24.12.2019 HERRAN SANOMA JUMALAN PILVESTÄ, JOKA VIERAILI KISUMUSSA JA TARPEESTA TEHDÄ PARANNUS

Tulen luoksenne tänään 24.12.2019. Siunatut ihmiset HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, HERRA JEHOVA ELOHIM, ISRAELIN LUOJA, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, ISRAELIN SIUNATTU, HERRA JEHOVA SEBAOT, SOTAJOUKKOJEN HERRA, VANHURSKAS TUOMARI, HERRA JUMALA, joka on minun Ystäväni, Kahden Peljättävimmän Profeetan Ystävä, Ilmestyskirjan luvusta 11, on Puhunut kanssani jatkuvassa keskustelussa, joka on paraikaa meneillään Taivaan ja maan välillä hyvin hyvin shokeeraavana ja hirvittävänä aikana maailmassa.

Tässä keskustelussa tänä iltana HERRA on Puhunut kanssani vierailusta, joka on meneillään paraikaa maailmassa ja HERRA jälleen selitti minulle, kuinka Hän vieraili Kisumussa juuri päättyneessä kansainvälisessä Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssissa ja kuinka Hän tuli hyvin nopeasti, hyvin hyvin nopeasti.

Tiedän, että on ihmisiä, jotka kuvasivat Hänet ja näkivät Hänen menevän ohitse, kuinka se Pilvi meni ohitse ja he juoksivat koko matkan kaupungista, kun He näkivät Pilven menevän läpi ja tullen asettumaan telttaan. Tiedän, että nyt meillä on raportteja ihmisistä, jotka juoksivat kaupungista, juoksivat kaupungista saakka, kun He näkivät Pilven tulevan koko matkan alas, he juoksivat Kokoukseen. Kun Hän näytti minulle tämän, Hän näytti minulle, kuinka Hän ilmestyi hyvin nopeasti, hyvin hyvin nopeasti Kokoukseen, kun Hänen Palvelijansa kutsuivat Hänet vierailemaan Heidän luonaan sinne Mega Kokoukseen, joka oli Kisumussa tässä kaupungissa järvi kaupungissa Keniassa täällä, jossa on tuoreen veden järvi, suuri makean veden järvi.

HERRA on Puhunut kanssani kuinka Hän vieraili hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla, kuinka Hän tuli vierailemaan luonani ja on paljon keskustelua ääneen, jonka HERRA on antanut minulle liittyen tähän Vierailuun, tämän hetkiseen Vierailuun. Tulen avaamaan sitä teille pala palalta kuten HERRA auttaa minua. Näin ne HERRAN Kaksi Profeettaa saarnaamassa teltassa, kun HERRA JEHOVA ilmestyi ja tuli heidän luokseen vierailemaan Heidän luonaan tiukasti perustuen Heidän kielensä sanoihin, jotka annettiin Profetiassa ennen kokousta livenä tässä Jeesus on Herra - radiossa. Tässä keskustelussa HERRA on Puhunut kanssani MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta ja kuinka Hän on asettanut kaiken auktoriteetin ja auktoriteetin Taivaassa Hänen ylleen joka Puhuu kanssanne nyt liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Hän on asettanut kaiken voiman ja auktoriteetin Häneen, joka Puhuu KANSSANNE juuri nyt liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen.

Antakaa, kun toistan tämän. Tulen antamaan teille osia tästä keskustelusta, jonka HERRA on antanut ääneellään seuraten tätä valtavaa meneillään olevaa HERRAN JUMALAN, HERRAN SEBAOTIN Vierailua, Taivaallisen armeijan Käskijän. Se mitä Hän on antanut, Sanoma, jonka Hän on antanut koskien paraikaa olevaa Vierailua maailmassa, jonka näitte tapahtuvan Kisumussa Super loisteliaassa Grand Mega historiallisessa kansainvälisessä Pastorien ja evankeliumin saarnaajien konferenssissa. Tässä keskustelussa jälleen haluan sanoa, että HERRA JAHVE teki sen hyvin selväksi. Hän Puhui kanssani ja tämän olen jakanut teille tänään.

Hän on asettanut kaiken auktoriteetin ja kaiken voiman liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen Häneen, joka Puhuu kanssanne, näihin JAHVEN Valtaviin Profeettoihin ja kun Pilvi tuli, kun HERRA toi Hänen läsnäolonsa ja Hän tuli vierailemaan Hänen luonaan, joka Puhuu kanssanne, Hänen Ystävänsä, ainoan Ystävänsä.

Sitten kun Hän tuli alas Pilvessä, Hän tuli alas Läsnäolossaan. Sama JUMALAN Länsäolon manifestoitunut Pilvi, HERRA ISÄ JUMALA itse, jättäen Hänen Valtaistuinsalinsa Taivaassa ja tullen alas. Tuona hetkenä Hän näytti minulle samanlaisen Kirkastumisen, joka tapahtui Helsingissä. Hän esitteli minulle ne HERRAN Kaksi Profeettaa kirkastuneina aivan kuten tapahtui Helsingissä, peitettyinä täysin Kirkkaudella, aivan kuten näitte Helsingissä, ja se on kaikkialla netissä. Kuka vain voi päästä siihen käsiksi. Ja sitten Hän Puhui ääneen kuultavalla Äänellä Pilvestä, Puhui ääneen kuultavalla Äänellä Pilvestä, kun Pilvi seisoi, kun Pilvi seisoi teltan yläpuolella.

Alan nyt kertomaan teille, mitä Pilvi Sanoi, kun Hän tuli telttaan ja seisoi tuon teltan yllä kaksi päivää sitten. Kun Hän seisoi teltan yläpuolella, Hän Puhui ääneen kuultavalla Äänellä. Hän näytti minulle Hänen Kaksi Palvelijaansa täysin Kirkastettuina ja heihin Kirkkautta loistettuina, aivan kuten HERRA loisti heihin Kirkkautta Helsingissä, jättäen vain hiukan päästä näkyviin, jotta ihmiset voisivat identifioida, keitä he ovat. Sitten Hän Puhui peljättävällä Äänellään ja Hän Sanoi: "Nyt olen nähnyt HERRAN Väkevimpien Väkevimpien Profeettojen Kirkkauden". Uudestaan toistan, ääneen kuultavalla Äänellä: "Nyt Olen nähnyt HERRAN Väkevimpien Väkevimpien Profeettojen Kirkkauden". Hän toisti sanan, Väkevimpien, kahteen kertaan, HERRAN Profeettojen. Ääneen kuultavalla Äänellä, kun HERRA seisoi tuon teltan yläpuolella Kisumussa.

Sitten Hän näytti minulle MESSIAAN loisteliaan kirkkaan tulemuksen. Ja ääneen kuultavalla Äänellä Hän Sanoi, että Hän on laskenut näiden Kahden Profeetan ylle kaiken voiman ja kaiken auktoriteetin, koskien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta. MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Hän näytti minulle MESSIAAN tulevan.

Olkaa pyhät. Tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus ja vastaanottakaa evankeliumi! Uskokaa evankeliumi! Vastaanottakaa JEESUKSEN evankeliumi ja olkaa uudestisyntyneitä ja ottakaa täysi upotuskaste! Ja vastaanottakaa PYHÄN HENGEN ja Tulen kaste! Tehkää parannus! Tehkää parannus te maailman kansakunnat ja kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa. KUNINGAS on tulossa. Tehkää parannus! Tehkää parannus te maailman kansakunnat!

Ja ääneen kuultavalla Äänellä Hän Sanoi, että Hän on asettanut, Hän on antanut kaiken auktoriteetin ja kaiken voiman, koskien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta, näiden Profeettojen ylle, jotka Puhuvat kanssanne juuri nyt. Tehkää parannus! Tehkää parannus ja palatkaa pyhyyteen! Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Ilman vanhurskautta, kenelläkään ei ole yllään ikuisuuden vaatetta. Tehkää parannus! Tehkää parannus te tämän maailman ihmiset! MESSIAS on tulossa.

Ja sitten ääneen kuultavalla äänellä Hän sanoi, seisten tuon teltan yläpuolella, Hän Sanoi:
"Nyt Olen nähnyt HERRAN Väkevimpien Väkevimpien Profeettojen Kirkkauden". Hän käytti sanaa, Väkevimpien, kahdesti, ääneen kuultavalla äänellä, Hänen seisoessaan tuon teltan yläpuolella. Hänen Pilarissaan, ääneen kuultavalla äänellä.

Tämä on se, mitä siellä oli meneillään, ja on paljon enemmän, jonka tuon teille, miten Hän sallii. Sitten Hän antoi minulle Sananpaikkoja tänään täällä. MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus! Tehkää parannus te maailman kansakunnat! Tehkää parannus ja kääntykää pois mustamaalauksesta! Kääntykää pois pilkasta! Kääntykää pois synnistä, pahuudesta! Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS! Olkaa uudestisyntyneitä! Olkaa pyhiä! Tehkää parannus! Aika on ohitse!

Hän sanoi, että Hän on asettanut kaiken voiman ja kaiken auktoriteetin minun ylleni. Jos jaan teille yksityiskohtia siitä, tulette lyyhistymään alas ja itkemään. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, että tulen lähettämään teille Profeetta Elian ennen kuin peljättävä HERRAN Päivä saapuu. Tehkää parannus! Kääntykää pois mustamaalauksesta! Lopettakaa näiden Kahden Profeetan mustamaalaus! Silloin te menette helvettiin! Olen nähnyt tulevaisuutenne! Tehkää parannus! Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, todah chaverim, todah rabah, todah todah.

HERRAN KAHDELTA VÄKEVIMMÄLTÄ PROFEETALTA

www.jesusislordradio.info
www.repentfinland.fi

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia