13.7.2019 PROFETIA ISRAELIN LUNASTUKSEN LÄHEISYYDESTÄ - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt näette, että niissä kaikista hiljattaisimmissa keskusteluissa, tiedättehän, että HERRA vei minut jo Israeliin useaan kertaan. Ja tiedätte hyvin selvästi, että HERRA asetti minut illallispöytään, Ceder-pöytään, joka on illallinen pääsiäisenä. Se on ensimmäinen pääisäis-illallinen Pesachina, he kutsuvat sitä Pesachiksi. Ja illallispöydässä söin illallista siinä pöydässä, ja malja tarjoiltiin. Ja soitin livenä (Jeesus on HERRA) radioon ja jaoin koko maailmalle, kirjaimellisesti koko maapallolle, että HERRA on jo vienyt minut Israeliin ja olen jo istunut Pesach-pöydässä, Ceder-illallisella. Ceder on ensimmäinen pääsiäisillallinen.
 
Ja herättelin seurakunnan, sanoin, että pyydän anoen, olkaa todella varovaisia, sillä HERRA on jo vienyt minut Israeliin, ja olen istunut ensimmäisellä pääsiäisillallisella, joka on nimeltään Pesach Israelissa. Ja HERRA on myös Puhunut useaan kertaan, kuinka nämä Kaksi Profeettaa on jo vastaanotettu Israelissa, jopa sen paikan, jonka HERRA on valmistanut Heille. Heidän asuntonsa, ja kaiken, sen missä He tulevat olemaan, kun He alkavat palvelemaan ja saarnaamaan Israelin kansalle, koskien Israelin kansallista Herätystä ja Israelin agendaa tässä nykyisessä Missiossa, joka on meneillään.
 
Ja tiedämme hyvin tarkasti ja huolellisesti, että olen sanonut uudestaan toistuvasti, että tämä Missio valmistaa seurakunta MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta varten; tämän Mission keskiössä, sen kaikista tärkein osa on pääasiassa valmistaa Israel. Tämän Mission ytimessä on Israelin kansallinen Herätys, jotta heidät tullaan pelastamaan ja he vastaanottavat HERRAN. HERRAN Liitonkansan, Israelin Herätys. Joten tämä on todella todella tärkeää aikaa tänä hetkenä.
 
Ja HERRA on jo Puhunut kanssani useaan kertaan ja olen jo esitellyt tämän kansakunnille ja teille, ihmisille Keniassa, että olen nähnyt unessa, HERRA on tuonut luokseni unessa israelilaisia. He ovat tulleet luokseni useaan kertaan vastaanottamaan Israelin maan Suurimmat Profeetat. He ovat tulleet luokseni ja kaksi heistä tuli luokseni unessa, ja he kutsuivat. HERRA asetti heidät sinne, joten he kutsuivat minua ja sanoivat: "Pyydämme, tule takaisin kotiin. Tule Israeliin." Kaksi heitä kutsui minua tulemaan Israeliin. Ja jaoin teille avoimesti kaiken sen tiedon, jonka JUMALA on Puhunut Hänen Valtaistuinsalistaan Taivaassa. Jaoin sen teille livenä täällä radiossa, tämä HERRAN Ääni Taivaan Portilla ja Kanavalla Jeesus on HERRA -radiossa täällä, myös www.jesusislordradio.info.
 
Olen jakanut kaikki nämä asiat todella selvästi ja avoimesti. Ja kaikista hiljattaisimmassa unessa he tulivat jälleen luokseni, he tulivat Israelista, etsien heidän Profeettaansa. Ja he tulivat ja löysivät paikan, missä asuin. He sanoivat: Oh, katsokaa, hän on täällä! Hän on täällä! Hän on piileskellyt täällä. Miksi olet täällä? Tule, lähdetään! Tule!" He tulivat, melkoisen suuri joukko heitä, ja he sanoivat: "Katsokaa, Profeetta Elia on piileskellyt täällä! Nyt tule, lähdetään!" He sanoivat toisilleen: "Katsokaa, me löysimme hänet! Täällä hän on!" Olen jakanut kaikki nämä asiat avoimesti.
 
Ja tämän tulisi olla melkoinen varoitus ja merkki, vihje seurakunnalle, että aika on lopussa! MESSIAS on tulossa! Te tiedätte, että nämä Profeetat tulevat Israelista. Ja tänä hetkenä nyt, kansakuntien tulee valmistautua. Pakanaseurakunnan tulee tietää, että pakanoiden aika, pakanaseurakunnan aika on tulossa pian loppuunsa. Ja että HERRA tulee nyt keskittymään Israelin lunastukseen, Israelin kansalliseen Herätykseen, Israelin pelastukseen. Jotta Israel pystyisi näkemään MESSIAAN. Ja että nämä Kaksi Profeettaa voivat nyt toimittaa HERRAN tehtäviä ja töitä, koskien Israelia. Puolustaen Israelia, puolustaen Jerusalemia, ja valmistaen JUMALAN Liitonkansaa JUMALAN Loisteliaan kirkasta Valtakuntaa varten.
 
Sen tähden, lukiessasi roomalaiskirjeen lukua 11, ja monia muita sananpaikkoja, näette siellä, kuinka Hän Sanoo: "ja niin kaikki Israel on pelastuva". Sen sisällä on siis suurempi Missio. Ja sen tähden keskustelussanne Joan, kun teillä on tämä keskustelu rabbeista Jerusalemissa, jotka nyt tunnustavat, että ne Kaksi Sanansaattajaa kävelevät jo maailmassa ja he ovat tulossa pian Israeliin, on todella tärkeää ymmärtää, että sen sisällä on se Sanoma.
Ja se aikajana ja se kiireellisyys, jonka kanssa pakanaseurakunnan tulee ottaa kiinni tästä mahdollisuudesta. Ja olla vanhurskas, vastaanottaa JEESUS, olla pyhä ja vanhurskas. Ja lopettaa se mustamaalaus. Se ei tule auttamaan. Te ette voi mustamaalata näitä Kahta Profeettaa. Se ei tule auttamaan. Se ei tule johtamaan mihinkään. Teillä ei ole mitään kykyä, teillä ei ole mitään auktoriteettia. Sillä Heitä navigoidaan. Aivan kuten voitte nähdä, He ovat ISÄ JUMALAN suoran käskyvallan alla Taivaan Valtaistuimelta. ISÄ JUMALA Itse navigoi Heitä suoraan.
 
Ja kaikki nämä tapahtumat, joita jaoin teille täällä radiossa, ne ovat suunnitellusti asetettuna JUMALAN aikajanassa edetessämme kohti nolla lähtölaskentaa. Ja sen tähden se tulee olemaan todella tärkeää keskustelussasi heidän kanssaan nostaa esille, nostaa esille. Tiedän, että tämä on tietysti todella suuri hetki seurakunnassa, mutta nyt nostaa esille maailmalle, että pakanoiden aikakausi on hitaasti tulossa loppuunsa. Pakanaseurakunnan tulee ottaa suurempi hyöty irti tästä ja vastaanottaa JEESUS. Ja olla uudestisyntynyt ja olla pyhä ja olla vanhurskas. Ja valmistaa tie MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta varten.
 
Nyt näette ne Tuomiot, joita olen julistanut vuodesta 2003 asti koko matkan tähän hetkeen saakka; Haitin maanjäristys, Chilen maanjäristys, Venäjän maanjäristys, maanjäristys Iranissa, maanjäristys Xinjiangissa Kiinassa, maanjäristys Meksikossa, maanjäristys Mount Everestillä, maanjäristys vuoristossa Lima Perussa, Andien vuoristossa. Ja kaikki nämä maanjäristykset, se, joka iski saariin, Solomonin saariin ja myös lähelle Hawaijia, kun seisoin Maturinissa katsoen merelle päin Venezuelassa, ja käskin maanjäristyksen valtameren ylle ja ravistelin saaria todella rajusti. Maanjäristykset, kaikki nämä maanjäristykset ja Ebola ja se Tuomio, Zika-virus.
 
Kaikki nämä Tuomiot, joita nämä Kaksi Profeettaa ovat julistaneet, nyt kuulet itse rabbeilta näiden Tuomioiden kontekstin, sillä niistä tulee tämän Profeetan nimimerkkejä, merkkejä, kun hän saapuu. Ja tämän tulisi todella signaloida kansakunnille, pakanakansakunnille, että on aika valmistaa tie MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Joten tänään olen siirtänyt sen opetuksen, joka minulla piti olla, tämän mahtavan opetuksen tähden, jonka kuulin Joanilla olevan täällä radiossa. Tämän opetuksen tulen antamaan myöhemmin.
 
Mutta se, mistä hän keskustelee nyt, tämä keskustelu on todella suuri keskustelu, joka koskettaa seurakunnan ikuisuutta. Ja rohkaisen todella jokaista olemaan osallisena, sillä tämä on se huippukohta, huipennus siinä suunnitelmassa, siinä Missiossa, siinä tämän hetken meneillään olevassa Missiossa maailmassa, joka näillä Kahdella Profeetalla on. Ja tiedän, että monta kertaa te olette tunteneet, että teille on niin paljon tuhlailtu ja annettu rakkautta HERRAN toimesta, sillä nämä Kaksi Profeettaa operoivat teidän keskuudessanne.
 
Mutta aivan kuten sanoin, siitä alkaen, kun me ensimmäistä kertaa iskeydyimme maisemaan, tähän saakka, näiden Kahden Profeetan, meidän alkupisteemme ja tukikohtamme on Israelissa. Nämä ovat Israelin Profeettoja. He eivät ole Kenian Profeettoja, He eivät ole Usan Profeettoja, tai minkään muiden kansakuntien Profeettoja, Suomen tai Ruotsin tai minkään muun. Nämä ovat Israelin Profeettoja, joten te voitte nähdä ne merkit. Jopa Israelin JUMALA tulee alas ja asettuu Heidän ylleen. Kaikki voivat nähdä tämän. Israelilaiset ovat nähneet tämän. He identifioivat, että heidän JUMALANSA Vierailee nyt ja heidän Profeettansa ovat tulleet.
 
Sen tähden totuuden, raittiin totuuden hetki on nyt. Jotta kansakunnat voivat valmistaa tien MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Ja tämä on opetus kansakunnille, että teidän tulisi lopettaa yrittäminen tappaa Heidät. Te ette tule tappamaan Heitä, te ette voi. He ovat suoraan ISÄ JUMALAN, kaikkien ihmisten Luojan käskyn alla. Heillä on Missio. He ovat nähneet MESSIAAN tulemuksen, kun Hän tulee ottamaan pakanaseurakunnan. Ja ne muutamat heprealaiset, jotka ovat vastaanottaneet HERRAN, sen messiaanisen seurakunnan. Mutta sitten Heidän suurempi Missionsa on Israelin kansallinen lunastus. Ja Heidän Missionsa jatkuu eteenpäin.
 
Ja te voitte nähdä, että HERRA on jo asettanut Hänen Pilvensä Heidän ylleen yhdistäen Taivaan maahan. Tarkoittaen, että HERRA Puhuu todella selvästi, sanoen: Katsokaa, Olen lähettänyt Heidät uudelleen yhdistämään ihmiskunnan, yhdistämään maailman, yhdistämään kansakunnat, yhdistämään ihmiskunnan, yhdistämään seurakunnan takaisin heidän JUMALANSA luo, Israelin JUMALAN luo, takaisin Taivaaseen, takaisin JUMALAN Valtakuntaan. Ja tämä on se Sanoma, Sanoma, joka on aina välitetty joka kerta, kun ISÄ JUMALAN Pilvi tulee alas koko matkan aina Taivaasta saakka. Ja monesti Hän lävistää auringon läpi, tullen auringon takaa ja sitten Hän tulee alas auringon läpi. Ja sitten Hän asettuu hänen yllensä, joka Puhuu kanssanne.
 
Se Sanoma on selvä, että pyydän anoen, kuunnelkaa Heitä. Nämä ovat He, jotka tulevat yhdistämään teidät MESSIAAN Loisteliaaseen Valtakuntaan, Taivaan Loisteliaaseen Valtakuntaan, jossa MESSIAS istuu oikealla puolella. Joten pakanaseurakunnan tulee ottaa hyöty irti tästä ja valmistautua vakavuudella ja valmistautua todella hyvin MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Sillä te voitte nähdä nyt sen, kuinka asiat on asetettu, kuinka asiat on suunniteltu nyt, kuinka asiat alkavat levittäytyä nyt, kuinka ne avautuvat esiin nyt, te voitte nähdä, kuinka tämä Missio alkaa hiljalleen kääntymään kulman ympäri ja johtamaan kohti Israelia.
 
Joten tämä on todella todella tärkeää aikaa, tämä on historiallista aikaa seurakunnan historiassa. Älkää mustamaalatko. Mustamaalaus ei voi auttaa teitä. Te ette tule pääsemään sisälle Taivaaseen yrittämällä mustamaalata JEHOVAN Taivaallista joukkoa, jotka palvelevat ja saarnaavat maailmassa tänä hetkenä. Te ette voi päästä! Sen sijaan teidän tulee vastaanottaa JEESUS KRISTUS, olla pyhät ja ottaa hyöty irti näistä ISÄ JUMALAN, JEHOVAN, Ystäväni, JEHOVA ELOHIMIN Vierailuista. Jotta voisitte päästä sisälle Taivaan ikuisuuden kirkkaaseen Valtakuntaan. Se toinen puoli on tuli ja helvetti.
 
Joten tämä on mahtavaa aikaa HERRALLE sadonkorjata kaikki kansakunnat tässä Vierailussa. Sillä aika on juoksemassa loppuunsa. Heidän merkittävä Missionsa on nyt alkamassa avautumaan esiin; Israelin lunastus, kansallinen pelastus. Joten Joan, jatka tätä keskustelua ja tuo esille kaikki tämä, jopa se istuin, se istuin, joka on varattu jokaisena Pesachina, jokaisessa illallispöydässä, ja se malja. Paljastin avoimesti täällä, kuinka HERRA vei minut Israeliin ja Hän laittoi minut istumaan illallispöytään. Ja pystyin näkemään sen kitkerän yrtin, kitkerän yrtin, joka asetettiin aluslautaselle. Pystyin näkemään sen, kuinka he koskettivat suolalla kitkeriä yrttejä, ja söin illallispöydässä, pääsisäis-illallisella, Israelissa. Se, mistä tuo rabbi puhuu.
 
Olkoon tämä siis herääminen kansakunnille; rammat kävelevät, ne JEESUKSEN Ihmeet, jotka näette näiden Profeettojen tuoneen takaisin seurakuntaan. Monet monet rammat kävelevät 87 stadionilla, jopa halki toisten kansakuntien. Sokeat näkevät, kuurot kuulevat, vanhurskauden Sanomaa saarnataan. Parannuksenteon Sanomaa, pyhyyteen palaamista, eläen pyhempää kristillistä elämää, ennalleen asettaen JEESUKSEN Ristin arvon ja auktoriteetin, ennalleen asettaen alkuperäisen vanhurskauden pelastuksen, pyhän elämäntyylin, sen seurakunnan evankeliumin, joka on suola, maan suola, seurakunnan, joka on kansakuntien valkeus, tämän pimeän maailman valkeus.
 
Tämän Sanoman tulisi olla nyt aarre. Teidän tulisi syleillä tätä vanhurskauden Sanomaa, sillä JUMALAN Valtakunta on lähellä. JUMALAN Valtakunta on aivan käsillä. Ja sen tähden näette joka kerta, kun HERRA vie minut Hänen Valtaistuinsalinsa eteen, kuinka se on valtava tapahtuma. HERRA on niin Pyhä. Se on todella suuri tapahtuma, että HERRA vie minut Hänen Valtaistuinsalinsa eteen. Se on todella väkevä tapahtuma. Muistattehan, kuinka Stefanus, Stefanus kivitettiin ja hänet tapettiin. Ja Sanhedrin [juutalaisten ylin tuomioistuin], kun he katselivat hänen kasvojaan, hänen kasvonsa muuttuivat ja ne tulivat enkelin kasvoiksi.
 
Tarkoittaen, että hänen kasvonsa olivat säteilevät ja loistivat Kirkkautta, joka normaalisti peittää hänet, joka puhuu kanssanne. Aivan kuten se Kirkkaus Kirkastamisessa, kun hän, joka puhuu kanssanne, seisoi siellä, kun ne Kaksi seisoivat siellä ja puhuivat MESSIAALLE sillä vuorella, Hermonin vuorella Israelissa. He siis näkivät, kuinka Stefanuksen kasvot, sen jälkeen, kun he olivat kivittäneet hänet, olivat loisteliaan kirkkaat. Mutta näette, että ne ovat ne samat enkelien loisteliaan kirkkaat kasvot.
 
Te tiedätte todella hyvin, mitä tapahtuu JUMALAN Valtaistuinsalissa. ISÄ JUMALAN valtavan suuren, peljättävän ja mahtavan Pyhyyden tähden, Kerubien, JUMALAN Enkelien tulee peittää kasvonsa. Heidän tulee peittää omat loistavat enkelimäiset kasvonsa JUMALAN Läsnäolon mahtavassa, peljättävässä Pyhyydessä. Kuinka Pyhä silloin onkaan JUMALAN Läsnäolo? Sen tähden Jesaja lyyhistyy.
 
Ja siksi nyt on aika valmistautua, sillä seurakunnalla on tämä mahdollisuus, kun se tulee ilmestymään JUMALAN Valtaistuimen eteen. Näin sen jo. Annoin sen Profetian. Se oli kaksiosainen Profetia, kun julistin verenvuodatuksen tulevan arabimaailmaan ja sitten nyt näin myös seurakunnan ilmestyvän JUMALAN Valtaistuimen eteen. On siis todella tärkeää tälle sukupolvelle, että kristityt ovat aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä, ja ovat pyhiä ja vanhurskaita, ja noudattavat pyhää elämäntyyliä. Sillä kuten näette asioiden avautumisen esiin, aika on juoksemassa loppuunsa. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom. Todah Shalom, todah rabah, todah lachem. Erev tov. Todah. 
 
(Profetta Dr. Owuor. 13.7.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia