17.4.2019 PROFETIA HISTORIALLISESTA MAANJÄRISTYKSESTÄ JA HERRAN KAHDEN PROFEETAN MISSIOSTA ISRAELISSA




Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Haluan jakaa kanssanne tämän keskustelun JEHOVA JAHVEN Valtaistuimelta. HERRA ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, IKUINEN JUMALA, JEHOVA EL SHADDAI, JEHOVA EL GIBBOR, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, on Puhunut kanssani viime yönä. Haluaisin jakaa tämän keskustelun kanssanne.


1) On tulossa hyvin vakava maanjäristys maailmaan. Hyvin hyvin vakava maanjäristys on tulossa maailmaan. HERRA on näyttänyt minulle tämän maanjäristyksen. Se tulee ravistelemaan jonkin aikaa. Hyvin hyvin vakava maanjäristys on tulossa maailmaan. Se tulee olemaan historiallinen maanjäristys, siunatut ihmiset. Se voi alkaa millä tavalla tahansa, mutta se tulee olemaan historiallinen maanjäristys.


2) HERRA JEHOVA on vienyt minut jälleen Israeliin. Hän vei minut Israeliin tänään, viime yönä. Hän näytti jälleen, kuinka Hän on valmistanut paikan Palvelijalleen Israelissa. Ja ne samat ihmiset, ne samat ihmiset, jotka olivat tukemassa ja auttamassa Hänen Palvelijaansa, ovat niitä samoja ihmisiä, jotka Hän näytti minulle tänä yönä, kun Hän vei minut Israeliin tänä aamuna. He auttoivat Hänen Palvelijaansa asettumaan aloilleen. He laittoivat ruokaa hänelle. He valmistelivat sitä paikkaa, jossa hän asuisi. He ovat niitä samoja heprealaisia ihmisiä, joista Hän puhui ja näytti minulle aikaisemmin, pari viikkoa takaperin olleessa keskustelussa.


Uudestaan, Hän on vienyt minut Israeliin ja näyttänyt sen paikan, jonka Hän on valmistanut. He laittoivat siellä ruokaa ja kysyivät, pidätkö tästä kasviksesta? He kokkasivat ja kaikkea ja auttaen Hänen Palvelijaansa asettumaan sinne. Olen ollut Israelissa ja Hän on näyttänyt sen paikan, jonka Hän on valmistanut Hänen Palvelijalleen siellä. Joten ajattelen, että nyt on aika meidän ymmärtää, että kansakuntien täytyy valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen.


Hän näytti minulle näiden HERRAN Kahden Profeetan Palvelustyön, Israelin Profeetan. He alkoivat saarnaamaan siellä ja siellä oli valtava Parantumiskokous, hyvin suuria parantumisia ja suuri Parantumiskokous. Tämä puhuu hyvin selvästi Kristuksen seurakunnalle maailmanlaajuisesti ja erityisesti Keniassa täällä, että joka ikinen kokous, joka meillä on, se on upea bonus! Se on upea bonus. Se on ylimääräistä extra-aikaa, lisättyä armoa, mitä HERRA antaa pakanaseurakunnalle.


Puhuin hyvin selvästi viimeksi Keskuspuiston Kokouksessa, kun luin Roomalaiskirjeen 11 ja sanoin, että kun Israel on ollut evankeliumin ulkopuolella, niin HERRA oli suunnitellut sen vain osaksi aikaa. Se ei ollut tarkoitettu olemaan niin ikuisesti. KRISTUKSEN uusi liitto ei voi olla täydellinen, jos ei Vanhan Liiton Jumalan kansa tule mukaan siihen uuteen liittoon. Tulee olemaan missio Israeliin ja siitä saakka, kun HERRA lähetti HERRAN Kaksi Profeettaa maailmaan, He jotka kävelevät täällä maailmassa, tietäkää, että Israel on ollut keskiössä Heidän missiossaan. Siinä missiossa tavoittaa pakanakansat ja pakanaseurakunta, on itseasiassa ollut perustettu JUMALAN omaisuuskansan Israelin tavoittamiseen.


Tästä syystä on oikein, että kun aika koittaa, niin HERRA alkaa valmistelemaan. Voitte nähdä, että on suuri valmistautuminen Taivaassa, valmistaen Hänen Kahta Palvelijaansa Israelissa, valmisten Heidän paikkaansa Israelissa. Voitte nähdä, että Taivas on mukana nyt hyvin paljon valmistellen Heidän paikkaansa ja vastaanottamistaan Israelissa. Jossa He tulevat olemaan ja saarnaamaan JUMALAN omaisuuskansalle, juutalaisille ihmisille, israelilaisille, JUMALAN valitulle kansalle. Tämä myös puhuu niin paljon pakanaseurakunnan ajasta, sillä se sananpaikka, jonka luin Keskuspuistossa sanoo, että kun pakanain luku täyttyy, on saavutettu, niin sitten HERRA tulee lunastamaan Hänen kansansa heprealaiset, Hänen omaisuuskansansa Israelin. Tämä puhuu teille ylöstempauksen läheisyydestä, kuinka lähellä ylöstempaus onkaan. Teidän tulee valmistautua jatkuvasti, minuutti minuutilta, sekunti sekunnilta, joka ikinen päivä.


Uudestaan, on massiivinen maanjäristys, joka on tulossa maailmaan. On massiivinen maanjäristys, joka on tulossa maailmaan. Sitten tämän jälkeen HERRA vei minut Israeliin. Hän on vienyt minut Israeliin. HERRA on jo näyttänyt, kuinka paljon Taivas on hyvin paljon, erittäin paljon tässä mukana juuri nyt valmistaen paikkaa Hänen Kahdelle Palvelijalleen. Joten jokainen ylimääräinen extra-kokous, joka meillä on Keniassa täällä, kuten sanoin, se on bonus. Se on ylimääräistä, lisäys. Se on lisättyä armoa, siunatut ihmiset. Tämä puhuu hyvin hyvin selkeästi seurakunnan ytimeen saakka.


JA EILEN HERRA PUHUI HYVIN SELVÄSTI, ETTÄ KUKA TAHANSA ON KOSKAAN YRITTÄNYT MUSTAMAALATA NÄITÄ KAHTA PROFEETTAA. OLET SITTEN BRASILIASSA TAI AUSTRALIASSA TAI NIGERIASSA, NIIN PÄIVÄSI TULEVAT, KUN TULET KOHTAAMAAN JEHOVA JAHVEN KASVOISTA KASVOIHIN. KASVOISTA KASVOIHIN. KERRON TEILLE, ETTÄ SE TULEE OLEMAAN SIETÄMÄTÖNTÄ. OLEN NÄHNYT PÄIVÄNNE. OLEN NÄHNYT, KUINKA HERRA ALKAA MURSKAAMAAN HÄNEN JA NÄIDEN HÄNEN KAHDEN PROFEETTANSA VIHOLLISIA HYVIN SHOKEERAAVALLA TAVALLA. TE ETTE TULE MENEMÄÄN SISÄLLE JUMALAN LOISTELIAASEEN VALTAKUNTAAN, JOS HERJAATTE TÄTÄ MISSIOTA, TÄTÄ HERRAN VIIMEISTÄ MISSIOTA. KAIKKIEN IHMISTEN TÄYTYY TEHDÄ PARANNUS JA VALMISTAA TIE MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA VARTEN!


Hän Puhui kanssani Notre-Damen Katedraalista viisi päivää aikaisemmin sitä tapahtumaa ja kaikesta siitä, mitä siellä tapahtui. Viisi päivää aikaisemmin, sisällyttäen edellisen sunnuntain. Joten siunatut ihmiset, kansakunnat tehköön parannuksen epäjumalanpalveluksesta ja valmistakoon tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten! MESSIAS on tulossa. Todah raba. Todah Lachem. Todah, todah, todah Hashem.  


(Profeetta Dr. Owuor. 17.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia