18.4.2019 PROFETIA (4. OSA) VAROITUS KENIALLE PAHOLAISEN PALVONNASTA JA UHMASTA MAASSA, JOSTA TULEE TEHDÄ PARANNUS!

 
Nyt siunatut ihmiset, neljännessä osassa tätä keskustelua HERRA Puhuu Kenian kanssa, HERRA varoittaa Keniaa tekemään parannuksen ja kääntymään pois pahuudesta ja jumalattomuudesta. Neljännessä osassa tätä keskustelua HERRA vei minut halki tämän maan, ja Hän vei minut paikkaan, missä he uhrasivat koiran. Se mitä he tekivät oli, että he teurastivat leikaten koiran auki suusta mennen alas, kahteen osaan, auki. Ja he uhrasivat koiran tämän tyyppisessä paholaisen palvonnassa. Tämä tarkoittaa, että HERRA raportoi, että on paholaisen palvontaa maassa.
 
Uudestaan, neljännessä osassa tätä keskustelua HERRA vie minut sinne, missä on paholaisen palvontaa tässä maassa. Ja he uhraavat koiran. Mutta he avaavat, he teurastavat koiran auki suun kautta, hampaat; ylähampaat menevät yhdelle puolelle, alahampaat menevät toisen osan kanssa. Se oli todella iljettävä asia nähdä. Ja heidän kätensä oli täynnä verta siinä uhraamisessa. Joten HERRA nostaa esiin sen tosiasian, että on paholaisen palvontaa maassa.
 
Ja sitten HERRA esitteli Hänen Väkevimmille Väkevimmille Profeetoilleen joitakin niistä palvojista aivan kuin he olisivat yrittäneet, tai uhmanneet näitä Kahta Profeettaa. Nyt, tämä on varoitus tälle kansakunnalle: Älkää uhmatko näitä JAHVEN Kahta Profeettaa. Älkää yrittäkökään. JUMALAN Pilvi on asettunut Heidän ylleen. He tulevat murskaamaan maan.
 
Ottakaa näiden Profeettojen hyvyys yksin, ainoastaan. Nostaen teidän rampanne maan tomusta, avaten sokeidenne silmät, avaten kuuroja korvia, parantaen HIV-Aidsin, nostaen heitä joilla oli munuaisongelmia, maksaongelmia, kroonisia haavaumia, ontuvia ihmisiä, kaikkia näitä verisairauksia. Kaikki ne Mega parantumiset, joita on tapahtunut täällä. Ottakaa ainoastaan hyvä puoli näistä Kahdesta Profeetasta, Kenia.
 
Älkää uhmatko näitä Kahta. Te tiedätte myös itsekin, että jos te uhmaatte näitä Kahta Profeettaa, niin He tulevat murskaamaan maan. Katsokaa kuivuutta nyt. Katsokaa, kun te uhmasitte Heitä mediassa, katsokaa kuivuutta. Jopa BBC ilmoitti, että sateet Keniassa eivät ehkä näyttäytyisi.
 
HERRA on näyttänyt paholaisen palvonnan maassa. Älkää palvoko paholaista, kun nämä Kaksi Profeettaa ovat maassa. Älkää palvoko paholaista, kun Elia on maassa. Teidän ei tarvitse olla älykköjä tietääksenne tämän. Älkää yrittäkökään. HERRA, Heidän JUMALANSA tulee murskaamaan maan, tulee murskaamaan maan ja ihmiset maassa.
 
Tehkää parannus! Tehkää parannus, Kenia! Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS. Tehkää parannus! Ja olkaa uudestisyntyneitä! Kääntykää pois paholaisen palvonnasta! JUMALAN Valtakunta on lähellä. Olkaa uudestisyntyneitä. Tehkää parannus, Kenia!
 
(Profeetta Dr. Owuor. 18.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia