16.4.2019 PROFETIA KAIKISTA PELJÄTTÄVIMMÄSTÄ JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA KENIAAN

 
Siunatut ihmiset, nyt kello on 01.10 yöllä Itä-Afrikan aikaan. Uudestaan, juuri nyt kello on noin 01.11 nyt, yöllä Itä-Afrikan aikaan. Ja siunatut ihmiset, haluan jakaa kanssanne tämän hyvin hyvin tärkeän keskustelun JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimelta. Ja tämä on Sanoma, jonka HERRA antoi tätä yötä edeltävänä yönä, viime yönä. Ja se on Sanoma, joka on suunnattu Kenian kansakunnalle ja KRISTUKSEN seurakunnalle Keniassa.
 
Se on Sanoma, joka kutsuu vielä jatkuvaan parannuksentekoon, vielä jatkuvaan parannuksentekoon tässä maassa. Sillä HERRA Puhui kanssani. Ja siinä keskustelussa karhu, valkoinen karhu ilmestyi. Valkoinen karhu, todella ilkeä ja todella verinen ja todella väkivaltainen ja todella villi valkoinen karhu ilmestyi. Näyttää siltä kuin se olisi tullut ylhäältä käsin. HERRA laittoi minut vastatusten sen kanssa. Ja se oli todella vihamielinen. Ja sitten näin sen hyökkäävän kenialaisten kimppuun. Näin valkoisen karhun hyökkäävän kenialaisten kimppuun todella todella raivokkaasti. Valkoinen. Valkoinen.
 
Joten, valkoinen karhu, väriltään valkoinen, ja todella valkoinen. Hän hyökkäsi kenialaisten kimppuun. Ja hän hyökkäsi heidän kimppuunsa sen mustamaalauksen tähden, jolle he ovat alistaneet HERRAN. Sen pilkan ja pahanpuhumisen tähden. Ja se oli todella hyvin hirvittävä asia, katsella, nähdä, kuinka hän söi heitä ja hän hyökkäsi heidän kimppuunsa, hän hyökkäsi heidän kimppuunsa raivoisasti, todella vahva ja repi heidät kappaleiksi ja tuhosi heitä. Se oli todella todella shokeeraava keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani.
 
Ja luulen, että jonkin aikaa, koko päivän tänään, siitä keskustelusta saakka tänään noin 34 tuntia sitten, yritän miettiä tätä massiivista vihaa. Miksi? Miksi tämä massiivinen HERRAN viha? Mukaan lukien, kun HERRA Puhui ääneen kuultavalla Äänellä ja Sanoi: "JUMALA on vihainen". Ja ravistellen kansakuntaa rajusti horisontaalisesti horisontaalisesti. Ja sitten kun rakennukset olivat murskautuneet alas, ja joitakin korkealla vielä säilyivät, sitten ravistellen vertikaalisesti vaakatasossa vaakatasossa myös. Ja ne, jotka olivat vielä pystyssä ja säilyneet lopulta sortuivat alas. Kaikki nämä keskustelut meillä on ollut jo jonkin aikaa. Ja nyt tänä viime yönä tulee karhu. Tämä on todella shokeeraava keskustelu HERRAN Tuomiosta. Ja luen 2. Kun. 2:23-24. Ja Hän Sanoo:
 
"Sieltä hän meni Beeteliin, ja hänen käydessään tietä"
 
HERRAN Palvelija, niin
 
"tuli pieniä poikasia (nuoria miehiä) kaupungista, ja ne pilkkasivat häntä ja sanoivat hänelle: "Tule ylös, kaljupää, tule ylös, kaljupää!"
 
Jakeessa 24, Hän Sanoo:
 
"Ja kun hän kääntyi ja näki heidät, kirosi hän heidät Herran nimeen. Silloin tuli metsästä kaksi karhua ja raateli (kaikki ne suurissa luvuissa) poikaa kuoliaaksi (söi ne kaikki plus niiden luut)"
 
(2. Kun. 2:23-24)
 
Joten uudestaan, tämä on todella valtava ja todella shokeeraava keskustelu, mikä HERRALLA on tämän maan kanssa, joka on niin rakastettu, maan kanssa, jolle Hän antoi mahdollisuuden jopa nähdä ja katsella Kahta kaikista Peljättävintä Taivaan Profeettaa, kaikista Peljättävintä ikuisuuden Profeettaa, Heitä, jotka tulevat taistelemaan antikristusta ja väärää profeettaa vastaan täällä Ahdistuksen ja Suuren ahdistuksen ajassa, siunatut ihmiset. Sitten myös Suuren Ahdistuksen aikakauteen taistelemaan, sotimaan HERRAN puolesta. Ja He sytyttävät kaksi kokonaista tulen liekkiä.
 
Ja he pilkkasivat HERRAN Väkevimpiä Profeettoja. Kun he pilkkasivat näitä vanhurskauden Sanansaattajia ja herjasivat Heitä ja mustamaalasivat Heitä, silloin karhun täytyy ilmestyä, 2. Kun. 2:23-24. Ja karhu syö heidät. HERRAN Tuomio tulee karhun muodossa. Karhu. Kaksi karhua. Tarkoittaen, että HERRA ei siedä, Hän ei voi sietää mustamaalausta. Se tarkoittaa, että on punainen raja HERRAN mustamaalaukselle.
 
Voimme nähdä nyt tästä keskustelusta aiempina päivinä, näemme, että HERRA ei siedä eikä hyväksy pahanpuhumista, pilkkaamista. Joten Hän on se sama JEHOVA JAHVE, jota te palvotte tänään. Hän, joka pystyy tuomaan JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN ottamaan morsiamen. Ja Hän ei ota vastaan tämän kaltaista pilkkaa, herjausta, ilkeämielistä aikomusta. Ilkeämielistä pahanpuhumista, herjaten Kahta HERRAN Valtavaa Profeettaa. Se on raja, jota kukaan ei voi ylittää.
 
Joten tänä viime yönä valkoinen karhu, valkoinen, muistakaa, valkoinen, valkoinen, puhtaan valkoinen, ilmestyi, ja alkoi hyökkäämään kenialaisten kimppuun ja syömään kenialaisia todella vakavasti. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, siunatut ihmiset. Ja Kenian tulee tehdä parannusta vähän vakavammin nyt. Jos on olemassa aika, jolloin teidän tulee mennä säkkivaatteeseenne, niin tämä on se hetki. Mutta Kenian tulee tehdä parannusta vähän enemmän vakavammin, sillä keskustelu on hyvin johdonmukainen. Mikä tarkoittaa, että Taivas on, Taivas on päättänyt, että Kenia tullaan Tuomitsemaan. Sillä Kenia koski näihin Kahteen mysteeriseen ikuisuuden Sanansaattajaan, Taivaan Sanansaattajaan. Näihin Kahteen ikuisuuden Profeettaan, YESHUAN Profeettaan, Valtavaan Israelin Profeettaan, Heihin, jotka taistelevat Jerusalemin kaupungin puolesta. Kenia vastaanotti kaiken sen hyvyyden ja Siunaukset, ja sitten Kenia kääntyi ympäri ja koski Heihin.
 
Näyttää siltä, että Taivas on päättänyt, että Kenia täytyy tuomita. Joten tämän hetken ja 19.5. välillä; tietysti tiedätte, että kaikkien kenialaisten tulee; jos koskaan tulette elämään ja näkemään 19.5., niin kaikkien kenialaisten tulee olla tuolloin Keskuspuistossa valtavan suurta parannuksentekoa varten. Ja tämän hetken ja sen välillä, ihmiset tehköön parannusta, vähän vakavammin nyt. Sillä keskustelu on hyvin periksiantamaton, hyvin johdonmukainen, se on hyvin toistuva. Hän Puhuu Tuomiosta, Tuomiosta, Kenian tuomitsemisesta. Tämä antaa minun ymmärtää, että tämä kansakunta totisesti, he satuttivat HERRAA, he todella satuttivat HERRAA. He satuttivat Häntä niin paljon. He ylittivät punaisen rajan. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Tämä on kutsu parannuksentekoon. HERRA tietää sen. Kansakunnat katselevat. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Todah Shalom. Valmistakaa HERRALLE tie. MESSIAS on tulossa.
 
Kapernaum, Kapernaum, Kapernaum, oletko sinä tänään Taivaassa, ja sitten huomenna helvetissä? Sillä kuinka toivonkaan, että jos ne ihmeet ja merkit ja voimalliset teot, jotka teissä ovat tapahtuneet, olisivat tapahtuneet Tyyrossa ja Siidonissa, niin nämä olisivat jo säkissä ja tuhassa tehneet parannuksen ja he olisivat nähneet ikuisen Herätyksen, joka olisi tuonut heidät JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan, jopa tähän päivään saakka. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Uudestaan, HERRA julistaa, että Kenialla ikkuna tässä avoinna tehdä parannus, ja tehdä parannus todella tosissaan. Tällä kertaa teidän täytyy tehdä parannus todella tosissanne. Todah Shalom, todah chaverim, todah rabah. Erev tov.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 16.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia