18.3.2019 PROFETIA: HERRA TULEE JAKAMAAN UPEAN KIRKKAAT VALKOISET LOISTELIAAT VAATTEET HEILLE, JOTKA OSALLISTUVAT NAIROBIN KESKUSPUISTON KOKOUKSEEN - Osallistukaa Suomessa netin kautta!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Viime yönä HERRA JAHVE Puhui kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla. Se oli hyvin valtava ja shokeeraava keskustelu ja äärimmäisen kriittisen tärkeä keskustelu kaiken Taivaan ja maan Luojan, sekä seurakunnan välillä. Nyt, HERRA Puhui kanssani tästä massiivisesta Sana räjähdyksestä, tästä valtavasta Sanakonferenssista, joka on tulossa tänä viikonloppuna. Vasta nyt olen ymmärtänyt tämän tulevan Konferenssin painoarvon JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimelta Taivaassa.

Hän vei minut tuohon Konferenssiin ja tuossa Konferenssissa, Hän asetti eteeni vaatteen, puhtaan valkoisen vaatteen. Se hohti niin loisteliaan kirkkaana, että sen valo oli liikaa silmilleni. Puhdas vaate, puhdas valkoinen vaate, Hän asetti sen eteeni. Sen vaatteen valo oli liikaa silmilleni. Se kirkkaus, joka hohti siitä vaatteesta, oli liikaa silmilleni. Tämä on ensimmäinen osa keskustelua. Se oli upea loisteliaan kirkas Taivaan vaate, jonka Hän asetti sinne. Sitten tuon kirkkauden valo, tuon vaatteen kirkkaus oli liikaa silmilleni.

Kun Konferenssi alkoi, silloin HERRA salli minun katsoa Konferenssia Hänen silmillään, kuinka Hän katsoi Konferenssia. Näin, että käytännössä katsoen, joka ikinen Konferenssissa, sisältäen heidät, jotka seurasivat maailmanlaajuisesti, olivat alasti. Joten pystyin näkemään heidät absoluuttisessa alastomuudessaan. Kaikki olivat täysin alasti. Kun Konferenssi alkoi, näin ihmisten ottavan kynät esille kirjoittaakseen mitä HERRA tulisi sanomaan. Aloin ottamaan tämän vaatteen ja kun aloin jakamaan sitä, niin tämä vaate oli loppumaton. Se ei loppunut kesken. Kun annoin heille vaatteen, he pukivat sen ylleen kuin kaavut. Kaikki alkoivat sitomaan niitä ylleen. He eivät olleet enää alasti. He olivat peitettyjä.

Jokaiselle henkilölle, joka istui Konferenssissa, aloin antamaan heille tätä valkoista superkirkasta vaatetta, jonka kirkkaus ja valo oli liikaa silmilleni. Kun he pukeutuivat, se näytti ennemminkin kaavulta, johon pukeudut kotona, joka ulottuu aina alas saakka peittäen jalkanne. Näin, kuinka he sitoivat sen ympärilleen rinnan ja lantion kohdalta täältä. Jokainen oli nyt pukeutuneena vaatteeseen, poistuen siitä alastomuudesta, absoluuttisesta alastomuudesta.

Uudestaan, siunatut ihmiset, viime yönä, HERRALLA on ollut kaksi keskustelua kanssani. Ensimmäisessä osassa HERRA Taivaassa, Hän antoi sen vaatteen, superloisteliaan vaatteen, sen vaatteen valo, se kirkkaus, joka hohti siitä, sen heijastus, oli liikaa silmilleni. Se oli valkoisempi kuin valkoinen ja kirkkaampi kuin aurinko, puhtaan valkoinen. Sitten Hän laittoi minut katsomaan ihmisiä tuossa Konferenssissa, tässä väkevässä Sanakonferenssissa, Sanan räjähdyksessä, siinä profeetallisessa konferenssissa, joka tulee tapahtumaan Nairobin kaupungin Keskuspuistossa, joka tullaan lähettämään suorana livelähetyksenä maailmanlaajuisesti, jotta kaikki kansakunnat voivat osallistua.

Näin ihmiset HERRAN Silmin. Jokainen oli absoluuttisen alasti. Oli shokeeraavaa katsoa sitä. Kaikki istuivat siellä alasti. Kun aloin saarnaamaan, aloin ottamaan näitä vaatetteita ja jaoin niitä heille ja jokainen, joka vastaanotti sen, nousi ylös seisomaan pukeutuen siihen ja alkaen sitomaan sitä ylleen ja heidän alastomuutensa oli nyt peitetty. He loistivat HERRAN Vaatteen Kirkkautta. Tämä jatkui, kunnes koko paikan ihmiset olivat peitettynä valkoisilla puhtailla kirkkailla puvuilla. Tämä on kaikista tärkein keskustelu ja informaatio JEHOVA JAHVELTA, ISÄ JUMALALTA ITSELTÄÄN, siltä ainoalta, joka tietää päivän ja hetken, kun MESSIAS tulee hakemaan seurakunnan. Raamattu sanoo hyvin selvästi Ilmestyskirjan luvussa 16:15, Hän sanoo:

 ”Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!”

Uudestaan, Hän Sanoo, Katso, minä tulen niinkuin varas. Ilm. 16:15. Apocalypsis 16, versiculo 15, espanjan kielisille. Hän Sanoo:

 ”Minä tulen kuin varas. Autuas se, joka valvoo ja pitää huolen vaatteistaan, ettei joutuisi häpeään, kulkemaan alasti kaikkien nähden."

Joten tämä kertoo minulle, että tämä Konferenssi, joka tulee tapahtumaan Nairobissa, on, ei siis mikään ihme, että Hän näytti minulle sen suuren suuren suuren Konfetenssin. Se on kuin pyhiinvaellus. Se on kuin yksi niistä suurista Kokouksista, jotka tapahtuvat. Ei siis mikään ihme, että HERRA on kutsunut kokoon kaikki tähän Konferenssiin. Se painoarvo ja vakavuus, tämän Konferenssin merkittävyys ISÄ JUMALAN edessä on ilmiselvää.

Ne Kaksi HERRAN Profeettaa tulevat saarnaamaan sisälle pääsystä ja sisään pääsyn standardeista, ja vanhurskauden vaatteesta, HERRAN vaatteesta, jota seurakunnan tulee pitää yllään nyt. Pyhyyden vaatteesta, jota ilman ei kukaan ole näkevä HERRAA. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.

Ja sitten Hän näytti minulle myös käärmeen, ja näin, kuinka HERRA valmisteli murskatakseen käärmeen. Se käärme oli eksyttänyt, se oli ulkona siellä. En voi jakaa tätä osaa keskustelusta. Ja kuinka Hän kiinnitti näiden Kahden Profeetan huomion mennä ja murskata käärme, joka oli johtanut seurakunnan harhaan.

Mutta se osa, mikä teidän tulee tietää on, että HERRA on ojentanut minulle vaatteen Taivaasta. Se on loisteliaan kirkas vaate, jonka näet valmistettavan Jesajan kirjan luvussa 53, kun MESSIAS kärsi; KRISTUKSEN kärsimys. Ja Hän osti sen sinua varten ilmaiseksi. Mutta nyt Hän sai minut katsomaan ihmiskuntaa sillä tavoin, miten JUMALA katsoo seurakuntaa. Ja seurakunta oli täysin alasti. Voitte vain kuvitella, täysin alasti, ehdottoman alastomana, kaikki. Ei mitään vaatetta. Se oli todella shokeeraavaa nähdä.

Ja sitten sen jälkeen HERRA JAHVE salli minun jakavan vaatteen, antavan vaatteen, loisteliaan kirkkaan vaatteen. Kaikki pitivät yllään ja sitoivat; on olemassa naru, jota käytetään sitomaan vyötärösi ympäri, rintakehäsi ympäri. Ihmiset sitoivat ja he säteilivät ja he palvoivat ja ylistivät. Tämä on valtavaa aikaa, siunatut ihmiset.

Ja tämä tarkoittaa, että Nairobin keskuspuiston Kokous on ehdoton, ehdoton, ehdoton. Jos HERRA tulee jakamaan vaatteen sisälle pääsyyn ikuisuuteen, silloin se totisesti on, se on ehdoton. Jos Hän, joka tietää päivän ja hetken, Hän yksin, Sanoo nyt, että Keskuspuistossa on vaatteen jakaminen, vaatteen antaminen, silloin tiedän, että Hän on myös ohjeistanut minua nyt siitä Sanomasta, joka minun tulee antaa siellä. Mutta ei ainoastaan se Hengellisessä, vaan voitte vain kuvitella, mitä tulee tapahtumaan ihmisten elämässä.

He ovat asettaneet sen tänä osoitettuna hetkenä, päästää Hänen kansansa ikuisuuteen. Ja kun se päivä iskee, aivan kuin silmänräpäys, niin he voivat astua suoraan sisälle Taivaaseen, sillä aikaa, kun HERRAN Tuomio, rangaistus tuomitsee maailman, tuomitsee maailman ihmiset ja antikristuksen saatanallisesta palvonnasta, paholaisen palvonnasta. Ja tiedämme, että se vaate on todella tärkeä mittapuu sisälle pääsyyn. Valtakunta, johon te olette menossa, on vaatteen Valtakunta.

Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne, siunatut ihmiset. Tämä on vaatteen hetki. Te olette vaatteen sukupolvi. Tämä on vanhurskauden hetki seurakunnassa, pyhyyden hetki seurakunnassa.

Ja tiedän Kenia, että istutte nyt paikassa, missä HERRA on Puhunut Tuomion, joka on tulossa teitä kohti. Mutta kuunnelkaa tätä, kuka tietää, jos tulette sinne suurimmissa luvuissanne. Minulle kerrotaan, että ensimmäinen osa tulee olemaan parannuksentekoa. Jos tulette sinne suurimmissa luvuissanne ja teette parannuksen, kuka tietää? Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.

Kuitenkin, olen nähnyt teidän juoksevan. Olen nähnyt teidän juoksevan ja teillä ei ole mitään paikkaa, mihin juosta. Se on paha paikka. Se mitä olen nähnyt, on pahaa. Ja jaoin jo maan johdon kanssa siitä, mitä on tulossa maahan. Kuka tietää, ehkä te tulette suurissa luvuissa ja teette parannuksen, ja Hän saattaa herätä seuraavana aamuna ja olla armollinen teille. MESSIAS on tulossa. Shalom todah.

(Profeetta Dr. Owuor / 18.3.2019 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia