18.4.2019 PROFETIA (OSA 5) HERRA VEI VÄKEVIMMÄT PROFEETTANSA ISRAELIIN ENSIMMÄISELLE PÄÄSIÄISATERIALLE

 
Nyt haluaisin antaa viidennen osan tätä vakavaa keskustelua, joka HERRALLA on ollut kansakunnan kanssa nimeltään Kenia. Ja laitoit sen hyvin, uudestaan, kansakunnan kanssa nimeltään Kenia. Siunatut ihmiset, HERRA Puhui todella todella hämmästyttävällä tavalla tänään, koskien kansakuntaa nimeltään Kenia. Ja voitte nähdä, että punaiset viivat on ylitetty tämän kansakunnan toimesta, jonka HERRA on valinnut lanseeraamisalustaksi Hänen Lopunajan Herätykselleen, paikaksi, josta Hän alkaisi valmistamaan MESSIAAN Loisteliaan Kirkasta tulemusta varten, ja käynnistää kaikki maailman kansakunnat ja valmistaa tien globaalisti.
 
Joten suuri osa tätä keskustelua on, että HERRA vei minut Israeliin, Hän vei Hänen Palvelijansa Israeliin. Ja Israelissa HERRA toi minulle lautasen huoneeseen siinä talossa, jossa he olivat valmistaneet ensimmäisen Pääsiäisaterian, se on nimeltään Seder, ja valmistaneet Seder, Seder illallisen, ensimmäisen Pääsiäis illallisen, sen jota me, jossa heprealaiset ihmiset noudattavat Pääsiäistään. Ja istuin siellä.
 
Ja uudestaan, HERRA vei minut kauas taaksepäin ajassa ja laittoi minut istumaan siihen pöytään, Seder illallis-pöytään. Ja söin illallista, ensimmäistä Pääsiäisillallista heidän kanssaan Israelissa. Ja oli keskustelu siellä. Jaoimme monia asioita, joita tapahtui siellä. Uudestaan, ensimmäinen Pääsiäisateria. Ja sitten aloin jakamaan heille asioita, Hän vei minut taaksepäin ajassa, ja joita en voi jakaa tässä puhelussa. Mutta HERRA vei minut Israeliin ja laittoi minut istumaan Seder illalliselle. Seder, se on ensimmäinen Pääsiäisateria, ensimmäinen ateria, ja tietysti on myös viimeinen ateria. Mutta Hän vei minut sinne ja söin illallista heidän kanssaan ja jaoin heille asioita. Ja Hän vei minut kauas ajassa taaksepäin, jopa koskien tapahtumia, jotka näette Raamatussa. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa.
 
Tehkää parannus, Kenia! Kenia, teidän täytyy tehdä parannus. Sillä HERRA on investoinut niin paljon tänne. JUMALAN Pilvi laskeutui tänne. JEHOVA JAHVEN, JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA EL OLAMIN, JEHOVA ELYONIN, JEHOVA ADONAIN, JEHOVA EL SHADDAIN Pilvi laskeutui tänne. Pilvi on laskeutunut Hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne tänään. Ja HERRA vei minut takaisin Israeliin ja Hän vei minut ajassa taaksepäin ja istuin ensimmäisellä Pääsiäisaterialla, joka on nimeltään Seder. MESSIAS on tulossa. Kenia, pyydän anoen, tehkää parannus. Todah todah, todah rabah.
 
Valmistakaa tie ja olkaa vanhurskaita. Olkaa uudestisyntyneitä, ja olkaa pyhiä. Ja kaikki kansakunnat myöskin oppikoon tästä, ja tehkööt parannuksen. Ranskan kansakunta tulee tekemään parannuksen. Sillä näin kaiken, mitä tulee tapahtumaan Notre Damelle viisi päivää aiemmin, mukaan lukien sunnuntaina ennen sitä maanantaita. Näin kaiken. HERRA näytti minulle kaiken, mitä tulee tapahtumaan. Mutta pyydän anoen, tehkää parannus. Pyydän anoen, tehkää parannus maailman kansakunnat. MESSIAS on tulossa. Shalom todah.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 18.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia