18.4.2019 PROFETIA (3. OSA) HERRAN TUOMIOSTA - HAUTAJAISISTA MAASSA, JOS KENIA EI TEE PARANNUSTA HERRAN PILKKAAMISESTA JA SYNNISTÄ

 
Nyt, viimeinen osa, paremminkin kolmas osa tätä keskustelua, joka HERRALLA oli tämän kansakunnan kanssa ja KRISTUKSEN seurakunnan kanssa tänä viime yönä. Juuri nyt tuhoa tapahtuu tässä maassa. Kolmas osa tätä keskustelua, kolmannessa osassa tätä keskustelua näen nyt HERRAN Tuomion tuhon tässä maassa.
 
Näen hautajaisia, näen ihmisiä haudattavan. En tiedä, keitä he ovat. Ovatko he ihmisiä, jotka ovat kärsineet kuivuudesta ja nälänhädästä, vai ovatko he vain JUMALAN mustamaalaajia, joiden Tuomio on tullut. Mutta näen hautajaisia maassa. Joten tämä kansakunta älköön epäonnistuko tekemään parannusta. Sillä olen nähnyt sen lopun, jolloin se HERRAN Tuomion tuho on ottanut suuntansa maassa.
 
Ja näen hautajaisia, hautajaisia. Ihmisiä kokoontuneena hautajaisiin, ja kaikkea tällaista. En siis tiedä, ovatko he HERRAN pilkkaajia, vai ovatko he ihmisiä, jotka ovat kuolleet nälkiintymisestä ja janosta, ruoan puutteesta. Näen, että eläimiä on myös kuollut, ja niin edelleen. Näen siis hautajaisia.
 
Tämä on todella vakava keskustelu. Kenian tulee tehdä parannus. Muistakaa, että on olemassa tie ulos tästä. Jos te kunnioitatte ja arvostatte HERRAN Väkevimpiä Profeettoja tässä maassa ja te kutsutte Heitä, tulette Heidän eteensä ja pyydätte Heitä menemään HERRAN JEHOVAN, Heidän JUMALANSA eteen ja pyytämään HERRAA antamaan teille anteeksi, kuulemaan parannuksentekonne JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, silloin mikään näistä ei tule tapahtumaan. Mutta ohjeistus Taivaasta on, että te teette parannuksen. Sillä MESSIAS, HERRA JEESUS KRISTUS on tulossa. Ette voi siis sivuuttaa tätä Ääntä.
 
Uudestaan, viimeisessä osassa näen hautajaisia hautajaisia hautajaisia tapahtuvan. En siis tiedä, keitä he ovat. Luulen, että nälänhädän ja nälän tuhon tähden. Toivon, että se ei menisi niin pitkälle. Tai he ovat vain JUMALAN mustamaalaajia, joiden Tuomio on tullut. En tiedä, keitä he ovat. Mutta toivon, että se ei menisi niin pitkälle; että Kenian viisaus ei pettäisi Keniaa, että Kenia muistaisi, että varoitin heitä vuonna 2005, 2006, tässä samankaltaisessa paikassa. Näytän siltä, että seison samassa paikassa. Maanjäristyksiä on Puhuttu tämän maan ylle, Miekka on Puhuttu.
 
Joten Kenian viisaus saakoon sen valitsemaan vanhurskauden, rauhan KRISTUKSEN kanssa, rauhan JUMALAN kanssa. Ja tehkää parannus synnistä ja lopettakaa moraalittomuus ja mustamaalaus Hänen Profeettansa yltä. Muuten te murskaatte tämän kansakunnan. Olen nähnyt se toisen pään. Joten varmistakaa, että te ette saavu sinne, Kenia. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, todah Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 18.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia