24.12.2019 HERRAN VAROITUS VIHOLLISESTA, JOKA YRITTÄÄ TUHOTA PALVELUSTÖITÄ

Haluan jatkaa keskustelua, jonka HERRA on tuonut tässä hetkessä seurakunnalle. Sen keskustelun lisäksi, jonka jaoin teille tänään, haluan viedä sen pidemmälle seuraavaan osaan, missä HERRA Puhui kanssani seurakunnan johtajasta, seurakunnan johtajasta ulkona tuolla.

HERRA näytti minulle hänen kenkänsä. Ne ovat kaikki mustia kenkiä, mutta se mitä tapahtui, niin hän yritti käyttää, en tiedä mitä hän yritti käyttää, kun ne ovat mustia kenkiä, niin aivan kuin hän olisi yrittänyt käyttää metalliverkkoa ja karkeaa kiveä kiillottaakseen niitä saadakseen ne valkoisiksi. HERRA näytti minulle, että kaikki ne kengät ovat ryppyiset ja pilalla. Kengät ovat täysin tuhoutuneet. Kaikki ne ovat vaurioituneet siinä prosessissa, kun hän yritti hioa niitä, jotta ne näyttäisivät hieman valkoisimmilta, mutta ne olivat täysin mustat, joten ne päätyivät vieläkin ryppyisemmäksi ja vaurioituneemmaksi.

Kengät olivat tuhoutuneet ja ryppyiset, sillä näytti aivan kuin hän olisi käyttänyt metalliverkkoa tai karkeaa kiveä yrittääkseen raapia sen mustan pois niistä kengistä, jotta ne voisivat näyttää valkoisilta, mutta hän teki ne pahemmiksi, ne monet kengät, ehkä niitä oli noin kuusi, jotka olivat seurakunnan johtajalla ulkona tuolla, johtaen palvelustyötä, mutta hioen niitä kenkiä.

HERRA näytti minulle nuo kengät. Ne olivat raavitut ja tuhoutuneet. Tiedättehän, että kengät kuvastavat palvelustyötä. Kengät ovat palvelustyö. Ollaan siis hyvin varovaisia tässä hetkessä. Tulee olemaan hyvin hyvin kriittisen tärkeää, että kaikki varjelevat nyt, varjelevat nyt mitä heillä on tallessa, suojelevat, pitävät ne voitot, mitkä teillä on tässä hetkessä, sillä tämä on myös se hetki, kun vihollinen yrittää ottaa sen pois sinulta.

Sitten näin vihollisen. Näin vihollisen saatanan. Näin saatanan sanovan ääneen pimeässä paikassa kuten tämä, hän sanoi, että minä olen se, joka on tehnyt tämän hänen palvelustyölleen, itseasiassa hänen kengilleen, mutta palvelustyölle, hänen palvelustyölle. Kuulin tämän ääneen. HERRA laittoi minut kuulemaan sen. Ääneen kuultavalla äänellä, kuulin sen. HERRA laittoi minut kuulemaan sen.

Tämä on siis todella todella valtavaa aikaa. Varmistakaa, että vartioitte pelastustanne. Varmistakaa, että suojelette pelastustanne tänä hetkenä. Varmistakaa, että suojelette palvelustyötänne, suojelette vanhurskasta palvelustyötänne, joka teillä on. Jos olette niin etuoikeutettuja, että teillä on vanhurskas ja pyhä palvelustyö, niin vartioikaa ja suojelkaa sitä koko elämällänne. Tämä on kaikki se, mikä merkitsee tässä maailmassa nyt.

Tiedän, että tulevassa aikakaudessa on erilaista, kun ette ole täällä. On taistelu Hänen, joka puhuu kanssanne nyt paholaisen ja antikristuksen kanssa. Se on jotakin muuta. Pysykää poissa sieltä. Kun nämä Kaksi tulevat ottamaan yhteen vihollisen kanssa. Pysykää poissa sieltä. Te vain säilyttäkää ja suojelkaa pelastuksenne. Kiillottakaa pelastuksenne pelossa ja vavistuksessa. Pelätkää JUMALAA. Varmistakaa, että teillä on JUMALAN pelko luontaisesti juurrutettuna sieluunne.

Ja HERRA näytti minulle palvelustyön turmeltuneena. Hän otti, luulen sen olevan kivi tai johto, jonkin takertuneen johdon, yrittäen raapia mustaa pois kengästä. On nämä kengät, mutta naarmujen kanssa nyt, jopa turmeltuneempina, ryppyiset ja turmeltuneet kengät. Kengät ovat palvelustyö. Paholainen, näin paholaisen sanovan, että hän on se, joka on turmellut sen. Tuona hetkenä melkein hyökkäsin paholaisen kimppuun, mutta HERRA pidätteli minua. Tämä on siis todella kriittistä aikaa. Säilyttäkää pelastuksenne. Säilyttäkää vanhurskautenne. Säilyttäkää pyhyytenne. Älkää, älkää uskoko vihollisen juoniin. HERRA laittoi minut kuulemaan vihollisen puhuvan, että hän on se, joka tuhosi sen palvelustyön.

Tämä siis tarkoittaa, että tämä on aikaa, jolloin vihollinen yrittää tulla ympärille ja tuhota monia palvelustöitä, monia pelastuksia, monia elämiä paremminkin, ihmisten uudestisyntyneitä elämiä. Hän tulee tuhoamaan pelastuksenne. Mutta Raamattu sanoo, että säilyttäkää se, mikä teillä on. Pitäkää kiinni siitä, minkä olette saaneet, ennen kuin se napataan teiltä pois. Olen nähnyt palvelustyön täysin tuhottuna.

MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät. Kääntykää pois synnistä! Omatkaa nollatoleranssi synnille. Tehkää parannus! Tehkää parannus ja palatkaa JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN luo, Lunastajanne, Pelastajanne luo, kaikkien ihmisten, tämän maailman Pelastajan luo. Ja säilyttäkää, mustasukkaisesti vartioikaa pelastusta, joka teillä on.

Tämä kertoo minulle, että aika on tulossa edessä tässä, jolloin paholainen tulee sekoittamaan ihmisten elämiä, ihmisten palvelustöitä, sekoittaen ne ja tulee olemaan liian vaikeaa saada ne takaisin. JEESUS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

- HERRAN KAHDELTA VÄKEVIMMÄLTÄ PROFEETALTA

www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia