21.4.2019 PROFETIA JA KEHOTUS KANSAKUNNILLE OTTAA OSAA TULEVAAN MASSIIVISEEN PARANTUMISVOITELUUN

Kaikkien kansakuntien tulisi ottaa kaikki hyöty irti tästä ajasta ja ottaa hyöty irti tästä vierailusta, valmistelleen heidän sairaansa, ja käyttää heidän lääkäreitään ja lääketieteen ammattilaisiaan, jotka voivat todistaa ihmisten tilat. Tämä tulee olemaan massiivinen massiivinen Parantumisvoitelu, jonka HERRA tulee vapauttamaan. Tiedän, että Kenia tulee hyötymään tästä hyvin hyvin väkevästi, kun kokoonnutte 80-90 stadionillenne, mutta ihmisten myös ulkomailla tulisi ottaa tästä kiinni ja tulla mukaan. Kansakunnat ulkona siellä, te voitte myös järjestää ja dokumentoida sairaat hyvin.

Jos se on rampa, niin voitte nähdä kuinka hän ei voi kävellä ja dokumentoida sen. Jos se on sokea henkilö, voitte pyytää lääkärintodistuksen hänen lääkäriltään, kuurot, mykät. Tämä on yhtäläinen upea mahdollisuus kaikille kansakunnille koko maailmassa. Tämä ei ole koskaan tarkoitettu olemaan ainoastaan Kenialle, mutta Kenia on ollut kuuliainen. Myös te ulkomailla voitte mennä ja kerätä kokoon sairaat, syöpäpotilaat, heidät, joilla on kasvaimia ja munuaisongelmia, jotka ovat dialyysissa, leukemia, rammat, sokeat, kuurot ja sitten avata Jeesus on Herra -radion ja tulla kuulolle. Ja sitten HERRA tulee siunaamaan heitä yhdessä kenialaisten kanssa, siunaten heitä samaan aikaan, kun heitä siunataan Keniassa.

Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä aikaa eikä hetkeä. Joten jokainen vierailu, jonka HERRA voi antaa tälle sukupolvelle on etuoikeus. Se on jotakin, josta ottaa kiinni ja pitää kiinni, kun odotamme MESSIAAN loisteliasta Tulemusta. Kenialaisten tulee järjestää itsensä eri stadioneille ja julkisille paikoille. Kerätkää seurakunnat ja ihmiset kokoon. Kerätkää sairaat ja dokumentoikaa heidät.

HERRA on tulossa ja aika on lyhyt. Päivät ovat pahoja, mutta teidän tulee pitää silmämme MESSIAAN Tulemuksessa. Ihmiset monissa Euroopan kansakunnissa ja Yhdysvaltojen osavaltioissa, Aasiassa, Australiassa, Afrikassa, saarilla, voivat ottaa osaa tähän vierailuun. Olen nähnyt HERRAN vapauttavan Hänen Palvelijansa matkustamaan teidän kansakuntiinne. Tämä on teidän hetkenne ottaa teidän osuutenne ISÄ JUMALAN JEHOVA JAHVEN, teidän Luojanne Valtaistuimen vierailuista.

Uudestaan, MESSIAS on tulossa. Olkaamme pyhät, siunatut ihmiset. Kun se päivä koittaa, silloin tulette arvostamaan joka ikistä julistusta pyhyyteen kääntymisestä, jonka olen tehnyt tässä radiossa. Ihmisten seurakunnissa tulisi noudattaa vanhurskautta JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, pyhyyttä JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, pelastusta JEESUKSEN armossa. Vaeltaen elämää, joka on sopivaa Ristin kanssa, erottautumisen elämää, jossa olet täysin erottautunut JEESUKSEN veren kautta.

Kun teet näin ja tuo päivä koittaa, niin silloin tulet todella ymmärtämään jokaisen mahdollisuuden, jonka HERRA on antanut minulle, etuoikeuden tulla kansakuntien eteen ja kehottaa heitä olemaan pyhät, vanhurskaat ja välttää luopumusta, erottautumaan tämän maailman rappiosta ja keskittymään ikuisuuteen. HERRA Siunatkoon teitä, kun valmistaudutte tähän vierailuun ja MESSIAAN Tulemukseen. Kiitos paljon. Shalom. Todah.

(Profeetta Dr. Owuor. 21.4.2019. www.jesusislordradio.info)



TULKAA MUKAAN PARANTUMISKOKOUKSEEN JEESUS ON HERRA -RADION KAUTTA SU 28.4.2019. Lisätietoa & linkit: www.repentfinland.fi

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia