2.10.2019 PROFETIA: ISÄ JUMALA ITSE ON MUKANA KESKUSPUISTON KOKOUKSESSA!

Ylistys HERRALLE. Puhun nyt livenä Jeesus on HERRA -radiossa. Kiitos hyvin paljon. Siunatut ihmiset, kuinka valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. On keskustelu, jonka HERRA on Puhunut kanssani, jonka haluan jakaa teille tänään. Ja meidän tulee aina pitää mielessämme, että on suuri etuoikeus, on todella suuri kunnia, että HERRA on valinnut Puhua hyvin avoimesti tälle sukupolvelle. HERRA JEHOVA on valinnut Puhua hyvin selvästi, hyvin avoimesti tälle sukupolvelle, jotta Hän voisi kommunikoida heille Hänen kaikista tärkeimmät määräykset, kaikista tärkeimmät oraakkelinsa tätä hetkeä ja aikakautta varten. Lasken teidän siis olevan siunattu aikakausi, että HERRA on avannut tämän ihmeellisen Portin Taivaassa, kommunikoinnin Portin ja kanavan, jossa voitte nyt kuulla suoraan ISÄ JUMALALTA. Ja erityisesti tämän kaltaisena sensitiivisenä hetkenä koko seurakunnan ja maailman historiassa. 

Nyt, siunatut ihmiset, tämä on keskustelu, joka tapahtui toissa päivänä. Ja olen puhunut HERRAN kanssa koskien tätä keskustelua. Ja tiedän, että se, mitä tulen antamaan teille, on tämän keskustelun ensimmäinen puolikas. Ja sitten se toinen puolikas, miten HERRA minua johtaa, johtaa Hänen Palvelijoitansa. Pystyn silloin kommunikoimaan teille, miten Hän minun sallii paljastaa ja purkaa ja avata pidemmälle ohjeistuksia, joita Hän antaa sukupolvelle, tämän ajan seurakunnalle. Nyt, tässä keskustelussa HERRA näki, kuinka olin valmistautumassa Kokousta varten, joka on tulossa (Nairobin) Keskuspuistoon, tähän todella historialliseen Pastorikonferenssiin, joka on tulossa Keskuspuistoon todella valtavan ja väkevän keskustelun ja ohjeistuksen kanssa, joka tulee koitumaan, tapahtumaan ja tulemaan ilmi tuossa paikassa. 

Silloin HERRA tuli luokseni ja Puhui kanssani todella sensitiivisestä osasta tuota keskustelua, eri näkökulmista tuota keskustelua, joka tulee tapahtumaan Keskuspuistossa. Mutta sen todella sensitiivisestä osuudesta. Hän tuli luokseni ja alkoi Puhumaan minulle tuosta keskustelusta. Sillä kysyin Häneltä kysymyksen, koskien MESSIAAN asioita, ja siitä voimallisesta työstä, jonka MESSIAS teki tälle sukupolvelle. Oli todella tärkeä osuus, jonka Hän halusi minun käsittelevän. Ja sitten HERRA tulee luokseni yöllä. Ja sitten Hän käsittelee sen todella todella voimallisella tavalla. HERRA näytti minulle jälleen, uudestaan, Hän näytti minulle jälleen, kuinka MESSIAS ristiinnaulittiin, kuinka MESSIAS meni Ristin läpi, Hänet ristiinnaulittiin. Ja sitten, kuinka MESSIAS meni alas helvettiin. Joten Hän todella vei HERRAN Kaksi Profeettaa alas sinne näkemään Hänet, silloin kun Hän meni alas helvettiin kuolemaan puolestanne ja menemään helvettiin puolestanne. 

Ja tämä on se osa, jonka käsittelin siinä Sanomassa, jonka valmistin, jota olen valmistamassa Keskuspuistoa varten. Ja sitten saarnaten siitä Sanomasta, joka minun tulee välittää teille, kansakunnat ja seurakunta, tämä aikakausi, tämä sukupolvi. Silloin HERRA vei Hänen Kaksi Profeettaansa jälleen alas. Näen heidät siellä alhaalla. Ja he pystyvät näkemään MESSIAAN, kun MESSIAS meni alas helvettiin. Ja tiedätte todella hyvin, että kun MESSIAS meni alas, niin HERRA on jo esitellyt nämä Kaksi Profeettaa, mennen alas siinä keskustelussa, joka tapahtui aiemmin. Mennen alas ja nähden, kuinka MESSIAS meni alas helvettiin kuollen puolestanne. Ja koko se hinta, koko se maksu, maksettiin, plus mennen helvettiin puolestanne. 

Ja sitten sen jälkeen, kuinka Kirkkaus tuli ja iski. Ja leopardi meni ohitse, ensinnäkin, leopardi meni läheltä ohitse. Ja ne Kaksi Profeettaa seisoivat siellä, ja he näkivät leopardin menevän läheltä ohitse. Joten he luulivat leopardin hyökkäävän Hänen päälleen Ristillä. Nyt Hän meni sinne alas. Mutta Kirkkaus tuli silloin, pjaaah, pjah!, aivan kuten salama ja iski sinne alas. Ja MESSIAS meni ylös Kirkkauteen. Ja Profeetat menivät nyt lopulta ylös. Tämän keskustelun olen jakanut monen vuoden ajan, olen jakanut sen halki maailman. Mutta käsittelin todella todella tärkeää osuutta, jonka tulen jakamaan Keskuspuistossa, jota en pysty jakamaan nyt tässä. Ja kysyen HERRALTA, kuinka pitkälle haluat minun paljastavan nämä asiat? Ja silloin HERRA vei nyt meidät uudelleen alas ja näytti meille, kuinka MESSIAS meni alas, alas kuollen puolestanne, ja jopa meni helvettiin puolestanne, maksaen koko hinnan puolestanne. Ja sitten ylösnousi.

Loput pystyn jakamaan teille, siunatut ihmiset, kun pääsemme Keskuspuistoon. Tämä on ensimmäinen osa keskustelua, jonka HERRA saarnasi Hänen Kahdelle Palvelijalleen ennen Keskuspuiston Kokousta. Näen, kuinka siinä keskustelussa, joka on tulossa Keskuspuistoon, ISÄ JUMALA itse on mukana. Ja Hän itse suunnittelee sen ja Hän asettaa sen paikoilleen, tuon Sanoman suunnitelman. Se oli todella shokeeraavaa. Hän vastasi minulle, että mene ja laita se tällä tavoin. Sillä minulla oli todella monimutkainen osuus. Kolminaisuus oli mukana. En tule jakamaan sitä nyt tässä. Tulen jakamaan sen Keskuspuistossa. 

MESSIAS on tulossa! Tämän hetken Sanansaattajat kävelevät maailmassa. HERRA kommunikoi heidän kanssaan suoraan, koskien ohjeistusta seurakunnalle: Vanhurskaudesta, pyhyydestä, siitä hinnasta Ristillä, siitä maksusta Ristillä, synnin vaarasta ja kuolettavuudesta! Jotta ihminen voisi hylätä synnin, ja päästä sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah. Yom tov. Shana tova. Olemme vieläkin uudessa vuodessa, juutalaisessa uudessa vuodessa. Shana tova. MESSIAS on tulossa! Olkaa pyhät, siunatut ihmiset. Shalom todah.

(Profeetta Dr. Owuor. 2.10.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia