24.6.2022 Globaali Kokous - iankaikkinen evankeliumi - Profeetta Dr. Owuor

24.6.2022 GLOBAALI PERJANTAIN KOKOUS

JEESUKSEN IANKAIKKINEN EVANKELIUMI JA SEN SISÄLTÖ

Muistiinpanot / Tiivistelmä:

Herra puhuu todella vakavasti tälle sukupolvelle juuri nyt, täyttäen profetioita ja ohjeistaen seurakuntaa yksityiskohdissa. Herra puhuu Messiaan tulemuksesta. Ei ole parempaa aikaa olla uudestisyntynyt kuin nyt.

- 8.12.2022 näky: Herra laskee alas puisen saarnastuolin Taivaasta ja Herra asettaa sen Herran Väkevimpien Profeettojen käsiin ja pyytää heitä asettamaan sen saarnastuolin paikalle. Silloin se lasinen moderni rikkoutunut ja haljennut saarnastuoli katosi.

- Alttari täytyy ennallistaa nyt, sen ajan tähden, mihin olemme astuneet. Alttari on paikka, jossa Sana saarnataan. Sana, Sanoma, jota saarnataan saarnastuolista, tulee nyt ennallistaa, muuttaa modernista evankeliumista alkuperäiseen Jeesuksen Ristin ja Veren evankeliumiin.

- Herra puhuu papiston muuttamisesta alttarilla, papiston, pastorien ennallistamisesta saarnastuolissa. Nyt tulee tapahtua parannuksenteko saarnastuolissa. On lankeemus saarnastuolissa. On suuri lankeemus, grand luopumus Herran alttarilla maailmanlaajuisesti.

- Olemme menneet ympäri koko maailmaa samassa saarnastuolin ennallistamisessa, mutta koska aika on lopussa, Herra puhuu kummankin, Sanoman ennallistamisesta saarnastuolissa ja papiston ennallistamisesta, muuttamisesta. Tämä on uudistamisen ja ennallistamisen sanoma, parannuksenteon sanoma seurakunnassa.

Aloimme kysymään kysymyksiä: Mikä on se evankeliumi, jota on saarnattu vuosikausia saarnastuolissa tässä modernissa ajassa? Mitä evankeliumia löysin heidän saarnaavan, kun Herra lähetti minut seurakunnan maisemaan?

- Modernia evankeliumia, joka sopii ja miellyttää heidän modernia elämäntyyliään

- Lihalle makeaa evankeliumia korvasyyhyn, joka miellyttää heidän syntistä luontoaan. Monet ihmiset ovat hyväksyneet tämän modernin evankeliumin, modernin pelastuksen, modernin kristillisyyden. En tiedä, yrittävätkö he päästä johonkin toisen tyyppiseen taivaaseen.

Kysyimme vakavia kysymyksiä: Mikä on se evankeliumi, jota heidän tulisi saarnata saarnastuolista?

Sananpaikka evankeliumista, jonka Jeesus antoi seurakunnalle: 1. Kor. 15:1-3.

"1 Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte" (1. Kor. 15:1)

Sanoen, että tämän evankeliumin kautta olette uudestisyntyneitä, että minkään muun evankeliumin kautta!

"2 ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet." (1. Kor. 15:2)

Tämä sanapaikka yksin varoittaa heitä pitämään kiinni alkuperäisestä Sanasta. Hän puhuu ryöstämisen vaarasta. Alusta saakka Herra nosti esille vakavan varoituksen. Jeesuksen alkuperäinen evankeliumi on vaarassa tulla ryöstetyksi ja turmelluksi, vääristellyksi.

Evankeliumi, jota saarnataan on avain, sillä vain kuulemalla Sanan sinusta tulee uudestisyntynyt. Herra antoi seurakunnalle evankeliumin, jossa on vapautuksen voima. Seurakunta tunnettiin Tien ihmisinä, Läsnäolon ihmisinä. Tarkoittaen, että kun tulet seurakuntaan, sinun kuuluisi tuntea Herran läsnäolo: rammat ovat kävelleet ja sokeat nähneet. Ette voi sanoa, että alkuperäisellä seurakunnalla oli tietty Herran läsnäolo, mutta näinä päivinä, jne. Ei, palvotte samaa Jumalaa! Et voi antaa mitään tekosyitä.

Kun Herra on määrittelemässä aitoa Jeesuksen Ristin ja Veren evankeliumia, niin Hän nostaa esille vakavan varoituksen: Olkaa varovaisia, jos olette uskoneet siihen alkuperäiseen evankeliumiin, joka on saarnattu teille, niin tuon evankeliumin kautta te olette uudestisyntyneitä ja pelastettuja. Jos se muuttuu, niin olette uskoneet turhaan!

Jae 2: Teidän tulee pitää kiinni alkuperäisestä evankeliumista, tai muuten olette uskoneet turhaan. Olette muuten tulleet nollaan. Tämä korottaa ikuisen evankeliumin tärkeyden, pysytellä alkuperäisessä evankeliumissa, jonka ensin vastaanotit. On siis vaara, että evankeliumi muutetaan, turmellaan ja vääristellään ja esitellään jonain aivan muuna.

Herra määrittelee teille alkuperäisen, ikuisen evankeliumin, jota tulee saarnata seurakunnassa:

"3 Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan," (1. Kor. 15:3)

Jeesuksen todellinen evankeliumi kertoo, että Jeesus Kristus kuoli syntiemme tähden. Toisin sanoen, evankeliumi, jonka HERRA pyytää meitä ennallistamaan alttarille on Jeesuksen Ristin evankeliumi.

"4 ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan," (1. Kor. 15:4)

Voitte nähdä, että Sanoma, jonka Herra pyytää ennallistamaan takaisin saarnastuoliin on, että ihminen lankesi syntiin ja sitten Jumala lähetti Jeesuksen Kristuksen Messiaan kuolemaan ihmiskunnan puolesta kirjoitusten mukaan, ja Hän kuoli nöyryyttävän kuoleman, jotta Hän voisi ottaa pois kaikkien ihmisten synnin, ja kun Hän kuoli, Hänet haudattiin. Nämä ovat Jeesuksen evankeliumin komponentit, Jumalan evankeliumin komponentit, jotka lähetettiin ihmiskunnalle Jeesuksen Kristuksen kautta.

 

Komponentteja JEESUKSEN evankeliumissa:

- Ihmiskunta teki syntiä

- Jumala lähetti heille Pelastajan, Herran Jeesuksen Kristuksen

- Jeesus Kristus kuoli Ristillä vapaaehtoisen kuoleman, hirvittävän kuoleman, nöyryyttävän kuoleman, jotta Hän voisi vapauttaa sinut ja minut, kaikki synnistä

- Kun Hän kuoli, Hänet haudattiin

- Kun Hänet haudattiin, Hän nousi kuolleista kolmantena päivänä

- Tämä antaa ihmiskunnalle mahdollisuuden tehdä parannuksen

- Kun Hän kuoli, niin Hän nousi ylös kuolleista. Tämä on se ikuinen toivo, joka meillä on. Hänet haudattiin ja nostettiin ylös kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan.

- Ilman ylösnousemusta meillä ei ole toivoa. Ainoa ero meidän ja ihmisten välillä, jotka palvovat epäjumalia ulkona tuolla on, että meillä on ylösnousemuksen toivo.

Todellinen evankeliumi, joka tulee ennallistaa alttarilla, on Jeesuksen Ristin ja Veren evankeliumi.

"5 ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista.

6 Sen jälkeen hän näyttäytyi yhtä haavaa enemmälle kuin viidellesadalle veljelle, joista useimmat vielä nytkin ovat elossa, mutta muutamat ovat nukkuneet pois." (1. Kor. 15:5-6)

Todella voimallista. Herra määrittelee sen alkuperäisen evankeliumin, Jeesuksen Ristin ja Veren evankeliumin. Herra pyytää, että menestysteologian evankeliumi poistetaan.

Aloimme totisen tutkimusmatkan, jotta voitte ymmärtää, mitä Herra sanoo. Raamatussa on sananpaikka, joka todella puhuu Jeesuksen iankaikkisesta evankeliumista, Jumala Jahven iankaikkisesta evankeliumista, jonka Hän lähetti meille Jeesuksen Kristuksen Messiaan kautta.

"6 Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille." (Ilm. 14:6)

- Jumalan iankaikkisen evankeliumin universaalius. Sitä tulee saarnata kaikille eläville ja elottomille olennoille: kaikille kansoille, heimoille, kielille

"7 Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet"." (Ilm. 14:7)

 

Jumalan iankaikkisen evankeliumin komponentit:

1) Pelätkää Jumalaa

2) Antakaa Jumalalle kunnia

3) Julistakaa Jumalan tulevaa Tuomiota syntiä vastaan

4) Palvokaa ja kumartakaa yksin Häntä, joka on Luoja ja tehnyt Taivaan, maan ja meren ja kaikki vetten lähteet maan alla

"8 Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat"." (Ilm. 14:8)

Miksi Herra lähettää enkelinsä julistamaan kaikki nämä asiat?

Se on kuin ohilento: olette kaikki suurella stadionilla kokoontuneena kansalliseen päivään, johtajienne, kuninkaiden, presidenttien kanssa ja nyt armeijan voima ilmestyy ja lentää ylhäällä siellä taistelulentokoneilla. Ne ottavat ilmavallan alle kahdessa minuutissa. Kaikki pysähtyvät katsomaan, kuka voi sivuuttaa sitä? Tämä on se skenaario, jonka Herra maalaa tässä, kun Hän alkaa puhumaan Jahve Jumalan ikuisen evankeliumin julistuksesta. Kuka voi sivuuttaa sen ja sanoa, että en muka kuullut sitä?

Enkeli lentää keskitaivaalla, lähellä, missä aurinko sijaitsee, julistaen: "Kukistunut on suuri Babylon"!"

Mitä tarkoittaa, kukistunut on suuri Babylon?

Mikä on suuri Babylon?

Mikä se hulluksi tekevä viini on?

Mikä on se haureus kansakuntien kanssa?

"9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,

10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä." (Ilm. 14:9-10)

Miksi enkeli julistaa suurella äänellä?

Mikä on Jumalan vihan viini?

Muistatteko, kun Jeesus joi sen heidän puolestaan, jotka tekevät parannuksen ja luottavat Häneen?

Muistatteko, kun Jeesus Kristus Messias melkein juoksi sitä pakoon? Sanoen: Isä, jos se on sinun tahtosi, niin anna tämän maljan mennä ohitseni.

He ovat siis paholaisen yhteistyökumppaneita. Kuka tahansa, joka alistuu synnin alle, syntisyyteen, kuka tahansa, joka hyväksyy luopumuksen, rappion, moraalittomuuden, valheet, minkä tahansa synnin, hänestä tulee paholaisen yhteistyökumppani.

Mitä tarkoittaa, että se on laimentamattomana, täydessä voimassa kaadettu?

Mitä tarkoittaa Jumalan vihan malja?

2005 yöllinen näky Konferenssissa Dodomasta Tansaniasta: Jumalan Pyhä Henki piteli Jumalan vihan maljaa, ja katsellessani kaatoi sen maahan. Malja oli täysi ja sitten Hän kaatoi sen maahan. Pyhän Hengen toinen rooli, josta ette ole tietoisia, panna täytäntöön Jumalan Tuomiot. Pyhä Henki, jota rakastatte, joka on Lohduttajanne, Auttajanne, Hän myös panee täytäntöön Jumalan vihan, jolla Herran Kaksi Profeettaa iskevät kansakuntia.

Mitä tarkoittaa, että Jumalan vihan viini kaadetaan laimentamattomana, täydellä teholla?

Mikä on Jumalan vihan malja?

Kaikki nämä asiat ovat todella tärkeitä, sillä ne määrittelevät Jumalan iankaikkisen evankeliumin.

Kun evankeliumi tarjotaan, se antaa lohdutuksen ja pakopaikan heille, jotka etsivät Pelastajaa, mutta heille, jotka hylkäävät sen, heille tulee viha. Jos jatkat synnissä, niin evankeliumin rooli on varoittaa sukupolvea, että he, jotka hylkäävät Jahve Jumalan ikuisen evankeliumin, heitä kidutetaan pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.

"11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.

12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." (Ilm. 14:11-12)

Mitä tarkoitetaan pyhien kärsivällisyydellä?

Mitä tarkoittaa, pitää Jumalan käskyt ja pysyä uskollisena Jeesukselle?

Mitä tarkoittaa, olla uskollinen ja pysyä uskollisena Jeesukselle?

"13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä." (Ilm. 14:13)

Mitä tarkoittaa tässä autuus, siunaus?

Mitä tarkoittaa, kuolla Herrassa?

Mikä tarkoittaa sen vastakohta, kuolla synnissäsi?

Joko kuolet Jumalan Pojassa tai kuolet synnissäsi. Kuinka hirvittävä onkaan, Ilm. 20:11-15, Suuri Valkoinen peljättävin Tuomioistuin, kun seisot siellä kantaen ja täynnä kaikkia syntejäsi siitä saakka, kun synnyit, ja tuona aikana olet hylännyt Jeesuksen. Kuinka hirvittävää. Mitä tämä tarkoittaa teille? Mitä Herra julistaa tällä iankaikkisen evankeliumin sisällä?

Jakeessa 14 Hän puhuu suuresta sielujen sadonkorjuusta maailmassa.

HERRA puhuu monumentaalisesta aarteesta seurakunnalle. Juuri nyt Herra on käskenyt ja ohjeistanut, että Herran alttari tulee ennallistaa. Jahven alttarin ennallistamisen keskiössä on Jehova Jumalan saarnastuolin ennallistaminen.

Oletko tietoinen, että saarnastuoli kuuluu Jehova Jumalalle? 8.12.2021 näyssä: Herra laski alas Taivaallisen loisteliaan kirkkaan puisen saarnastuolin Taivaasta ja antoi sen käsiini ja asettelin sen Jumalan saarnastuolin paikkaan Herran alttarilla. Todella voimallista. Sanoma julistetaan saarnastuolista. 1) saarnastuoli kuuluu Herralle, ei pastorille. Tulee siis olla syvä kunnioitus, kun teille annetaan etuoikeus saarnata saarnastuolissa.

Herra sanoo, että juuri nyt on meneillään Jahve Jumalan saarnastuolin kaltoin kohtelu, väärinkäyttö. Hänen alttarinsa on saastutettu. Saarnastuoli on rikki ja se tulee ennallistaa. Tämä on vakava keskustelu. Avainasia, joka tuodaan saarnastuolista on leipä, Sana, joka ravitsee lampaat. Nyt lampaita ruokitaan toisella leivällä, toisella ruoalla.

Kuulette Herran huutavan nyt, että Hän haluaa, että se alkuperäinen Sanoma, jonka Jeesus antoi meille Golgatalla, olisi Sanoma, joka saarnataan kansakunnille saarnastuolista.

Ilm. 14:6-11: Mikä muodostaa sen evankeliumin, jota Herra haluaa saarnattavan saarnastuolista? Miten Jahve Jumala määrittelee Jahve Jumalan iankaikkisen evankeliumin?

Herra lähettää 3 enkeliä, jotta Hän voi välittää Jumalan iankaikkisen evankeliumin: 1. enkeli ilmestyy, 2. enkeli seuraa häntä. Tarkoittaen, että oli Taivaallinen järjestys, jonka Jahve Jumala oli asettanut. Ensiksi, 1. enkeli ilmestyy ja julistaa Jumalan pelkoa, Jumalan evankeliumin, joka tulee Jeesuksen Kristuksen kautta, tulee tuoda Jumalan pelon Hänen ihmistensä elämään, asettaen heihin Jumalan pelon. Kun katsotte tämän sukupolven kristittyjä, heiltä puuttuu eniten Jumalan pelko.

"28 Ja ihmiselle hän sanoi: 'Katso, Herran pelko-se on viisautta" (Job. 28:28)

Kun katsotte, Matt. 25:1-13, niin näette, että ainoastaan viisas seurakunta - viisaus - pääsee seurakunnan ylöstempaukseen, Kirkkauteen, Taivaaseen.

Sama 1. enkeli, kun hän julistaa Jumalan pelkoa, et kuule hänen sanovan: Jumala rakastaa sinua, Jumala on jatkuvasti hyvä! Ei! Et kuule hänen sanovan: Jumala haluaa siunata sinua. Hän rakastaa sinua, Hän todella haluaa siunata sinua, kun hän julistaa iankaikkista evankeliumia. Et kuule hänen sanovan asioita, joita pastorit sanovat saarnastuolissa juuri nyt.

 

Sen sijaan, kun hän tulee saarnaamaan Jumalan ikuista evankeliumia, hän sanoo:

1) Pelätkää Jumalaa! Pelätkää Jumalaa! Hän julistaa Jumalan pelon maan ääriin saakka, kaikille kielille, kaikille heimoille, kaikille kansoille, koko universumille

2) Antakaa Jumalalle kunnia

3) Olkaa varovaisia, Jumala tuomitsee synnin, Hän on tulossa tuomitsemaan synnin

4) Ainoa, joka on arvollinen saamaan palvonnan on Hän, joka loi Taivaat, tähdet ja kaiken sen sisällä, maan ja kaiken siinä, meret ja kaiken siinä ja kaiken maan alla, vesien lähteet, ja koko universumin, koko luomakunnan. Meidän Luojamme on ainoa, joka on arvollinen saamaan palvonnan. Jos ikuista evankeliumia saarnataan oikein saarnastuolista, niin se identifioi ihmiskunnalle, kuka heidän Luojansa on, Israelin Jumalan, Jehova Jahven.

Kun Jahve Jumala haluaa määritellä Jumalan ikuisen evankeliumin, niin Hän lähettää enkelin Taivaasta, sillä Jumalan evankeliumi tulee ainoastaan Taivaasta. Toisin sanoen, jos kohtaat saarnastuolissa evankeliumin, joka keskittää sinut maailmaan niin tiedät, että se kuuluu saatanalle. Totuus kerrottakoon. Herra lähettää enkelinsä Taivaasta julistamaan Jeesuksen iankaikkista evankeliumia, joten iankaikkinen evankeliumi ei tule mistään muualta kuin Taivaasta, itsensä Isä Jumalan Valtaistuimelta. Tämä on vakavaa.

Sen tähden, kun saarnaat ikuista evankeliumia, sen tulee osoittaa ihmiset Jumalan Valtakuntaan, Jahve Jumalan luokse, Taivaaseen. Nyt alatte ymmärtämään, miksi Herra lähettää minut ja sanoo: Mene ja muuta saarnastuoli, papisto ja Sanoma, joka siellä saarnataan. Juuri nyt on maailmallinen evankeliumi, joka keskittää kaikki tähän maailmaan, maailman menestykseen, maailman asioihin. Tämän tulisi kertoa teille, että se ei ole ikuista evankeliumia. Tämän tähden Jumala käskee minua muuttamaan saarnastuolin, sanoman ja saarnaajat siellä. Tämä on todella massiivista. Tämä on peljättävä puhdistuksen hetki, kun Herra käskee nyt parannuksenteon ja puhdistuksen Herran huoneeseen.

1) Miksi Jumala lähettää enkelinsä Taivaasta julistamaan Jeesuksen iankaikkista evankeliumia? Sitä ainoaa, jonka Jeesus jätti teille ja antoi Golgatalta, ja jota Hän odottaa, että saarnaatte saarnastuolissa, käyttäen sitä pelastustanne varten.

Hän sanoo voimallisesti, että tuo evankeliumi tulee Hänen Valtaistuimeltaan ja Hän lähetti enkelinsä julistamaan sitä maailmalle. Jos kuulette, miten he julistavat sitä, niin he julistavat sitä kovaan ääneen. Voitte kuvitella, kuinka suuria enkelit ovat. Jumalan enkelit ovat väkeviä. Luen teille Ilm. 20: Yksi enkeli ilmestyy suuren kultaisen kahleen ja avaimen kanssa ja astuu saatanan päälle ja sitoo, kahlitsee ja lukitsee hänet ja heittää hänet helvettiin. Näin väkeviä he ovat.

Kun siis Jahve Jumala lähettää Hänen enkelinsä julistamaan iankaikkista evankeliumia, Hän sanoo: Hän julistaa sitä suurella äänellä. Ilm: Yksi enkeli tulee ja asettaa yhden jalkansa valtamereen ja toisen jalkansa Euroopan mantereelle tai Etelä-Koreaan ja sitten hän huutaa aivan kuin leijona. Kun Jumala lähettää enkelinsä julistamaan iankaikkista evankeliumia kovalla äänellä, niin voitte kuvitella, kuinka kaikkien maailmassa täytyy pysähtyä ja kuunnella. Kukaan ei voi sivuuttaa Jumalaa ja olla välinpitämätön. Kuka voi sivuuttaa Jumalan? Jumala on väkevä Jumala! Suurella äänellä, merkatkaa tämä.

Kun Hän tulee ja julistaa yhdellä ainoalla julistuksella iankaikkisen evankeliumin kaikilla kielillä. Tiedätte, kuinka nopeasti enkelit lentävät. Jeesuksen iankaikkista evankeliumia, jota julistetaan saarnastuolista, tulee julistaa kiireessä, nopeasti ja voimassa! Käyttäen paljon Hänen voimaansa julistaa sen. Aivan kuten rammat kävelevät ja maanjäristykset tapahtuvat, voiman kanssa. Hän käyttää nopeita enkeleitä, tarkoittaen, että on kiire. On meneillään kilpailu. Jos et saavuta heitä ensin, niin paholainen saavuttaa heidät ensin.

Nyt voit saada iankaikkisen evankeliumin komponentit, ominaisuudet, joita tulee julistaa saarnastuolissa ja evankeliumin toteutuksen. Ja se tulee Taivaasta. Tarkoittaen, että ikuisen evankeliumin, jota tulee saarnata saarnastuolissa, tulee olla Taivaallinen evankeliumi, ei mitään vähempää. Sitä tulee julistaa voimassa ja Tulessa ja kiireessä ja nopeasti.

Oletko mennyt kiireessä ja evankelioinut kiireessä?

Parannusta tekemättömiä kansakuntia lyödään. Se on voiman evankeliumi.

Oletko saarnannut Taivaallista evankeliumia?Ymmärrätkö nyt, miksi saarnastuoli laskettiin alas Taivaasta Jahven toimesta?

Hän sanoi, että tämä asia on niin tärkeä, että minun täytyy mennä sinne alas itse! Tämä saarnastuoli on niin keskeinen tämän sukupolven elämässä, että minun täytyy viedä se alas itse!

Ilm. 14:11: He, jotka eivät hyväksy ikuista evankeliumia, joutuvat ikuiseen tuleen. Heidän kidutuksensa on ikuinen. Jos et ota vastaan evankeliumia tai jos et ole sille kuuliainen sille, niin tämä on se piste, missä iankaikkisuutesi päätetään. Ikuisuutenne päätetään sen mukaan, vastaanotatteko ikuisen evankeliumin, tai ette vastaanota sitä sukupolvena. Herra sanoo, että tämä tässä on liian tärkeää ja vakavaa, minun täytyy mennä alas sinne itse.

Enkeli julistaa sen koko maailmalle. Kun Aadam lankesi, niin hän antoi koko maailman saatanalle. Sen tähden evankeliumia täytyy julistaa Jerusalemista käsin aina Juudeaan, Samariaan ja maan ääriin saakka!

Sen jälkeen on suuri sadonkorjuu. Ilm. 14:12: Messias tulee nyt sadonkorjaamaan maailman. Messiaan Toinen tulemus tapahtuu. Tarkoittaen, että Jeesuksen evankeliumi on tarkoitettu sadonkorjaamaan ihmiset Jumalalle!

Tuossa näyssä Isä Jumala itse laskee alas Taivaallisen saarnastuolin ja ojentaa sen Herran Väkevimmille Profeetoille, antaen ymmärtää, että tämä on niin tärkeää, että Hänen itsensä tulee tuoda se.

Ei ole enää aikaa menestysteologialle! Ei ole enää aikaa maalliselle, maailmalliselle evankeliumille! Aika on ohitse. Tämän tähden ikuinen evankeliumi, jota tulee saarnata kansakunnille, on niin vakava, että Herra lähettää enkelinsä. Hän lähettää väkevät enkelinsä. He julistavat kovaan ääneen voiman kanssa. Tarkoittaen, kukaan ei voi sivuuttaa ja kaikki pysähtyvät, sillä Jumala antaa maailmalle viimeisen mahdollisuuden.

Mutta on järjestys. Kun 1. enkeli ilmestyy sanomaan maailmalle, että pyydän, vastaanottakaa tämä! Pyydän, palvokaa Jahve Jumalaa! Antakaa Hänelle kunnia! Omatkaa Jumalan pelko! Jumalan tuomio on tulossa! Antakaa Jumalalle kunnia! Pelätkää Jumalaa! Palvokaa ainoastaan Jahve Jumalaa! Kun hän tekee näin, niin te, jotka olette pehmeäsydämisiä, sanotte vau, olen kuullut evankeliumin. Pelastus tulee kuulemisen kautta, evankeliumin, Sanan kuulemisen kautta. Kuuleminen. Teidän tulee kuulla se! On siis todella avainasia, mitä saarnataan saarnastuolista. Se määrittelee pelastuksen tai sitten ei. Se vie koko sukupolven joko Taivaaseen tai helvettiin. He, jotka uskovat nyt 1. enkelin julistuksen, ovat uudestisyntyneitä kristittyjä.

Sitten 2. enkeli seurasi häntä Tarkoittaen, samassa järjestyksessä, samassa paikassa, samassa mallissa, jonka Jahve Jumala on asettanut. Kun hän saapuu, hän tuo nyt varoituksen: Olkaa varovaisia! Babylon on langennut ja kukistunut, tämä maailma on langennut! Jeesuksen ikuinen evankeliumi, kun sitä julistetaan, se varoittaa tämän maailman rakkaudesta. Se tuo varoituksen tämän langenneen maailman nautinnoista ja hekumasta. 2. enkeli sanoo: olkaa varovaisia! Erottautukaa tästä maailmasta! Erottautukaa tämän maailman moraalisesta rappiosta!

 

JUMALAN IANKAIKKISTA EVANKELIUMIA TULEE JULISTAA VOIMAN KANSSA

Jeesuksen iankaikkista evankeliumia tulee julistaa voiman kanssa. Siksi enkelit julistivat sen kovaan ääneen voiman kanssa. Tämä on hetki julista ikuista evankeliumia voiman kanssa, lyöden parannusta tekemättömiä kansakuntia, kuten Afganistan, Meksiko, Brasilia, Lima Peru, Chile, Haiti, Filippiinit. Jumalan evankeliumia tulee julistaa voiman kanssa.

"8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka"." (Apt. 1:8)

Älkää lähtekö ennen kuin saatte voiman! Älkää yrittäkö ennen kuin teillä on voima! Hän sanoo, että saatte voiman, maan ääriin saakka. Nyt ymmärrätte, miksi enkelit julistivat Jumalan iankaikkista evankeliumia koko maailmaan, maan ääriin saakka, kaikille kansakunnille, kielille ja heimoille.

Kysyn tältä sukupolvelta: Onko teillä ollut taakka kansakunnista? Oletteko julistaneet Jumalan ikuista evankeliumia kaikille kansakunnille, maan ääriin? Oletteko julistaneet Jeesuksen evankeliumia voiman kanssa?

Tässä Hän sanoo: Pyydän, älkää lähtekö, älkää yrittäkö sitä ennen kuin saatte voiman. Vasta silloin, kun vastaanotatte voiman, voitte olla Jeesuksen lähettiläitä, Jeesuksen todistajia, Kristuksen suurlähettiläitä, silloin voitte ottaa voiman evankeliumin.

1. enkeli tulee julistamaan:

1) Sinun tulee pelätä Jumalaa! Oletteko julistaneet Jumalan pelkoa saarnastuolissa? Oletko julistanut Jumalan pelkoa elämässäsi, kun kävelet ulkona tuolla kristittynä? Onko elämäsi osoittanut ulospäin Jumalan pelkoa?

2) Sen tulee antaa Jumalalle kunnia, kun saarnaat iankaikkista evankeliumia saarnastuolista tai kävelet ulkona tuolla kristittynä!

Haluan kysyä teiltä, modernin päivän seurakunta: Kun pukeudut niihin lyhyisiin minihameisiin, joissa on halkio työpaikalla, kun pukeudut kireisiin housuihin, esitellen anatomiaasi julkisella paikalla, niin onko se Jumalan pelkoa, jota osoitat ulospäin? Kun menet naisena avoimen kaula-aukon kanssa työkavereidesi eteen, puhuen miesten kanssa aivan kuin et olisi uudestisyntynyt, annatko silloin Jumalalle kunnian? Työkaverisi eivät pysty näkemään, että olet uudestisyntynyt sen tähden, miten käyttäydyt heidän kanssaan. Kun etsit pomoltasi mielisuosiota, pomosi ei voi edes nähdä, että olet uudestisyntynyt. Vaikka ensimmäinen asia, mitä sinun kuuluisi sanoa hänelle on, että: Olen uudestisyntynyt ja pyhä. Silti olet huokoinen ja moraaliton työpaikalla ja saatat Jeesuksen häpeään.

Kun te kristityt olette mukana korruptiossa, kirkastaako se Jumalaa? Kun te pastorit olette mukana korruptiossa, kylvä siemen ja saa mitä tahansa, niin osoittaako se Jumalan pelkoa? Kun te pastorit olette mukana moraalittomuudessa seurakunnassa todella häpeällisessä käytöksessä ja naiset ja tytöt tulevat raskaiksi siellä täällä, niin kirkastaako se Jumalaa ja tuoko se Jumalalle kunniaa? Olen tullut puhdistamaan seurakunnan. Miksi menette korruptioon, mikä on se paniikki? Ettekö usko, että Jumala voi pitää teistä huolen, sillä varastatte, mennen korruptioon?

Ensimmäinen asia, mitä 1. enkeli julistaa, on siis Jumalan pelko. Hän ei sano: Jumala rakastaa sinua! Hän haluaa siunata sinua! Toista tämä perässäni! Hän ei sano näin. Kirjoita puhelinnumerosi nopeasti tuohon ja toista tämä rukous. Sanooko hän muka näin? Ei! Hän sanoo: Pelätkää Jumalaa! Tämä on Jumalan iankaikkinen evankeliumi. Sitä julistetaan suoraan, ilman mitään karamellisointia ja makeuttamista. Se on kitkerää evankeliumia. Jeesus kuoli Ristillä. Mitä suloista ja makeaa siinä on, että Jeesus kuoli Ristillä? 1. enkeli julistaa siis Jumalan pelon ja että sinun tulee antaa Jumalalle kunnia saarnassasi ja palvelustyössäsi.

3) Hän julistaa, että Jumala tuomitsee synnin. Toisin sanoen, asettaen suuren varoituksen, että Jumala tuomitsee synnin. Pysykää poissa synnistä!

4) Hän vakiinnuttaa ilman epäilystäkään, että on yksi ja ainoa Luoja, nimeltään, Jehova Jahve. On vain yksi ja ainoa Luoja.

Jos ikuista evankeliumia olisi saarnattu oikein saarnastuolista, kukaan ei olisi ollut hämmentynyt ja sekaisin siitä, kuka loi minut? Loiko minut suuri pamaus -teoria tai evoluutioteoria tai luonnonvalinta tai taistelu olemassaolosta, vai mikä? Tämä sukupolvi on jopa kieltänyt Luojansa ja sanonut, että heillä ei ole muka Luojaa, koska ikuista evankeliumia ei ole saarnattu saarnastuolista. He ovat sen sijaan saarnanneet amerikkalaisista viisumeista, suurista kodeista ja avioliitoista ja maailman asioista, että saat vaimon, saat aviomiehen, tai mitä tahansa. Ihmiset menevät seurakuntaan etsimään vaimoja, aviomiehiä, mitä vain, ja kylvävät siemenen sitä varten.

Ei! Hän sanoo, että kun 1. enkeli ohittaa tällä tavoin, niin kukaan ei voi sivuuttaa sitä. Kaikki kielet pystyvät kuulemaan sen. Sitten 2. enkeli seuraa häntä ja tuo nyt varoituksen. Se on harkittu malli, järjestys. Nyt 2. enkelin täytyy tulla ja varoittaa ihmisiä: Olkaa varovaisia Babylonin kanssa! Olkaa varovaisia tämän maailman järjestelmien kanssa, jotka ovat kapinoineet Jumalaa vastaan! Babylon on langennut! Toisin sanoen, erottautukaa siitä! Toisin sanoen, 2. enkeli julistaa erottautumista tämän elämän moraalisesta rappiosta. Sitten 3. enkeli tulee nyt julistamaan tuomiota. Hän sanoo heille, jotka ovat kieltäytyneet vastaanottamasta 1. enkelin sanomaa, eivätkä ole vastaanottaneet 2. enkelin varoitusta, niin tuli on tulossa, tuli tulee syntiä ja syntisiä vastaan. Tämä koko pakkaus määrittelee Jeesuksen ikuisen evankeliumin.

"14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu." (Matt. 24:14)

 

Kun enkelit ovat menneet ohitse:

"12 Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" (Ilm. 12:12)

Ilm. 14:11 tuomion jälkeen:

"12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." (Ilm. 14:12)

Hän julistaa tarpeesta olla uskollinen Jeesukselle.

Otsikko: Maan sadonkorjaaminen ja viinikuurnan polkeminen

Sen jälkeen, kun evankeliumi on julistettu ja heidät, jotka ovat sen vastaanottaneet, on kerätty Jumalalle, sitten on heitä, jotka ovat hylänneet sen. Sitten nyt Messias tulee.

"14 Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.

15 Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt"." (Ilm. 14:14-15)

Tämä kertoo teille, että jos sadonkorjuun aika on tullut ja elo on kypsynyt leikattavaksi, niin silloin Myöhäissade on satanut! Voimme nähdä, että Myöhäissade on jo alkanut väkevällä tavalla. Sataa Lima Perussa, Menengai I:ssä, Kakamegassa, Eldama Ravinessa, Lagos Nigeriassa. Myös vuodenajat ovat muuttuneet Keniassa.

Kun näette Hänen nyt puhuvan sadonkorjuusta; ne kolme enkeliä ovat menneet ohitse, evankeliumi on julistettu, he, jotka ovat vastaanottaneet evankeliumin, ovat tehneet päätöksen ja ovat vastaanottaneet sen, niin muistakaa hyvin, että myös paholainen julistaa omia asioitaan ulkona tuolla, voittaakseen ihmisiä itselleen, ja enkelit myös kiirehtivät maan ääriin, tavoittaakseen ihmisiä Jeesukselle. On kilpailu. Jos et saavuta heitä kiireessä ikuisella evankeliumilla, sillä totisella evankeliumilla, joka julistaa heille, että tuomio syntiä vastaan on tulossa, jos et tee näin, niin paholainen tulee voittamaan heidät puolelleen.

Kun luet Ilm. 14:14 eteenpäin, niin näet tarkoituksen ikuisen evankeliumin saarnaamiselle saarnastuolista: valmistaen sadonkorjuuta varten, sadonkorjaten ihmiset Jeesukselle, jotta kun Hän saapuu, niin Hän voi ottaa heidät.

Oletko saarnannut evankeliumia, joka voittaa ihmiset Jeesukselle?

Ainoa tapa, jolla voit voittaa ihmisiä Jeesukselle on, kun saarnaat heille Jumalan pelosta, että Jumalan tuomiot syntiä vastaan on tulossa ja kirkastakaa Jumalaa elämällänne ja palvelustyössänne, tietäen että Jumala tuomitsee synnin, tietäen että tuomion päivä on tulossa, joten heidän tulee valmistautua!

Onko tämä se, mitä olet saarnannut?

Kun kävelet ulkona, ovatko ihmiset nähneet Jumalan pelon?

Kun olette ulkona tuolla, työpaikalla, julkisella paikalla, markkinapaikalla, ovatko he nähneet, että kirkastat Jeesusta elämäntyylilläsi?

Ovatko he nähneet jonkun, joka elää elämäänsä, ollen tietoinen, että Jumala tuomitsee ja Hän on tulossa tuomitsemaan synnin?

Ei ollut koskaan tarkoitus jollekin tulla saarnaamaan saarnastuolissa suunnitelmana B, koska he eivät olleet saaneet töitä.

Näette nyt, miltä iankaikkinen evankeliumi, jota olisi kuulunut saarnata saarnastuolista, näyttää.

 

MISTÄ IANKAIKKINEN EVANKELIUMI ALKOI?

Näette selvästi, että Herra sanoo, kuinka tulee olla ennallistaminen saarnastuolissa. Kun katsotte asioita, joita Herra nostaa esille, määritellen ikuisen evankeliumin, näette Herran korottavan:

- parannuksenteon

- Jumalan pelon

- Jumalaan luottamisen

- Jumalan seuraamisen

Löydät nämä Herran vaatimukset ja standardit myös Vanhasta Testamentista. Kun Herra kohtaa Aabrahamin, Herra käskee häntä pelkäämään Jumalaa, luottamaan Jumalaan, seuraamaan Jumalaa. Todella vakavaa. Jos haluat tietää, mistä ikuinen evankeliumi alkoi, niin mene: 1. Moos. 1:1.

"1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan." (1. Moos. 1:1)

Herra julistaa, että Hän on Luoja. Tätä Herran ikuinen evankeliumi julistaa.

"1 Ja Herra sanoi Abramille: "Lähde maastasi, suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan.

2 Niin minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi.

3 Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." (1. Moos. 12:1-3)

Tässä Herra pääasiassa sanoo, että on suuri toimeksianto mennä ja kastaa kaikki ihmiset Isän Jumalan, Jumalan Pojan ja Jumalan Pyhän Hengen nimeen. Tämä on ikuinen evankeliumi. Näettekö, mistä ikuinen evankeliumi alkoi? Luvussa 18: Jumala laskee Aabrahamin uskon vanhurskaudeksi. 1. Moos. 14:17-20, näette myös, kuinka Herra osoittaa ikuiseen evankeliumiin.

"17 Kun (Aabraham) hän oli paluumatkalla, voitettuaan Kedorlaomerin ja ne kuninkaat, jotka olivat tämän kanssa, meni Sodoman kuningas häntä vastaan Saaven laaksoon, jota sanotaan "Kuninkaan laaksoksi".

18 Ja Melkisedek, Saalemin kuningas, toi leipää ja viiniä; hän oli Jumalan, Korkeimman, pappi.

19 Ja hän siunasi hänet sanoen: "Siunatkoon Abramia Jumala, Korkein, taivaan ja maan luoja.

20 Ja kiitetty olkoon Jumala, Korkein, joka antoi vihollisesi sinun käsiisi." Ja Abram antoi hänelle kymmenykset kaikesta." (1. Moos. 14:17-20)

Melkisedek oli esi-inkarnoitunut Kristus. Näettekö, mistä ikuinen evankeliumi alkoi? Hän tuo Veren; sakramentin ennusmerkit, Jeesuksen uhrin ennusmerkit, jonka Jeesus toisi Golgatalla. Leipä ja viini symboloivat uhria, jonka Jeesus uhraisi Golgatalla. Silti Hän on Korkeimman pappi, Hamelech, Kuningas, hepreaksi. Vanhurskauden Kuningas. Kuninkaani on vanhurskas, jos käännät sen suoraan. Hän on Saalemin kuningas. Jerusalemin Kuningas. Näette siis, mistä ikuinen evankeliumi alkoi? 1. Moos. 22:13, näette selvästi sijaisuhrin.

"13 Niin Aabraham nosti silmänsä ja huomasi takanansa oinaan, joka oli sarvistaan takertunut pensaikkoon. Ja Aabraham meni, otti oinaan ja uhrasi sen polttouhriksi poikansa sijasta." (1. Moos. 22:13)

Hän puhuu tässä sijaiskuolemasta, uhrista, jonka Messias toisi. Tämä on ikuinen evankeliumi, Jeesuksen Veren ja Ristin evankeliumi. Vanha Testamentti kaikkialla osoitti tuohon evankeliumiin.

 

MIKSI EVANKELIUMIN SAARNASTUOLISSA TULEE OLLA OIKEA EVANKELIUMI?

TÄMÄN PÄIVÄN SEURAKUNTA SAARNAA TOISTA EVANKELIUMIA

"16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"

17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta." (Room. 10:16-17)

Ymmärrättekö nyt, miksi evankeliumin, joka välitetään alttarilta, tulee olla oikea evankeliumi? Sillä pelastus ja usko tulee tuon evankeliumin kuulemisesta. Jos joku saarnaa jotain muuta, niin olet tuomittu helvettiin. Usko tulee sanoman kuulemisesta ja sanoma kuullaan Kristuksen evankeliumin kautta. Todella voimallista. Osoitan teidät siihen tosiasiaan, että on todella tärkeää, että Herra ennallistaa evankeliumin saarnastuolissa. Miksi 8.12.2021 näyssä Herra näytti minulle saarnastuolin ennallistamisen kiireessä? Näettekö sen tärkeyden, että oikeaa evankeliumia saarnataan saarnastuolista? Tarve saarnastuolin ennallistamiselle. Jumala nostaa vakavan varoituksen. Jos teitä ruokitaan toisella evankeliumilla, menestysteologian evankeliumilla, niin Herra sanoo seuraavan. Herra on todella brutaali, kun Hän haluaa ennallistaa heidät:

"1 Oi te älyttömät galatalaiset! Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna?" (Gal. 3:1)

Toisin sanoen, ikuinen evankeliumi annettiin teille ja se toi teille Jeesuksen ristiinnaulitsemisen, Ristin ja Veren.

Ymmärrättekö, miksi Isä Jumala itse on kiireessä, kiireessä, tuoden saarnastuolin, sanoen, juokse ja ennallista se nyt! tarkoittaen, kiireessä.

Tämä ikuinen evankeliumi toi teille Jeesuksen Kristuksen ristiinnaulitsemisen. Jos otatte toisen evankeliumin, kuten menestysteologian evankeliumin, joka ei keskitä teitä Jeesuksen Kristuksen ristiinnaulitsemiseen, silloin tämä on se, miten Jumala lähestyy teitä, sanoen: Oi te älyttömät galatalaiset!

"2 Tämän vain tahdon saada teiltä tietää: lain teoistako saitte Hengen vai uskossa kuulemisesta (ikuisen evankeliumin kuulemisesta)?

3 Niinkö älyttömiä olette? Te alotitte Hengessä, lihassako nyt lopetatte?" (Gal. 3:2-3)

Toisin sanoen, toimme teille Jumalan ikuisen evankeliumin, joka ristiinnaulitsee lihan, ja nyt olette menneet menneet toiseen evankeliumiin ja teette jotain aivan muuta ja elätte lihassa jälleen.

"4 Niin paljonko olette turhaan kärsineet? -jos se on turhaa ollut.

5 Joka siis antaa teille Hengen ja tekee voimallisia tekoja teidän keskuudessanne, saako hän sen aikaan lain tekojen vai uskossa kuulemisen kautta,

6 samalla tavalla kuin "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi"?" (Gal. 3:4-6)

Sanoen, että jopa Aabraham vastaanotti ikuisen evankeliumin.

Painotan teille, miksi on tärkeää ennallistaa saarnastuoli, sanoma saarnastuolissa ja siihen ainoastaan Jumalan ikuinen evankeliumi.

"6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,

7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin." (Gal. 1:6-7)

Näettekö sen varoituksen vaarasta, että vihollinen yrittäisi muuttaa evankeliumin, ja siten yrittäen johdattaa ihmiset helvettiin?

"8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet (ikuista evankeliumia), hän olkoon kirottu." (Gal. 1:8-9)

Yrittäen tuoda teille modernia menestysteologian evankeliumia.

"10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija." (Gal. 1:10)

Hän sanoo, että on evankeliumi, jota kun saarnataan, he yrittävät saada ihmisten suosiota ja hyväksyntää, jotta ihmiset hyväksyisivät heidät. Kuulette heidän sanovan: Jumala on hyvä koko ajan, koko ajan Jumala on hyvä. Mutta kun enkeli tulee ikuisen evankeliumin kanssa, hän sanoo: Pelätkää Jumalaa! Kun he saarnaavat toista evankeliumia, menestysteologian evankeliumia, he sanovat: Jumala rakastaa iloista antajaa. Mutta kun enkeli tulee ikuisen evankeliumin kanssa Jumalan Valtaistuimelta, niin kuuletteko hänen sanovan, että Jumala rakastaa iloista antajaa? On moderni evankeliumi, jota he saarnaavat tänä päivänä, joka yrittää miellyttää ihmistä. He etsivät ihmisten hyväksyntää. Silti Herra sanoo, että kun ikuista evankeliumia saarnataan, niin maailma tulee taistelemaan sinua vastaan. Hän sanoo:

"10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija." (Gal. 1:10)

Näettekö alttarin ja saarnastuolin sekä sieltä tulevan sanoman ennallistamisen kiireellisyyden? Ne vaarat, että teillä on toinen sanoma: ihmiset menevät helvettiin. Se painoarvo ja vakavuus, miksi Jumalan tulee kiireessä ennallistaa saarnastuoli. Miksi Jumala Kaikkivaltias tuossa näyssä kiireessä laskee alas Taivaallisen saarnastuolin?

"24 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani (Jumalan iankaikkisen evankeliumin, joka on annettu meille Jeesuksen Kristuksen kautta, ja jonka tuon) ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään." (Joh. 5:24)

Tämä on todella vakavaa. Riippuen siitä, mitä saarnataan, teillä on ikuinen elämä, tai ei sitä ollenkaan. Siksi evankeliumin tulee olla oikea. Ymmärrättekö sen kiireellisyyden, että teillä on oikea evankeliumi, varmistaen, että oikea evankeliumi tulee ulos saarnastuolista? Tämän näyn merkittävyys. Miksi Herran tulee muuttaa sanoma, joka tulee ulos saarnastuolista?

"16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle." (Room. 1:16)

Näette nyt, että kun enkeli julistaa, niin hän julistaa koko maailmalle, juutalaisille ja pakanoille. Herra sanoo, että ikuinen evankeliumi on kaikille ihmisille, kaikille kansakunnille.

"8 tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen (ikuiselle) evankeliumille." (2. Tess. 1:8)

Ymmärrättekö nyt, miksi ikuinen evankeliumi tulee asettaa takaisin? Laittakaa se takaisin, minne se kuuluu! Laittakaa se sinne, mistä poistitte sen! Herra sanoo pastoreille: Laittakaa se takaisin! Sillä tiukasti siihen perustuen, tuomio on tulossa! Kun saarnaat toista evankeliumi, et ole ollut kuuliainen Jeesuksen ikuiselle evankeliumille. Evankeliumi on ainoa väline pelastukselle, sen tähden Herra sanoo: Ennallista se nyt! Tämän tähden Herra on lähettänyt minut ennallistamaan saarnastuolin nyt.

"17 Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?" (1. Piet. 4:17)

Näettekö sen tärkeyden varmistaa, että oikea evankeliumi on saarnastuolissa?

"2 Ja minkä olet kuullut minulta ja minkä monet ovat todistaneet, usko se luotettaville miehille, jotka sitten ovat soveliaita muitakin opettamaan." (2. Tim. 2:2)

Toisin sanoen, iankaikkinen evankeliumi on elämä, siinä mittakaavassa, että et voi luottaa sitä kenellekään, joista teidät, että he tulevat muuttamaan sen, sillä he tulevat syöksemään koko sukupolven helvetin tuleen, aivan kuten tämän päivän pastorit, jotka ovat muuttaneet sen. Et voi luottaa heille Jahve Jumalan iankaikkista evankeliumia.

"3 Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies.

4 Ei kukaan, joka sodassa palvelee, sekaannu elatuksen toimiin, sillä hän tahtoo olla mieliksi sille, joka on hänet palkannut." (2. Tim. 2:3-4)

Tarkoittaen, että kun sinulle on luotettu Jeesuksen iankaikkinen evankeliumi, niin mene eteenpäin niin kuin sotilas, ei enää mitään siviileihin liittyvää. Sinun tulee mieluummin olla kuuliainen Komentajallesi, joka on Jeesus. Herra määrittelee jopa pastorit, joille voi luottaa ikuisen evankeliumin.

"5 Eihän sitäkään, joka kilpailee, seppelöidä, ellei hän kilpaile sääntöjen mukaisesti." (2. Tim. 2:5)

Et voi siis muuttaa sitä.

"6 Peltomiehen, joka vaivaa näkee, tulee ennen muita päästä osalliseksi hedelmistä.

7 Tarkkaa, mitä sanon; Herra on antava sinulle ymmärrystä kaikkeen.

8 Muista Jeesusta Kristusta, joka on kuolleista herätetty ja on Daavidin siementä minun evankeliumini mukaan,

9 jonka julistamisessa minä kärsin vaivaa, kahleisiin asti, niinkuin pahantekijä; mutta Jumalan sana (Jumalan ikuinen evankeliumi) ei ole kahlehdittu (sitä ei voida vangita).

10 Siitä syystä minä kärsin kaikki valittujen tähden, että hekin saavuttaisivat pelastuksen, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, ynnä iankaikkisen kirkkauden." (2. Tim. 2:6-10)

Kun kuulet Jumalan ikuisen evankeliumin, silloin voit tehdä parannuksen ja luottaa Jeesukselle elämäsi, ja sinusta voi tulla kuuliainen ikuiselle evankeliumille, jotta sinulle annettaisiin anteeksi. Muista, että vain kun olet kuuliainen ikuiselle evankeliumille, silloin sinulle annetaan syntisi anteeksi. Jumalan ikuinen evankeliumi on ainoa väline ihmiskunnan pelastukselle.

"50 Mutta tämä on se leipä, joka tulee alas taivaasta, että se, joka sitä syö, ei kuolisi.

51 Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, maailman elämän puolesta." (Joh 6:50-51)

Herra sanoo, että Jumalan ikuista evankeliumia tulee syödä, jotta se voi vapauttaa sinut. Sinun tulee omaksua se sisääsi ja ottaa se itsellesi, jotta Herra voi nyt elää sinussa.

Te, jotka haluatte vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen Herraksi ja Pelastajaksi, niin tämä on se hetki vastaanottaa Jeesus, sillä olemme nähneet todella selvästi, että tämän päivän seurakuntaa on ruokittu toisella evankeliumilla. Tämän päivän papisto on saarnannut toista evankeliumia. Silti Herra sanoo, että on aarre ja elämä Jumalan ikuisessa evankeliumissa, joka välitettiin maailmaan ihmiskunnalle Jeesuksen Kristuksen kautta.

 

PELASTUSRUKOUS:

Väkevä Herra Jeesus,

tänään syön Jumalan iankaikkista evankeliumia,

ja teen parannuksen kaikista synneistäni,

ja vastaanotan Sinut Herrani Jeesus sydämeeni,

ja sieluuni,

Herrakseni ja siunatuksi Pelastajakseni,

pyydän, anna anteeksi kaikki syntini,

ja vakiinnuta Jeesuksen iankaikkinen evankeliumi sydämeeni,

Herra, pese minut voimallisella Verelläsi,

ja vakiinnuta Pyhä Henki elämääni,

jotta voin vaeltaa voiman kanssa,

ja huokua Jumalan pelkoa ihmisille julkisesti,

ja huokua kirkkautta ja kunniaa Jumalalleni julkisessa paikassa,

jotta voin huokua sitä tosiasiaa, että Jumala tuomitsee synnin,

ja meillä Hänen ihmisinään tulee olla nollatoleranssi synnille,

Herra, erota minut kokonaan tämän maailman moraalisesta rappiosta, jota toinen enkeli julistaa,

Herra, kiitos, että pelastit minut tulesta, palavasta rikistä, jota kolmas enkeli julistaa, jota hän tulee julistamaan,

palavasta rikistä, jota julistetaan juuri nyt ja saarnataan tästä saarnastuolista,

pidä nimeni Elämän kirjassa, Jehova,

kiitos Jeesus Työstäsi Golgatalla,

Jeesuksen väkevässä nimessä,

olen uudestisyntynyt.

Messias on tulossa.

 

(24.6.2022 Globaali perjantain Kokous / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia