22.4.2019 PROFETIA VALTAVAN SUURESTA KOTKASTA, JOKA LENTÄÄ SYVÄLLÄ TAIVAALLA



Siunatut ihmiset, kuinka upea mahdollisuus tulla jälleen luoksenne tänä aikana. Haluan jakaa teille keskustelun, jatkuvan keskustelun, joka HERRA JEHOVALLA oli kanssani tänään, alkaen aamun tunneista kohti päivää. HERRA JEHOVA Puhui kanssani hyvin hyvin tyrmistyttävällä tavalla tänään, hyvin shokeeraavalla tavalla. Tässä keskustelussa HERRA laittoi minut katsomaan taivaalle. Kun Hän pyysi minua katsomaan ylös taivaalle, Hän avasi silmäni, joten pystyin näkemään kauas syvälle taivaalle, hyvin kauas ja syvälle, kauas ja syvälle taivaalle, todella todella kauas ja syvälle, luultavasti pisimmälle ja syvimmälle, mihin voin katsoa.


Kun katsoin kauas ja syvälle taivaalle, kun katsoin kauas syvälle taivaalle, todella kaikista kauimmaksi ja syvimmälle, kaikista korkeimmalle maailmasta käsin, silloin näin tämän väkevän, väkevän, väkevän Kotkan, väkevimmän grand mega Kotkan Taivaasta. Hän tuli Taivaasta ja se oli nyt kauimpana ja syvimmällä siellä taivaalla lentäen ympäriinsä siellä, lentäen ylhäällä siellä. Se lensi ylhäällä syvällä siellä. Pystyit näkemään Hänen loistavan Kirkkautta. Kirkkaus loisti Hänen siivistään. Hän oli niin valtavan suuri ylhäällä siellä.


Se oli valtavan suuri Kotka, joka tuli alas Taivaasta ja pysytteli siellä kauimpana ja syvimmällä taivaassa. HERRA avasi silmäni, joten pystyin näkemään pisimmälle, kauimmas, hyvin korkealle ylös taivaalle, pisimmälle, mitä kukaan ihminen on nähnyt. Pystyin näkemään, kuinka se oli valtavan suuri ylhäällä siellä, todella suuri, siivet olivat levittäytyneet valtavan suureksi. Hänen siipensä levittäytyivät valtavan suuriksi. Pystyit näkemään Kirkkauden Hänen siipiensä yllä. Kun Hän lentää, niin Kirkkaus peittää Hänen siipensä. Hän lentää ja Kirkkaus on välillä Hänen siipiensä alla ja siipiensä yllä. Hän menee ja kääntyy jälleen tähän suuntaan ja sitten Hän menee ja kääntyy tuohon suuntaan. Hän lentää hitaasti maksimivoimassa. Väkevin väkevin Kotka Kaikkivaltiaan JUMALAN Valtaistuimelta. Sitten tuossa hetkessä heräsin.


Tiedämme erittäin hyvin, että Kotka on itse JUMALA. Tämä on nyt JUMALA. Kotka on JUMALA itse. Tämä on nyt JUMALA JAHVE itse. Kotka on nyt HÄN ITSE. Tiedämme, että tämä on se sama Kotka, joka vei Israelin lapset pois Egyptistä kotkansiivin aina Luvattuun maahan. Massiivinen Kotka Taivaasta. Kotka on nyt JUMALA itse. Tämä valtavan suuri Kotka. Tuossa hetkessä, kun katsoin Häntä lentämässä siellä ylhäällä taivaalla, mietin, että jos se on noin suuri ylhäällä siellä, niin entäpä, kun Hän laskeutuu alas tänne! Kuinka suuri Hän onkaan alhaalla täällä!


MESSIAS on tulossa. HERRA on Puhunut hyvin peljättävällä tavalla siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät ja vastaanottajaa JEESUS Herrana ja Vapahtajana. Olkaa uudestisyntyneet! MESSIAS on tulossa. Tiedämme erittäin hyvin, että Kotka on itse JAHVE JUMALA. Tämä on nyt itse JUMALA. Kotka on JUMALA itse. Kotka on itse JUMALA. HERRA Siunatkoon teitä, jotta viisautenne ei pettäisi teitä. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Todah raba. Todah Lachem.


(Profeetta Dr. Owuor. 22.4.2019. www.jesusislordradio.info)

 

"Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!" (Ilm. 18:13)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia