19.4.2019 PROFETIA: KENIAN MEDIA YRITTÄÄ MUSTAMAALATA HERRAN VÄKEVINTÄ PROFEETTA ELIAA UUDESTAAN

 

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani uudestaan tänä viime yönä tässä todella jatkuvassa keskustelussa. Tässä todella jatkuvassa keskustelussa Kenian kansakunnan ja HERRAN KAIKKIVALTIAAN välillä, HERRAN JEHOVAN ja ihmisten välillä Kenian kansakunnassa. Nyt, tänä viime yönä HERRA näytti minulle kokouksen, joka minulla oli eilen illalla Piispojen kanssa; Vanhemman Arkkipiispan ja muiden Piispojen kanssa, jotka tulivat. Ja siinä kokouksessa, jonka pidin eilen Vanhemman Arkkipiispan ja muiden Piispojen kanssa, niin jossakin oli joku yhdessä niistä korkeista rakennuksista nauhoittamassa tuota kokousta.

Joten HERRA näytti minulle videokameran nauhoittamassa tuota kokousta, he kuuntelivat kaikkea, mitä keskustelimme, koskien tämän maan parannuksentekoa, ja kaikkia muita asioita, joita jaoimme. Ja sitten sen jälkeen HERRA näytti minulle, kuinka nämä ihmiset yrittävät tarkastella niitä Kahta Profeettaa, ja laittaa Heidät bussiin, joka on mutainen. Laittaa Heidät bussiin, joka on mutainen. Sillä yritin nojata, yritin, näin, että jos nojasin bussiin, tai otan istuimen bussissa, niin muta koskettaisi minua. Siellä alhaalla jalkojen luona on mutaa, siellä on mutaa kaikkialla. Joten yritin olla koskettamatta mutaan. Antakaahan kun selitän teille, mitä se tarkoittaa. Se tarkoittaa, että he yrittävät levittää perättömiä asioita ja mustamaata HERRAN Kahta Profeettaa uudestaan.

Tämä tarkoittaa, että jotkut ihmiset mediassa yrittävät, he tavoittelevat, ehkä heille on maksettu, tai mitä vain, mutta siinä prosessissa yrittäen nauhoittaa Heitä ja mustamaalata Heitä ja pilkata Heitä ja herjata Heitä ja tehdä kunnianloukkauksen. Mutta haluan tehdä tämän todella selväksi Kenialle, että näillä Kahdella Profeetalla ja Hänellä, joka Puhuu kanssanne tänään, on kapasiteetti sulkea Taivas tämän maan yltä jopa kolmeksi ja puoleksi vuodeksi, jos te pelleilette ympäriinsä. Jos te jatkatte mustamaalaustanne, niin se lopullinen, jonka näin oli, että koko maa oli todella kuiva, ei edes yhtäkään lehteä ollut maassa. Historiallinen nälänhätä, jollaista ei ole koskaan nähty siitä saakka, kun maailma luotiin. Se tulee tapahtumaan.

Uudestaan, tämä on varoitus Kenialle. Mitä nopeammin lopetatte mustamaalauksenne ja teette parannuksen, sen parempi teille. Ja jopa sitä avainta avata Taivas ja tuoda sade, kantaa Hän, joka Puhuu teille. Joten jos HERRA jatkaa teistä raportoimista, syyttäen teitä JAHVEN Kahden Profeetan edessä, että katsokaa, he tavoittelevat vieläkin mustamaalausta, tavoitellen parjausta ja perättömien asioiden levittämistä, silloin se lopullinen voi tapahtua. Se minkä olen nähnyt, jossa kukaan maassa ei selviydy. Eikö HERRA olekin Puhunut tämän kansakunnan kanssa? Eikö HERRA olekin varoittanut tätä maata? Sanoo HERRA: Minun Profeettani ja Minä olemme varoittaneet teitä uudestaan ja uudestaan, ja te ette ole kuunnelleet!

(Profeetta Dr. Owuor. 19.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia