20.4.2019 PROFETIA – HERRA PAINOTTAA PARANNUKSENTEON TÄRKEYTTÄ KENIALLE



Kenia on tällä hetkellä vakavimman HERRAN JEHOVAN Tuomion alla. HERRA JEHOVA ei ole ihminen. Jos Hän sanoo, käskee tai ohjeistaa jotakin, et voi silloin vain unohtaa vältellen sitä ja lähteä pois. HERRA, Hän on JUMALA. Hän loi kaikki, jotka ovat elossa ja hengittävät ja kuuntelevat minua tänään. Halusin muistuttaa teitä, että kun menette seurakuntiin huomenna (su 21.4.) Keniassa. Seurakunta Keniassa. Muistutan teitä seuraavasta todellisuudesta: 1) KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Tuomiot ovat maassa ja nyt se on virallista. Kaikki tietävät sen. HERRA JEHOVA on valinnut tämän kansakunnan pakanakansakunnista kansakunnaksi, josta Hän tulee lanseeraamaan luvatuimman, loisteliaimman jälkimmäisen Viinin, luvatun myöhemmän Voitelun ja jälkimmäisen vierailun, joka valmistaa tietä MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle.


Joten tämä on absoluuttisen selvää kaikille. Olette nähneet ne HERRAN Vierailut ja mission tässä maassa. HERRAN Vierailut tässä maassa. ISÄ JUMALA ITSE on tullut ja koskettanut alas ja vieraillut täällä ja vieraillut Profeettojensa, Hänen Väkevimmän Sateen Profeetan, Tulen Profeetan luona. Hän on vieraillut Hänen luonaan täällä. Olette nähneet kaiken ja myös nauhoittaneet. Olette nähneet Tulen, palavan rikin, joka on tullut Taivaasta jopa seuraten Häntä, minne tahansa Hän käveleekään.


Hän on osoittanut läsnäolonsa Kirkkauden, sen peljättävän Kirkkauden, joka vei Israelin pois Egyptistä kotkan siivin, Hän on asettanut tämän Kirkkauden Hänen ylleen. Hän on myös lähettänyt itse JUMALAN PYHÄN HENGEN, joka on laskeutunut Hänen ylleen tapahtumassa, joka on ainoastaan tapahtunut MESSIAALLE, kuten kaikki tiedätte. Tämä oli se tapa, jolla Hän identifioi MESSIAAN kaikille kansakunnille, koko universumille ja jopa Enkeleille Taivaassa, Hekin näkivät. MESSIAS identifioitiin, kun JUMALAN PYHÄ HENKI tuli alas valkoisen kyyhkysen muodossa laskeutuen Hänen ylleen. Jopa Enkelit Taivaassa saivat tietää, että tämä on KRISTUS. Tämä on MESSIAS.


Toistan uudestaan. Numero 1) HERRA on valinnut tämän kansakunnan. En halua puhua menneessä muodossa. HERRA on valinnut tämän kansakunnan olemaan se kansakunta pakanoiden, pakanamaiden, pakanaseurakunnan joukossa, Hän valitsi Kenian, josta Hän lanseeraisi tämän luvatuimman mega loisteliaimman, väkevimmän, auktoriteettisimman myöhemmän Kirkkauden, joka luvattiin Raamatussa, joka valmistaa tien JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Tämä on absoluuttisen selvää kaikille ihmisille maailmanlaajuisesti juuri nyt.


Numero 2) olette myös tietoisia, että tämä vierailu on todellisuutta, todellista tässä maassa. Jotkut teistä olette saaneet nauhoitettua ja kuvattua vierailut videolle, kun itse JUMALA tulee alas kokoukseen ja varjostaa ja peittää Hänet, joka puhuu kanssanne nyt. Olette nähneet sen. Olette nähneet ne ihmeet, kun rammat kävelevät, sokeat näkevät ja lepra puhdistuu pois. Olette nähneet ne Raamatun valtavat ihmeet, raamatulliset ihmeet, joista olette vain lukeneet. Se on päivänselvää, että ne on nähty täällä, joten olette nähneet KAIKKIVALTIAAN JUMALAN ihmeet, auringon taputtavan. Olette nähneet neutronitähtien yhteentörmäyksen. Se puhuttiin täältä 13 vuotta ennen sen tapahtumista ja sitten se tapahtuu myöhemmin vuonna 2017. Olette nähneet nuo ihmeet.


Olette myös nähneet ihmeitä, rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, ontuville lisätään jopa osia jalkoihin. Nämä ihmeet ja merkit ovat olleet todellisuutta. Jotkut lapsistanne kodeissanne, jotka kuuntelevat minua nyt olivat rampoja. Juuri nyt he istuvat siellä savimajoissa ja taloissa ja olohuoneissa kuunnellen minua juuri nyt. Nämä olivat ihmisiä, jotka olivat rampoja maan tomussa, maassa, hiekassa. Nyt he istuvat siellä kanssanne. Voit lähettää heidät kauppaan. He kävelevät ympäriinsä. Olette nähneet ihmeen. Olette nähneet ne ihmeet, jotka luvattiin myöhemmässä Kirkkaudessa, joka tulisi ylittämään sen ensimmäisen Sateen.


Se on totta, että kun HERRA tuo tämän kaltaisen vierailun kansakuntaan, silloin Hän myös kutsuu sitä kansakuntaa korkeammalle tasolle, korkeammalle vastuun tasolle. Sillä ne ihmiset, joiden luona on vierailtu ovat vastuullisia. Ne ihmiset, joiden luona on vierailtu ovat vastuussa. Tällainen keskustelu on tapahtunut 2. Mooseksen kirjassa 33, kun oli keskustelu Israelin kanssa. He kysyivät, että nyt kun Pilvi on tullut, kuinka ihmiset maailmassa tietävät, että meidän luonamme on vierailtu näin paljon? Tämä keskustelu on toiselle päivälle. Se löytyy Raamatusta.


Kenia pakanakansakunnista löytää itsensä paikalta, jossa HERRA nostaa aidan tasoa sanoen, jos Minun oma Kirkkauteni ja läsnäoloni on vieraillut luonanne näin paljon ja olen valinnut teidät kaikista pakanakansakunnista johtamaan tätä Herätystä, joka valmistaa tien, niin tämä vaatii teitä olemaan vanhurskaat ja pyhät, vierailun ihmiset. Ihmiset, joiden luona vieraillaan, se vaatii heitä olemaan pyhät ja vanhurskaat. On korkeampi taso. Tästä syystä HERRA on monta kertaa sanonut, että Kenia on luokkahuone. Kenia on luokkahuone, peilikuva, jota muut kansakunnat katsovat, että voivatko löytää itsensä tuosta kuvasta, kuinka tulla vierailluksi, kuinka huomioida tämä myöhempi Kirkkaus. Miljoonat tulevat JEESUKSEN tykö. Pyhyyttä saarnataan. Vanhurskautta saarnataan ja kuulutetaan joka päivä. Ihmisiä pelastuu. Ihmiset vastaanottavat pelastuksen päivittäin mitä suurimmissa määrin. Kastetilaisuuksia on melkein päivittäin.


Tämä on ihme. Se kertoo, että Taivas on valinnut teidät ja Taivas on tullut alas tänne. JUMALAN Pilvi on tullut alas. Olette nähneet ikuisuuden, ne iankaikkisen elämän loisteliaat Portaat JUMALAN luona. Se on tässä kontekstissa ja tämän kaiken jälkeen ette voi tehdä sellaista tietoista selvää mustamaalausta, levittäen perättömiä valheita, mitä teidän medianne teki tässä maassa. Kenian media teki anteeksiantamatonta parjausta, anteeksiantamatonta mustamaalausta. Koska tiedätte, että itse PYHÄ HENKI on laskeutunut Hänen ylleen, joka puhuu kanssanne. Jos olette yrittäneet koskea Häneen, tulette olemaan shokissa siitä, että olette itseasiassa koskeneet itse PYHÄÄN HENKEEN!


Kaikki ihmiset tietävät maailmanlaajuisesti, että näiden Kahden Palvelustyö on itse ISÄ JUMALAN suoran käskyvallan alla. He vastaanottavat ohjeistukset suoraan KAIKKIVALTIAAN JUMALAN VALTAISTUINSALISTA. Tämä on nyt päivänselvää maailmanlaajuisesti. Tästä syystä sanon, että tämän jälkeen, ette voi olla pahoja ja jumalattomia siihen saakka, että astutte ulos viivalta ja ylitätte sen punaisen rajaviivan alkaen mustamaalaamaan heitä ja vertaamaan heitä pastoreihinne. Jos olette nähneet joitakin pastoreitanne luopumuksessa, synnissä ja langenneina ja sanotte, että sekoitetaan Hänetkin tällaiseen mukaan ja tekaistaan skandaali Hänen ympärilleen. Ette voi tehdä tällaista! Tämä on se mitä HERRA Sanoo. Tästä syystä HERRA ei ole antanut anteeksi sitä.


JUMALAN Tuomio on maan yllä. Jos menette seurakuntaan huomenna (su 21.4.), teidän tulee olla hyvin tietoisia, että HERRAN Tuomiot ovat nyt virallisesti maan yllä. Toivon, että teidän vanhemmalla Arkkipiispalla oli jo keskustelu kanssanne siitä, että kokoukset ovat parannuksenteon kokouksia. Teidän tulee aloittaa mega parannuksenteolla halki maan. Tulee olemaan livelähetys seurakunnasta seurakuntaan radion kautta. Kansallinen parannuksenteko tulee tapahtua Sunnuntaikokouksissanne! Miksi? Koska HERRA oli hyvin surun murtama, kuten voitte nyt kertoa.


Nämä ovat niitä Tuomioita, joita HERRA Puhui maahan: Numero 1) maanjäristykset. Tässä hyvin vakavassa keskustelussa Hän ravisteli koko kansakuntaa rajusti vasemmalle ja oikealle, vasemmalle ja oikealle, vasemmalle ja oikealle. Kun rakennukset tärisivät, sitten Hän alkoi ravistelemaan niitä ylhäältä alas, ylhäältä, tuoden alas kaiken mitä oli jäljellä siinä ravistelussa vasemmalta oikealle. Sitten ääni puhui ja Hän sanoi ääneen: JUMALA ON VIHAINEN! Silloin ymmärsin, että mursitte HERRAN Sydämen. Tiedättehän, on hyvin helppoa minulle tulla eteenne ja sanoa: Kenia, KRISTUKSEN Herätyksen tähden, tulevan JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN tähden, KRISTUKSEN, KRISTUKSEN paluun tähden, MESSIAAN Tulemuksen takia säilytetään voitot, säilytetään Herätys. Säilytetään tämä tie, joka on valmistettu!


Muistakaa, että on tiettyjä asioita ja olen sanonut tämän uudestaan ja uudestaan, että on tietty rajaviiva, jos ylitätte sen, niin edes minä en voi poistaa teitä sieltä. On olemassa tiettyjä perusvaatimuksia, joita ei voi laskea ja alentaa, jotka tulee täyttää, jotka HERRA on asettanut tämän Missioon, joka puhuu kanssanne. Ette voi ylittää tiettyä viivaa Hänen kanssaan ja selviytyä ja mennä ikuisuuteen ja saada rauhan JUMALAN kanssa. Ette voi!


Tästä syystä saatan tulla luoksenne ja sanoa, että ok, annan teille anteeksi, mennään eteenpäin, mutta muistakaa, että Hän on suoraan ISÄ JUMALAN käskyvallan alla, joka on Kaikkivaltias ja Hän ei voi hyväksyä tiettyjä asioita teiltä, erityisesti sen takia, että olette hyötyneet niin paljon tästä Missiosta. Kun ylitätte tietyn punaisen merkkiviivan, vaikka sanon, että annan teille anteeksi, niin HERRA tulee laittamaan teidän tilille. Olette nähneet, kuinka monta kertaa olen yrittänyt uudelleen elvyttää ja pelastaa kansakunnan. Olen yrittänyt vetää kansakunnan pois tuosta tuomiosta, mutta joka kerta HERRA on palannut takaisin ja puhunut, palanut takaisin ja puhunut. Tullut takaisin ja puhunut. Puhuen Tuomion. Puhuen Tuomion. Aivan kuin Hän olisi kieltäytynyt, sanoen, että jätä tämä Minulle. He eivät voi mennä noin pitkälle! He eivät voi ylittää tätä viivaa!


Hän on puhunut maanjäristyksistä, jotka tulevat tähän maahan. Ääni sanoi: JUMALA ON VIHAINEN. Hän näytti nuo maanjäristykset minulle useasti. Hän on myös sulkenut Taivaan tämän maan yltä. Ei ole sadetta. Juuri nyt on kuivuus, nälänhätä ja nälkä maassa. Koko maailma tietää mitä on tapahtumassa Kenialle. Kun avaat BBC:n ja muut maailmanlaajuiset uutisverkot, niin näet että he puhuvat siitä, kuinka Kenian sateet eivät ole tulleet. Kenian sateet ovat epäonnistuneet tulla. Kuivuus ja nälänhädän pelko on tulossa Keniaan. Hän on myös puhunut heinäsirkoista, jotka tulevat. Muistakaa, että perustuen tiukasti kieleni Sanoihin, heinäsirkat ovat nyt ilmestyneet ja ne ovat alkaneet syömään satoa. Ne haisevat pahalle ja ovat myrkyllisiä. Kun lehmät syövät niitä tai ruohoa, mitä ne ovat syöneet, niin lehmät kuolevat. Se on vakava tilanne. Tämä on Tuomio. Jos ette tienneet, niin tämä on Tuomio.


Hän on myös puhunut verenvuodatuksesta, joka on tulossa maahan. Hän on myös puhunut villistä karhusta, villistä pedosta, villistä karhusta, joka on tulossa raatelemaan maata. Hän on myös puhunut Tulesta, Elian Tulesta, JUMALAN Tulesta, joka tulee koko matkan ja polttaa maan ja polttaa ihmiset. Olen nähnyt sen tapahtuvan. He eivät voi juosta pois. Hän on myös puhunut hirvittävästä pedosta, villipedosta, jota kuvailin. Se on suuri kuin lehmä ja sen karvat ovat pystyssä selkärangan pituudelta. Sillä on musta suu, se on tullut syömään, ja se vapautetaan häkistä. Hän on myös puhunut, että jos te ette tee parannusta, Hän tulee ottamaan pois Herätyksen ja menette helvettiin. Joten kun menette seurakuntaan huomenna, teidän tulee olla hyvin tietoisia siitä tosiasiasta, että HERRA on Puhunut Tuomion tähän kansakuntaan.


Se on täysin päivänselvää, että HERRA on Puhunut Tuomion ja HERRAN Tuomio on alkamassa ottamaan otetta. Jo nyt hyvin vakava varoitus on meneillään tässä maassa. Hirvittävä nälänhätä ja kuivuus. Ihmiset sanovat, että he ovat heränneet hyvin aikaisin etsimään vettä. Nälänhätää maassa. Kuivuus maassa. Joten HERRA on Puhunut hyvin selvästi tälle kansakunnalle. Jeremian kirja 18:7, Hän sanoo:


”Minä voin päättää, että revin, tuhoan ja hävitän kansan tai valtakunnan.” (Jer. 18:7)


Kolme asiaa: repiä, tuhota ja hävittää.


”Mutta jos se kansa [jolle olen puhunut] luopuu pahuudestaan [tekee parannuksen, tekee parannuksen siitä synnistä ja pahuudesta, jonka he ovat tehneet], minä muutan mieleni [minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille] enkä anna rangaistukseni kohdata sitä.” (Jer. 18:8)


Se on absoluuttisen selvää, että HERRA Sanoo, että tämä Tuomio tulee neuvon kanssa. Hän sanoo, että jos teette parannuksen, silloin HERRA tulee pelastamaan teidät. Useina kertoina alkaen Kakamegasta, Hän, joka puhuu kanssanne, on käskenyt Taivasta avautua ja alle minuutissa sade satoi alas. Koko maailma on tietoinen tästä. Se video on kiertänyt netissä ympäri maailmaa. Tämä on se identiteetti. Nämä ovat joitakin niistä Hänen merkeistä, joka puhuu kanssanne. Jaoin teille jopa siitä, miten Hän vei minut takaisin Karmelin vuorelle ja näytti minulle, kuinka tuhosin kaikki väärät profeetat ja käskin Taivasta avautumaan.


Hän on tehnyt sen niin selväksi teille Kakamegassa. Se video on maailmanlaajuisesti nähtävillä ilmaiseksi. Kaikki ovat tietoisia siitä. Hän käski Taivasta avautumaan ja sade lankesi alas alle minuutissa. Olette nähneet sen. Se tapahtui myös El Bagonissa. Se tapahtui Njorossa. Se tapahtui myös El Damaravinessa, Nigeriassa, Kisiissä, Lima Perussa. Tämän pitäisi olla teille riittävästi, jotta ymmärrätte kenen luokse juosta, jotta voitte saada takaisin sateenne. Kun valmistaudutte menemään seurakuntaan huomenna (su 21.4.), muistakaa, että HERRAN Tuomio on tämän maan yllä. Ja, että tässä maassa on Kaksi Profeettaa, jotka kävelevät täällä, joita teidän ja teidän johtajienne tulee lähestyä. Teidän tulee lähestyä Heitä parannuksenteossa ja katumuksessa. Ja kun lähestytte Heitä parannuksenteossa ja katumuksessa, kansallisessa parannuksenteossa, silloin HERRA on tarpeeksi oikeudenmukainen ja reilu ennallistamaan teidät.


Muistakaa, että täällä on Herätys, Lopunajan Herätys. Miljoonat tulevat KRISTUKSEN tykö. Tuhannet rammat kävelevät nyt. Yli tuhannen sokean silmät ovat avautuneet ja he näkevät nyt. 40-50 Aids -positiivista potilasta, luulen, että heitä on 52, jotka ovat nyt negatiivisia siitä saakka, kun HERRA paransi heidät. Heidän verensä on negatiivinen, eivätkä he ole enää ARV-lääkityksellä. Heidät testataan joka ikinen vuosi. He ovat täysin parantuneet. Nämä ovat ihmeitä. Rammat kävelevät. Muistakaa, että MESSIAS on tulossa! Muistakaa, että kansakunnat katselevat. Totisesti se on totta, että kun teette parannuksen, HERRA ei ainoastaan ennallista teitä, mutta valmistaa teidät Taivaan Kirkkaaseen Valtakuntaan, jonka Portaat olette nauhoittaneet.


Kyllä, se on myös totta, että Kapernaumin luona vierailtiin vähemmän kuin teidän luonanne. Kun Kapernaum ajautui syntiin, jumalattomuuteen ja pahuuteen, kuten medianne teki hiljattain, silloin HERRA kirosi ja tuomitsi Kapernaumin, koko kaupungin, ei yhtä henkilöä. Siihen pisteeseen saakka, että nyt Kapernaum on muistomerkki. Kyllä totisesti se on totta, että kun homoseksualismi nousi Sodomassa ja Gomorrassa, HERRA Tuomitsi koko Sodoman ja Gomorran. Kyllä se on totta, että Kapernaum näki vähemmän ihmeitä. Rammat voitte luultavasti laskea yhden käden sormilla. Te olette nähneet enemmän, joten enemmän myös odotetaan teiltä. Odotan, että huomiset kokoukset pitävät sisällään myös parannuksenteon osuuden, sillä olette tietoisia, että JUMALAN Tuomiot ovat maan yllä.


Tiedän, että Herätyksen hyödyt ja voitot ovat valtavia. Tänään oli paljon kastetapahtumia. Ihmiset vastaanottivat HERRAN JEESUKSEN ympäri maata. On ollut paljon parannuksentekoa ihmisten kesken, jotka eivät ole uudestisyntyneitä ja nyt asettaen itsensä oikeaan asemaan HERRAN kanssa. Tämä on ok. Rammat kävelevät ympäriinsä. Tämä on ok, mutta HERRAN Tuomiot ovat tämän maan yllä: maanjäristykset, suljettu Taivas, kuivuus, nälkä, nälänhätä, heinäsirkat, verenvuodatus, karhu tulossa raatelemaan heidät, Elian Tuli lankeaa alas Taivaasta, hirveä peto mustan suun kanssa tulossa raatelemaan heidät ja helvettiin päätyminen näiden tapahtumien tähden, jos ette tee parannusta. Hän, joka puhuu kanssanne, on nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Pyydän, totelkaa ja tehkää parannus! Kenia tehköön parannuksen! Kansakunnat katselevat. He tarkkailevat, kuinka te kannatte tätä Profeettaa, joka puhuu kanssanne. JUMALAN Pilvi tulee ja asettuu Hänen ylleen.


Julistaen kansakunnille, että kun menen tiettyyn kokoukseen, niin ISÄ JUMALA tulee laskeutumaan Kirkkaudessaan, Hänen peljättävimmässä Pilvessään, joka toi Israelin pois Egyptistä. Sitten nämä asiat ovat tapahtuneet aivan kuin oli profetoitu Hänen kauttaan, joka puhuu kanssanne. Tämä kutsuu suurempaan vastuuseen. Siksi monet kansakunnat vapisivat pelosta, kun he näkivät, kuinka kannatte näitä Kahta, kuinka isännöitte näitä Kahta. Hyödyt ovat suunnattoman suuret, sisältäen ikuisen iankaikkisen elämän Kaikkivaltiaan JUMALAN kanssa Taivaassa, välttäen helvetin ja ollen joutumatta helvettiin. Kaikessa tässä tulee suurempi vastuu ja suurempi vaatimus HERRALTA sille, kuinka kannatte tätä Herätystä.


Muistakaa, että tämä on se loppuhuipennus grand finale. Muistakaa, että teille on annettu tässä juoksussa ensimmäisenä se viestikapula. Jos pilaatte tämän nyt, niin olette pilanneet sen kaikilta, koko Kristuksen ruumiilta, pilanneet sen sekä MESSIAALLE ja Taivaalle. Tämä on se maaliviiva. Tämä on se seurakunta, jolla on viestikapula. Hän juoksee maaliviivan yli viestikapulan kanssa. Ja kuitenkin haluatte liukastua ja kaatua ja jäädä maahan. Teidän tulisi nousta ylös ja ravistella pölyt pois ja juosta maaliviivalle saakka. Viisautenne älköön pettäkö teitä Kenia! Tehkää parannus, jotta voitte nähdä iankaikkisen loisteliaan kirkkaan JUMALAN Valtakunnan ja MESSIAAN loisteliaan Tulemuksen, minun Herrani ja Vapahtajani, Lähettäjäni, tulevan KUNINKAAN. Valmistakaa tie MESSIAAN Tulemukselle! Kiitos. Todah. Shalom.


(Profeetta Dr. Owuor. 20.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia