21.4.2019 PROFETIA TULEVASTA MAAILMANLAAJUISESTA MEGA PARANTUMISKOKOUKSESTA



Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Siunatut ihmiset, välittömästi kun julistin eilen, että on tulossa Parantumiskokous ensi sunnuntaina 28.4., niin välittömästi tämän jälkeen HERRA JEHOVA Puhui kanssani, viime yönä hyvin hyvin sensitiivisellä tavalla. HERRA nosti minut ylös ja vei Taivaaseen. Hän vei minut Kaikkivaltiaan JUMALAN loisteliaan Kirkkaaseen Valtakuntaan Taivaaseen. Tuossa paikassa HERRA katkaisi lehtiä Elämän Puusta, Elämän Puun lehtiä. Hän esitteli nuo lehdet, Elämän Puun hyvin tuoreet lehdet, loisteliaat lehdet ja asetti nuo lehdet käteeni. Nuo lehdet kukkivat ja kukoistivat hyvin voimalliseksi puutarhaksi, kun pitelin niitä käsissäni. Sitten HERRA lähetti minut takaisin tänne valmistamaan tietä MESSIAAN HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN loisteliaalle Tulemukselle.


Uudestaan, siunatut ihmiset, eilen ilmoitin teille, että olen saanut paljon rukouspyyntöjä. Olen vastaanottanut suuren tulvan rukouspyyntöjä. Ihmisillä on aivovammoja, selkäranganvaurioita ja sanoin, että jotkut näistä ihmisistä eivät voi selviytyä 19.5. jälkeen saakka. Sitten HERRAN Henki liikutti tuota päivämäärää ensi sunnuntaiksi sitä Grand Mega Parantumiskokousta varten. Monet monet rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään. Monet sokeat tulevat näkemään. Monet halvaantuneet tulevat nousemaan ja kävelemään. Monille ontuville luodaan osia jalkoihin ja heidän jalkansa venytetään ja vahvistetaan. Monet sisäelinten ongelmat tulevat parantumaan. He, jotka menevät läpi dialyysihoitoja, joilla on munuaisongelmia, heille luodaan uudet munuaiset. HERRA tulee antamaan uusia hermoja. He, joilla on psykooseja ja mielisairauksia, HERRA tulee ennallistamaan heidän mielensä.


Verenvuotosairaudet ja haavaumat tyrehtyvät, krooniset haavat, tulehtuneet haavat. Se on hyvin voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Kun näimme niiden rukouspyyntöjen tulvan, jotkut heistä kirjoittavat ja sanovat, tämä on epätoivoinen tila, pyydän, että pyydät HERRAA JUMALAASI JEHOVA JAHVEA tuomaan Parantumiskokouksen, sillä emme välttämättä selviydy 19.5. asti. Joillain meistä on vakavia aivovaurioita, asioita on tapahtunut ihmisille ja sitten päivämäärä uudelleen asetettiin. Nyt kun uudelleen asetimme sen päivämäärän, muuttaen sen ensi sunnuntaille (28.4.), niin tänä yönä HERRA vastasi. HERRA nosti minut ylös ja vei minut Taivaaseen. Paikka, jonne te kaikki haluatte mennä, on Taivas.


Tänä aamuna HERRA vei minut Taivaaseen, paikkaan, jonne te haluatte kaikki mennä, jokainen, olette sitten presidentti, pääministeri tai kuningas. Kukaan ei halua mennä helvettiin. Kukaan ei halua palaa ja tulla tuomituksi ja rangaistuksi tulessa, joka ei koskaan sammu, jossa madot syövät, eivätkä koskaan kuole. Olet sitten kuningas tässä maailmassa. Olet sitten rikkain ihminen tässä maailmassa, Amerikassa, Euroopassa, Australiassa, varakkain maailmassa, he silti haluavat mennä Taivaaseen. Kukaan ei koskaan halua mennä helvettiin. Paikka, minne kaikki ihmiset kaipaavat mennä, olet sitten kristitty tai et ole vielä vastaanottanut JEESUSTA, te kaikki haluatte mennä Taivaaseen. Se on paikka, jonne kaikki ihmiset haluavat mennä, jossa on iankaikkinen elämä. Kukaan ei halua mennä helvettiin. Taivas on paikka, jonne te kaikki kaipaatte mennä ja siksi olette seurakunnissa tänään.


HERRA vei minut Taivaaseen tänä aamuna. Olin siellä tänään. Hän vei minut Valtaistuinsalin taakse ja sitten Hän esitteli ne lehdet, Elämän Puun valtavat lehdet. Sitten toin takaisin ne Elämän Puun lehdet, jotka tuovat parantumisen kansalle. Hän sanoi, että nämä ovat kansan parantumiseksi. Sitten palasin takaisin tänne, siunatut ihmiset. Tämän jälkeen näin sen valtavan Parantumiskokouksen, joka on edessämme täällä. Se on todella super loistelias Parantumiskokous, joka on edessämme täällä. Näen tämän pienen tytön. Se on vasen jalka. Luulen, että se on vasen jalka, joka on täysin rampa. En tiedä oliko vika kummassakin jalassa, mutta hän oli täysin rampa. Hän oli maassa. Hän ei pystynyt kävelemään. Tämä pieni tyttö oli pukeutunut vaaleaan vaatteeseen, tällainen vaate, joita lapset käyttävät, joka näyttää kuin valkoiselta hääpuvulta, pitsimäinen. Joten tuo pieni lapsi nousi ylös ja se on vasen jalka, joka alkaa astumaan maahan, astuen alas ja kävellen, astuen maahan ja kävellen. Kokous meni kaoottiseksi, kun tämä pieni lapsi nousi ylös.


On myös toinen pieni lapsi, en tiedä minkä ikäinen hän on. Hän on myös täysin rampa ja nousee kävelemään. Sitten rammat alkavat nousta ylös joka puolella halki tämän maan. Sokeat silmät alkavat poksahtelemaan auki joka puolella halki tämän maan. Kuurot korvat alkavat poksahdella auki joka puolella tätä maata, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, selkärangan vauriot parantuvat, ontuvat jalat suoristetaan ja vahvistetaan ja he hylkäävät ne metallit, jotka ovat tukeneet heidän jalkojaan ja he alkavat kävellä. Se tulee olemaan valtavaa aikaa. Veriongelmat, Aids, diabetes, korkea verenpaine, syövät tulevat paranemaan. HERRA tulee parantamaan syövät. Aivovammat, selkärangan ongelmat, murtuneet polvet, polvilumpiot. He, jotka eivät voi kävellä ja ovat vakavissa tiloissa murtuneiden luiden kanssa, HERRA on tulossa tuomaan suuren suuren parantumisen tänä tulevana sunnuntaina (28.4.).


Joten kehotan lääkäreitä, vapaaehtoisia lääkäreitä menemään ulos yhdessä Piispojen ja Pastoreiden kanssa alkaen tekemään totista dokumentointia. Haluan, että nauhoitatte nämä ihmiset heidän paikoissaan, kodeissaan. Jos jotkut ovat rampoja siellä maaseutukylissä, niin menkää ja nauhoittakaa ja kuvatkaa heitä, kun he kieriskelevät tai makaavat maan tomussa ja konttaavat maassa. Kuinka he yrittävät liikkua ja kuinka he pärjäävät siellä. Joten kun HERRA nostaa heidät ylös, se tulee olemaan valtava kunnian hetki JEESUKSELLE. Jotta monet ihmiset voivat tietää, että MESSIAS on tulossa.


Uudestaan, siunatut ihmiset, viime yönä aamuyön aikaan, HERRA JEHOVA vei minut Valtaistuinsaliinsa Taivaaseen. Hän vei minut Taivaaseen, paikkaan, jonne te kaikki kaipaatte mennä. Josta kaipaatte tehdä ikuisen kotinne. Taivas, vanhurskaiden koti. Te, jotka pystytte olemaan menestyksekkäitä pyhyydessä vaeltamisessa, säilyttäen vanhurskauden, joka teille annettiin, kun teitte parannuksen, tulette menemään Taivaaseen, paikkaan, jonne kaikki ihmiset kaipaavat mennä, Taivaaseen, JUMALAN Valtakuntaan, JUMALAN iankaikkisen elämän Valtakuntaan, vanhurskaiden kotiin. Olin Taivaassa tänä aamuna. HERRA JEHOVA vei minut Taivaaseen. Kun Hän vei minut Taivaaseen, niin Hän vei minut Valtaistuinsaliinsa. Hän vei minut Valtaistuinsaliinsa ja muistakaa, että ei kaikki pääse menemään sinne. Edes kaikki Enkelit eivät pääse sinne.


Sitten Hän vei minut Valtaistuinsalin taakse ja näin Hänen kätensä. Sitten Hän leikkasi Elämän Puun lehtiä. Tämä on vastaus sille ilmoitukselle, jonka tein eilen, että Parantumiskokous on nyt tuotu lähemmäksi, sen valtavan rukouspyyntöjen määrän tähden. Jotkut niistä sanovat, että tämä on epätoivoinen huuto. Tämä on epätoivoinen huuto puoleesi, pyydän. Emme välttämättä selviydy 19.5. saakka, jonka jälkeen olisit odottanut vielä 2-3 viikkoa Parantumiskokoukseen. Sen jälkeen, kun se päivämäärä uudelleen säädettiin ensi sunnuntaiksi, silloin HERRA vastaa siihen tällä tavoin. ISÄ JUMALA vei minut suoraan Hänen Valaistuinsaliinsa Taivaaseen. Valtaistuinsalin takana näin Hänen kätensä leikkaavan. ISÄ JUMALAN Käsi leikkasi Elämän Puun lehtiä ja asetti ne käteeni.


Ne kukoistivat ja kukkivat valtavan suureksi puutarhaksi. Se oli valtavan suuri puutarha. Voimallisia, vihreitä, terveitä, kukoistavia lehtiä. Sitten Hän lähetti minut takaisin julistamaan parantumisen kansalle. Tämä on kansan parantumiseksi. Ja palata takaisin valmistamaan tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. MESSIAS on tulossa! Tässä hetkessä jälkimmäinen voitelu, joka valmistaa tietä MESSIAAN Tulemukselle on täällä. Sanansaattajat, Edelläkävijät ovat täällä, jotka valmistavat tien.


Tulevana sunnuntaina tulee olemaan valtava parantumiskokous tässä maassa. Se tulee shokeeraamaan teitä. Se on tuoreempi ja syvempi voitelu. Kun saavuin, niin näin Parantumiskokouksen ja tämän lapsen, en tiedä onko hän 3 vai 7 -vuotias, joka nousi ylös ja alkoi kävellä. Haluan toistaa tämän teille siunatut ihmiset. Viime yönä HERRA vei minut Taivaaseen. HERRA asetti käteeni ne upeat voimalliset terveet Elämän Puun lehdet. Ne kukkivat jo. Olen nähnyt Parantumiskokouksen, joka tapahtuu tulevana sunnuntaina. HERRA vie minut Valtaistuinsalinsa taakse tarkoituksenmukaisesti vastaten siihen julistukseen, jonka tein eilen, että HERRA on tulossa pelastamaan ihmisensä kivusta ja tuskasta, niistä surkeimmista tiloista, joissa he ovat mukana, joista he eivät edes selviäisi.


Olen nähnyt valtavan Parantumisvoitelun, joka on tulossa. Pyydän, että Pastorit ja Piispat, sekä aluevalvojat. Pyydän jokaista käyttämään mitä tahansa teillä onkaan kädessä, että nauhoittakaa nämä rammat, kun he ovat vieläkin maan tomussa. Nauhoittakaa ja kuvatkaa rammat, kun he ovat vieläkin maan tomussa, kun he vetävät maassa itseään eteenpäin. Nuo nauhat ovat voimallisia. Tiedän, että meillä tulee olemaan sairaiden Portti tuona H-hetkenä, kun tuo päivä koittaa meillä on sairaiden Portti, jossa on lääkäritiimi, mutta se on myös voimallista nauhoittaa heidän tilansa heidän kodeissaan. Kuvatkaa heidät kotona. Nauhoittakaa heidät myös Portilla 1, mutta nauhoittakaa heidät kotona. Näette kuinka he vetävät itseään maata pitkin yrittäen päästä eteenpäin.


Sitten kun he paranevat, näet sen eron niiden kahden välillä, kun he vihdoin nousevat ylös ja kävelevät. Heidän jalkansa vahvistetaan ja he alkavat kävellä. Tässä on MESSIAAN Kirkkaus. Tämä on nyt Ristin Kirkkaus. Se on JEESUKSEN Veren Kirkkaus. Se ero, kun he lojuvat maassa, maan tomussa kodeissaan maaseutukylissä ja nyt kun HERRA nostaa heidät kävelemään. Tämä on nyt MESSIAAN Kirkkaus. Tämä on se syy, miksi Hän meni Ristille, joka valmistaa tien MESSIAAN Tulemukselle.


Joten siunatut ihmiset, pitäkää huolta, että kokoonnutte 84 + stadionille halki tämän maan ja he, jotka haluavat osallistua muista kansakunnista, olette tervetulleita. Tämä Herätys on kaikille kansakunnille. Tässä maassa pitäkää huolta, että kokoonnutte 84 stadionille ja julkiselle aukiolle ja kootkaa kaikki seurakunnat alueeltanne yhteen. Ja tuokaa sinne sairaanne, rammat, sokeat, kuurot, mykät, ontuvat, halvaantuneet, selkäranganongelmaiset, ja he, joilla on rikkoutuneet selät ja luut, mieleltään sairaat, tuokaa heidät kaikki! Tuokaa heidät paikalle, jonne kokoonnutte yhteiseen kokoukseenne. Koska olen nähnyt massiivisen, massiivisen, massiivisen, uskomattoman, shokeeraavan loisteliaan Parantumiskokouksen.


Massiivinen HERRAN Voitelu tulee lähtemään täältä Nairobin asunnosta, sieltä missä olen täällä, kun julistan ja nostan vasemman profeetallisen käteni. HERRAN Voima tulee lähtemään ja koskettamaan sairaita ihmisiä, ylistystiimiä kosketetaan, sairaita ja vierailijoita tullaan koskettamaan. JUMALAN kosketus tulee nostamaan rammat ylös. Sairaat tulevat kosketetuksi. Sokeita tullaan koskettamaan. Rammat, sokeat, kuurot, mykät, ontuvat, halvaantuneet, selkärangan vaurioiset, rikkoutuneet selät, murtuneet polvet, sisäelimet, sydänongelmaiset, aivo-ongelmat, syövät, kasvaimet, Aids, krooniset verenvuodot, kaikenlaiset tilat auringon alla. Tämä on jälleen Herätyksen hetki. Tästä syystä on aina tärkeää vaeltaa oikein HERRAN kanssa. HERRA yrittää jälleen tuoda teitä takaisin oikealle suunnalle. Herätys on valtava ja HERRAN Kirkkauden kantajat ovat täällä.


Kenian teidän tulee nyt laittaa asiat järjestykseen. Kansakunnat ovat katselleen Keniaa suuressa shokissa. He tarkkailevat kuinka oikein kannatte tätä. He ihmettelevät ja pelkäävät, kun katsovat teitä, kuinka kannatte ISÄ JUMALAN Pilveä. Kaikki se mitä sanon, on se, että JUMALA rakastaa tätä maata. JUMALAN Rakkaus on tullut takaisin maahan. Kun julistin, että Parantumiskokous on siirretty nyt tulevaan sunnuntaihin, niin HERRA vastasi saman tien ja vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa. Sitten Hän vei minut tähän upeaan paikkaan, jossa Elämän Puu sijaitsee. Hän katkaisi sen lehtiä kansan parantumiseksi. Hän asetti ne käteeni ja ne kukkivat ja kukoistivat ja niistä tuli valtavan suuri puutarha. En pysty kuvailemaan teille sitä. Se on kaikille kansakunnille.


Sitten tuona aikana on väkevä väkevä Herätys. Rammat nousevat ylös. Rammat tulevat nousemaan ylös tulevana sunnuntaina (28.4.). Rammat tulevat nousemaan ylös ympäri maan 84+ stadionilla. Tällä kertaa teillä voi olla enemmänkin stadioneita. Se tulee olemaan ihme. Siitä tulee yksi suurimmista ihmeistä siitä saakka, kun Raamattu kirjoitettiin. Alatte ymmärtämään, että se voitelu, jonka HERRA on asettanut näihin Kahteen Profeettaan, sillä ei ole tilallista rajoitusta. Se ei ole rajoitettu mihinkään tilaan. Siksi sanon jatkuvasti teille, että tehkää parannus ja olkaa pyhät! Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana. Olkaa uudestisyntyneitä. MESSIAS on tulossa! Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Pitäkää huoli, että säädätte elämänne niin, että priorisoitte MESSIAAN Tulemuksen.


Myöhempi Kirkkaus on täällä. Joten ensi sunnuntaina tulee olemaan valtava, väkevä juhlinta- ja parantumiskokous maan laajuisesti. HERRA laittoi rammat kävelemään jopa aiemmin, kuin soitan livenä radioon. Se tulee olemaan ihme. Kun olen julistanut sen ajan, niin jopa aiemmin, kun HERRA tuo minut livenä radioon, kuten olette aina nähneet, rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään. Se tulee olemaan ihme nähdä sinun oma rampa 10-13 -vuotias lapsesi, joka on ollut maan tomussa, nyt nousevan ylös ja opettelevan kävelemään. He eivät edes tiedä miten laittaa kädet. Se tulee olemaa suuri asia tässä maassa. Tästä syystä HERRA käyttää tätä maata lanseeratakseen maailmanlaajuisen Herätyksen. Se on suuri vastuu tälle maalle. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Suuri Parantumiskokous on tulossa.


Kääntykää pois synnistä ja tehkää parannus! Tehkää parannus, koska tässä maassa on homoseksuaalisuutta! Muistakaa se palava rikki, jonka kutsuin alas Taivaasta, jonka tulette näkemään sillä videolla, jonka tulette kastomaan tänään. Muistakaa, että tuo palava rikki tuhosi Sodoman ja Gomorran homoseksualismin takia, myös naisten seksuaalisynnin takia. Näette seksuaalisyntiä, prostituution, moraalittomuuden. Kääntykää pois synnistä! Muuttakaa vaatetuksenne! Olkaa pyhät! Pelätkää JUMALAA! Pastorit ulkona siellä, lampaat ja kaikki maassa. Tänään teillä on upea mahdollisuus olla oikeassa asemassa HERRAN kanssa, sillä ensi viikonloppuna, sunnuntaina on suuri vierailu.


Antakaa kaikille mahdollisuus ja menkää syvälle maaseutukyliin lääkärien kanssa ja dokumentoikaa sairaat! Tuokaa heidät ulos! Kun HERRA tulee parantamaan heidät ja vahvistamaan heidän jalkansa ja parantamaan heidät, lisäten osia ja kolumneja, nostaen ylös rampoja, avaten sokeita silmiä, niin voimme juhlia JEESUKSEN Kirkkautta. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Siunaan teitä seurakunnissanne tänään. Vaikka noudatattekin parannuksentekoa. Voitte nähdä, että HERRA on tullut rakastamaan teitä, joten voitte todella todella tehdä parannuksen tänään. Nyt kun lopetan tämän puhelun, haluan teidän vain yksinkertaisesti juhlivan JUMALAN hyvyyttä.


HERRA teidän JUMALANNE JEHOVA, Israelin väkevä JUMALA etenee nyt kanssanne. Hän on tuonut rakkautensa teille. Hän on puhunut hyviä uutisia teille tässä maassa. Hän on valinnut tämän maan kaikista pakanakansoista, missä ilmaista myöhemmän Kirkkautensa rakkauden. Hänen rakkautensa MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen valmistumiseen. Toisin sanoen valmistaen kuolevaisen ihmiset ikuisuutta varten. Loisteliaan kirkkaat Portaat on laskettuna alas. Haluan teidän juhlivan kansakuntana. Suuri juhlinta räjähtäköön tänään! Sanoo HERRA, saman tien tämän puhelun jälkeen, jotta voit nyt tietää, että HERRA JEHOVA on tullut valmistamaan teidät. Hän tulee parantamaan sairaanne.


HERRA antaa teille toivoa Taivaasta. Hän sanoo, minä olen kanssanne, mutta tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Minä olen pyhä, joten olkaa pyhät, sanoo HERRA. Nämä ovat upeita uutisia, jotka ovat tulleet teille tänään. Suritte ja valititte, mutta nyt HERRA on kääntänyt valituksenne tanssimiseksi! Valituksen ylistykseksi. Valituksen lauluksi. Valituksen juhlinnaksi ja riemuksi. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Uudestaan, kun lopetan, niin sanon hepreaksi Todah, joka tarkoittaa kiitos. Todah raba. Kiitos hyvin paljon. Todah Lachem.


(Profeetta Dr. Owuor. 21.4.2019. www.jesusislordradio.info)



TERVETULOA KUULOLLE GLOBAALIIN PARANTUMISKOKOUSEEN 28.4.2019 JEESUS ON HERRA -RADION KAUTTA!


Jeesus on Herra -radion päänettisivut:


www.jesusislordradio.info


Voit kuunnella myös täältä:


https://s3.radio.co/s97f38db97/listen  


 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia