15.12.2021 ENNENNÄKEMÄTÖN TALOUSKRIISI TULOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, HERRA JEHOVA, VÄKEVÄ ISRAELIN JUMALA, JESURUNIN JUMALA, VALTAVA JAAKOBIN JUMALA, Hän on Puhunut kanssani todella todella väkevässä keskustelussa. Siunatut ihmiset, HERRA JAHVE on Puhunut kanssani, ja Hän on näyttänyt minulle asioita, joita kuvailen tässä. Näen, kuinka ihmiset tulevat etsimään taloa. He tulevat ottamaan näitä savimajoja, jotka olivat rikkoutuneita, ne käyvät vielä läpi rakentamista. Näen joidenkin ihmisten vieläkin kaivavan alhaalla siellä, he yrittävät tehdä polun, ja savimaja, ja ne eivät olleet valmiita, joten he pysyvät täällä, ovi ei ole edes valmis. Seuraava on veranta alhaalla, he tekevät paljon sitä puutyötä. Sahaamis- ja puutyötä. 

Sitten tällä toisella puolella näen ihmisten kiistelevän ja taistelevan rahasta. Eräs henkilö meni bensa-asemalle ja hän sai selville, että hänellä ei ollut rahaa luottokortillaan, joten hän soitti toiselle, jotta hän voisi lähettää hänelle hiukan rahaa, rahasiirto, rahaa luottokortilla, ja toinen ei pystynyt, joten hänen ajoneuvonsa on jumissa siellä, ja monet ihmiset kävivät läpi tätä uskomatonta talouskriisiä, jollaista maailma ei ole nähnyt koskaan ikinä aiemmin. Ihmiset menettivät työnsä. He juoksevat ympäriinsä, etsien rahaa, mutta eivät voi saada. Jopa ruokaa oli todella vaikea saada. 

He tulivat nyt, etsien taloja, näitä savimajoja, joita tehtiin, mutta ne eivät ole vielä valmiita, ja ovi ei ole vielä rakennettu. He vain laittavat jotakin ovea, tilanne perheen kanssa ja kaikkea sellaista. Heillä ei ole varaa bensaan, monet ajoneuvot ovat jumissa tiellä. Heillä ei ole varaa ruokaan, heillä ei ole varaa sähköön, he ovat pimeydessä. On veden puutetta, koska he eivät ole maksaneet vesilaskuja. 

Tämä on todella todella ankara tilanne, jonka HERRA on näyttänyt minulle, ja en tiedä, koska Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, mutta en tiedä, tapahtuuko tämä pian täällä tänä aikana, kun valmistamme KRISTUKSEN seurakuntaa KUNINKAAN tulemukseen, MESSIAAN tulemukseen, jonka Missiolla teemme työtä sillä Tiellä, puhdistaen tietä ja maalaten tietä ja merkaten sitä ja valmistaen sitä KUNINKAALLE, vai tapahtuuko se Suuressa Ahdistuksen ajassa Suuren Ahdistuksen ajan suurimman talouskriisin aikana, mutta tämä on se, mitä HERRA on Puhunut. Se on todella pelottavaa, se on todella peljättävää. 

Jos HERRA voi huolehtia teistä, kiittäkää JUMALAA. Arvostakaa Häntä vain, sillä asiat ovat tulemaisillaan pahemmiksi. Se tulee olemaan kontrolloimatonta. Ihmiset kävelevät repaleisissa vaatteissa ja he taistelivat rahasta. Oli suuri fyysinen taistelu. HERRA laittoi minut siihen taisteluun. Se oli brutaali taistelu rahasta, miksi joku ei ollut antanut hänelle rahaansa, ja tämä mies oli jumissa. Se päätyi siis nyrkkitappeluksi, riidaksi ja fyysinen kaksintaistelu kehittyy. Todella todella vakava tilanne. Pahin talouskriisi, jonka maailma on nähnyt. 

Ehkä se tulee tapahtumaan nyt ennen kuin seurakunta otetaan, mutta rukoukseni on, että HERRA säästää teidät, seurakunnan, että se tapahtuu nyt minulle, kun murskaamme toisiamme kovassa ajassa, raa'assa ajassa JUMALAN vastustajien kanssa, kun viimein todellinen voimamme tullaan vapauttamaan, ja meidän täytyy hyökätä hänen kimppuunsa ja lyödä häntä useaan kertaan, ja hän tulee yrittämään lyödä takaisin, kuten voitte kuvitella, mutta hän ei pysty, sillä JUMALAN ylivertaisuuden ja auktoriteetin ja voiman tähden Ilmestyskirjan luvussa 11:3, mutta se on aikaa, kuin ei mikään toinen, liikkuen maanjäristysten kanssa ja romahduttaen rakennuksia alas, minne tahansa menemmekin, aivan kuten voitte nähdä, kuinka HERRA on jo osoittanut sen esittelyssä tälle sukupolvelle, mutta sanon, että jos se tapahtuu tässä ajassa ennen kuin HERRA ottaa seurakunnan, oh oh oh oh, silloin, jos teillä on ruokaa nyt, niin ala kiittämään JUMALAA nyt ja säilökää sitä, sillä se tulee olemaan sietämättömän hirvittävää. 

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset, ja JUMALAN Tuomio on tulossa Usaan. Todella massiivinen maanjäristys tulee iskemään Usaan. Tuo maanjäristys tulee iskemään erityisesti Washington DC:hen todella kovaa. Tuo maanjäristys tulee romahduttamaan alas Washingtonin monumentin, se tulee romahduttamaan alas puolet kansallisesta katedraalista Washingtonissa, se tulee romahduttamaan alas puolet kupolista ja halkaisemaan auki Capitol Hillin, ja se tulee ravistelemaan valkoista taloa todella rajusti ja tuomaan vettä maaperän alta ja tulvimaan valkoisen talon. Olen nähnyt kaikki nämä asiat. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Kiitos, Siunatut ihmiset, KUNINGAS on tulossa. Varmistakaa, että olette kaikki valmiina kaiken aikaa. Kiitos totisesti. Todah rabah, todah chaverim, todah sabah, baruch Hashem. 

(Profetia 15.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia