22.1.2022 PROFETIA: HERÄTYS JA PARANTUMISET JATKUVAT & AIKA ON LOPUSSA

HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS Puhui kanssani tänään tästä todella massiivisesta parantumisesta, joka on tulossa maahan. Massiivinen massiivinen parantuminen on tulossa tähän maahan, ja HERRA on vapauttanut todella voimallisen valtavan Parantumisvoitelun Hänen Palvelijoidensa ylle. JEESUKSEN Veren voiman julistus, joka tulee jälleen parantamaan monia rampoja, nostamaan monia rampoja, nostaen heidät ylös maaperästä ja tuoden elpymisen ja vapautuksen heidän perheilleen. Sitten monia sokeita tulee näkemään, kuuroja ja mykkiä. On tämä tietty sokea mies, jonka silmien näen avautuvan. Hän on kypsäikäinen, mies, mies, joka oli täysin sokea ja hänen silmänsä avautuivat suoraan edessäni. 

HERRA on näyttänyt minulle monia parantumisia lisää, monia muita parantumisia, monia rampoja ja monia sokeita, joiden silmät tulevat avautumaan, kuuroja ja mykkiä, jotka tulevat kuulemaan ja puhumaan. HERRAN parantuminen tulee siis jatkumaan suurella tavalla tässä maassa ja myös halki kansakuntien. Siunaan seurakuntaa Amerikan Yhdysvalloissa todella paljon, kuulin heidät radiossa, kuulin heidät Pennsylvaniasta, kuulin heidät New Orleansista, he soittavat. Siunaan heitä todella paljon JEESUKSEN väkevässä Nimessä, seurakuntaa Usassa ja seurakuntaa kaikissa muissa kansakunnissa, seurakuntaa Australiassa, Euroopassa, Aasiassa, kaikkialla. 

Tämä on sen kaltaista aikaa kuin ei mikään muu seurakunnan historiassa, jolloin HERRA maksimoi nyt Ristin voitot, jotta kaikki voisivat nähdä JEESUKSEN Työn voiman, jonka JEESUS teki Golgatalla ja olisi vedettyjä Hänen puoleensa ja olisi vedettyjä JUMALAN Valtakuntaan, ja että se Työ, jonka JEESUS teki Golgatalla saavuttaisi Missionsa elämässäsi, lunastaen sinut ja valmistaen sinut JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtakuntaan. 
Tämä on siis väkevää aikaa, Herätyksen aikaa. Tämä on ainoa aika, jolloin seurakunta on nyt erotettu ulos HERRAN toimesta sinä todellisena uskontona, joka voi viedä ihmisiä ISÄ JUMALAN Valtakuntaan Taivaassa, sillä nyt rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, ontuvat kävelevät, selkäydinvammoja parantuu, murtuneita luita ennallistetaan, sisäelimiä, munuaisia, uusia laitetaan paikalle, ihmisiä, jotka ovat menettäneet maksansa tai kohtunsa ovat saaneet uudet, ja HERRA lupaa parantaa lisää, joten Hän on todella tullut esille, vakiinnuttaakseen JEESUKSEN KRISTUKSEN NASARETILAISEN suosituskirjeen, sen Työn, jonka Hän teki Golgatalla. 

Hän on siis halukas ja Hän on tällä Missiolla pysyäkseen, kunnes MESSIAS tulee. Tämä on todella loisteliaan kirkasta aikaa, todella mahtavaa aikaa seurakunnassa. Sen tähden seurakunnan tulee maksimoida tämä. Teidän tulee nyt mennä ulos ja tavoittaa kadotettuja ja tuoda heidät, valmistaa heidät Taivaan Valtakuntaan, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtakuntaan, sillä tämä on aikaa, jolloin kaikki kansakunnat voivat nyt nähdä, että ainoastaan JEESUS, HERRAMME ja SIUNATTU LUNASTAJAMME, yksin Hän on Tie JUMALAN Valtakuntaan. Hän yskin on Tie ISÄN luo ja Hän yksin on KUNINGAS, tuleva KUNINGAS, sillä Hänen Verensä auktoriteetti tekee nyt työtään todella väkevällä tavalla. Siellä, missä oli luopumusta, Hän on nyt ennallistanut auktoriteetin ja voiman ja todistuksen. 

Rammat kävelevät livenä TV:ssä, aivan kuten näitte Menengai 4:sella, ja sokeat näkevät. Hän on kirkastanut Hänen Palvelijansa, joten he pystyvät näkemään JUMALAN Kirkkauden, JUMALAN Kirkkauden, käyttäen paljaita silmiänne. Tämä on mahtava hetki seurakunnassa, todella voimallista aikaa HERRAN huoneen historiassa. Kaikki tämä siis jälleen osoittaa MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Mitä tahansa HERRA on siis tekemässä, ihmeitä, valtavia ihmeitä, Hänen elämänsä ja voimansa manifestoitumisen, jonka Hän on myöntänyt Hänen Palvelijoidensa ylle. Tämä JEESUKSEN Veren auktoriteetin ja Golgatan Ristin säteileminen, kaikki tämä osoittaa MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. 

Tämän tähden, mitä tahansa teettekin, missä tahansa olettekin, millä tahansa tavalla olettekin vastaanottaneet tämän valtavan Herätyksen, niin varmistakaa, että yhteinen tekijämme on olla pyhiä, uudestisyntyneitä, jotta kun ylöstempaus tapahtuu, kun MESSIAS tulee, niin teidät löydetään valmiina. Tämä on kaikista voimallisin asia, jonka seurakunta voi koskaan tehdä, että on maailmanlaajuinen juhlinta siitä, että JUMALA on Vieraillut. JUMALA on Vieraillut armossaan, laupeudessaan, rakkaudessaan, ja Hän on tullut esille myötätunnossaan ja Hän on parantanut rampoja Menengai 4:sella. 

Toisen puolen näistä Kahdesta Profeetasta voitte nähdä. Hän, joka Puhuu kanssanne tänään, on ladattuna KARITSAN vihalla, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN vihalla, ISÄN vihalla, sillä voitte nähdä sen tuhon, jonka kieleni Sanat ovat tehneet koronaviruksen kautta maailmanlaajuisesti. Lennot ovat menneet hämmennykseen ylösalaisin. Jotkut vieraistamme, joita meillä on täällä, nyt heitä on 29 jäljellä, jotkut heistä lensivät tänään. Tämä on tapahtunut lentojen tähden, heidän maansa ovat sulkeneet rajat, lentoja ei tule, on lakkautettuja lentoja, jotkut lennot on peruutettu, ne on siirretty Covid tilanteen takia ja eri säädösjärjestelmien ja positiivisten määrien tähden heidän maissaan. Sen tähden he odottivat, kunnes lennot avataan. Australiassa jotkut niistä eivät ole edes auki, kuten Perth Australia. Melbourne on nyt auki, joten ensimmäinen tiimimme lähti jälleen, ja niin edelleen. 

Sen tähden, siunatut ihmiset, tiedätte, kuinka kieleni Sanat ovat todella tuhoisat. Ne ovat kiistattomat, niillä on lopullinen voima. Katsokaa, mitä tein Tongan saarella, kun sanoin, että he ovat vaaleaihoisia ihmisiä ja seisoin valtameren vieressä ja iskin valtamerta, ja silloin näitte sen vedenalaisen räjähdyksen, joka ravisteli koko maailmaa, ja tsunamin valtavuus. Sanoin tsunami Sanoillani, käytin kieltäni ja sanoin: tsunami. Kun se tuli uutisiin, niin he sanoivat, tsunami. Sanoin, että ihmisiä, joilla on vaalea iho. Kyllä, totisesti, he eivät ole valkoihoisia, he eivät ole mustia, joten he ovat vaaleaihoisia ihmisiä. 

Nämä ovat siis todella vakavia asioita, kun kuulette ne kieleltäni, ja niiden täyttymyksen sanatarkkuus, ja kieleni suunta. Kieleni käskien syvän räjähdyksen meren pohjasta, todella suuresta valtamerestä, ja se työnsi koko veden lävitse ja se ravisteli sen ylös, en tiedä kuinka monta, yli 100.000 jalanmittaa merenpinnan yläpuolelle. Nämä ovat siis suuria asioita. Pitäkää ne mielessänne jopa, kun otatte nyt armon ja Herätyksen, jossa rammat kävelevät. JUMALA lupaa nostaa enemmän rampoja, avata enemmän sokeita silmiä ja avata enemmän kuuroja korvia. 
Olkaa vain tietoisia, että toisella puolella on JUMALAN valtava Tuomio, joten pyydän, valitkaa JUMALAN siunaus, älkää valitko kirousta. Valitkaa vanhurskaus, älkää valitko pahuutta. Valitkaa pyhyys, älkää valitko jumalattomuutta. Valitkaa JEESUS, älkää valitko maailmaa. Valitkaa Kirkkauden Valtakunta, älkää valitko tämän maailman valtakuntia, tämän elämän pahuutta. MESSIAS on siis tulossa. 

Uudestaan, haluan arvostaa JUMALAN Tekoja, että HERRA päätti Vierailla. HERRA lupasi, ja kun HERRA toi minut Menengaille, niin HERRA toteutti. Nyt seuraavan neljän kuukauden päästä meillä on toinen Kokous. Todella suuri Kokous, mutta Kenia, voi kuinka itken ja toivon, että teillä voisi olla kansallinen parannuksenteko. On todella todella tärkeää, että Kenialla on kansallinen parannuksenteko, todella todella avainasia, sillä olen nähnyt Kenian profetian, oraakkelit koskien Keniaa. Herätys on liian suuri, älkää antako sen mennä alas, Kenia. Voitte nähdä, kuinka johtajanne puhuvat. Voitte huomata, että Sanani, profetiani Sanat, voivat täyttyä. 

Aivan kuten kuulin yhden Piispoista ohjeistavan teitä livenä radiossa, se, joka oli 2013, se oli Usan lähetystö, Usan suurlähettiläs ja virkailijat, jotka hän lähetti sieltä, jotka tapasivat minut. Se oli YK:n pääjohtaja Ban Ki-moon, joka lähetti YK:n kehitysohjelman, UNDP:n pääjohtajan tapaamaan minut. Se oli tri. Jordan, YK:n Afrikan asioiden apulaispääsihteeri, joka soitti Washingtonista ja lähetti luokseni todella valtavan delegaation lähettiläitä, noin kuusi heitä istui kanssani ja he sanoivat: pyydämme, pelasta Kenia. Pyydämme, pelasta tämä maa.

Mutta myös tällä kertaa Kenia tulee pelastaa. Meidän tulee pitää kansallinen parannuksenteko, kansallinen sovinto, ja olen valmis. Kansallinen yhteys, kansallinen yhtenäisyys, kansallinen rauha ennen vaaleja, jotta johtajat voivat tulla ulos ja vannoa, että he tulevat noudattamaan rauhaa vaaleja ennen, niiden aikana ja niiden jälkeen. Olen valmis palvelemaan teitä, Kenia, sillä JUMALAN Herätys on tässä maassa. 

JUMALA KAIKKIVALTIAS on kuitenkin luvannut suurempia parantumisia tässä maassa. JUMALA KAIKKIVALTIAS on luvannut, että he, jotka tulevat kuuntelemaan Häntä ja olemaan kuuliaisia Hänen Äänelleen, olemaan kuuliaisia Hänen Palvelijoilleen, he tulevat näkemään JUMALAN armon, he tulevat näkemään JUMALAN myötätunnon, JUMALAN rakkauden. Tottelemattomat tulevat näkemään JUMALAN Tuomion. Sen tähden, kun JUMALA lupaa enemmän parantumisia tässä maassa ja sen ylitse, niin se on mahtava asia. Se on JUMALA säteilemässä Hänen rakkauden luonteenlaatuaan, ja sen tähden ne juhlinnat, joita teillä on kaikkialla maailmassa, ne ovat todella tärkeitä. Se saa HERRAN tietämään, että olette arvostaneet tätä Vierailua, olette arvostaneet, että tänä hetkenä, Hän on muistanut seurakuntaa. 

Hän on muistanut kansakuntia ja Hän viittoilee joka-ikiselle ihmiselle, jonka Hän loi, että he valmistautuvat Kirkkauden Valtakuntaa varten. Jälkimmäisen Kirkkauden, jonka näitte Menengai 4:sella, tulisi todella puhua kaiken, että MESSIAS on tulossa. On absoluuttisen selvää, että seurakunta ei ole koskaan aikaisemmin ollut tällä tiellä. Minulle on kerrottu, että vahvistettuja rampoja, jotka ovat kävelleet, joilla on Portti numero 1 nauhoitus, on nyt 94. Voitte kuvitella sen kaltaisen tähtitieteellisen luvun. Se on uskomatonta. Raamatun ennätys rikottu. Keskitytään siis tähän Kirkkauteen, siunatut ihmiset. Keskitytään luvattuun Kirkkauteen. 

MESSIAS on tulossa. Muistattehan, kuinka Hän näytti minulle hiljattain antikristuksen tulemisen. Kaikki tämä siis tapahtuu sen taustalla, että aika on ohitse! Aika on käytetty! On siis tärkeää, että mitä tahansa teetkin, niin puhdistat kristillistä elämääsi ja teet sen nopeasti ja ahkerasti. Terävöittäkää tarkasti, sillä tämä on ainoa mahdollisuus, joka teillä on palvella HERRAA, tavoittaa JEESUKSELLE, olla uudestisyntyneitä, terävöittää kristillistä elämäänne, olla pyhä ja vanhurskas. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä. 

Kun näette sen tavan, jolla Sanani ovat tuhonneet, koronaviruksen, niin voitte nyt huomata todella selvästi, että nämä ovat ne Profeetat, Sanansaattajat, jotka tulevat nyt taistelemaan HERRAN puolesta Ahdistuksen ajassa heidän tuhoavan voimansa tähden koronaviruksessa, ensimmäisessä Aasian tsunamissa, tässä tsunamissa, jonka näette Tongalla, ja maanjäristyksessä Meksikossa, maanjäristyksessä Chilessä, maanjäristyksessä Perussa, Andien vuoristossa, ja maanjäristyksessä Nepalissa, jopa ravistellen Himalajaa, maanjäristyksessä Yushu Kiinassa, Taiwanissa, voitte nähdä sen maailmanlaajuisen talouskriisin. Voitte nähdä nyt todella selvästi koronaviruksessa, että nämä ovat ne Sanansaattajat, jotka ovat ladattuna JUMALAN vihalla, jopa lapsikin voi nyt nähdä sen. 

Mutta jos ne Tekijät ja Päähenkilöt, jotka taistelevat JAHVEN puolesta Ahdistuksen ajassa; Ahdistuksen ajassa ja Suuren Ahdistuksen ajassa ovat jo täällä, silloin sen tulisi kertoa teille, että aika on käytetty. Silloin teidän tulee vain valmistautua, sillä minä hetkenä hyvänsä olemme poissa tästä aikakaudesta, pakana seurakunta on päässyt sisälle, ja sitten meillä on nyt suurempi Missio. Muistattehan, kuinka HERRA Puhui kanssani tällä viikolla, kun Hän näytti minulle tuon sarven, tuon kauriin sarven Danielin kirjan luvussa 8. Danielin profetiat puhuvat lopunajoista ja JUMALAN ihmisistä, joten voitte nähdä, että HERRA alkaa nyt keskittämään Palvelijoidensa huomiota Hänen liitonkansaansa Israeliin. 

Tämä siis kertoo teille, että mitä tahansa teettekin pelastuksessanne, terävöittäen sitä, ollen pyhät, tehden parannusta ja puhdistaen elämäänne ja erottautuen tästä pahasta maailmasta, niin teidän tulee tehdä se nopeasti, kiireellisyyden ja läheisyyden ja tarkkuuden kanssa, sillä MESSIAS on tulossa. Minä hetkenä vain HERRA voi ottaa seurakunnan. Hän näyttää jo minulle Mission Hänen liitonkansaansa Israelia varten. Tiedättehän, että se on se todellinen ensisijainen Missio, jonka HERRA lähetti nämä Kaksi Palvelijaa toteuttamaan. Se suurempi Missio on tämän jälkeen. 

Mission ensimmäinen osa on todella tuoda päätökseen seurakunnan toiminnot. Loisteliaan kirkkaat Portaat on laskettu alas. Olen kutsunut JUMALAN PILVEN alas. Olen käskenyt Taivasta avautumaan Lima Perussa, Kakamegassa, Eldama Ravinessa, Njorossa, Kisiissä, Menengai I:ssä, Menengai II:sessa, joten todisteet ovat niin hämmästyttäviä. Teidän ei tarvitse mennä kouluun, ymmärtääksenne, että aika on käytetty ja ohitse ja että MESSIAS on tulossa, mutta Siunaan teitä, että juhlitte. Jatkakaa JUMALAN Vierailun juhlimista, sillä silloin HERRA näkee nyt, että arvostatte ja ymmärrätte Hänen rakkauden eleensä. 

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Toivon, että yhtenä päivänä jopa, kun istutte Taivaassa sillä Juhla-aterialla JUMALAN Valtakunnassa, niin muistatte, että se, mikä pelasti teidät on, että kuuntelitte HERRAN JUMALAN Ääntä oikealla hetkellä, kaikista kriittisimmällä hetkellä, joka on nyt. HERRA Siunatkoon teitä, kun jatkatte juhlintaa. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, boker tov.

(22.1.2022 profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia