16.6.2019 VALTAVA KESKUSTELU TAIVAASTA

Haluan puhua Taivaasta, koska tämä on niin upea keskustelu. Uskon, että tämä on lopullinen keskustelu, mikä HERRALLA on seurakunnan kanssa, sillä tänään on hyvin shokeeraava päivä, kaunis päivä, hyvin upea päivä, mahtava päivä. Heräsitte aamulla mennäksenne seurakuntaan, jotta voisitte kuulla HERRALTA. Menitte eri alttareillenne odotuksen kanssa, että saisitte etuoikeuden kuulla HERRALTA. Tämä on se syy, miksi menette seurakuntaan. Tässä te nyt olette. Menette seurakuntaan, ja tuossa hetkessä, kun menette seurakuntaan HERRA Puhuu Valtaistuimeltaan Taivaasta. HERRA Puhuu ja ohjeistaa, puhuen sukupolvelle, ihmisille, Hän puhuu seurakunnalle Taivaasta ja tämä keskustelu on todella todella lopullinen keskustelu, sillä Taivas on se syy, miksi ihmisistä tulee uudestisyntyneitä.
 
Kuinka upea keskustelu, joka meillä oli tänään, mikä HERRALLA on ollut Kahden Palvelijansa kanssa tänään ja kuinka nöyrä etuoikeus tulla luoksenne ja puhua Taivaasta, vanhurskaiden kodista. Tästä tulee nyt kliimaksi keskustelu seurakunnassa. On aivan kuin kaikki olisivat vihdoin huomanneet, että me menemme Kotiin! On aivan kuin ihmiset olisivat huomanneet, että menemme nyt pian Kotiin. Pian menemme Kotiin ja saavumme paikkaan, jossa ei ole syöpää, ei diabetesta, ei ei avioeroja, työttömyyttä, masennusta, psykiatrien ja psykologien tapaamisia, ei herjaajia, mustamaalaajia, jotka panettelisivat teitä ja meitä uudestaan. Siellä ei ole väärinkohtelijoita. Taivas on paikka, jossa ei ole kasvaimia, korkeaa verenpainetta. Se on paikka, jossa ei ole enää syntiä. Siellä ei ole enää kuolemaa sen seurauksena. Ei enää syntiä.
 
Haluan vielä puhua hiukan liittyen Taivaaseen. Tämä on se lopullinen keskustelu, johon HERRA yhdistää kansakunnat, maailman kansakunnat. HERRA on vienyt minut Taivaaseen, mutta tämä lopullinen keskustelujen joukko, johon Hän on yhdistänyt minut, tuo jälleen uuden sanoman. Se tuo jälleen uuden painoarvon. Tämä keskustelu Taivaasta on täynnä intoa ja se osuu seurakunnan huippukohtaan. Sillä tiedämme, että on ollut jatkuva, periksiantamaton, loppumaton, hellittämätön, taukoamaton keskustelu siitä saakka, kun HERRA lähetti Hänen Kaksi peljättävintä ja loisteliainta Profeettaansa Raamatun maisemaan. Hän on puhunut ihmisen ikuisuudesta. Hän on puhunut seurakunnan sisäänpääsystä Taivaan kirkkaaseen Valtakuntaan, joka on se pääsyy sille, että HERRA KRISTUS, KRISTUS MESSIAS, Herramme ja Vapahtajamme tuli seurakuntaa varten, jotta eräänä hyvänä päivänä, eräänä upeana päivänä, kun kaikki on sanottu ja tehty, kaikki te voisitte mennä sisälle iankaikkiseen kirkkaaseen JEHOVAN Valtakuntaan, minne JUMALA on vienyt minut.
 
En ole jakanut niin paljoa Taivaasta. En ole jakanut tiettyjä suurempia yksityiskohtia. Tämä on ollut HERRAN missio, ohjeistus ja käsky kuinka suorittaa tämän hetkistä agendaa ja ohjelmaa maailmassa. Taivas puhuu nyt tällä tavoin, kuten on tehnyt, ja kuten on tehnyt kahtena edellisenä päivänä, tuoden tähän uutta painoarvoa. Näette niistä loisteliaista Portaista, kun HERRA laittoi minut käskemään alas kirkkaat Taivaan Portaat, antamalla sen 15.1.2017 profetian, josta tuli jälleen muutos, tämä profetia, jonka HERRA johdatti minut puhumaan, joka on kulkenut nyt maailman ääriin. Se Profetia uudelleen asetti ajan kellon, lopunajan Kellon, kun Hän näytti minulle Pyhät, siunatut Pyhät ylöstemmattuina, otettuina tästä maailmasta mennen ylös seurakunnan ylöstempauksessa. Kuinka upea hetki, mahtava hetki, odotetuin hetki seurakunnassa. Sitten vihdoin nähdä nämä upeat Pyhät kirkastetuissa vaatteissaan, valkoisessa pellavassa hohtavan puhtaassa. Espanjaksi, lino finissimo resplendeciente y limpio. Hyvin voimallista. Mennen ylös Taivaaseen ja kävellen Taivaan Kirkkaita Portaita. Taivas laskee alas Portaat, seuraten sitä profetiaa, jonka annoin 15.1.2017. Nyt näemme sen osittaisen täyttymisen 11.3.2018, viime vuonna vain muutamia kuukausia sitten.
 
Yhdistän tähän ikuisuuden loisteliaat Portaat. Aivan kuin HERRA Sanoisi, että vanhurskauden loisteliaat Portaat, ikuisen elämän loisteliaat Portaat ovat valmiit. On aivan kuin HERRA levittäisin Kirkkauden maton tälle sukupolvelle, uskoville, ihmisille, jotka ovat uudestisyntyneitä, kansakunnille, koko maailmalle ja universumille. Hän sanoo, katso, kotinne on valmis! MESSIAS Puhui hyvin selvästi Johanneksen evankeliumissa 14, jos luette jakeet 1-4, silloin kun Hän oli lähdössä. Jakeessa 13 näette, kuinka MESSIAS valmisti opetuslapsia ja sanoi heille, että tulen kohta jättämään teidät ja on paikka, jonne olen menossa. He olivat tottuneet olemaan Hänen ympärillään, mutta Hän sanoi, että siihen paikkaan ette voi tulla, minne olen menossa. Nyt ette voi tulla sinne. Tällä hetkellä ette voi päästä sinne, koska näette, että minulla on missio täällä maailmassa. Seurakunta synnytettiin, joten ei ollut mahdollista, että he olisivat menneet yhdessä Hänen kanssaan. Nyt oli tarve tehdä voittoja seurakunnan lunastuksen jälkeen.
 
Näette siis, että Johannes 13, HERRA valmistaa heitä ja Hän puhuu pois lähdöstään. Hän puhuu tästä lähdöstä, siitä lähdöstä, jonka Hän tulee tekemään. Hän menisi paikkaan, jossa tämän hetkisessä muodossaan, he eivät voisi tavoittaa Häntä. Hän sanoo, että se minne menen, tulen jättämään teidät pian. Hyvin lyhyen ajan päästä tulen jättämään teidät. Se minne menen, sinne te ette voi tulla juuri nyt tuossa muodossanne, tämän hetkisessä tilassanne. Toisin sanoen nyt näette, että Johannes 14:1-4, Hän sanoo: Älköön sydämenne olko murheellinen. Menen pian ISÄN Kotiin valmistamaan teille sinne sijaa.
 
Hän kertoo heille, että Hän menee Taivaaseen. JEESUS kutsuu Taivasta ISÄN Taloksi. Hän kutsuu sitä HERRAN JUMALAN Taloksi, JAHVEN Taloksi, JEHOVAN Taloksi, ISÄN Taloksi. Jakeessa 14, Hän Puhuu menemisestä, mutta Hän valmistaa paikkaa seurakunnalle, valmistaa paikkaa sinulle ja minulle. Tästä syystä tämä keskustelu koskien Taivasta ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Nyt näemme, että on tapahtumien kliimaksi. Seurakunnan elämän huippukohta. Se on hyvin selvää, että olemme todella tulossa lähelle seurakunnan sisäänpääsyä. Tunnet, kuinka seurakunta istuu ikuisuuden kynnyksellä. Se on kaunis sanoma sunnuntaina, kun heräsit ja sanoit, että minä menen HERRAN Huoneeseen kuulemaan HERRALTA ja vastaanottamaan HERRAN neuvon.
 
Sitten vastaanotatte tällaisen upean kauniin neuvon Taivaasta. Nyt yhdistän jälleen ne loisteliaat Portaat, joista HERRA Puhui. Tämä on Taivas. Tämä on ikuisuus. Se ovi avautuu, loistelias Pilvi avautuu ja seurakunta menee sisälle. Olen nähnyt sisäänpääsynne ikuisuuteen. Siunatut ihmiset, olen nähnyt seurakunnan sisäänpääsyn JUMALAN Valtakuntaan. Siitä ei voi tulla enemmän todellista kuin tämä. Seurakunnan sisäänpääsystä iankaikkisuuteen on tullut nyt selkeästi todellisuutta, todellista tälle sukupolvelle, todellista tälle hetkelle, siunatut ihmiset.
 
Tästä syystä se tuo minulle suurta iloa ja kunniaa pystyä puhumaan tästä lopullisesta huippukohdasta, kristillisen pelastuksen maksimista. JEESUS KRISTUS MESSIAS antoi evankeliumin, kun Hän lunasti seurakunnan, kun Hän lunasti meidät Ristillä. Hän vapahti seurakunnan ja sitten Hän antoi loisteliaan evankeliumin, joka muuttaisi ihmisen elämän. Jos katsot hyvin tarkkaan evankeliumin alkuperäistä suunnitelmaa ja paradigmaa, sekä sitä auktoriteettia, joka on talletettuna evankeliumiin, se lopullinen saavutus, kun joku vastaanottaa evankeliumin, kun kukaan koskaan vastaanottaa JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrana, vastaanottaa evankeliumin, sen loisteliaan HERRAN evankeliumin, ja sitten tuo evankeliumi alkaa tehdä heissä työtä.
 
Sillä evankeliumilla on objektiivi ja tarkoitus. Evankeliumin lopullinen objektiivi on se, että voit muuttua ja eräänä päivänä hän, joka vastaanottaa KRISTUKSEN Herranaan ja on valinnut evankeliumin ohjeistuksen, jotta eräänä päivänä voisi mennä sisälle Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Joten tämä on todella todella se lopullinen syy ja tästä syystä sanon, että se on suurin iloni, koska nyt tiedän, että se minkä HERRA asetti lopulliseksi päämääräksi, evankeliumin lopulliseksi saavutukseksi uskovan kristityn sydämissä ja elämissä, nyt se sarastaa ja voimme nähdä sen horisontissa, että katso Taivas on nyt lähellä! Taivaan Valtakunta on lähellä. JUMALAN Valtakunta lähellä. Tästä syystä, kun HERRA Puhui minulle Taivaasta, niin heräsin suuressa ilossa, koska ymmärrän, että Hän on vienyt minut Taivaaseen useasti, kuten tiedätte, sen ohjeistuksen ja käskyn kanssa navigoiden tätä paraikaa meneillään olevaa missiota maailmassa ja sen, joka tulee tämän aikakauden jälkeen.
 
Kuitenkin, Hän päätti näyttää minulle Taivaan tässä muodossa ja ne loisteliaat Portaat ja sitten tänään HERRA, tuossa keskustelussa katsoin ylös Taivaaseen ja siellä oli kuin kolumni, korkea kolumni aina universumin tuolle puolen ja ylhäällä oli sen loiste, Kirkkauden loiste. Sitten Hän alkoi kirjoittamaan isoin kirjaimin Kirkkauteen: TAIVAS. Tämä on se lopullinen paikka. Hän kirjoitti: TAIVAS, isoin kirjaimin. Ihmeellistä, ihmeellistä, ihmeellistä! Sidoin ja yhdistin tämän viimeaikaisimpaan keskusteluun. Hän laittoi minut uudelleen seisomaan täällä maailmassa ja katsomaan ylös ja sitten näkemään Uuden Jerusalemin loisteen, hohteen, kalleuden, kallisarvoisuuden ja voiman, Uuden Jerusalemin kaupungin.
 
Laitoin nämä kaikki yhteen ja sitten ymmärsin, että HERRA tuo nyt tietyn painoarvon, erilaisen painoarvon mitä tulee seurakunnan sisäänpääsyyn Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Joten näette, että JEESUS meni Taivaaseen valmistamaan paikan seurakunnalle. Miksi olemme nyt mukana tässä keskustelussa koskien Taivasta, ikuisuutta Taivaassa? Hän sanoo, että HERRA, Saarnaajien kirjassa 3:11, voit lukea myös 3:10 ja 11 niin edelleen. Siellä kuulet HERRAN Sanovan, että Hän on jo asettanut luomisessa iankaikkisuuden ihmisten sydämiin. Hän asetti Taivaan ihmissydämiin, joka on hyvin voimallinen asia, siunatut ihmiset.
 
Kun HERRA loi teidät, Hän ei unohtanut. Kun Hän loi seurakunnan, Hän ei unohtanut. Kun Hän loi ihmiskunnan, Hän ei unohtanut asettaa ja tallettaa Taivasta sen keskiöön, ihmisen sielun ja sydämen keskiöön. Mitä tahansa käytkin läpi olosuhteissasi, ja kuinka pitkän aikaa vietätkään maailmassa ja mitä tahansa kokemuksia koetkaan tässä maailmassa, niin sinun keskittymistäsi Taivaaseen ei voi koskaan horjuttaa tai ottaa pois. Sitä ei voi koskaan varastaa sinulta. Hän istutti sen iankaikkiseksi aarteeksi, joka pidentäisi elinikääsi, joka roskaisi ja mitätöisi sen väliaikaisuuden. Se mitätöisi sen katoavaisuuden, tämän elämän kuolevaisuuden, jotta voit nyt olla katoamattomuuden ja kuolemattomuuden lapsi. Voitte olla kuolemattomuuden henkilöitä. Voitte olla kuolemattomia.
 
Hän on upea luomisessa. Tästä syystä Hän tulee jälleen muistuttaen tätä sukupolvea, että katsokaa, teidät on luotu ikuisuutta varten Taivaassa. Tämä on hyvin voimallista, sillä tiedämme erittäin hyvin, että Hän loi kaikki asiat, elävät asiat ja kaikki asiat, mutta mitä tuli ihmisen luomiseen, kun Hän loi hänet maan tomusta, niin katso, Hän otti maan tomua ja Hän hengitti henkäyksensä, joka on Henki, joten yhteen ihmiseen, yhteen olentoon, kristittyyn, henkilöön, ihmiskuntaan, ihmiseen, Hän asetti sekä ikuisuuden ja kuolevaisuuden, maan ja Taivaan. Kuinka upeaa! Kun olette täällä maailmassa, niin ette koskaan menettäisi suuntaanne kohti ikuisuuttanne Taivaassa. Taivas on siis todella voimallinen paikka. Sanoin, että Taivas on JUMALAN Asuinsija. Itseasiassa sanoin, että jos katsotte Taivaan juurisanaa, se todella tulee JUMALAN Asuinsijasta, JAHVEN Asuinsijasta, HERRAN Asuinsijasta. Kuinka voimallista!
 
Joten näemme hyvin selvästi siunatut ihmiset, että on oleellista ymmärtää tämä keskustelu koskien Taivasta, koska se on keskeinen nyt seurakunnassa. Tiedätte, että monta monta kertaa, kun tulette paikkaan. Sanotaan vaikka, että matkustatte ja joku on kutsunut teidät seurakuntaan tai tilaisuuteen. Hän sanoo, pyydän tule tänne, tulet saarnaamaan tuossa seurakunnassa tai tapaamaan joitakin ihmisiä, vieraillen kodissa tai missä vain, maassa. Olet matkalla toiseen maahan. Monta kertaa haluat todella tietää ja kehittää jonkinlaisen mielikuvan, odotuksen siitä, kenet tulet tapaamaan siellä. Keitä ihmisiä tulet tapaamaan siellä, minkälaisia ihmisiä tulet kohtaamaan siellä. Monta kertaa nuo ajatukset välähtelevät mielessäsi. Keitä ne ihmiset ovat, joita tulen tapaamaan siellä? Sama juttu täällä, siunatut ihmiset. Tämä on voimassa myös täällä.
 
Kun menette Taivaaseen, nyt teille kerrotaan, että se on JUMALAN, Luojanne Asuinsija. Alatte todella ymmärtämään, että tämä on nyt se paikka, jossa on HERRA JEHOVA, Hän, joka ohjeistaa minua päivittäin, puhuu kanssani äänellään joka päivä, jopa tänään, kun lopetin puhelun. Hän puhui jälleen ääneen äänellään täällä ja Hän Puhui Kahdelle Profeetalleen, päivällä, sen jälkeen, kun Hän Puhui Heille aamulla. Sanoin, että HERRA JEHOVA, Luojanne, nyt teillä on iankaikkinen mahdollisuus tavata JAHVE JUMALA, Israelin JUMALA kasvoista kasvoihin. Se aina tapahtuu ihmisille, kun he menevät johonkin paikkaan, että he haluavat tietää, on tietty luonnollinen vaisto, odotus, joka todella tulee kysymään paljossa mielenkiinnossa, keitä siellä on? Siellä on Enkeleitä ja KRISTUS MESSIAS on siellä.
 
Raamattu puhuu hyvin selvästi JUMALAN Taivaasta. Hän vie sen pidemmälle sanoen, että paikka, jossa on Esikoisen seurakunta. Haluaisin lukea Kolossalaiskirjeestä 1:16, voidakseni pidentää tämän hyvin kauniin ja jännittävän Sanoman ikuisuudesta liittyen Taivaaseen. Mikä Sanoma puhua seurakunnalle! Mikä sanoma, jota kuuluttaa tässä hetkessä! Kun kaikki ovat suuressa odotuksessa mitä tulee Taivaan Kirkkaaseen Valtakuntaan, iankaikkisuuteen, tästä maailmasta lähtemiseen, jossa on niin paljon syöpiä, niin paljon syntiä, niin paljon epäjumalanpalvelusta, niin paljon moraalittomuutta, haureutta, vaimojen ja miesten, poikien, lasten, tyttärien ja kaikkien tekemää pettämistä, korruptiota. Kuinka virkistävä sanoma tänään puhua siitä loppuhuipennuksesta, Grand Finaalista, poislähdöstämme, seurakunnan lähdöstä pois tämän elämän katovaisuudesta ja rappiosta.
Kolossalaiskirjeessä 1:16, Hän sanoo:
 
"Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen."
 
KRISTUS, HERRAMME JEESUS on kaiken Luoja, sisältäen Taivaan, siunatut ihmiset, joten voitte vain kuvitella, minne olemme matkalla! Tulette löytämään enemmän KRISTUKSESTA. On niin paljon liittyen KRISTUKSEEN, joka on peitettyä tässä hetkessä, jota ette tiedä. Löydätte suurempia asioita KRISTUKSESTA. Löydätte, että KRISTUS ei ole isoveljenne, ei! Sillä suoraan tästä, voitte nähdä, että jos vain tietäisitte sen mitä tiedän. Hän sanoo täältä käsin, että kaikki asiat, sisällyttäen maan ja Taivaan, näkymättömän ja näkyväisen. Ja Hän Sanoo, että on todella elintärkeää tälle sukupolvelle myös asettaa sisälle totuus, että Fil. 3:20-21, Hän Sanoo:
 
"Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa, ja sieltä me myös odotamme Herraa Jeesusta Kristusta (Messiasta) Vapahtajaksi, joka on muuttava meidän alennustilamme ruumiin kirkkautensa ruumiin kaltaiseksi sillä voimallaan, jolla hän myös voi tehdä kaikki itsellensä alamaiseksi."
 
Joten on niin paljon, on niin paljon odotuksia, kun kuulet Taivaasta. Ja Hän Sanoo, että te olette keskittyneet seurakuntana, ihmisinä, sukupolvena, tämän päivän seurakuntana, nykypäivän seurakuntana, teidän huomionne ja keskittymisenne ja ponnistuksenne tulee todella olla keskittynyt tänä hetkenä Taivaaseen. Miksi? Sillä Hän Sanoo, että suoraan alusta asti, luomisessa, Hän upotti ja Hän sijoitti ja Hän tallensi ja Hän juurrutti teihin kyvyn ymmärtää, että on olemassa ikuisuus JUMALAN kanssa Taivaassa ja valita sen tänä hetkenä. Ja sitten Hän Sanoo, Hän etenee pidemmälle sanoen nyt, että kuitenkin, sen tähden, kansalaisuutenne on suunniteltua. Se ei ole sattuman asia, rento sattuma, tai jotakin, mikä tapahtui jonkun tilanteen tähden, ei! Hän Sanoo, että suunnitelmassaan Hän loi teidät, seurakunnan, Hän loi ihmiskunnan kansalaisuuden kanssa Taivaassa!
 
Joten miksi, miksi ihmiset, miksi seurakunta joskus käyttäytyy aivan kuin se pyrkisi menemään helvettiin. Kun Hän todella loi teille niin mahtavan kansalaisuuden Taivaan Valtakunnassa. Ei missään muualla. Kuinka mahtava onkaan meidän JUMALAMME, JEHOVA JAHVE, Ystäväni, ELOHIM, JEHOVA SEBAOT, Taivaallisten Sotajoukkojen Komentaja. Mutta meidän kansalaisuutemme on Taivaassa ja me innokkaasti odotamme Pelastajaa, KRISTUSTA MESSIASTA sieltä, HERRAA JEESUSTA KRISTUSTA, HERRAN Voideltua, MESSIASTA, KUNINGASTA. Ja lukiessasi muita Raamatun paikkoja, on monia muita Raamatun jakeita. Sanon, Joh. 14, voitte myös lukea Hepr. 11. Hän Sanoo:
 
"Uskossa nämä kaikki (muinaiset pyhät) kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä. Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata."
 
Joten he rakensivat teltan tänne sen sijaan.
 
"Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;"
 
mutta se, miten se oli, he pyrkivät, he pyrkivät parempaan maahan, se on Taivaaseen, loisteliaan kirkkaaseen vanhurskasten kotiin, Taivaalliseen kotiin, Taivaalliseen maahan.
 
"Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille (Taivaallisen) kaupungin.
 
Hepr. 11:13, voitte lukea eteenpäin, voitte lukea jakeesta 13 jakeeseen 17 tai 16. Uudestaan, Hän kiinnittää jälleen huomion Aabrahamiin, Iisakiin ja Jaakobiin, ja kaikkiin niihin palvelijoihin, joilta HERRA on adoptoinut nimen: Aabrahamin JUMALA, Iisakin JUMALA, Jaakobin JUMALA, Israelin JUMALA, Mooseksen JUMALA, Elian JUMALA. Hän viittaa heihin tässä. Ja Hän Sanoo, että he pystyivät näkemään aiemmin, he pystyivät katselemaan Taivasta. Ja sen tähden, he pitivät heidän asumistaan täällä maailmassa kuin vierailijoina, vuokralaisina, maan pakolaisina, väiaikaisina asukkaina. Tämä on se, mihin HERRA vetää teidän huomionne. Ja Hän jatkaa sanoen, siunatut ihmiset, että älkää rakastako tätä maailmaa. Se on todella voimallinen keskustelu, joka HERRALLA on seurakunnan kanssa. Hän Puhuu Taivaasta. Tämä on mahtavaa, siunatut ihmiset. Hän Puhuu Taivaan loisteliaan kirkkaasta Valtakunnasta tänä hetkenä. Ja Kol. 3:1-2, Hän Sanoo:
 
"Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella."
 
Hän Sanoo Kol. 3 jakeessa 2:
 
"Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä."
 
Joten siinä tulee ohjeistus tälle Sanomalle. Hän Sanoo, että se loiste, iankaikkisuus, ikuinen luonne, yhteys ja rauha ja se Siunaus, joka tulee olemaan Taivaassa, kumoaa kaiken, minkä näet maailmassa. Kaikki, mitä katselet maailmassa tänään, se kumotaan ja roskataan. Roskataan sillä iankaikkisuudella, jonka HERRA on väläyttänyt, ikuisuudella Taivaassa, ihmisten ikuisuudella Taivaassa. Siksi halusin hypätä mukaan. Mutta niin paljon puhelinsoittoja on tulossa lävitse. On suuri innostus seurakunnassa. Tajusin, että tämä Sanoma innoitti seurakuntaa. He juhlivat, he sanovat, olemme menossa takaisin kotiin pian! Sillä ei ole väliä, mitä käyn läpi täällä.
 
"Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa (tarkoittaen, ollen nyt uudestisyntyneet, Hän Sanoo), niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä (täällä)."
 
Toisin sanoen, ikuisiin asioihin, koska te olette ikuinen luomus, ikuisuuteen, koska te olette iankaikkisuuden luomus. Te olette iankaikkisuuden kansalaisia. Nämä maailman asiat, kuinka harhaan johtavia ne saattavatkin olla teille, ne eivät ole muuta kuin väliaikaisia. Ja Matt. 6, kun luet jakeesta 19 eteenpäin, luen jakeesta 20, Hän Sanoo:
 
"Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta (tai vandalisoi)."
 
Hän Sanoo:
 
"Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi."
 
Joten nyt, tämä koko keskustelu koskien Taivasta, koskien ikuisuutta JUMALAN kanssa Taivaassa, on todella tarkoitettu vangitsemaan, kohdistamaan teidät, kohdistamaan ajatuksenne, ja saamaan kiinni, uudelleen sytyttämään teissä halun, halajamisen palata takaisin kotiin! Halajamisen päästä sisälle Taivaaseen, rauhan Valtakuntaan, JUMALAN Valtakuntaan. Kuinka toivoisin, että te tiedätte, mitä olen tiennyt, vain edes kymmenesosan siitä tai sadasosan tai tuhannesosan siitä, mitä olen tiennyt Taivaasta. Joten Kol. 3:1-2 ja tässä Matt. 6:19-21, Hän Sanoo. Hän Sanoo hyvin selvästi tässä, sillä Hän Sanoo:
 
"Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi."
 
On siis kyse sydämestä. On kyse sydämestä. Tässä keskustelussa, joka HERRALLA on seurakunnan kanssa, koskien Taivasta, on todella todella kyse sydämestä. Keskustelu koskien sydäntä. Ainoastaan sydämesi on todella todella tärkeä HERRALLE. Hän Puhuu sydämestä. Hän Sanoo, että jos sydämesi tulee olemaan Taivaassa, sillä Hän on väläyttänyt sitä. Ja Hän on tuonut minut kansakuntien eteen julistamaan teille, että nyt, jos Taivas vetää sydäntänne puoleensa, silloin tulette menemään odotukseen, aivan kuten Sanoin. Tulet odottamaan Taivasta. Silloin Taivaasta tulee aarteenne, siunatut ihmiset. Ja siellä olette nyt keränneet aarteenne Taivaaseen.
 
Sen julistuksen jälkeen, kuten nyt, on suuri innostus seurakunnassa. Jos heidän sydämensä tulee olemaan Taivaassa tämän julistuksen jälkeen, jonka tein tänään, jonka HERRA teki tänä aamuna, jos lähestyt Taivasta nyt, lähentäen sydäntäsi Taivaaseen, silloin Hän Sanoo, se nyt, siellä nyt myös aarteesi tulee olemaan. Jos se julistus tänään tekee Taivaasta aarteesi, silloin siellä myös aarteesi tulee olemaan. Silloin voit odottaa, että tulet näkemään JUMALAN Valtakunnan. Sillä nyt alat tekemään valmisteluja. Alat roskaamaan kaiken vasemmalla ja oikealla liittyen tähän maailmaan, ja alat tekemään valmisteluja astumaan sisälle iankaikkisuuteen.
 
Tämä on todella mahtavaa aikaa. Tämä on todella voimallista aikaa, siunatut ihmiset. HERRA Puhuu Taivaasta. Hän Puhuu Taivaan Valtakunnasta, siunatut ihmiset, seurakunnan ikuisuudesta Taivaan sisällä. Ja siksi olen todella innoissani, että tämä on innoittanut suuren Herätyksen miesten ja naisten sydämissä, tämän seurakunnan sydämessä, että nyt on innostus Taivaasta, halajaminen ja halu päästä sisälle Taivaaseen. Loppujen lopuksi, kuka haluaisi mennä helvettiin saatanan ja demonien kanssa alhaalla siellä. Jos halusitte mennä helvettiin, silloin teidän tulisi samalla tavalla kysyä, että ketkä ovat ne, jotka tulen kohtamaan alhaalla siellä. Silloin löydät saatanan siellä ja demonit siellä.
 
Mutta kun me menemme Taivaaseen, kun seurakunta menee Taivaaseen, siellä voit ainoastaan odottaa näkeväsi JUMALAN, KUNINKAAN ITSENSÄ, JEHOVA JAHVEN, viimeinkin, Luojasi kasvoista kasvoihin. Näet JEESUKSEN, Lunastajan, Pelastajan. Tämä on mahtavaa aikaa, siunatut ihmiset. Todella voimallista aikaa tänä hetkenä. Sillä Hän Puhuu niin paljon Taivaasta, sen kaltaisella rakastavalla tavalla, rakastaen tätä sukupolvea Taivaan kanssa, vanhursauden kodin, ikuisen kotimme kanssa. Ja Hän Sanoo, että Taivaassa Hän tulee pyyhkimään pois kyyneleesi. Ei niin, että joku siellä tulisi satuttamaan sinua, ei. Sillä ehkä sinä tulet käymään läpi sitä, mitä menit läpi maailmassa. Se kaunis kuva JUMALAN istuimesta, ollen kruunattuna Taivaassa.
 
Lukiessasi Jes. 6, se on mahtavaa, kun luet Jes. luvusta 6. Normaalisti lukiessasi Jes. 6, sen tulisi iskeä sinuun jakeesta 1 lähtien. Se on yksinkertaisesti se JUMALAN Valtaistuimen auktoriteetin, Taivaan auktoriteetin loiste, mahtavuus. Kaikkien näiden on tarkoitus vetää sydämiänne, siunatut ihmiset, kohti taivaan loisteliaan kirkasta Valtakuntaa. Ja HERRA viittoilee tälle sukupolvelle, Hän kutsuu tätä sukupolvea astumaan sisälle Taivaaseen. Sillä Hän Sanoo, että te tulette olemaan kirkastetussa tilassanne. Te tulette olemaan siellä kirkastetussa tilassanne, ja tulette näkemään JUMALAN kasvoista kasvoihin. Ja Hän Sanoo, sinä hetkenä, se mitä me näemme tänä päivänä, mitä te näette tänä päivänä, ei ole mitään, mikä on verrattavissa siihen, mitä teille on varattuna. Mitä silmät eivät ole nähneet, mitä korvat eivät ole kuulleet.
 
Mikä sukupolvi, jota HERRA viittoilee astumaan sisälle, siunatut ihmiset. Ilon Valtakunta. Taivaan Valtakunta. Koko luomakunta on huokaillut ja ollut tuskassa ihmisen lankeemuksen jälkeen, mutta Taivaassa tulee olemaan juhlinta. Suuri juhlinta. Miksi? Sillä se tulee olemaan se lopullinen ennalleen asettaminen pois synnistä. Sillä Taivas tulee olemaan yltäkylläisen Elämän paikka. Ei enää sairaaloihin menoa, ei enää leikkauksia, ei enää pillereiden ottamista ja lääkkeiden ottamista. Ei enää psykiatrien, psykologien edessä istumista. Se lopullinen Elämä, se lopullinen paikka yltäkylläiselle Elämälle. Syntinen ihminen sinussa, vanha ihminen, tulee olemaan poistettu kokonaan.
 
Ylitsevuotava Valtakunta, ylitsevuotaen iloa, siunatut ihmiset. Paikka, missä sinulla tulee olemaan iankaikkinen lepo. Suuri jälleennäkeminen JUMALASI kanssa, perheesi kanssa, iankaikkisen perheesi kanssa. Olet yksinkertaisesti ollut vain poissa, olet ollut maanpaossa, siunatut ihmiset. Se tulee olemaan loppu kamppailuillesi; etsin työtä, tulen valmistumaan, etsin opintorahaa, etsin, kaikkia näitä asioita, haluan haluan avioliiton, mitä onkaan, koulutuksen, tienestin, palkan, mitä onkaan. Kamppailunne tulevat loppuunsa. Liha on silloin tuotu loppuunsa. Se on silloin murskattu. Paholainen lopetettu. Ei enää sairauksia, ei rampoja, ei sokeita.
 
Tämä on lopullinen keskustelu, siunatut ihmiset. Toisin sanoen, HERRA Sanoo, että voit nyt alkaa varastoimaan itsellesi aarteita Taivaaseen, alkaa vaeltamaan suuremmassa odotuksessa, Taivaan odotuksessa. Laittaen aarteitasi, laittaen niitä pankkiin Taivaaseen, ja näin ollen, siellä myös sydämesi on. Ja silloin tulet valmistautumaan oikealla tavalla. Oi kuinka kaunis Sanoma, Taivaan loisteliaan kirkkaat Portaat. Sitten toisena päivänä Hän näyttää minulle sen
loisteen ja hohteen. Jerusalemin kaupungin Kirkkauden, rikkauksien ja aarteiden kanssa, kallis, hintava kaupunki, jonka näin, säteillen pilvien läpi.
 
Ja sitten sen jälkeen, nyt uudestaan tänään, se kirjoitus, nähden HERRAN Kirkkauden koko matkan, koko matkan universumin tuolla puolen, nähden Taivaan. Ja sitten kirjoittaen isoin kirjaimin: TAIVAS. Ihmeellistä. Hän väläytti sen sillä tavoin. Silloin ymmärsin, että Hän on rakastanut sukupolvea. JUMALAN istuin on siellä. Taivaassa tulee olemaan suuri juhlinta, siunatut ihmiset. Se on paikka, jota ette halua sivuuttaa. Kukaan ei halua sivuuttaa Taivaaseen pääsemistä, siunatut ihmiset. Ei kukaan. Kukaan ei halua missata Taivaaseen pääsemistä. Miksi? Sillä siellä tulee olemaan loppumaton juhlinta, joka on täydellinen kontrasti sille tuskalle, tuskalle, jonka näet tulevan tapahtumaan helvetissä. Jos luet koko matkan, voit lukea niin paljon kuin haluat, Ilm. 7. Jakeessa 9, Hän Sanoo:
 
"Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea,"
 
Haluat olla siellä. Haluat olla osa sitä lukua.
 
"kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin,"
 
Haluat olla siellä ylläsi nuo valkoiset vaatteet. 
 
"ja heillä oli palmut käsissään"
 
Haluat olla siellä käsissään nuo oksat. Todella haluat olla käsissäsi nuo oksat, seisten Karitsan ja Hänen JUMALANSA Valtaistuimen edessä. Karitsan ja JAHVEN.
 
"ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta". Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja (niiden) neljän olennon ympärillä (ja kaikkialla)"
 
"(ja) sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti"
 
Se grand juhlinta, se voittoisa sisälle astuminen, joka epäonnistui Jerusalemissa. Nyt noudatatte sitä Taivaassa. Me tulemme juhlimaan Taivaassa. Todella haluatte olla siellä, vanhurskaiden kodissa, kaikista vaalituimmassa paikassa, joka häikäisee Kirkkaudellaan. Sen kaupungin säteily. En tiedä, kuinka paljon voin kuvailla teille sen kaupungin säteilyä, joka häikäisi JUMALAN Kirkkaudella. Se oli todella voimallinen asia nähdä. Se saa todella valtoihinsa, siunatut ihmiset. Ei ole helppoa antaa vain kuvaa tuosta kaupungista. Ei ole helppoa kuvailla teille tänä aikana. Sillä se on melkein ymmärtämättömissä sen kärsimyksen jälkeen, jota olet käynyt läpi tässä maailmassa. Tulee olemaan tärkeää valmistautua, siunatut ihmiset. Hän Sanoo, Joh. 14:6, Hän Sanoo:
 
"Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."
 
Hän myös asetti teille tien, kuinka päästä sinne, siunatut ihmiset. Kuinka mahtavaa. Kiitos HERRALLE, Tuomas kysyi kysymyksen, HERRA, me emme tiedä, minne menet? Miten silloin odotat, että löytäisimme tien sinne? Hän sanoi, te tiedätte tien sinne, minne minä menen. Hän Sanoi, Minä olen tie. Tarkoittaen, ei ole mitään toista tietä. Minä ja Minä yksin, Minä olen se tie. Joten tämän sukupolven tulee vastaanottaa JEESUS, ja valmistautua.
 
Ja ne Sanansaattajat, jotka valmistavat tien, ovat täällä. Tämä on se lopullinen keskustelu. Se on todella todella innostanut ja innoittanut, innostanut ja nostanut ylös ja korottanut suuren keskustelun, suuren innostuksen seurakunnassa. Ihmiset alkavat nyt asettamaan aarteitaan Taivaaseen, heidän odotuksiaan Taivaaseen. Ja siellä myös heidän sydämensä tulee olemaan. Ja sitten he tulevat valmistautumaan sen mukaan, ja pääsemään sisälle. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom. Baruch Hashem.          
 
(Profeetta Dr. Owuor 16.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia