18.3.2020 HERRAN SUOJELUKSEN SIUNAUKSET KAIKILLE PARANNUKSENTEON & PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNASSA

Siunatut ihmiset, kello on 2.50 tai 2.51 aamulla Itä-Afrikan aikaan. Tämän hetken vakavuuden ja painoarvon tähden, mitä HERRA on tekemässä maailmassa, Tuomio, joka on iskenyt maailmaan tänä hetkenä ja ollen tämän keskiössä, haluaisin ottaa tämän etuoikeuden ja mahdollisuuden, käyttäen tätä etuoikeutta ja mahdollisuutta Siunaten kaikkia ihmisiä, jotka ovat tämän Palvelustyön alla, heitä, jotka ovat kuunnelleet ja noudattaneet hänen ohjeistuksiaan, joka Puhuu kanssanne, JAHVEN Kahden Profeetan ohjeistuksia.

Haluaisin Siunata teitä HERRAN suojeluksella, sillä edessä tässä on todella pahaa. Edessä on todella pahaa. Olen nähnyt sen. HERRA on näyttänyt sen minulle. Mutta haluaisin Siunata kaikkia heitä, jotka ovat tämän Palvelustyön jäseniä. Siunaan teitä hyvällä terveydellä ja suojeluksella HERRALTA. Peitän teidät täysin JEESUKSEN Väkevällä Verellä. Sillä edessäpäin, HERRA on näyttänyt minulle, edessäpäin on todella paha. Näen ihmisten lyyhistyvän, lyyhistyvän halki maan kamaran.

 

Mutta he, jotka ovat tämän seurakunnan, tämän Palvelustyön jäseniä, he, jotka ovat kiinnittäneet huomiota ja kuunnelleet ja alistuneet ja olleet kuuliaisia ja tehneet parannuksen ja pyrkineet vanhurskauteen ja pyhyyteen, Siunaan teitä nyt HERRAN suojeluksella. Sillä näen, että edessä päin on todella paha. Siunaan teitä ja mikään ei tule koskemaan teihin. JEESUKSEN Veri tulee peittämään teidät täysin ja kokonaan. Siunaan myös tämän kansakunnan johtoa. Siunaan heitä suojeluksella ja Siunaan häntä suojeluksella ja hänen perhettään, että JEESUKSEN Veri voi peittää heidät, sekä yhdessä hänen hallituksensa kanssa, heitä, jotka ovat häntä lähinnä, kun menemme nyt eteenpäin HERRAN Kädessä. 

 

Uudestaan, Siunaan teitä kaikkia, jotka olette alistuneet tälle ihmeelliselle HERRAN Äänelle, rakkauden Äänelle, Äänelle, joka julistaa MESSIAAN tulemusta. Jotta jopa kun asiat kehittyvät teidät tullaan suojelemaan ja suojaamaan kilvellä JEESUKSEN Veren kautta. Nämä Sanat olen julistanut valtavalla auktoriteetilla, jonka Taivaan JUMALA KAIKKIVALTIAS on laskenut kielelleni elämässäni tässä virassa. Nyt "KAIKKI ON HYVIN", JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Näin tulee olemaan. Aamen.

 

18.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia