17.1.2022 HERRAN PROFETIA MASSIIVISESTA PARANTUMISVOITELUSTA HALKI MAAILMAN

HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Tässä keskustelussa HERRA on vienyt minut Taivaaseen. HERRA vei minut Taivaan sisälle. Uudestaan, HERRA on tuonut minut Taivaan Valtakuntaan, paikkaan, missä kaikki te haluatte olla. En ole koskaan tavannut ketään, joka ei haluaisi päästä sisälle Taivaaseen. Myös, kuinka tahansa luopio seurakunta tai kristitty saattaakin olla, he aina kuitenkin uskovat, että he ovat menossa Taivaaseen. HERRA KAIKKIVALTIAS on siis Puhunut kanssani. HERRA on vienyt minut sisälle Taivaaseen. Kun HERRA vei minut Taivaaseen, niin tällä kertaa näin HERRAN ottavan Elämän puun Lehtiä. Hän siis vei minut Valtaistuinsalin taakse, näin Elämän Veden virran. 

Silloin HERRA KAIKKIVALTIAS, käyttäen Hänen kahta Kättään, ISÄ JUMALA, Hän otti Elämän puun Lehtiä, mutta tällä kertaa se, miten Hän otti tuoreita Kirkkauden Lehtiä, Elämän puun Lehtiä, niin Hän teki todella suuren kimpun. Kimppu oli todella suuri, ja Hän järjesteli ne päät, Lehtien päät. Hän varmisti, että ne ovat kaikki rivissä ja yhdessä, aivan kuin laittaisit ne pöydälle riviin, ja sitten niin paljon niitä, Hän asetti ne käteeni. Silloin tuona hetkenä, kun olen Taivaassa, näin, kuinka olen tullut takaisin ja näin JAHVEN Kaksi Profeettaa saarnaavan halki maailman, ja oli tämä Elämän puun loisteliaan kirkkaiden Lehtien valtava kukkiminen, minne tahansa he menivätkään. 

Sama asia, jonka näin ennen Menengai 4:sta, muistattehan, kuinka kerroin teille, että näin, kuinka koko alue on kukkinut valtavassa kasvussa. Jotkut niistä kasvoivat puiksi, jotkut niistä tulivat viiniköynnöksiksi ja tällä kertaa tuottaen hedelmää. Muistattehan todella hyvin Sanoman, jonka annoin ennen Menengai 4:sta, super loisteliasta grand mega historiallista ennätyksiä rikkovaa Menengai 4:sen Parantumiskokousta. Tällä kertaa myös, kun Hän antoi minulle nuo valtavat tuoreet Kirkkauden Lehdet Elämän puusta, silloin näin JAHVEN Kahden Profeetan Palvelustyön, kun olen vielä Taivaan sisällä. Silloin näin, kuinka rampa nousi ylös, rampa nainen. Tällä kertaa tämä on nainen. Hänellä on yllään valkeahko hame, ja vasen jalka on täysin rampa, täysin täysin, täysin rampa, pehmeä tällä tavoin. 

Tuona hetkenä näin, että JAHVEN Kahden Profeetan saarnaamisessa, kun he julistivat JEESUKSEN pyhän iankaikkisen Veren, silloin tämä nainen nousi ylös ja alkoi kävellä ensimmäistä kertaa, mutta hän käveli ja kaatui, joten oli paljon kaaosta. Ihmiset juoksivat hänen ympärillään shokissa, ihmiset juoksivat, kaikki juoksivat, lapset, kaikki, huutaen: Hei! Hän on kävellyt! Rampa on kävellyt! Kun hän alkoi kävellä, hän siis kaatui. Hän yritti kävellä, tasapainotella ja kaatui, joten kun hän käveli kohti minua, niin nyt hän kaatui, ja se oli vasen jalka, joka oli täysin rampa, täysin täysin, täysin rampa, ja hän kaatui. 

Kun hän nousi ylös, kysyin, onko se sinun polvesi?, sillä se tapa, jolla hän käveli, vau, yrittäen tasapainotella sillä jalalla koko hänen ruumiinsa paino, oi, se murskaisi sydämesi. Kysyin siis, onko se polvi? Sen jalan tähden, miten se astui. Hän sanoi, ei, polvi on todella vahva nyt, polvi on todella vahva, mutta se on jalan sisällä, johon sattuu. Hän siis näytti minulle jalan sisäpuolen hänen vasemmasta jalastaan, johon sattui. Oli aivan kuin jalka ei olisi koskaan ennen astunut maahan. Se loukkaantui, koska hän astui johonkin, joka loukkasi sen. Hän näytti minulle sen osan, ja hän käveli eteenpäin, ja oli valtava juhlinta, ja monet monet rammat nousivat ylös ja alkoivat kävellä. 

On siis massiivinen Parantumisvoitelu, jonka HERRA on vapauttanut jälleen. JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA JAHVE, PYHÄ ISRAELIN JUMALA, IANKAIKKINEN, IKUINEN JAAKOBIN JUMALA, JEHOVA EL OLAM, Hän on vienyt minut Taivaaseen, Kirkkauteen, Hänen Valtakuntaansa, JUMALAN Valtaistuinsaliin, jonka takana on Elämän Veden virta ja kaksi Elämän puuta, yksi kummallakin puolella. HERRA ei ole kertonut kummasta Puusta Hän otti nuo Lehdet, mutta näin Hänen Kätensä ottavan Lehtiä, ja niitä Lehtiä oli todella paljon, kun Hän piteli niitä Käsissään, joten Hänen täytyi järjestää niiden päät, aivan kuten otat paljon lehtiä ja laitat ne pöydälle järjestellen niiden päät. Hän järjesteli Käsillään niiden päät, ja ne olivat todella hyvin järjestetyt, ja Hän antoi ne minulle. 

Tulee siis olemaan massiivinen parantuminen, joka tulee jatkumaan halki maailman. Halki tämän maan ja halki maailman, kuka vain, joka on kuulolla, joka kuuluu Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyöhön, tai joka on kuulolla ja on tietoinen, on hälytetty, on jonkun evankelioima, ja hänelle on kerrottu, että HERRA on avannut JEESUKSEN Veren lähteen täällä, niin hän pystyy hyötymään. Aivan kuten voitte nähdä, nämä parantumiset eivät ole riippuvaisia uskostanne. Ne riippuvat tiukasti siitä mandaatista, auktoriteetista, Voitelusta, Kirkkaudesta, jonka HERRA on asettanut häneen, joka Puhuu kanssanne tänään ja nyt. 

Tulee siis olemaan tauoton Parantumiskokous halki tämän maan, ihme, ja se tulee tapahtumaan halki. Tämä tulee olemaan massiivinen, joten uudestaan, toinen Parantumiskokous tulee jatkumaan halki, kunnes yhdistämme; seuraavien neljän kuukauden aikana, tulemme valmistautumaan, melkein lähtemään toiseen Menengain Kokoukseen. Seuraavien neljän kuukauden aikana tästä hetkestä eteenpäin, tulemme olemaan Menengai 5:sen sydämessä. Juuri nyt olemme tammikuussa. Sen jälkeen, kun olemme tyhjenneet vieraista ja aloitamme lähetyksemme, ohjelmamme, silloin meillä on helmikuu, maaliskuu, huhtikuu, toukokuu. Meillä on vain neljä kuukautta, joten siinä väliajalla, niinä neljänä kuukautena ennen Menengai 5:sta, tulee olemaan tauoton Parantumiskokous jälleen. 

HERRA on voidellut Hänen Palvelijansa todella massiivisella tavalla. Kaikki olkoot osallisia tästä massiivisesta Parantumisvoitelusta, jonka HERRA on vuodattanut ylleni. Tämä on mahtavaa, ja vain he, jotka alistuvat HERRAN Äänen alle, aivan kuten kuulitte Vanhemman Arkkipiispan sanovan tänään, että yhden Pastorin vaimo oli täysin rampa 16 vuotta, viimein hän tuli seurakuntaan, kun hänelle kerrottiin, että hänen vaimonsa on kävellyt. Hän ei ollut Kokouksessa, mutta hän juoksi katsomaan TV:stä, ja kun hän näki hänen vaimonsa kävelevän TV:ssä, niin hän juoksi suureen Kokoukseen ja viime sunnuntaina hän tuli, hän tuli Nakurun Pääalttarille ja sanoi, että olen ylittänyt mukaan. Olen hylännyt sen toisen seurakunnan, jossa olin pastorina. Olen jättänyt kaiken, koska vaimoni oli rampa, maaten siellä sängyllä 16 vuoden ajan. 

On siis massiivinen Herätys, joka on meneillään, jonka HERRA on vapauttanut. Tämä tapahtuu suoraan sen taustalla, sen massiivisen profetian jälkeen, joka on täyttynyt. Näette raportointeja halki maailmanlaajuisten uutisverkkojen. Maailmanlaajuiset uutisverkostot, uutistoimistot ovat sanoneet, juuri nyt he ovat sanoneet, että tämä räjähdys, tämä massiivinen räjähdys, jonka JAHVEN Kaksi Mega Profeettaa julistivat 3. lokakuuta vuonna 2021, oli suurin tunnettu räjähdys ihmishistoriassa. He sanovat, raportti CNN:llä sanoi, sekä monissa muissa uutisverkostoissa, että se on räjähdys tuon valtameren alla, Tyynen valtameren alla, joka ravisteli koko maailmaa, ravisteli koko maapalloa. Se itseasiassa ravisteli koko maailmaa. 

Voitte nähdä, kuinka he sanoivat, että 1,9 metrin aallot saavuttivat Usan, se tsunami, 1+ metrin aallot savuttivat Australian, 1+ metrin aallot saavuttivat Uuden-Seelannin, 1+ metriä, ja he sanovat, että se on suurin räjähdys, joka ravisteli spektaakkelimaisesti, he sanovat, joka, he kutsuvat, ravisteli apokalyptisesti, ravistellen koko maailmaa. Tämä massiivinen JAHVEN Parantumisvoitelun vapauttaminen tulee siis sen taustalla, aikana, jolloin Sanani, Sanojeni voima, kun minua vielä pidätellään, kun HERRA vieläkin pidättelee Hänen Palvelijoitaan, koska KRISTUKSEN seurakunta on vielä maailmassa. 

Aikana, jolloin JUMALA KAIKKIVALTIAS tuossa Hänen Palvelijoidensa pidättelemisessä on käyttänyt kieltäni ravistelemaan koko maailmaa koronaviruksella. Katsokaa sitä suurta sulkutilaa! Katsokaa, kuinka maailmanlaajuinen urheilu on käännetty päälaelleen, ylös alaisin. Katsokaa sitä hämmennystä! Katsokaa Israelia ja Usaa ja missä vain, maita sulkutilassa, Kiinaa. On rokotuksia. Miljoona tapausta päivässä halki maapallon. Tarkoitan, joissakin maissa, kuten Usassa, se on valtavaa. Sama pidätteleminen, joka on meneillään, johtaa tähän valtameren, Tyynen valtameren ravistelemiseen, ja ravistellen koko maailmaa. 

Voitte siis kuvitella sen taustan, jonka taustalla HERRA vapauttaa tämän massiivisen Parantumisvoitelun, nostaakseen ylös enemmän rampoja, avaten enemmän sokeita silmiä, avaten enemmän kuuroja korvia, avaten tai vapauttaen enemmän mykkiä kieliä ja parantaen enemmän sisäelimiä, ennallistaen, poistaen CP-vammoja ihmisistä, ja saaden ihmisten lapset nousemaan ylös ja kävelemään, jotka makasivat siellä, eivätkä pystyneet kääntymään. Tämä on todella massiivista aikaa, jossa verenvuototaudit, syövät, kasvaimet haihtuvat. HERRA on tullut ulos auttamaan Hänen kansaansa. JEHOVA ELOHIM, YSTÄVÄNI, JEHOVA JAHVE on tullut esille auttamaan Hänen ihmisiään, ja se on mahtavaa, se on hämmästyttävää!

Tämä on siis se erityisjulistus, jonka halusin tuoda teille, että jopa nyt, kun vieläkin vastaanotamme tämän valtavan profetian täyttymistä ja koronaviruksen profetian täyttymistä, joka tiedän, tulee myös pyörimään Jeesus on HERRA -Radiossa. Profetian täyttymys ja päivitykset koronaviruksesta, kuinka se ravistelee maailmaa. He sanovat, että omikron tulee kirjaimellisesti vaikuttamaan kirjaimellisesti melkein jokaiseen elävään ihmiseen maailmassa. Sitten valtameren ravisteleminen, nuo massiiviset Sanat 3.10.2021, jotka räjäyttivät, jotka ravistelivat valtameren pohjaa. Ette tiedä, kuinka monta kilometriä tuo valtameren pohja on, onko se puoli kilometriä, kaksi kilometriä, sillä se on suurin valtameri ja se on laajin valtameri. Suolavesi on todella painavaa, ja se työnsi sen, niin että koko Tyyni valtameri koki tsunamin. 

Tsunamivaroitukset soivat halki koko matkan Chileen, Usan pohjois-osaan, länsirannikolle, koko matkan siihen suuntaan Uuteen-Seelantiin, Australiaan saakka, Aasiaan, kaikkialle, Tonga saarille, kunnes se on nyt peittyneenä valtavaan tuhkaan. He sanovat, että se lensi ylös 100.000 jalanmitan korkeuteen. Voitte kuvitella kieleni Sanojen voiman tuona 3.10.2021, kun tulin ja sanoin, että tsunami on tulossa maailmaan, totisesti, tulossa maailmaan. Se ravisteli koko maailmaa. Voitte kuvitella näiden Sanojen voiman suuruuden, jotka Puhuvat kanssanne nyt. Kieleni Sanat, aikana, jolloin JUMALA ei ole vielä vapauttanut meitä, aikana, jolloin Hän vielä pidättelee meitä, sillä JEESUKSEN Veri virtaa yhä ja KRISTUKSEN morsian on vielä maailmassa. 

Mutta voitte kuvitella Sanojeni voiman suuruuden, sanoo SOTAJOUKKOJEN HERRA, joka ravisteli valtameren pohjaa tuona 3.10.2021, ja sen painavan suolaveden, ja se työnsi läpi veden, työntäen läpi. Jos katsotte niitä kuvia, videoita, niin se on aivan kuin ydinräjähdys, jopa suurempi, työntäen läpi meren pohjasta, valtameren pohjasta, työntäen läpi raskaan valtameren veden massiivisella voimalla, joka luo työntämisen, tsunamin koko valtamereen. Sitten se voima, jolla se lensi ulos, kun se oli mennyt läpi valtameren veden. He ovat juuri nyt raportoineet, että se lensi ulos 100.000 jalanmittaa, sen ylitse, missä lentokoneet lentävät. Lentokoneet lentävät 30.000 jalanmitan korkeudessa. Kolme kertaa korkeammalla kuin, missä lentokoneet lentävät. Se lensi 100.000 jalanmitan korkeuteen, tulivuoren tuhka siellä, aivan kuten vety-ydinpommi, jopa suurempana. 

Voitte siis kuvitella kieleni Sanojen voiman suuruuden, JAHVEN Kahden Mega Profeetan, ja kun JUMALA tulee vihdoin vapauttamaan heidät sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois tieltä, mennen kohtaamaan antikristuksen. Voitte nähdä, kuinka Hän esittelee jo antikristuksen meille. Hän tuo tuon sarven todella lähelle unessa. Hän tuo tuon sarven todella lähelle unessa. Tarkoittaen, että todella pian tulet ottamaan kontaktin häneen. Voitte kuvitella sen kaltaisen yhteenoton. Voitte kuvitella sen maata järisyttävän taistelun, joka tulee tapahtumaan. Voitte kuvitella sen sietämättömän tilanteen ja tuhon ja hävityksen, joka tulee tapahtumaan maailmassa, kun nämä Kaksi Profeettaa viimein kohtaavat ne toiset päähenkilöt, pahuuden päähenkilöt. Emme saata odottaa tuota hetkeä. 

Mutta te, juuri nyt teidän tulee valmistautua, päästäksenne pois tältä tantereelta. Teidän tulee päästä pois täältä. Nämä eivät ole veljiänne. Samaan aikaan HERRA on luvannut massiivisen parantumisen. Ottakaa parantuminen. Ottakaa armo. Ottakaa rammat, jotka kävelevät, sokeat, jotka näkevät. Ottakaa JUMALAN rakkaus ja JUMALAN hyvyys. MESSIAS on tulossa. Voitte nähdä, kuinka kaikki tapahtuu samaan aikaan. Hän esittelee nyt antikristuksen. Hän esittelee tuon sarven, tuon sarven minulle Danielin kirjan luvusta 8. Valtava hetki, siunatut ihmiset, ja samaan aikaan, vapauttaen armon kaikista shokeeraavimmalla tavalla. 

Tänä aamuna julistin, että 86 rampaa on vahvistettu tähän mennessä, jotka kävelivät Menengai 4:sella. Nämä ovat heitä, jotka he ovat ottaneet ja vahvistaneet Sairaiden Portilla numero 1, jossa lääkärit olivat ennen parantumista, sekä nauhoitukset ja he ovat laittaneet yhteen, he ovat yhdistäneet heidät heidän parantuneeseen tilaansa Menengai 4:sen sisällä. Nyt illalla, kun puhumme, niin luvut ovat jopa muuttuneet. Voitte kuvitella 86! Yksin kuusi rampaa on historiallista, että joku voi mennä Parantumiskokoukseen ja kuusi rampaa täysin rampaa maaperässä, nousevat ylös ja kävelevät. Se myös on valtavaa. Historiallista itsessään, Raamatun ennätys rikottu, mutta että 86! 

Sillä matkalla he ovat myös vahvistaneet 18 sokeita silmiä, plus viisi sokeaa silmää avautuivat Menengain jälkeen, jolloin heidät tuotiin takaisin, he eivät olleet vielä parantuneet, mutta tein julistuksen, JEESUKSEN veren julistuksen Menengai 4:sella, että kun he pääsevät kotiin, he tulevat parantumaan. Viisi sokeaa ihmistä on nähnyt. Rammat, jotka ovat kävelleet kotona, jotka poistettiin Menengai 4:selta, jotka eivät parantuneet silloin, niin tuon julistuksen kautta heitä on nyt 12. Yhteensä 46 merkittävää parantumista, verenvuototautia, on sellaisia ihotauteja, jotka näyttävät aivan kuin lepralta ja vuosia kestäneitä verenvuototauteja, naisia, jotka vuosivat verta runsaasti, joita ei pystytty auttamaan. On 46 merkittävää ihmettä, jotka ovat tapahtuneet kotona juuri nyt Menengai 4:sen jälkeen. 

JUMALA KAIKKIVALTIAS Sanoo, että enemmän massiivisia parantumisia tulee tapahtumaan, enemmän rampoja tulee kävelemään. Olen jopa nähnyt ne. Sitten näen toisen nuoren miehen myös, pojan, pojan, jolla on yllään vihreää, hän tulee myös kävelemään. Täysin rampa, hän ei pysty edes kääntymään, maaten, vain maaten sängyllä, hän nousee ylös ja alkaa kävellä, ja tämä nainen, jolla on yllään valkoista, jonka vasen jalka on täysin rampa, pehmeä tällä tavoin. Näin tämän, kun olin vielä Kirkkauden Valtakunnan sisällä, Taivaan Valtakunnan sisällä, jossa HERRA vielä ohjeisti minua Ääneen. Tämä on siis todella massiivista aikaa, todella voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Ottakaa hyöty irti siitä ja valmistautukaa MESSIAAN tulemukseen. 

Kun katsotte maailmanlaajuisia tapahtumia, niin teidän ei tarvitse olla nero, jotta voitte tietää, että emme ole koskaan aiemmin olleet tällä tiellä. Kieleni Sanat 1.12.2015, koronaviruksen profetia, se tapa, miten se on kääntynyt maailman ylös alaisin, ja kieleni Sanat 3.10.2021, se tapa, jolla se on ravistellut maailmaa. Suurin tunnettu räjähdys. Yli 5600 salamaa, jotka iskivät. Voitte kuvitella kieleni Sanojen suuruuden. Voitte kuvitella, te, joka leikitte ympäriinsä, että jos kääntäisin Sanani, kieleni teitä vastaan. Puhun 5600 salamasta. He sanovat, että se voi olla 6000 salamaa, samaan aikaan, kun vihdoin Sanani, jotka puhuin 3.10.2021, täyttyivät, ja löin, löin tuon valtameren pohjaa. 

Voitte siis kuvitella, että jos kääntäisin kieleni Sanat yhtä yksittäistä ihmistä vastaan, te ette voisi selviytyä. Ette voi, ette voi. Ette edes voi, jälkeäkään teistä ei voida nähdä. Ottakaa siis armo nyt. Nämä eivät ole ystäviänne, nämä eivät ole maan miehiänne, nämä eivät ole heimolaisianne, nämä eivät teidän ikäisiänne. Nämä ovat valtavia sodan Päähenkilöitä, sodan Kenraaleita. He ovat tulleet valtavan voiman kanssa. Kuulitte eilen, kuinka he sanoivat, että olemme iloisia, että antikristuksella tulee olemaan kaikki saatanan voima, mutta meillä on kaikki JAHVEN voima. Emme saata odottaa tuota yhteenottoa. Emme saata odottaa tuota taistelua, tuota konfliktia, kun viimein otamme yhteen ja maa järkkyy. 

Mutta sillä aikaa, lähtekää pois täältä! Olkaa pyhät. Valmistautukaa. MESSIAS on tulossa. Massiivinen Voitelu, Jälkimmäinen Kirkkaus, Myöhempi Voitelu virtaa. JEESUKSEN Veri virtaa. Parannuksenteko virtaa. Pyhyys virtaa. Kaikkien tulee valmistautua! Kun vain kuulette, että 86 rampaa, jotka ovat kävelleet, on vahvistettu tähän mennessä, niin sen kaltaisen tähtitieteellisen luvun tulisi tyrmistyttää teitä, tulisi shokeerata teitä, hämmästyttää teitä, ja saada teidät vain tekemään parannuksen ja sanomaan, että JUMALA on Hyvä. Vastaanotan JEESUKSEN tänään. Haluan olla pyhä. MESSIAS on totisesti tulossa. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos. Todah rabah. Baruch Hashem. Todah erev tov.

(Profetia 17.1.2022 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia