaltaisia ei ole on koskaan ennen lähetetty koko maailman historiassa, Raamatun historiassa, Taivaan historiassa. Se Pilari asettuu Heidän ylleen. Sitten tuona aikana HERRA näytti minulle rammat, rammat. Näen tämän tietyn ramman, jonka jalka on alhaalla maaperässä, aivan kuten Brian Busiasta oli. Hän on täysin rampa ja toinen jalka on jäykistynyt maaperässä. HERRA nostaa ylös nuo rammat. Rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä joka puolella. Joka suunnalla rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä. Se tulee olemaan JUMALAN shokeeraava vierailu. Se tulee olemaan voimallisin Parantumisvoitelu, jota on koskaan vapautettu, tuorein voitelu, jota on koskaan vapautettu Raamatun historiassa.

Istumme HERRAN suuren suuren vierailun partaalla. Se tulee olemaan shokeeraava hetki seurakunnan historiassa. Tästä syystä tässä hetkessä tulee olemaan hyvin viisasta kaikkien valmistautua erittäin hyvin HERRAN JUMALAN, ITSE ISÄ JUMALAN Vierailuun. Tämä on nyt se hetki, kun HERRA on roskannut kaiken ihmisfilosofian, ihmisteologian, mitä näet kristillisessä tv:ssä sanoen sitä ja tätä. Hän on roskannut sen. Ja vakuuttanut omalla allekirjoituksellaan todistaen Tien valmistamisen ja valmistajat MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle, synnistä pois kääntymiselle, perverssioista pois kääntymiselle, kääntymiselle pois valheista ja eksytyksestä. Nyt Hän nöyryyttää valehtelijat seurakunnassa, koska Hän todistaa kuka on Hänen Palvelijansa, ketkä ovat Hänen Palvelijoitaan, jotka ovat Hänen lähettämiään, joilla on JUMALAN auktoriteetti.

Näen rampojen nousevan ylös joka suunnalta. He alkavat kävellä ja se on tyrmistyttävä hetki, peljättävä hetki. Sokeat alkavat näkemään joka puolella. Sokeat silmät avautuvat. Kaikki sokeat silmät joka suunnalla. Kuurot korvat avautuvat joka puolella mitä suurimmissa määrin ja tulevat hyvin herkiksi. Mykät, halvaantuneet, ontuvia jalkoja suoristetaan ja vahvistetaan, osia luodaan, selkäranganongelmat. Aivot, jotka ovat olleet täysin vaurioituneet. HERRA tulee ennallistamaan heidät ja jopa he, jotka ovat psykoosissa ja mieleltään sairaita. Heidät tullaan ennallistamaan ja parantamaan täysin, kuten näette sen jo alkaneen.

Kasvaimet ja syövät sulavat pois, munuaisongelmat, maksaongelmat, pernat, virtsarakot, sisäelimet, sydänongelmat, kurkkusyövät, kielet. HERRA on tulossa tuomaan väkevän väkevän Voitelun sinä hetkenä, kun Hän tuo Kaksi Väkevintä Profeettaansa Menengain Kokoukseen. Se tulee alkamaan aikaisemmin, kun tämän viikon lopussa He tulevat kääntämään suuntansa ja liikkumaan Nakurua kohden. Voitte kuvitella sen Parantumisvoitelun Tulen, joka tulee kulkemaan Heidän edellään ja nostamaan rampoja heidän matkallaan, nostaen rampoja tuolla suunnalla.

Tämä on upeaa aikaa seurakunnan historiassa, voimallista aikaa olla uudestisyntynyt. Tämä on nyt aikaa, kun seurakunnan täytyy ottaa kaikki irti ja maksimoida ja kapitalisoida tämä vierailu, joka auttaa heitä menemään ikuisuuteen Taivaassa. Tulee olemaan merkittävän suuri vierailu. En tiedä mitä muuta tulee tapahtumaan tuossa Kokouksessa, mutta se tulee olemaan yksi suurimmista vierailuista tähän mennessä. Kukaan ei voi koskaan missata, sivuuttaa olla tuossa paikassa! HERRAN Vierailun paikassa, jossa ITSE ISÄ JUMALA tulee olemaan. Se on JEHOVA JAHVEN Grand Mega Vierailu. JUMALAN Parantumisvoitelun Mega Vierailu. Taivas avautuu ja vuodattaa HERRAN Parantumiskirkkauden, parantaen ja ennallistaen ihmisiä ja johdattaen koko kansakunnan takaisin JEESUKSEN tykö. MESSIAS on tulossa.

Kaikki sairaudet auringon alla; olen nyt antanut teille varoituksen, huomautuksen! Kaikki sairaudet ja vammat auringon alla: rammat, sokeat, kuurot, mykät, ontuvat, halvaantuneet, selkärangan ongelmaiset, murtuneet luut, murtuneet selät, murtuneet polvet, murtuneet nilkat, tuhoutuneet sydämet, suurentuneet sydämet, toimintakyvyttömät sydämet, heikot sydämet, keuhkot, syövät, kylkiluut. HERRA on tulossa ennallistamaan teidät ja poistamaan teidät kivusta. Te myös, jotka olette kuulolla muissa kansakunnissa, voitte ottaa osaa tähän parantumiseen, HERRAN Parantumisvoiteluun. Se on kaikille kansakunnille!

Kun HERRA tuo Hänen Palvelijansa siihen Mega Kokoukseen Nakuruun, Menengai III:een. Ja se Vierailu laskeutuu Kokoukseen, niin kansakunnat myös ulkomailla: Kiina, Taiwan, Singapore, Malesia, Etelä-Korea, Pohjois-Korea, Japani, aina Australiaan ja Uuteen-Seelantiin saakka, Intia, koko Afrikka, Eurooppa, liikkuen Amerikkoihin, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan, Keski-Amerikkaan, kaikki saaret voivat kirjaimellisesti ottaa osaa tähän massiiviseen tulevaan vierailuun. Joten olen siunannut teitä siunatut ihmiset.

MESSIAS on tulossa. Tämä on se syy, miksi HERRA on lähettänyt minut, sanoo HERRA. Hän on lähettänyt nämä Kaksi Palvelijaa valmistamaan loisteliaan tien, voidellun tien, pyhän tien, vanhurskaan tien ihmissydämiin tulevaa Kuningasta varten. MESSIAS on tulossa. Tästä syystä Hän on lähettänyt minut tässä voimassa, ISÄ JUMALAN itsensä voimassa! Se tulee olemaan shokeeraava vierailu. HERRA Siunatkoon teitä. Todah. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 12.8.2019. www.jesusislordradio.info)
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia