21.6.2019 NÄKY HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN KIRKKAUDEN VIERAILUSTA

Siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla maailmanlaajuisesti, tiedän, että tämä on todella todella jännittävä aika seurakunnan historiassa. Ja tiedän, että olen juuri vastaanottanut sähköpostin Vanhemmalta Arkkipiispalta, joka on vastuussa Kiinasta, pojaltani, John Chen. Ja olen tehnyt selväksi hänelle, kun he osoittivat kiinnostusta lähettää joitakin heidän pastoreista opetuslapseutukseen Nairobissa, kun Päätoimistot valmistuvat täällä.

Ja olen tehnyt selväksi hänelle, että kun me saamme sen valmiiksi, joka on noin ehkä kaksi kuukautta tästä hetkestä, kun päätöstyöt on tehty, silloin pystyn mahdollisesti aloittamaan vastaanottamaan delegaatioita, ja myös johtamaan treenaus työpajoja ja opetuslapseutus-tilaisuuksia tiimeille kaikkialta ympäri maailmaa, aivan kuten HERRA tulee johdattamaan. Joten tämä on todella jännittävää aikaa seurakunnan historiassa, sillä seurakunta saa kuulla suoraan JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimelta Taivaassa.

Ja siinä kontekstissa, haluan jakaa teille, mitä HERRA on Puhunut tänä aikana. Toissa päivänä, siunatut ihmiset, oli valtava HERRAN Vierailu, joka tapahtui täällä, suoraan täällä Päätoimistoilla. Tässä paikassa HERRA Vieraili Hänen Palvelijansa luona todella todella väkevällä tavalla. Näin HERRAN Kirkkauden. Ensin Hän näytti minulle sen valtavan Kirkkauden, kun Kirkkaus tuli sisälle tänne. Se valtava väkevä Kirkkaus, joka tuli sisälle tänne. Todella sokaiseva HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Kirkkaus.

Sitten sen jälkeen, se mitä HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS teki, oli, että Hän otti Hänen kätensä, Hän otti oikean kätensä, ISÄ JUMALAN käden. Ja Hän kosketti vasempaan käteeni, vasempaan profeetalliseen käteeni. Hän kosketti kämmentä, käteni kämmentä, käyttäen Hänen oikean kätensä kämmentä. Sen jälkeen, kun Hän oli koskettanut, sillon Hän jätti Käden hiukan minun yläpuolelleni joksikin aikaa. Ja sitten Hän katosi, HERRAN Käsi katosi. Joten tämä on sen kaltainen Vierailu, joka tapahtuu tänä hetkenä.

Ja tiedän, että on suuri Parantumiskokous, jonka julistin aiemmalla kerralla, joka saattaa tulla ajan saatossa, niin kuin HERRA johdattaa. Kun Hän näytti minulle, vei minut Valtaistuinsaliinsa, ja sitten esitteli näitä valtavia ihmeellisiä Lehtiä Elämän puusta. Ja tällä kertaa Hän näytti minulle sen valtavan Kirkkauden, tuoreemman Voitelun, joka peitti sen vuoren. Tällä kertaa Hän asetti sen vuorelle suoraan eteeni.

Joten tämä on se, mitä HERRA Sanoo tässä hetkessä. MESSIAS on tulossa. Tämä on jännittävää Vierailun aikaa. Se Jälkimmäinen Vierailu, joka luvattiin Raamatussa, on täällä. Se toinen Viini, se toinen Viini on nyt seurakunnassa. Seurakunnan huulet ja kieli on maistanut, kieli on maistanut sitä Jälkimmäistä Viiniä. Joten totisesti, meitä ei voida pysäyttää, seurakuntaa ei voida pysäyttää. He marssivat nyt eteenpäin kohti JUMALAN loisteliasta Valtakuntaa.

He ovat keskittäneet ja priorisoineet JUMALAN asiat, asiat, jotka merkitsevät kaikista eniten HERRALLE; HERRAN vanhurskauden, HERRAN pyhyyden. Vastaanottaen KRISTUKSEN ja ollen oikeassa asemassa JUMALAN edessä, seisten suorassa JEHOVA JAHVEN edessä. Ottaen kasteen kokonaisuudessaan, täyden upotuskasteen. Ja sitten ollen nostettuna ulos sieltä JEESUKSEN KRISTUKSEN kanssa, ollen nostettuna kuolleista siitä hautaamisesta Hänen kanssaan. Siitä kuolemasta ja hautaamisesta, ja sitten nostettuna kuolleista Hänen kanssaan.

Kaikki ja jokainen taistelee nyt ollakseen oikeassa asemassa HERRAN kanssa. Ja ei voi olla suurempaa jännittävämpää aikaa seurakunnassa, kuten nyt kun voimme nähdä sen maaliviivan. Kaikki voivat nähdä ne loisteliaan kirkkaat Taivaan Portaat. Joten kilpailu on nyt saapunut kotisuoralle, viimeiselle matkaosuudelle. Kaikki pystyvät nyt näkemään sen palkinnon. Loisteliaan kirkkaat Taivaan Portaat on nyt laskettu alas, ne on nostettu seurakunnan eteen tällä tavoin. Ja kaikki ovat kilpajuoksussa.

Olet sitten lakimies täällä Nairobissa, tai olet Namibian kaupungeissa, Usan kaupungeissa, Suomessa, Espanjassa Barcelonassa Madridissa, ja monissa muissa kaupungeissa siellä, Argentiinan kaupungeissa. Missä tahansa oletkin, Australiassa, nyt maaliviiva on piirretty eteen, ja kaikki juoksevat omalla radallaan, ja varmistaen, että he juoksevat oikein. Varmistaen, että viestikapula on heidän kädessään, että he toimittavat sen maaliviivalle, jotta he voisivat kivuta Taivaan loisteliaan kirkkaita Portaita pitkin, ja päästä sisälle. Joten ei ole mitään muuta sukupolvea kuin tämä. Tämä on todella mahtavaa aikaa, tämä todella todella voimallista aikaa.

Ja sitten sen jälkeen, tänä yönä, HERRA näytti minulle, että prosessoin matkaani Israeliin. Joten on niin paljon tapahtumassa hengellisen todellisuuden sisällä. Tämä on aikaa, jolloin teidän tulee varmistaa, että toteutatte kristillisyyttänne ahkeruudella, että nyt kätenne osoittavat taitavuutta, hengelliset kätenne, kun teette työtä HERRALLE HERRAN viinitarhassa, joka tuo esille hengellisen taitavuuden palvellessanne HERRAA. Jotta toteuttaisitte erinomaisuuden pelastuksessanne nyt. Jotta erinomaisuus; kristillisen pelastuksenne erinomaisuuden tulee tulla esille nyt. Tämä on mahtavaa aikaa, tämä on siunattua aikaa.

Ja nämä ovat asioita, jotka halusin jakaa kanssanne. Eilen, toissa yönä, ISÄ JUMALA itse vieraili luonani todella väkevällä tavalla. Ja Kirkkaus tuli, sokaiseva Kirkkaus iski tähän paikkaan, tähän uuteen Päätoimistoon täällä. Ja Hän otti oikean Käden, Hänen oikean Kätensä, ja Hänen kämmenensä kosketti vasemman käteni kämmentä. Ja sitten Hän jätti Hänen Kätensä hiukan yläpuolelleni taivaalle tällä tavoin. Sen jälkeen, Hän otti sen pois.

Ja sitten sen jälkeen tänään näen, että ne Kaksi HERRAN Palvelijaa prosessoivat matkaansa Israeliin. He kommunikoivat suurlähetystön kanssa koskien matkustamista, aloittamaan JUMALAN Missiot. Mutta nyt tällä hetkellä, ennen kuin se tapahtuu, seurakunta valmistautukoon todella hyvin. Voitte nähdä nyt, että on hiukan liikehdintää Lähi-Idässä, se sota, josta olen Puhunut vuodesta 2005 saakka, 27. syyskuuta, Mbeyasta Tansaniasta käsin. Voitte nähdä nyt sen muodostelman, sen sotamuodostelman, joka on tapahtumassa siellä lahdella ja Lähi-Idässä. Ja Israel on sen sodan sisällä, vain jotta te voisitte tietää. Ja olen nähnyt kaikki nämä asiat. Mutta me emme tiedä, milloin ne tapahtuvat.

Kaikki se, mitä me tiedämme on, että seurakunnan tulee valmistautua. Loisteliaat Portaat on nyt laskettu. Jokainen kristitty juoksee nyt kilpailussa suuren ilon ja hymyn kanssa kasvoillaan. Ja heidät on uudelleen energisoitu. He juoksevat nyt suuremmalla voimalla. He sanovat: Tulen pääsemään maaliin! Tulen pääsemään maaliin! Tulen ylittämään maaliviivan! Ja tulen pääsemään sisälle siihen palkintoon, Kirkkauden Valtakuntaan, minun ISÄNI iankaikkiseen Valtakuntaan. Kun ihmiset tulevat juhlimaan sisällä Taivaassa, niin tulen olemaan sen luvun sisällä, joka juhlii. En tule kitumaan helvetissä, vaan tulen juhlimaan rauhan Valtakunnassa, Kirkkauden Valtakunnassa, ISÄNI Valtakunnassa, Taivaan Valtakunnassa.

Joten JEESUS KRISTUS MESSIAS on tulossa hakemaan seurakunnan, JEESUS KRISTUS minun HERRANI tulee viimein tuomaan Hänen morsiamensa JUMALAN valmistamaan Valtakuntaan Taivaassa. Joten siunatut ihmiset, olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois perversiosta, menestysteologian evankeliumista, valheista, kaikista niistä asioista, jotka ovat johtaneet seurakunnan harhaan. Kääntykää pois vääristä profeetoista, valheapostoleista.

Kääntykää pois siitä maailmallisuudesta, joka on seurakunnassa, siitä alastomuudesta, naisten tiukasta pukeutumisesta, joka esittelee heidän kehoaan; siitä moraalittomuudesta ja himosta. Kääntykää pois siitä, ja olkaa pyhät. Yksinkertaisesti, vain olkaa pyhät. Lukekaa Raamattua, rukoilkaa joka hetki. Palvokaa HERRAA. Pyytäkää Häntä auttamaan sinua. Puhukaa PYHÄLLE HENGELLE. Jotta te voisitte päästä sisälle Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom todah.

(Profeetta Dr. Owuor. 21.6.2019. www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia