17.4.2019 PROFETIA VAKASTA MAANJÄRISTYKSESTÄ & HERRAN PROFEETTOJEN MISSIOSTA ISRAELISSA (osa 2)

Haluan jakaa jälleen tämän hyvin hyvin kriittisen tärkeän sanoman, jonka HERRA JEHOVA on Puhunut Hänen Valtaistuimeltaan JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtakunnasta Taivaasta. Sanoma on:

1) On tulossa vakava maanjäristys maailmaan. Vakava maanjäristys on tulossa maailmaan. Se tulee ravistelemaan melkoisesti. Se tulee olemaan vakava maanjäristys. Raamattu sanoo Luukas 21:11:

”ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.”

Ja toinen Raamatunkäännös sanoo:

”ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä.”

Ja jos katsot Matteuksen evankeliumia. Matteus 24:7, puhuu tästä samasta profetiasta, josta olen juuri puhunut. Hän sanoo:

”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.”

Joten uudestaan, viime yönä HERRA JEHOVA JAHVE tuli ja puhui kanssani hyvin valtavasta maanjäristyksestä, joka on tulossa maailmaan. En tiedä tuleeko se olemaan yksi vai useampi maanjäristys, joka tulee iskemään, mutta maanjäristyksiä on tulossa maailmaan. Maanjäristyksiä on tulossa maailmaan. Nämä ovat niitä merkkejä, joita JEESUS KRISTUS antoi seurakunnalle, kun he kysyivät, että HERRA, kuinka me tiedämme, että tulemuksesi ja paluusi on lähellä, kun tulet hakemaan seurakunnan? Hän vastasi, että nämä ovat joitakin niistä merkeistä, joita näette. Yksi niistä on maanjäristykset ja nälänhätä. Nälänhätä ja maanjäristykset monissa paikoissa. Voitte nähdä, kuinka HERRA on jo julistanut nälänhädän. Hän mainitsi Afrikan yläosan, ylä- ja ala. Ja nyt olette myös nähneet mitä Kenia on menossa läpi juuri nyt. Voitte melkein kertoa, että tähän maahan on tulossa valtava nälänhätä ja moniin muihin maailman osiin.

Numero 2) HERRA JEHOVA Puhui Palvelijansa kanssa myös tänä aamuna täällä ja Hän vei Heidät Israeliin ja Hän näytti, kuinka Hän on valmistanut paikan Israeliin. Hän valmistelee juuri nyt paikkaa. Hän valmistelee paikkaa Hänen Palvelijansa vastaanottamiseksi Israeliin. Ne samat ihmiset, jotka Hän toi uneeni, jotka kutsuivat Kahta Profeettaa, sanoen: Pyydän, tulkaa! Ne samat kaksi heprealaista ihmistä, jotka tulivat uneen ja kutsuivat niitä Kahta Profeettaa unessa sanoen: Pyydän tulkaa, tulkaa Israeliin!

HERRA toi heidät siihen uneen ja he kutsuivat Kahta Profeettaa sanoen: Pyydämme, tule takaisin kotiin! Tule takaisin kotiin! He sanoivat. Näin ne samat ihmiset tässä unessa, kun HERRA vei minut Israeliin tänä aamuna. He valmistelivat paikkaa ja paikkaa missä He voisivat levätä. He valmistivat ruoan ja kaikki. Ja sitten alkoi se palvelustyö, joka tapahtuu Israelissa. Näen valtavan Parantumiskokouksen tapahtuvan Israelissa. Sitten näen ne samat ihmiset, jotka valmistelivat ruokaa ja asioita, siivoten taloa ja niin edelleen. Ne samat ihmiset olivat mukana valmistelemassa vastaanottamaan Israelin Palvelijat, HERRAN Israelin JUMALAN Palvelijat.

Tämä on hyvin valtavaa aikaa. Tämä on parasta aikaa olla kristitty, kaikista voimallisinta aikaa olla uudestisyntynyt. Tämä kertoo teille, että mikä tahansa minuutti, sekunti, mikä tahansa kokous, joka teille annetaan, on ylimääräistä aikaa, extra-bonus. Se on bonus, joka on lisätty teille ilmaiseksi. Raamattu puhuu hyvin selvästi Roomalaiskirjeessä 11, että kun pakanainluku tulee täyteen, silloin HERRA tulee keskittymään Israelin kansalliseen lunastukseen, kansalliseen pelastukseen ja kansalliseen Herätykseen. Taivas on mukana valmistelemassa näiden Kahden missiota Israeliin. Voitte kertoa, että HERRA Sanoo, että hyvin pian menemme siihen aikakauteen, kun Hänen kohteenaan on Israel, Israelin kansallinen Herätys, Israelin kansallinen lunastaminen, jotta he voivat tulla MESSIAAN tykö ja HERRA voisi vapauttaa heidät siitä suuresta pimeästä päivästä, joka on tulossa maailmaan. Olen nähnyt sen pimeän päivän maailman edessä.

Olen nähnyt kuinka HERRA käyttää näitä Kahta taistelemaan Israelin puolesta, kun he ovat eksytettyjä ja heille on valehdeltu. Se alkaa maasta, sillä HERRA laittaa paljon maan omistuskirjoja käsiini. Sitten tulee konflikti palestiinalaisten ja arabien kanssa ja israelilaiset alkavat pakenemaan. Koska ne Kaksi ovat siellä, He sanovat heille, että älkää seuratko tätä tietä, koska he ovat suunnitelleet kansanmurhan edessänne tuolla. Sitten ne Kaksi johdattavat heidät laakson läpi tällä tavoin ja he pakenevat. He pakenevat sitä teloitusta. Nämä Kaksi ovat siinä mukana. Olen nähnyt itseni Israelissa. Tämä on ihmeellistä aikaa olla uudestisyntynyt. Mikä hetki tämä onkaan olla elossa!

Nyt voitte nähdä, että tämä on parasta aikaa olla kristitty ja noudattaa vanhurskautta ja pyhyyttä, kääntyä pois synnistä ja vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herraksi ja Vapahtajaksi ja olla pyhä. Näette, että tässä hetkessä HERRA valmistelee seurakunnan ottamista ikuisuuteen. Seurakunta istuu ikuisuuden kynnyksellä. Vanhurskaus ja pyhyys ovat kaikista tärkeimpiä mittapuita Taivaaseen sisäänpääsyssä. Muistakaa, että profetoin 15.1.2017 Taivaan loisteliaat Portaat, jotka tullaan laskemaan alas ja näin seurakunnan kipuavan niitä portaita pitkin. Muistakaa kun tuli 11.3.2018, HERRA laski ne Portaat alas taivaalle ja kaikki pystyivät nauhoittamaan ja näkemään ne. Se on joka puolella nettiä nyt. Ikuisuuden loisteliaat Portaat. Se on ihme. Tämä sukupolvi on nähnyt iankaikkisuuden silmillään. Tämä sukupolvi on katsonut ylös taivaalle ja nähnyt Taivaan kuolevaisilla silmillään, ennen kuin heidät ylöstemmataan.

Joten jos näet Taivaan liikehtivän, valmistellen lähettiläitä Israelia varten, valmistellen paikkaa näille Kahdelle, silloin tiedätte, että 19. toukokuuta Keskuspuisto on välttämättömyys osallistua. Se on välttämätön joka ikiselle ihmiselle tässä maassa. Miksi? Koska olen nähnyt itseni Israelissa ja jokainen kokous, joka meillä on pakanakansakuntien kanssa tästä hetkestä lähtien, on bonus, lisäys, lisätty etu, ylimääräistä armoa, ylimääräistä aikaa. Tästä syystä todella odotan, että 19. toukokuuta koko kansakunta tulee paikalle ja tekee parannuksen.

Ja tämän 19.5. avaamme auki. Avaan sen nyt kaikille Pastoreille, Piispoille ja Arkkipiispoille ulkomailla, jotka haluavat tulla ja tehdä järjestelyitä tullakseen. Tämä tässä on auki, koska aika on tulossa loppuunsa. He, jotka haluavat tulla Australiasta, voivat tulla. Euroopassa monet olette kysyneet, että voisitteko tulla. Tämä ovi on nyt auki. Koska näyttää, että on tulossa valtava aika seurakunnan historiassa, sillä aika näyttää tikittävän loppuunsa. Aika näyttää muuttuneen Taivaassa. Kello on tikittänyt loppuunsa. Se, että HERRA hellittämättä ja jatkuvasti näyttää Hänen Palvelijansa Israelissa ja ne samat ihmiset, jotka auttoivat järjestämään asioita hänen talossaan ja laittoivat ruokaa Heille. Tällä kertaa he toivat joitakin kasviksia ja sanoivat; sinä pidät näistä, kyllä, annahan kun valmistamme nämä sinulle ja niin edelleen.

Nämä ovat ne samat ihmiset, jotka Hän näytti minulle aikaisemmin, kun Hän vei minut Israeliin. Siellä oli ne samat ihmiset valmistelemassa ateriaa ja paikkaa auttaen Heitä asettumaan aloilleen ja Palvelustyö alkoi. Tämä kertoo teille, että aika on tulossa loppuunsa. Israelin Palvelijat ovat palaamassa kotiin. Aika on muuttumassa. Taivaan huomio, JEHOVA JAHVE on nyt siirtämässä huomiotaan Hänen omaisuuskansansa lunastamiseen, valittuun kansaan israelilaisiin. HERRA Siunatkoon teitä. Chaverim. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom todah. MESSIAS on tulossa. Todah raba.

(Profeetta Dr. Owuor. 17.4.2019. www.repentfinland.fi)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia