13.5.2022 Globaali Kokous - Kristuksen tuhatvuotinen valtakunta (osa 2) - Profeetta Dr. Owuor

13.5.2022 GLOBAALI PERJANTAIN KOKOUS

ILMESTYSTÄ KRISTUKSEN TUHATVUOTISESTA VALTAKUNNASTA

Muistiinpanot / Tiivistelmä:

Tarkastelimme Kristuksen Tuhatvuotista Valtakuntaa. Näimme selvästi, että se on aika, jonka HERRA on asettanut erilleen, palkiten uskolliset kristityt.

VAROITUS JUMALAN PILVEN VIERAILUN VAKAVUUDESTA

Ennen sitä haluan käsitellä JUMALAN Pilveä, kun Jumalan Kirkkaus lähti temppelistä. Se vakavuus, kun Jumalan Pilvi on tullut. Nyt kun Hän on tullut alas, mikä on Hänen tulemuksensa vakavuus?

Hesekielin luvussa 8, näette epäjumalanpalvonnan Herran temppelissä. He tekivät iljettäviä asioita siellä Herran huoneessa suoraan Herran silmien edessä. Luvussa 9, Hän lupaa tuomion. Sitten luvussa 10 Herran Kirkkaus lähtee temppelissä.

"18 Sitten Herran kirkkaus lähti temppelin kynnykseltä ja asettui kerubien ylle.

19 Ja lähtiessään kerubit nostivat siipensä ja kohosivat maasta minun silmäini edessä, ja pyörät samalla kuin ne; ja ne seisahtuivat Herran huoneen itäportin ovelle, ja niiden yläpuolella oli Israelin Jumalan kirkkaus." (Hes. 10:18-19)

Sen tähden, mitä he tekivät temppelissä, Herran kirkkaus lähti pois ja jätti heidät. Varoitan teitä: Älkää salliko, että Hän nousee pois. Rammat kävelkööt ja keskustelu jatkukoot Taivaasta. Sen iljettävyyden tähden, mitä tapahtui Herran huoneessa, Herra päätti jättää heidät ja lähteä pois.

Hän nousi ylös ja meni Kerubien yläpuolelle ja Kerubit levittivät siipensä. Jokaisella Kerubilla on neljä kasvoa. Kun Kerubit avasivat siipensä, niin Jumalan valtaistuimen pyörät alkoivat liikkua. Sitten Hän meni itäportille ja jäi siihen, ikään kuin Hän ei olisi halunnut mennä, kuin Häneltä olisi tuntunut pahalta lähteä, Jehova Jahve Elohim, Isä Jumala, Sotajoukkojen Herra. Hän leijaili jonkin aikaa itäisellä portilla. Hän oli surullinen, että Hänen täytyi lähteä. Sitten sen epäjumalanpalvonnan tähden, Hän sanoi, minun tulee lähteä. Olen tullut heidän luokseen ja he eivät ole kunnioittaneet minua.

Sitten Hän nousi ja meni Öljymäen yläpuolelle ja pysyi vuorella jonkun aikaa.

Tuona aikana kaikki katselivat ja Hän nousi ja meni ylös kohti Taivasta ja katosi pilviin, mennen suoraan ylös tällä tavoin, kunnes Hän meni sisälle Taivaaseen. Siitä saakka Hän ei ole tullut takaisin, kunnes nämä Herran Kaksi Profeettaa ilmestyivät. Ymmärrättekö minua? Hän ei tullut takaisin koko tuona aikana. Sitten Hän meni sinne, missä nämä Kaksi Profeettaa olivat nyt, Israelin ulkopuolella.

Tämä on se skenaario, jotta voitte ymmärtää sen painoarvon Jumalan Pilven Vierailussa. Se on todella vakavaa, että Hän on tullut takaisin tänä aikana tässä ajassa, Hänen Kahden Taivaan Mega Profeettansa luo. Ei kenenkään muun luo, vain heidän, ja sitten laajennettuna teidän luoksenne, jotka olette tässä Palvelustyössä heidän auktoriteettinsa alla.

Pitäkää huolta, että ymmärrätte, että tämä Vierailu on äärimmäisen vakava. Tämä on se lopullinen Vierailu, itse Isä Jumalan Vierailu. Elämme todella historiallista aikaa. Hyvin pian Herra tulee nostamaan seurakunnan ylös ja sitten sen jälkeen Hän tulee takaisin Jerusalemiin. Hän ei ole ollut siellä moneen moneen moneen vuoteen.

 

MESSIAS TULEE TUOMARINA MURSKAAMAAN KAPINAN SUUREN AHDISTUKSEN AJAN LOPUSSA

Tarkastelimme Kristuksen Tuhatvuotista Valtakuntaa. Haluan tarkastella, mitä tapahtuu tuon hallintavallan sisällä. Kun Kaikkivaltias Jumala nousi kirkkaudessaan ja tuli takaisin tähän aikaan, Isä Jumala, Hän, joka lähetti meille Jeesuksen Kristuksen Messiaan, Hän on nyt tullut takaisin Palvelijoidensa luokse.

Herra puhui kanssani Ääneen, 4.3.2022, sanoen: He tulevat heräämään, toiset ikuiseen elämään, ja toiset ikuiseen häpeään ja ikuiseen kauhistukseen. Sen ohjeistus on, että tämän sukupolven tulee keksittyä ikuisuuteen.

Näimme Dan. 12:2 sekä Dan. 12:13 pyhien ylösnousemuksen, kuinka Daniel käveli tietyllä määrätyllä tavalla. Tuossa vaelluksessa hän kieltäytyi kuninkaan ruoasta ja epäjumalanpalvonnasta ja olemasta kumartamatta patsaita, sanoen, jos minut heitetään leijonien luolaan, niin olkoon näin. Tuolla tiellä ja vaelluksella hänet heitettiin leijonien luolaan ja Messias pelasti hänet.

Tuolla vaelluksella Danielille luvattiin, että päivien lopussa - on aika, johon Herra laittaa seurakunnan keskittymään, joka on päivien loppu - että Daniel tulee lepäämään ja hän tulee nousemaan ylös, heräämään ylösnousemuksessa ja hänelle annetaan hänen perintöosansa.

Tarkastelimme tuota perintöosaa, johon Herra osoittaa seurakunnan keskittymään, jotta sen vaellukselle on ominaista kestäväisyys ja se voi keskittyä palkkioihin, tulevaan perintöosaansa. Mihin Herra johtaa seurakunnan? Hän tuo esimerkin, jotta myös te voisitte keskittyä siihen perintöosaan.

Tämä toi meidät, Matt. 19:28, jossa Jeesus lupaa opetuslapsilleen, että koska he ovat seuranneet Häntä, niin silloin, kun Hänet on kirkastettu ja Hän istuu loisteliaalla Valtaistuimellaan aikana, jota kutsutaan kaiken uudeksi luomiseksi, niin hekin, jotka ovat seuranneet Häntä, tulevat istumaan 12 valtaistuimella halliten Israelin 12 sukukuntaa. Tämä on lupaus, joka on annettu jatkumona seurakunnalle.

Menimme sitten, Ilm. 2:26-27, ja näimme että Kristus lupaa jakaa seurakunnan kanssa jumalallisen hallintavaltansa. Näimme, Ilm. 3:21, kuinka Hän toistaa tuon lupauksen. Tämä on se, missä olemme.

Ihmiselle oli annettu voima Jumalan toimesta olla Jumalan lähettiläinä, kuvana maailmassa, ollen Jumalan kuva luonteessa, pyhyydessä, vanhurskaudessa, kestäväisyydessä, pitkämielisyydessä, että he näkisivät Jumalan heissä. Jumalan auktoriteetti ja voima annettiin heille.

Käärme oli yksi karjaeläimistä, jonka olisi kuulunut olla ihmisen alla, mutta lankeemuksessa ihminen kadotti sen ja voima annettiin viholliselle, auktoriteetti ja hallintavalta annettiin saatanalle. Kun Jeesus Kristus Messias ilmestyy, Hän menee rukoukseen ja paastoon ja paholainen viettelee Häntä siellä, näyttäen koko maailman valtakunnat ja niiden loiston. Sanoen, että ne ovat kaikki hänen auktoriteettinsa alla. Sitten hän pyytää Jeesusta kumartamaan häntä, jotta hän antaisi ne kaikki Hänelle.

Voitte siis ymmärtää, mitä ihmiskunta teki, kun he luovuttivat tuon auktoriteetin pois. He tekivät hirvittävän asian ja sysäsivät koko maailman tähän kaaokseen.

Mutta näimme, kuinka Isä Jumala lupasi Jeesukselle, että Hän ottaisi auktoriteetin ja voiman pois saatanalta ja antaisi sen takaisin Jeesukselle. Ilm. 20, näimme, kuinka enkeli ilmestyi ja heitti saatanan kuiluun. Kun Jeesus voitti ja nousi ylös kuolleista ja nousi ylös Taivaaseen, niin näemme, kuinka Isä antaa Hänelle Valtaistuimen, Dan. 7.

2.4.2009 näyssä, Herra vei minut Taivaaseen Isä Jumalan Valtaistuimen eteen. Hän vei minut Kirkkauteen, Valtaistuinsaliin, siellä oli keskustelu Johannes Kastajan kanssa. Sitten Hän vei minut Jerusalemiin ja neljä loisteliasta Hevosta on vapautettu. Sitten Hän vie minut takaisin Valtaistuimen luo kirkkauden sisälle. Siellä kultaisella kävelytiellä, kun katson oikealle, näen Jumalan loisteliaan Karitsan. Hän ojensi kaulaansa hiukan oikealle ja minä hiukan vasemmalle, kunnes saimme katsekontaktin ja näin, kuinka Hänet oli teurastettu ja Veri virtasi Hänen loisteliaalla rintakehällään.

Herra lupasi Messiaalle Valtaistuimen, että Isä Jumala tulee jakamaan Valtaistuimen Messiaan kanssa. Karitsa on siellä Valtaistuimen keskiössä ja saa saman palvonnan kuin Isä Jumala. Sitten Jeesus lupaa, että kun Hän istuu loisteliaalla Valtaistuimellaan täällä maailmassa, niin Hän jakaa sen saman hallintavallan heidän kanssaan, jotka ovat pyhiä ja uskollisia tässä elämässä. Ilm. 2:26-27 ja Ilm. 3:21.

Tiedämme, kuinka ihmiskunta on huutanut, Herra, kuinka pitkään vielä ennen kuin kostat veremme ja perustat Valtaistuimesi ja saamme palkkiomme? Olemme sijoittaneet sen aikavyöhykkeen, jolloin Jumala tulee palkitsemaan ihmisensä. Se tapahtuu, kun Suuri Ahdistuksen aika juuri loppuu. Siellä on Armageddonin taistelu.

"11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.

12 Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,

13 ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.

14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.

15 Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.

16 Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".

17 Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle

18 syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".

19 Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.

20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

21 Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa." (Ilm. 19:11-21)

Jae 13, näky, jonka jaoin, kun Messias ilmestyi oikealla puolella Taivasta. Näin kruunun Hänen päässään ja kultaisen vyön rintakehän ympärillä ja punaisen vaatteen, joka menee Hänen hartioidensa ylitse diagonaalisesti. Sitten Hän näytti loisteliaat Naulan lävistykset Hänen Käsissään ja Hän käveli halki Taivaan jättäen kirkkauden jalanjälkiä kaikkialle halki Taivaan. Punainen vaate ja kruunu puhuu Tuomarista, joka on tulossa.

Tämä ei ole Hänen vertansa, vaan heidän, jotka Hän tulee tallaamaan Armageddonissa. Tuo viitta identifioi Hänet Tuomarina. Hän tulee tuomitsemaan kansakunnat.

"1 Kuka tuolla tulee Edomista, tulipunaisissa vaatteissa Bosrasta, tuo puvultansa komea, joka uljaana astelee suuressa voimassansa? "Minä, joka puhun vanhurskautta, joka olen voimallinen auttamaan."

2 Miksi on punaa sinun puvussasi, miksi ovat vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan?

3 "Kuurnan minä poljin, minä yksinäni, ei ketään kansojen joukosta ollut minun kanssani; minä poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni, ja minä tahrasin koko pukuni.

4 Sillä koston päivä oli minun mielessäni ja minun lunastettujeni vuosi oli tullut.

5 Ja minä katselin, mutta ei ollut auttajaa, ja minä ihmettelin, kun ei kukaan tueksi tullut. Silloin minun oma käsivarteni minua auttoi, ja minun vihani minua tuki.

6 Ja minä tallasin kansat vihassani ja juovutin heidät kiivaudellani; minä vuodatin maahan heidän verensä." (Jes. 63:1-6)

Tämä puhuu koston päivästä. Ilm. 19:13. Sitten ymmärrätte näyn, kun näin Messiaan ja Hän käveli halki Taivaan ja Hän puhui kanssani Messiaan tulemuksesta ja katosi jälleen Taivaaseen.

"13 ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana." (Ilm. 19:13)

Jakeessa 14 Hän puhuu nyt teistä, jotka tullaan tempaamaan ylös, jotka kuuntelette tätä Ääntä ja olette pyhät.

"14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen." (Ilm. 19:14)

Tämä on sama hienoin pellava, jonka näette jakeessa 8, kun he valmistautuvat Jumalan Karitsan Hääaterialle. Se on sama vanhurskaus, jota valmistatte nyt, kun kuuntelette tätä Ääntä, joka huutaa autiomaassa: Valmistakaa tie, Messias on tulossa.

"15 Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan." (Ilm. 19:15)

Tämä on se Tuomari, joka tulee lyömään kapinallisia kansakuntia Armageddonin taistelussa, kun Suuren Ahdistuksen aika on juuri päättynyt. Se on hirvittävää uskomatonta aikaa. Silloin ihmisen kapina on ylimmillään.

Tämä on Tuomari. Nyt Messias ei tule enää kuolemaan puolestanne Ristillä, vaan tuomitsemaan kapinalliset. Tällä kertaa Messiaalla on kruunu. Hän tulee tuomitsemaan synnin ja kapinan. Kun katsotte tätä vihaa, miten Hän tulee näin suuressa vihassa, terävä miekka, joka tulee ulos Hänen suustaan.

"20 Sillä Jumalan valtakunta ei ole sanoissa, vaan voimassa.

21 Kummanko tahdotte? Tulenko luoksenne vitsa kädessä vaiko rakkaudessa ja sävyisyyden hengessä?" (1. Kor. 4:20-21)

On ollut hirvittävä vihan ja Jumalan tuomion vapauttaminen Suuressa Ahdistuksen ajassa. Viides enkeli on puhaltanut pasuunaan. Tähdet on pudonneet taivaalta maahan ja on valtavia pahoja heinäsirkkoja, jotka tulevat pistämään heitä. He ovat kärsineet kaiken tämän.

"20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.

21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan." (Ilm. 9:20-21)

Voitte kuvitella, miksi Herran täytyy tulla tuomitsemaan Suuren Ahdistuksen ajan lopussa. Sen kapinan tähden. Tämä on vakavaa.

"8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella." (Ilm. 16:8)

Voitteko kuvitella, kuinka aurinko vapauttaa liekkejä ja saa vallan korventaa ihmisiä tulella? Aivan kuin todella kuumalla silitysraudalla olisi poltettu ihoasi, joka polttaa ihon.

"9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian." (Ilm. 16:9)

Kuinka hirvittävää aikaa. Ymmärrättekö nyt, kun Messias tulee Toisessa tulemuksessa, Hän tulee murskaamaan kapinan ja lopettamaan sen kokonaan?

"10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa

11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa." (Ilm. 16:10-11)

Jae 21:

"21 Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri." (Ilm. 16:21)

Voitteko kuvitella, kuinka moni kuoli? Valtavia järkälemäisiä rakeita.

Haluan kävellä askel askeleelta, miksi Messiaan täytyy tulla Toisessa tulemuksessaan. Hän tulee tarkoituksella murskaamaan ja tuhoamaan kapinan. Kun Hän on tappanut kaikki kapinalliset Suuren Ahdistuksen ajan lopussa, niin Hän perustaa Valtaistuimensa ja Kristuksen Tuhatvuotisen Valtakunnan. Siellä sijaitsee palkintonne. Jumala tulee palkitsemaan teidät, kuinka elitte uskollisina ja pyhinä tässä elämässä.

Ilm. 19:13, Hän tulee sotimaan, sillä Hän on pukeutuneena verellä kastettuun viittaan. Olemme nähneet jakeessa 14, että Häntä seurasivat Taivaan Sotajoukot, te ylöstemmatut pyhät ja enkelit, jotka tulevat Hänen kanssaan Jerusalemiin. Jakeessa 15, Hänen suustaan tulee terävä miekka. Miksi Hänen täytyy tulla tällä tavoin tuon miekan kanssa? Kapinan kapinan kapinan tähden.

Sitten Hän hallitsee heitä rautaisella valtikalla. Tarkoittaen, että jos Hän sanoo, että homoseksuaalisuus, seksuaalinen himo, valehtelu on syntiä, se on silloin syntiä.

"ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.

16 Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra"." (Ilm. 19:15-16)

Tämä on matkalla Tuhatvuotiseen Valtakuntaan. Ennen kuin Tuhatvuotinen hallintavalta alkaa, on taistelu jakeessa 17.

"17 Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle

18 syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".

19 Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.

20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa." (Ilm. 19:14-20)

Olen koskettanut sitä super loisteliasta Hevosta, jonka kanssa Messias tulee taistelemaan Jerusalemiin. Nämä asiat tulevat realisoitumaan. Joskus he sanovat, että väärä profeetta tulisi yhdestä Israelin heimosta, jota en halua mainita. Olet shokissa, että yksi niistä jätetään joskus pois, kun ne mainitaan.

Nyt tiedätte, että ensimmäiset ihmiset, jotka heitetään tulijärveen, ovat peto ja väärä profeetta, joka on heprealainen. Myös paholainen otettiin kiinni ja heitettiin tulijärveen.

Tämä on nyt Armageddonin taistelu:

"21 Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan (Messiaan) miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa." (Ilm. 19:21)

He söivät, kunnes he olivat kylläisiä. Tämä on todella vakavaa. Herra sanoo, että on taistelu, joka tapahtuu ja Jeesus voittaa tuon taistelun ja sitten asettaa Tuhatvuotisen Valtakuntansa. Sen tähden Herra sanoo, eläkää pyhästi ja vanhurskaasti ja keskittykää tulevaan.

 

KRISTUKSEN TUHATVUOTISEN VALTAKUNNAN TAPAHTUMIA & LUPAUKSIA, JOTKA TÄYTTYVÄT

Maailma on nyt täysin tuhottu. Oli tärkeää, että Herra asetti Messiaan Tuhatvuotisen Valtakunnan lupausten tähden Raamatussa, jotka Herra oli puhunut Profeettojensa kautta: että Messiaalle annetaan hallintavalta kaikkien kansakuntien ylitse, Hän tulee olemaan kuningasten Kuningas ja herrain Herra, halliten kaikkia maailman kansakuntia. Se tapahtuu ennen ikuisuutta, ennen iankaikkista tilaa.

Näimme myös, että oli lupauksia, jotka Herra antoi Israelille, joiden tulee täyttyä tuossa 1000-vuotisessa Valtakunnassa ennen ikuista tilaa.

On myös lupauksia, jotka Hän antoi teille seurakuntana, jotka olette eläneet uhrautuvaa elämää. Messias tulee antamaan heille valtaistuimet aivan kuten Hän voitti ja Isä antoi Hänelle Valtaistuimen, jakaen sen Hänen kanssaan. Hän tulee jakamaan myös teidän kanssanne, jotka olette uskollisia pyhiä ja kestäväisiä ja teitä vainotaan minun tähteni, niin että maailma on hylännyt teidät minun tähteni ja te olette hylänneet maailman minun tähteni. Nämä lupaukset tulee myös täyttyä Kristuksen Tuhatvuotisen Valtakunnan aikana. Tämä on se, missä pyhien ylösnousemuksen sanoma liittyy mukaan luvattuun perintöosaan.

Tarkastellaan Jerusalemia.

"1 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.

2 Monet pakanakansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana."

3 Ja hän tuomitsee monien kansojen kesken, säätää oikeutta väkeville pakanakansoille, kaukaisiin maihin saakka. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.

4 He istuvat kukin oman viinipuunsa ja viikunapuunsa alla kenenkään peljättämättä. Sillä Herran Sebaotin suu on puhunut." (Miika 4:1-4)

Muistakaa tuossa näyssä, Herra nosti minut ylös lännen puolelta ja katsoin Jerusalemia, ja Hän korotti Jerusalemin. Herra näytti minulle Kristuksen Tuhatvuotisen Valtakunnan. Olen nähnyt uuden Jerusalemin, mutta se on nyt toinen Jerusalem, ikuista tilaa varten. Katselemme juuri nyt Kristuksen Tuhatvuotista Valtakuntaa ja se on vain pieni maistiainen, ennusmerkki siitä, minkälainen upea paikka ikuisuus, Jumalan Valtakunta on, kun paholainen on sidottu, hän ei ole siellä enää.

Tuossa näyssä Herra nostaa minut ylös, olen läntisellä puolella ja tämä on Jerusalem, jonka näette tänä päivänä. Olin Euroopan yllä ja katselin sieltä käsin Israelia lännen puolelta, silloin näin Jerusalemin korotettuna kaikkien muiden maailman kansakuntien yläpuolelle. Silloin Herran Ääni sanoi: Kyllä, Jerusalem on maailma keskipiste. Jumala lupasi tämän Profeettojensa kautta, aivan kuten Puhun nyt. Se tulee olemaan maailman pääkaupunki ja päämaja ja poliittinen voiman keskus, joka tulee tulee hallitsemaan kaikkia kansakuntia, missä kuningasten Kuninkaan ja herrain Herran Valtaistuin tulee olemaan.

Jerusalem tulee olemaan Israelin jakamaton pääkaupunki. Kukaan ei voi enää vaatia itselleen Israelia tai Jerusalemia. Se tulee loppumaan tuona päivänä. Herra korotti nykyisen Jerusalemin kaikkien kaupunkien ylle.

Miika 4, kuvailee Kristuksen Tuhatvuotista Valtakuntaa. Valtatie, jonka näette Jesaja 35, se on erityinen valtatie, jota ihimset tulevat seuraamaan, kun he menevät palvomaan Jerusalemissa.

"8 Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy-eivät hullutkaan.

9 Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat." (Jes. 35:8-9)

Kun katsotte Miika 4:1-4, ymmärrätte tämän tien. Kun Hän sanoo, että ihmiset tulevat virtaamaan Jerusalemiin palvomaan Messiasta. He tulevat kaikkialta maailmasta kaikista kansakunnista. Tämä kuvailee Kristuksen Tuhatvuotista Valtakuntaa. Jerusalem tulee olemaan koko maailman pääkaupunki ja päämaja.

Lain Antaja itse tulee olemaan siellä, Juudan heimon Leijona. Hän tulee antamaan lakinsa siellä. Tässä Hän kuvailee Jerusalemin tilaa Tuhatvuotisen Valtakunnan aikana, jolloin hallitsette yhdessä Kristuksen kanssa. Esimerkiksi, ehkä kiinalainen pyhä, joka kärsi niin paljon, hänelle annetaan hallintavalta Kenian ylitse ja hän valmistaa delegaation menemään Jerusalemiin palvomaan Jaakobin Jumalaa, seuraten sitä tietä.

On symboli, joka on YK:n edessä New Yorkissa. He ottivat sen Miikan luvusta 4:33, toisen maailmansodan jälkeen. YK perustettiin järjestönä, joka tulisi lopettamaan sodan, että ei tulisi enää sotia maailmaan. Toisin sanoen, he sanoivat, että YK tulee antamaan maailman rauhan. Mutta haluan kertoa YK:n pääsihteerille ja edustajille New Yorkissa, että olette väärässä. Herra Jeesus sanoi, että asiat tulevat pahenemaan maailmassa, ja kukaan ei voi tuoda rauhaa maailmaan, paitsi kuningasten Kuningas, Rauhan Kuningas. Yrititte tätä symbolia mutta jätitte pois itse Kuninkaan.

Miika 4:3, tulee olemaan rauha Tuhatvuotisessa Valtakunnassa. He käyttävät miekkaa luovasti tuottamaan ruokaa, tuomaan menestystä maailmaan. Ei tule olemaan enää Ukrainan sotaa Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, sillä kansa ei nouse enää kansaa vastaan. Se on nimeltään Tuhatvuotisen Rauhan Valtakunta.

Armeijan tukikohdat ja yliopistot on kaikki muserrettu. Tuon teille askel askeleelta, miltä Tuhatvuotinen Valtakunta tulee näyttämään. Tämä on Jerusalemin tila ja se, miltä kansakunnat tulevat näyttämään aikana, jolloin Jumala on luvannut palkita kristityt.

Hän jatkaa kuvaillen Jerusalemin tilaa Tuhatvuotisessa Valtakunnassa:

"1 Sana, jonka Jesaja, Aamoksen poika, näki Juudasta ja Jerusalemista.

2 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne." (Jes. 2:1-2)

Nyt ymmärrätte, että Tuhtatvuotisen Valtakunnan aikana Jerusalem tulee olemaan korotetuin kaupunki koko maailmassa.

"3 Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana".

4 Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan." (Jes. 2:3-4)

Hän kuvailee Jerusalemin tilaa Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, kun Jumala on luvannut, että teille annetaan valtaistuimet, jotka olette kuunnelleet tätä Ääntä, olleet sille kuuliaisia ja vaeltaneet vanhurskaudessa ja pyhyydessä.

Miksi Tuhatvuotinen Valtakunta on niin tärkeä Herralle, Isä Jumalalle?

Tuona aikana Hän tulee täyttämään profetiat, lupaukset, jotka Hän antoi:

1) jonka Hän antoi Israelille, liitto, jonka Jumala antoi Aabrahamille

2) Lupaus, jonka Hän antoi Messiaalle

3) Lupaus, jonka Hän antoi kansakunnille

4) Lupaus, jonka Hän antoi seurakunnalle, uskollisille kristityille

5) Lupaus, jonka Hän antoi luomakunnalle, Room. 8., luomakunta huokailee kaivaten nähdä Jumalan poikien esiin astumisen, jotta hekin voivat päästä pois heidän turhuudestaan ja jakaa Jumalan poikien kirkkaus.

Ensimmäinen syy, miksi Herra asettaa Kristuksen Tuhatvuotisen Valtakunnan:

"1 Ja Herra sanoi Abramille: "Lähde maastasi, suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan." (1. Moos. 12:1)

Hän lupasi Aabrahamin jälkeläisille todellista fyysistä maata.

"2 Niin minä teen sinusta suuren kansan (Hän lupasi Israelin suuren kansan), siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi." (1. Moos. 12:2)

Herra lupasi, että Israelista tulee suuri kansakunta. Tuona aikana Hän tulee todella täyttämään tuon lupauksen.

Miksi Jumala sanoo teille kaiken tämän? Jotta voitte muuttaa elämänne, miten elätte nyt, kun tiedätte sen suuruuden, joka on luvattu tulevan.

Tarkastelemme Aabrahamin liittoa, Jumalan lupauksia Aabrahamille.

"3 Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." (1. Moos. 12:3)

Hän lupaa heille turvallisuuden, taistella heidän puolestaan. Muistattehan, kuinka näyssä kutsuin Jumalan suojelemaan Israelia Isikseltä, joka tuli Syyriasta. Pyysin Herraa Isä Jumalaa liikkumaan tiukasti tarkalleen rajalla. Näin kuinka viisi kertaa ihmistä suuremmat enkelit seisoivat jokaisella tuuman mitalla Israelin rajaa leimuavien miekkojen kanssa. Herra siis lupasi suojelun.

"18 Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka:" (1. Moos. 15:18)

Tämä on tietty maapaikka, paljon suurempi, minkä näette Israelin omaavan juuri nyt. Näette, kuinka Herra lupaa Israelille, Aabrahamille, että tulee olemaan kansakunta, tietty maa, jonka Hän tulee antamaan heille. He omaavat siitä tänä päivänä alle 1/100. Tuhatvuotisessa Valtakunnassa Herra tulee nyt täyttämään tuon lupauksen.

Herra lupasi, että Aabraham tulisi olemaan siunaus kansakunnille. Herra lupasi Aabrahamille, että Hallitsija, Pelastaja tulisi hänestä ja kastaisi kaikki kansakunnat.

Toinen lupaus, jonka Herra antoi Daavidille on, että tulisi olemaan Hallitsija Daavidin valtaistuimella ikuisesti ja ikuisesti, hänen oma jälkeläisensä. 2. Sam. 7:6-13.

Ymmärrättekö, kuinka tärkeää aikaa Tuhatvuotinen Valtakunta on, jotta Jumala voi täyttää lupaukset, jotka Hän antoi Israelille? Keskitymme nyt Israeliin.

"6 Enhän minä ole asunut huoneessa siitä päivästä asti, jona johdatin israelilaiset Egyptistä, tähän päivään saakka, vaan minä olen vaeltanut asuen teltta-asumuksessa.

7 Olenko minä koskaan, missä olenkin vaeltanut kaikkien israelilaisten keskuudessa, millekään Israelin sukukunnalle, jonka olen asettanut kaitsemaan kansaani Israelia, sanonut näin: Miksi te ette ole rakentaneet minulle setripuista huonetta?

8 Sano siis minun palvelijalleni Daavidille: Näin sanoo Herra Sebaot: Minä olen ottanut sinut laitumelta, lammasten jäljestä, kansani Israelin ruhtinaaksi.

9 Ja minä olen ollut sinun kanssasi kaikkialla, missä sinä vaelsit, ja olen hävittänyt kaikki vihollisesi sinun tieltäsi. Ja minä teen sinulle suuren nimen, suurimpien nimien vertaisen maan päällä.

10 Ja minä valmistan sijan kansalleni Israelille ja istutan sen niin, että se asuu paikallansa eikä enää ole levoton, eivätkä vääryyden tekijät sitä enää sorra niinkuin ennen," (2. Sam. 7:6-10)

Hän lupaa heille maan jälleen, antaen heille maan. Siksi Tuhatvuotinen Valtakunta on niin tärkeä, koska nämä lupaukset tulevat viimein täyttymään.

"11 siitä ajasta saakka, jolloin minä asetin tuomareita kansalleni Israelille; minä annan sinun päästä rauhaan kaikista vihollisistasi (luvaten rauhan). Ja Herra ilmoittaa sinulle, että Herra on tekevä sinulle huoneen.

12 Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa.

13 Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." (2. Sam. 7:11-13)

Jae 13 on todella avain. Tämä osoitti Salomoniin, sillä Herra kielsi Daavidia rakentamasta Hänelle asumusta, jonne asettaa Jahven Liitonarkki. Salomon tulisi rakentamaan tuon huoneen. Kun tämä profetia lyhyellä aikatähtäimellä osoitti Salomoniin, mutta tuo profetia pitkällä aikatähtäimellä osoitti ikuiseen Kuninkaaseen, joka tulee hallitsemaan ikuisesti.

Jae 13 osoittaa Messiaaseen. Herra puhuu Tuhatvuotisen Valtakunnan temppelin rakentamisesta. Tuhatvuotisen Valtakunnan temppeli on ainoa temppeli, jonka Messias itse tulee rakentamaan. Se tulee olemaan kestävin temppeli. Siellä tulee olemaan kokouksia pakanoille ja heprealaisille.

Muistattehan, kuinka Herra määräsi, että Hänen Pilvelleen rakennetaan telttamaja erämaassa. Sitten tuli Salomonin temppeli, kun Daavidille ei annettu lupaa rakentaa. Sitten tuli toinen temppeli, jonka Serubbaabel aloitti, mutta kuningas Herod sai päätökseen, 10 vuotta ennen Kristusta. Kolmas temppeli on Ahdistuksen ajan temppeli.

Näky, jonka Herra näytti minulle 2020 Ahdistuksen ajan temppelin Jerusalemissa. Näin kaksi petoa astumassa sisälle temppeliin, he seurasivat toinen toistaan, he eivät menneet sisälle samaan aikaan. Yksi on edessä, toinen seuraa takana. Kun näin tuon näyn, niin seuraavana päivänä pyysin Herraa paljastamaan, mitä tuo näky tarkoitti.

Seuraavana päivänä Herra lähetti enkeli Gabrielin puhumaan kanssani selittämään tuon näyn. Hän oli noin 7-8 metrin päässä minusta. Olin unessa. Kun nukuin siellä, näin hänet, kun hän oli juuri saapunut. Hän seisoi niin, että hänen siipiensä päät kannattelivat hänen siipiään, hän oli todella loistelias. 1 metriä maasta kirkkaus peitti kaiken hänen ympärillään 1 metriä ja loistaen todella kirkkaasti kuin supervalkoinen valo, leijaillen kuin pilvi.

Hän sanoi, että hänet oli lähetetty selittämään minulle tuon näyn merkitys. Sitten hän sanoi: "Tullen tuhoamaan temppelin". Sitten hän katsoi minua jälleen ja hän lähti mennen ylös.

Minulla on tunne, että antikristus tulee rakentamaan tuon temppelin Israelille, käyttäen sitä voittamaan heidät. Juuri nyt samassa paikassa on Al Aqsa moskeija, joka on jatkuva yhteenoton paikka tähän päivään saakka. Jumalan ihmiset haluavat mennä sinne palvomaan ja myös muslimeilla on moskeija siellä. Tulee olemaan kompromissi. Kun antikristus tulee valerauhan kanssa, niin tulee olemaan ymmärrys rakentaa Ahdistuksen ajan temppeli. Sillä tavoin hän saattaa yrittää vakuuttaa heidät, että hän on Herrasta, ja johtaa heidät harhaan. Mutta puolessa välissä rauhansopimus kääntyy heitä vastaan ja hän asettaa hänen kuvansa, iljetyksen palvottavaksi.

Tämä on vakavaa. Näette siis tabernaakkelin erämaassa temppelin mukaisesti, jonka Herra näytti minulle Taivaassa. Sitten on toinen temppeli, Salomonin temppeli. Sitten on kolmas, jonka Herod saattoi päätökseen. Ja sitten Ahdistuksen ajan temppeli. Sitten nyt viimein Tuhatvuotisessa Valtakunnassa Messias itse rakentaa temppelin.

Tämä on, mitä tapahtuu Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, jolloin teille luvataan palkkio ja perintöosa, jotka valitsette pyhyyden ja vanhurskauden nyt.

Sama lupaus Hallitsijasta tulossa Israeliin korotetaan, Jes 9:6-7. Kun Herra lupasi Aabrahamille, että Israel tulisi olemaan suuri kansa ja kansakunnat tulisivat siunatuiksi sen kautta, ja he saisivat maan. Tämä ei ole vielä täyttynyt, sillä maa, joka heillä on, on paljon pienempi nyt. Se tulee täyttymään Tuhatvuotisessa Valtakunnassa. Kun Messias tuli, Hän kuoli, mutta Hän ei ole vielä tullut ottamaan hallintavaltaa, auktoriteettia kansakunnista. Profetia, että Hallitsija tulee Israelista.

"6 Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.

7 Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä." (Jes. 9:6-7)

Tämä on todella vakavaa. Kuningas tulee hallitsemaan koko maailmaa. Hän tulee perustamaan Valtaistuimensa sinne, missä Daavidin valtaistuin on.

Kerran todella valtavassa näyssä Herra Kaikkivaltias Isä Jumala vei minut yöllä Israeliin ja kaivoi Kädellään ja vei minut alas, minne tuo kaupunki ja palatsi oli haudattu. Sitten oikealla Kädellään Hän näytti minulle, katso, se on tuolla! Se on tarkka paikka, missä Daavidin valtaistuin on. Tarkka paikka, missä Daavidin valtaistuimen paikka oli. Herra laittoi minut istumaan siihen ja sanoi, että tämä on tarkka paikka, jossa Daavid istui ja soitti minulle harppua. Sitten Herra ojensi minulle sen tarkan harpun, jota Daavid soitti. Herra soitti sitä kädellään tällä tavoin ja sanoi, soita sitä, kokeile, ja sitten soitin sitä Herralle. Sitten heräsin. Hän näytti minulle tarkan paikan, missä Daavidin valtaistuin on. Tarkoittaen, tarkan paikan, missä Messiaan Valtaistuin tulee olemaan.

Jae 7. Tämä Kuningas, Messias tulee hallitsemaan koko maailmaa ja Israelia, jotka palvovat Häntä myös, mutta nyt he eivät palvo Häntä. Tämä tulee siis täyttymään vain Tuhatvuotisessa Valtakunnassa. Hän tulee perustamaan loisteliaan Valtaistuimensa, Jumalan Valtaistuimensa tarkkaan paikkaan, missä Daavidin valtaistuin on. Hänet tullaan tuntemaan nimellä, JEHOVA SHAMMAH, HERRA on Läsnä. Herra tarvitsee Tuhatvuotisen valtakunnan 1) lupauksille, jotka Hän antoi Aabrahamille, 2) lupauksille, jotka Hän antoi Daavidille.

On toinen lupaus, jonka Hän antoi Uudesta Liitosta Israelille:

"31 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan heimon kanssa uuden liiton;

32 en sellaista liittoa kuin se, jonka minä tein heidän isäinsä kanssa silloin, kun minä tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta, ja jonka liittoni he ovat rikkoneet, vaikka minä olin ottanut heidät omikseni, sanoo Herra.

33 Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.

34 Silloin ei enää toinen opeta toistansa eikä veli veljeänsä sanoen: 'Tuntekaa Herra'. Sillä he kaikki tuntevat minut, pienimmästä suurimpaan, sanoo Herra; sillä minä annan anteeksi heidän rikoksensa enkä enää muista heidän syntejänsä." (Jer. 31:31-34)

Tämä viittaa Tuhatvuotiseen Valtakuntaan, sillä Herra tulee nyt olemaan Jerusalemissa ja kaikki tulevat tuntemaan Herran.

"14 Sillä maa on oleva täynnä Herran kunnian tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren." (Hab. 2:14)

Pelastusta tulee olemaan paljon maailmassa. Miksi? Sillä silloin kapinalliset ovat kuolleet, heidät on tapettu Suuressa Ahdistuksen ajassa.

Ihmiset, jotka tulevat hallitsemaan Jeesuksen kanssa ja asuvat Tuhatvuotisessa Valtakunnassa. Muistattehan 1. Tess. 4:13-18, seurakunnan ylöstempauksessa, nuo ihmiset olivat pyhiä kuolemansa pisteessä, heidät nostetaan nyt ylös kuolleista ja heidän kirkastetut ruumiinsa menevät ylös. 15.1.2017 näky, jolloin Herra näytti minulle Taivaan Loisteliaat Portaat, se tarkka hetki, kun seurakunta lähti maasta ja kuinka heillä oli superloisteliaat vaatteet ja päähine ja he kipusivat loisteliaita Taivaan Portaita ja menivät sisälle Pilveen Taivaaseen. Olen nähnyt tuon päivän. Ylöstempauksessa ylöstemmatut pyhät menevät sisälle Taivaaseen. Ilm. 19:14 he tulevat takaisin Messiaan kanssa, te, jotka katsotte minua juuri nyt.

Sen jälkeen Messias voittaa Armageddonin sodan ja tappaa kaikki kapinalliset. Sitten Hän asettaa Tuhatvuotisen Valtakunnan, johon keskitymme tänään, jossa teidän palkkionne on, jotka olette pyhiä nyt. He, jotka pääsevät Tuhatvuotiseen Valtakuntaan ovat vain uskovia, pelastettuja ja pyhiä.

Antikristus ei tapa kaikki kristittyjä Ahdistuksen ajassa. Jotkut piileskelevät, joitakin hän ei pysty saavuttamaan, sillä tulee olemaan niin suuri hämmennys ja myrsky. Nuo pyhät Suuressa Ahdistuksen ajassa, jotka ovat uudestisyntyneitä ja uskollisia Jeesukselle, eivätkä kuolleet Ahdistuksen ajassa, he astuvat sisälle Kristuksen Tuhatvuotiseen Valtakuntaan fyysisissä ruumiissaan. He, jotka tulevat Kristuksen kanssa Taivaasta, tulette kirkkaiden ikuisten ruumiiden kanssa Taivaallisten joukkojen kanssa. Astutte sisälle Tuhatvuotiseen Valtakuntaan Kristuksen kanssa, kun Hän perustaa sen.

On lupauksia heille, jotka ovat eläneet uhraavaista elämää. Tuona aikana Herra haluaa palkita teidät, antaa teille valtaistuimia, jotta voitte hallita kansakuntia. He, jotka tulevat Ahdistuksen ajasta fyysisissä ruumiissaan jatkavat synnyttämään, saaden lapsia. Kun taas te, jotka tulette kirkastettujen ruumiiden kanssa Taivaasta, ette tule saamaan lapsia. Kirkastetut ruumiit eivät voi synnyttää, saada lapsia.

"5 Ja kaupungin torit tulevat olemaan täynnä poikasia ja tyttösiä, jotka leikkivät sen toreilla." (Sak. 8:5)

Voitte huomata, että tulee olemaan raha Jerusalemissa. He tulevat synnyttämään lapsia. Tämä tulee olemaan Tuhatvuotisen Valtakunnan ensimmäinen sukupolvi. He tulevat synnyttämään nämä lapset. Luonnolliset ruumiit pystyvät synnyttämään laspia.

On kirkastetut ja kirkastamattomat ruumiit. Pyhät, jotka selviytyivät Suuresta Ahdistuksen ajasta, kun Messias tulee ja tuhoaa antikristuksen ja väärän profeetan, sitten he tulevat Tuhatvuotiseen Valtakuntaan kirkastamattomissa ruumiissaan. Mutta pyhät, joiden kanssa Messias tulee Taivaasta, tulevat kirkastettujen ruumiiden kanssa Tuhatvuotiseen Valtakuntaan.

Nyt ymmärrätte, miksi jotakin syntiä tulee olemaan Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, jopa kun paholainen on sidottu. Sillä tulee olemaan ihmisiä luonnollisessa kirkastamattomassa ruumiissaan. Kun nuo ihmiset astuvat sisälle Tuhatvuotiseen Valtakuntaan, he ovat uudestisyntyneitä ja uskovia ja ovat Kristuksen Herrauden alla, mutta kun he synnyttävät lapsia, ne myöhemmät sukupolvet kohti Tuhatvuotisen Valtakunnan loppua, tulevat olemaan kapinallisia. Se on satuttanut meitä, että kuinka Kristus voi hallita täällä ja kukaan olla kapinallinen Häntä vastaan?

"20 Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen.

21 He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät;

22 he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.

23 He eivät tee työtä turhaan eivätkä lapsia synnytä äkkikuoleman omiksi, sillä he ovat Herran siunattujen siemen, ja heidän vesansa ovat heidän tykönänsä.

24 Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen.

25 Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra." (Jes. 65:20-25)

Kristuksen Tuhatvuotisessa Valtakunnassa tulee olemaan lapsia. Tuhatvuotisessa Valtakunnassa ihmiset tulevat elämään pitkän elämän, kuten taaksepäin Aadamin päivissä. Heillä, jotka ovat fyysisissä ruumiissa, tulee olemaan Aadamin kaltaiset ruumiit, jotka elivät monia satoja vuosia. Elämän pitkäikäisyys Tuhatvuotisessa Valtakunnassa. Kysyn vieläkin Herralta tuleeko Elämän puu olemaan siellä, sillä siellä tulee olemaan valtava parantuminen ja pitkä ikä.

He, jotka lankeavat syntiin, Kristus tuomitsee heti. He, jotka kuolevat, ovat kirottuja.

Näinä päivinä teidän täytyy laittaa hyvä todella vahva lukko oveen. Keniassa on kalteri-ikkunoita ja -ovia, on sähköaita. Se on valtavaa. On aseita ja puukkoja. Mutta Tuhatvuotisen rauhan Valtakunnan aikana, voitte jättää oven auki ja lähteä pois. On oikeus ja vanhurskaus.

Lammas ja susi käyvät yhdessä laitumella. Juuri nyt, jos laitat lampaan ja suden yhteen, siitä tulee lampaankyljystä sudelle ja hyvä ateria.

Herra korottaa todella totisen ajan, johon kaikkien tulisi kaivata. Siellä on rauha. Leijona ei syö härkää, vuohta tai lammasta, vaan tulee syömään ruohoa kuin lehmä. Lapsi tulee leikkimään käärmeen kanssa. Jeesuksen Ristin ja Veren auktoriteetti. Todella voimallista aikaa.

 

RAUTAINEN VALTIKKA TUHATVUOTISESSA VALTAKUNNASSA

Näimme, kun Messias tulee Ilm. 19, tullen murskaamaan vihollisensa ja perustamaan Valtaistuimensa, niin Hän tulee hallitsemaan rautaisella valtikalla. Jae 15:

"15 Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla" (Ilm. 19:15)

"26 Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita,

27 ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään-niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain-" (Ilm. 2:26-27)

Miksi Messias tulee Tuhatvuotiseen Valtakuntaan kaitsemaan rautaisella valtikalla, ellei Hän tietäisi, että siellä tulee myös olemaan joitakin kapinallisia ihmisiä?

Joitakin kapinallisia ihmisiä tulee olemaan siellä kohti tuon hallintavallan loppua. Paholainen on sidottu 1000 vuotta, mutta kun hänet päästetään vapaaksi, hän tulee johtamaan harhaan nuo kapinalliset. Sitten Hän kutsuu tulen Taivaasta ja tappaa kaikki heidät, antaen heille viimeisen iskun. Herra tulee siis hallitsemaan rautaisen valtikan kanssa. Mitä se tarkoittaa?

"7 Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.

8 Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.

9 Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät." (Psalmi 2:7-9)

Rautavaltikka on kurittamista, mittaamista varten, hallintaa varten, tehden oikeudenmukaisia päätöksiä, tuoden korjauksen, ja rangaistusta varten. Tuossa hallintavallassa, kun Jumala sanoo, että tämä on syntiä, se on silloin syntiä.

"4 Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat." (Psalmi 23:4)

Tämä on Paimenen sauva, Hän tulee kaitsemaan kansakuntia rautaisella sauvalla.

"32 niin minä rankaisen vitsalla heidän rikoksensa ja heidän pahat tekonsa vitsauksilla" (Psalmi 89:32)

Mitä Hän tarkoittaa rautaisella sauvalla?

"13 Ymmärtäväisen huulilta löytyy viisaus, mutta joka on mieltä vailla, sille vitsa selkään!" (San. 10:13)

Tämä on se ongelma tämän päivän seurakunnassa, miksi se on menossa helvettiin, koska he eivät ole omaksuneet korjausta, kurittamista. Kun Herra nuhtelee heitä, he eivät pysty ottamaan sitä vastaan, sillä he tuntevat, että se on heidän alentamistaan.

Tuhatvuotisessa Valtakunnassa ei ole pakoon pääsyä. Se on oikeudenmukainen hallintavalta, jonka Hän vahvistaa oikeudella ja vanhurskaudella.

"24 Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa." (San. 13:24)

Kun kävelet paikkaan ja sinulla on rautavaltikka kädessäsi, mutta puhut todella pehmeästi ihmisille, niin ihmiset tulevat pelkäämään sinua. He tietävät, että tämä mies voi satuttaa meitä.

"8 Joka vääryyttä kylvää, se turmiota niittää, ja hänen vihansa vitsa häviää." (San. 22:8)

Tuon valtikan rooli. Jopa teillä, kun hallitsette, tulee olemaan rautavaltikka. Ymmärrättekö,l kuinka synti tullaan tuomitsemaan suoraan siellä? Jos lankeat syntiin, Herra tulee näkemään suoraan sydämesi läpi ja et tarvitse puolestapuhujaa, etkä voi valehdella. Hän rankaisee sinut siinä paikassa ja menet helvettiin. Jeesus näkee sydämesi aikomukset ja motiivit.

"15 Hulluus on kiertynyt kiinni poikasen sydämeen, mutta kurituksen vitsa sen hänestä kauas karkoittaa." (San. 22:15)

Näette nyt rautaisen valtikan roolin, puhdistaa sydän.

"14 Vitsalla sinä häntä lyöt, tuonelasta hänen sielunsa pelastat." (San. 23:14)

Jos otat tämän päivän seurakunnan esimerkkinä, niin nuhtele heitä tänään ja pelastat heidät helvetiltä.

"3 Hevoselle ruoska, aasille suitset, tyhmille vitsa selkään!" (San. 26:3)

Tämä on Paimenen sauva, paimentamaan kansakuntia, varmistaen, että he vaeltavat suoraan. Miksi? Kapinan tähden. Näimme juuri kapinan Suuressa Ahdistuksen ajassa. Tämä on todella vakavaa.

 

YKSI KIELI TUHATVUOTISESSA VALTAKUNNASSA

Kristuksen Tuhatvuotisessa Valtakunnassa kaikki kansakunnat yhdessä menevät joka vuosi Jerusalemiin palvomaan siellä. Mitä kieltä he tulevat puhumaan Tuhatvuotisessa Valtakunnassa? Nyt ymmärrätte, mitä on teille varattuna. Se on todella ihmeellistä aikaa.

"8 Sentähden odottakaa minua, sanoo Herra, odottakaa sitä päivää, jona minä nousen saaliille. Sillä minun tuomioni on, että minä kokoan pakanakansat, saatan kokoon valtakunnat vuodattaakseni heidän päällensä tuimuuteni, vihani kaiken hehkun; sillä minun kiivauteni tuli kuluttaa koko maan (Miksi? Kapinan tähden).

9 Silloin minä muutan puhtaiksi kansain huulet, niin että ne kaikki rukoilevat Herran nimeä, palvelevat häntä yksimielisesti." (Sef. 3:8-9)

Tämä on todella voimallista. Hän sanoo, että koko maailma tulee palvomaan Häntä yhdellä kielellä. Se on ihmeellistä. Heillä tulee olemaan omat murteensa, aivan kuten näette nyt maailmanlaajuisen englannin, mutta tulee olemaan kieli, jolla he palvovat Häntä ja huutavat ja rukoilevat Herran nimeä.

Heillä tulee olemaan yksi kieli, yksi sanasto, yksi ääntäminen. Kaikki voivat ylistää Herra Jerusalemissa, kun he pääsevät sinne. Siellä ei ole monia tulkkauksia meneillään. Messiaan auktoriteetti, Hän, joka loi.

Muistakaa, että kaikki alkoi yhdestä kielestä, aloittaen Nooan ajoista, jopa tulvan jälkeen oli yksi kieli.

"26 Ja myöskin Seetille syntyi poika, ja hän antoi hänelle nimen Enos. Siihen aikaan ruvettiin avuksi huutamaan Herran nimeä." (1. Moos. 4:26)

Haluamme tietää tämän kielen. Mitä ihminen teki, kun heillä oli yksi kieli?

"1 Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi." (1. Moos. 11:1)

Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, kun pääsemme Jerusalemiin, kaikki tulevat palvomaan Jehova Jumalaa. Luojan itsensä auktoriteetti. Raamatussa sanotaan: Kuka laittaa sanat heidän kielelleen?

"2 Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne.

3 Ja he sanoivat toisillensa: "Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi". Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina.

4 Ja he sanoivat: "Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan".

5 Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet.

6 Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. (He saattavat jopa päätyä avaruuteen)

7 Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä."

8 Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta.

9 Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan." (1. Moos. 11:2-9)

"5 Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on.

6 Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä.

7 Ja he hämmästyivät ja ihmettelivät sanoen: "Katso, eivätkö nämä kaikki, jotka puhuvat, ole galilealaisia?

8 Kuinka me sitten kuulemme kukin sen maan kieltä, jossa olemme syntyneet?

9 Me parttilaiset ja meedialaiset ja eelamilaiset ja me, jotka asumme Mesopotamiassa, Juudeassa ja Kappadokiassa, Pontossa ja Aasiassa,

10 Frygiassa ja Pamfyliassa, Egyptissä ja Kyrenen puoleisen Liibyan alueilla, ja täällä oleskelevat roomalaiset, juutalaiset ja käännynnäiset,

11 kreetalaiset ja arabialaiset, me kuulemme kukin heidän puhuvan omalla kielellämme Jumalan suuria tekoja."

12 Ja he olivat kaikki hämmästyksissään eivätkä tienneet, mitä ajatella, ja sanoivat toinen toisellensa: "Mitä tämä mahtaakaan olla?" (Apt. 2:5-12)

Herra sanoo, että Tuhatvuotisessa Valtakunnassa tulee olemaan yksi kieli, jolla palvotaan Jeesusta. Herra on voimallinen asettamaan yhden kielen, jotta voimme palvoa yksimielisesti.

Näette tässä, kun koko maailma palvoi yhdellä kielellä, sitten kapina tuli ja Herra hajotti heidät, sekoittaen heille monia kieliä, mutta Helluntaina Herra yhdisti kielet, jolloin yksi pystyi kuulemaan ja ymmärtämään, kun toinen puhui heidän kielellään Jumalan ihmeistä, mitä Hän teki Golgatan Ristillä. Oli persiaa, latinaa, kreikkaa, arameaa, ja monia muita kieliä.

He pystyivät kuulemaan ja ymmärtämään, kun Pyhä Henki tuli kommunikoimaan. Sen, minkä Herra hajotti ja sekoitti, he pystyivät nyt kommunikoimaan Pyhän Hengen kautta.

Tuona aikana Jerusalemissa asui melkein 100 000 ihmistä. Joka vuosi ole kolme juhlaa. Ihmiset tulivat kaikkialta maailmasta noudattamaan Pääsiäistä, Helluntaita, kun tuli tuli vuorelle, ja Lehtimajan juhlaa. Tuolloin he olivat kaikki Jerusalemissa. Tuolloin nyt Pyhä Henki laskeutui heidän ylleen ja kaikki ihmiset maailmanlaajuisesti pystyivät ymmärtämään, mitä he sanoivat Hengessä. Herran voima.

Tämä on ihmeellistä, sillä se tarkoittaa, että Pyhän Hengen kilien kuuluu pääasiassa evankelioida Jeesusta. Kun puhut kielillä, ihmisten kuuluu ymmärtää, mitä sanot. Näin Jumala pystyy saavuttamaan ihmisiä, missä he ovat henkilökohtaisella tasolla evankeliumin kanssa.

Kristus itse tulee rakentamaan Tuhatvuotisen Valtakunnan temppelin Jerusalemissa. Tuossa temppelissä ei tule olemaan niin paljon suurta kalustoa kuin aiemmissa temppeleissä, mutta tulee olemaan melko mielenkiintoisia asioita. Esimerkiksi pronssialttari, jossa uhrattiin, tulee vieläkin olemaan siellä. Muistattehan, siinä uhrattiin lampaita. Silti Jumalan Loistelias Karitsa on kaupungissa.

Ensinnäkin, Herra lupaa, että Sodakin perhe saa papillisten tehtävien roolin tuossa temppelissä. Herra on antanut heille mielisuosion sen uskollisuuden tähden, jota he osoittivat Daavidille tuona aikana, jolloin jopa Daavidin poika kapinoitsi häntä vastaan. Herra siunasi tuota perhettä. Heidät tunnetaan juuri nyt maailmanlaajuisesti tuon lahjan tähden, joka heillä on. Heillä on lahja valmistaa papillinen vaate.

Aika on tulossa, jolloin Jumalan lupaukset tulevat kirkastumaan, jolloin viimein se, mitä Jumala on luvannut, että he, jotka ovat uskollisia tässä elämässä, vaeltaen pyhyydessä, vanhurskaudessa, kestäväisyydessä, että Hän tulee palkitsemaan heidät.

Muistakaa, että pelastus on ilmainen armon lahja. Armo on se, että saat sen, mitä et ansainnut, ja tuomio on saada se, minkä ihmiskunta ansaitsi. Muistattehan sen vertauskuvan, kun Herra antoi palvelijoilleen talentteja, ja meni takaisin kruunattavaksi ja palasi katsomaan, mitä kukin on tehnyt. Sitten hänelle, joka oli moninkertaistanut voiton, annettiin suurempi alue hallita. Jos hän oli saanut 10 kertaa voittoa, hän sai 10 kaupunkia hallittavakseen.

Herra sanoo, kun vastaanotat pelastuksen, niin on aikaa alkaa työ, mennä ja voittaa sieluja. Tuossa vanhurskaassa ja pyhässä vaelluksessa, palvellen Herraa, sinut tullaan silloin palkitsemaan, kuten Hän on luvannut Raamatussa.

Olemme nähneet, että on ehkä eri tason palkinnot heille, jotka on mestattu, vainojen tähden, joita he ovat käyneet läpi ja heille, joista tuli hyvin uskollisia kristittyjä, mutta he eivät menneet mestauksen läpi.

Tietty aika on merkattu Suuren Ahdistuksen ajan ja Suuren Valkoisen Tuomioistuimen välillä. Silloin Herra tulee täyttämään lupaukset, jotka Hän antoi Jeesukselle, Israelille, seurakunnalle, uskollisille pyhille kristityille. Sen tähden parannuksenteko ja pyhyys on todella keskeinen tänä hetkenä. Ilman niitä et pääse sisälle.

Herra lupaa myös tuoda heprealaiset ihmiset kaikkialta maailmasta ja laittaa heidät menemään valtikan lävitse, jotta he, jotka ovat kuuliaisia, Hän sallii heidän pääsevän Tuhatvuotiseen Valtakuntaan.

Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, joka on kaiken uudeksi luominen, alatte näkemään, miltä ikuisuus tulee näyttämään.

Jos haluat vastaanottaa Jeesuksen rukoile:

 

PELASTUSRUKOUS 

Väkevä Herra Jeesus,

olet luvannut Sanassasi,

että maailma tulee olemaan täynnä Jumalan tuntemusta,

täynnä Jumalan pelastuksen tuntemusta,

täynnä Jumalan kirkkauden tuntemusta,

Herra, pyydän sinua tulemaan sydämeeni tänään,

ja täyttämään minut Jumalan tuntemuksella,

ja teen parannuksen kaikesta synnistäni,

väkevä Herra Jeesus,

ja pyydän sinua antamaan minulle anteeksi kaikki syntini,

väkevä Herra Jeesus,

ja aseta vanhurskaus ja pyhyys sydämeeni,

Herra, pyydän sinua määräämään askeleeni kohti Jumalan iankaikkista Valtakuntaa,

auta minua keskittämään keskittymiseni Pyhän Hengen kautta, jotta voin keskittyä tulevaan Valtakuntaan,

Jeesuksen väkevässä nimessä,

tänään olen uudestisyntynyt,

Aamen.

 

Messias on tulossa. Jumalan Valtakunta on tulossa. Kuningas on tulossa.

(15.3.2022 Globaali Perjantain Kokous / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia