24.7.2021 NÄKY HELVETISTÄ, JOSSA MILJARDIT IHMISET HUUTAVAT ITKIEN TOISTA MAHDOLLISUUTTA - AIKA VALMISTAUTUA YLÖSTEMPAUKSEEN ON NYT!

Siunatut ihmiset, halusin myös tuoda teille hiukan, koskien Sanomaa, joka tapahtui tänä yönä, näissä Yövalvojaisissa. Yksi asia, joka todella nousi esille keskustelussa, joka HERRALLA oli seurakunnan kanssa viime yönä, on, että HERRA näytti minulle näyn helvetistä ja Hän ei sallinut minun mennä alas helvettiin, mutta Hän näytti minulle tämän syvän pimeän kuilun, hyvin hyvin syvän. Hän laittoi minut arvioimaan, että se oli ehkä miljoonia kilometrejä syvälle alas maan sisään ja sitten se tyrmistyttävä pimeys, tuo uskomaton pimeys, joka täysin kulutti. 

En pystynyt näkemään sisälle, mutta ainoa asia, jonka kuulin, oli ihmisten itkevän, itkevän absoluuttisessa tuskassa, sietämättömässä tuskassa. Tuska oli uskomaton. Heitä kidutettiin vakavassa kidutuksessa, he olivat täydessä tuskassa ja he olivat syvässä tuskassa ja kivussa ja kärsimyksessä ja Tuomiossa, rangaistuksessa, hylkäämisessä. Taivas oli sulkeutunut heidän yltään. 

Halusin vain nostaa tämän esille myös, että se mikä shokeerasi minua eniten, oli, että kuulin aivan kuin miljardien ihmisten huutavan ja on aivan kuin he olisivat sanoneet, he kaikki sanoivat: 'Anna minulle mahdollisuus'. He itkivät todella katkerasti syvässä tuskassa ja kivussa, mutta yksi asia, mitä he sanoivat, monet heistä sanoivat yhteen ääneen, oli: 'Anna minulle mahdollisuus'. HERRA laittoi minut kuulemaan, kuinka he itkivät ja huusivat toista mahdollisuutta. Tämä on kaikki, mitä halusin tuoda teille. 

HERRA antaa minun ymmärtää, että he huutavat ja itkevät, he huutavat ja itkevät toista mahdollisuutta. Tämä on ihmeellistä. Tämä voi vain muistuttaa teitä Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä. Tiedätte todella hyvin sen vertauskuvan Luukkaan evankeliumin luvussa 16 ja näette heidän sanovan: 'Anna minulle toinen mahdollisuus'. Tarkoittaen, että he ovat tietoisia, he ovat tietoisia siitä Sanomasta, jonka he jättivät ylös sinne, Sanomasta, joka heille annettiin ja he eivät ottaneet sitä. He anoivat nyt toista mahdollisuutta. 

He olivat tietoisia, he olivat tietoisia, että on tietoa ulkona tuolla, Sanoma ulkona tuolla, että jos joku tarvitsee päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan, niin on tietoa ulkona tuolla, jonka he hylkäsivät, että on Sanoma ulkona tuolla, joka oli tarpeeksi voimallinen tuomaan heidät JUMALAN Valtakuntaan, ja jonka he hylkäsivät. He siis huusivat toista mahdollisuutta, jotta heidän sallittaisiin mennä ylös sinne ja vastaanottaa tuo tieto, joka on saatavilla, ja joka voi muuttaa heidän elämänsä siitä, mitä se on, helvetistä Taivaaseen. 

He ovat siis tietoisia, että jos he olisivat vastaanottaneet tuon Sanoman, niin he olisivat päässeet sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Voitte nähdä todella selvästi, että he katuivat, se oli katumista, se on paljon katumista, että he eivät kuunnelleet evankeliumia. Mitä tulee myös esille selvästi, on, että alhaalla siellä ei ole yhtäkään ateistia, siellä ei ole uskomattomia. Kaikki uskovat KRISTUKSEEN. Viimein, kun he joutuvat sinne, silloin ne sananpaikat tulevat kaikumaan heidän korvissaan, sanapaikat, joita annettiin heille. Johanneksen evankeliumin luku 3:16: 

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi (ei kuolisi), vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh. 3:16)

Tämä on siis tässä, tämä on tässä. He huusivat ja itkivät toista mahdollisuutta. Tarkoittaen, että he olivat tietoisia, että ylhäällä siellä, mitä he sivuuttivat ylhäällä siellä, on tieto ja informaatio, joka oli vapaasti saatavilla heille, joka olisi voinut muuttaa heidän elämänsä. Tämä siis shokeerasi minua todella paljon, he katuivat. He olivat katumuksessa ja kivussa ja tuskassa. On ihmeellistä, sillä, kun he sanoivat: 'Anna minulle mahdollisuus', niin muistattehan, kuinka rikas mies kuitenkin sanoo: 'Anna minulle mahdollisuus. Lähetä joku sinne ylös varoittamaan veljiäni'. 

Hän on siis tietoinen, että se tieto, jonka hän jätti, on ylhäällä siellä, että hän voi mennä varoittamaan veljiä ottamaan vastaan, mitä hän ei ottanut, mutta jopa se vastaus, joka tulee teille, on, että teillä on tänään kaikki, mitä tarvitsette, välttääksenne helvetin, tässä maailmassa ennen kuin se on liian myöhäistä. Sillä vastaus, joka tuli Aabrahamilta oli, hän sanoi: 'Ei, Mooses ja Profeetat ovat siellä. Veljenne seuratkoot Profeettojen ohjeistusta. Taivas siis vastasi heille, että, ei, kaikki, mitä he tarvitsevat Taivaaseen pääsyyn, on siellä. Kaikki, mitä he tarvitsevat, päästäkseen Kirkkauden Valtakuntaan, on suoraan siellä. 

Se mitä he sanoivat, oli: 'Anna minulle mahdollisuus. Anna minulle toinen mahdollisuus'. Itseasiassa he sanoivat: 'Anna minulle mahdollisuus. Anna minulle mahdollisuus', itkien ja huutaen. Tarkoittaen, että he olivat tietoisia, he olivat todella paljon tietoisia, että heille annettiin mahdollisuus, heille annettiin evankeliumi, ja he hylkäsivät sen. Siksi he sanoivat: 'Anna minulle uudestaan mahdollisuus, niin menen vastaanottamaan sen'. Tämä on ihmeellistä. 

Tämä on siis se, mikä todella kiinnitti huomioni tässä Sanomassa eilen, että alhaalla siellä he huusivat ja itkivät toista mahdollisuutta, ja teillä maailmassa nyt on kaikki mahdollisuudet vastaanottaa se, mikä tuossa vertauskuvassa, tai paremminkin näyssä, ja tietysti vertauskuvassa Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä, mutta tuossa näyssä, näyssä, jonka HERRA antoi minulle ennen tuon profetian täyttymistä; tämä on profetia, jonka Puhun, että monia miljardeja tulee olemaan helvetissä; teillä on mahdollisuus muuttaa elämänne nyt, sillä teillä on kaikki, teillä on JUMALAN Profeetat saarnaamassa täällä ja teillä on ihmeet ja merkit. 

Muistan liiankin hyvin, kuinka juutalaiset pyysivät niitä. Todisteet olivat hyvin selviä heille, mutta he pyysivät kaikista niistä parantumisista, ihmeistä, 5000, 4000 ihmisen syöttämisestä huolimatta, he vieläkin pyysivät merkkiä. He pyysivät merkkiä HERRALTA: 'Minkä merkin annat, jotta voimme nähdä ja uskoa Sinuun? Mitä tulet tekemään'? 

HERRA siis todella varoittaa tässä välinpitämättömyydestä, sanoen, että teillä on todellinen mahdollisuus nyt. Kaikki on suoraan saatavillanne täällä, ilmaiseksi. Vanhurskauden Sanomaa saarnataan teille. Rammat, jotka kävelevät, ovat todisteena. Taivas asettaa esille todistetta teille, jotta voisitte uskoa Sanoman ja Sanansaattajan. On vain todella ihmeellistä, että jotkut ihmiset tulevat hylkäämään kaikista ilmiselvimmän todisteen, että JUMALA viittoilee heille, Hän kutsuu heitä. Raamattu sanoo, muistattehan: 

"Sillä armosta(ni) te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja- ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi." (Efe 2:8-9)

Efesolaiskirjeen luku 2:8-9. Sydämen kovuus on se, joka saa ihmiset olemaan vastaanottamatta armoa. Armo on saatavilla kaikille. On ihmeellistä, että he huusivat ja itkivät. Näette todella selvästi, että se parannuksenteko ja synnistä pois kääntyminen, jonka he hylkäsivät, on se, mikä sai heidät joutumaan helvettiin. Toisin sanoen siis, kun he huusivat ja itkivät: 'Anna minulle mahdollisuus', niin näette todella selvästi, että se parannuksenteko, jonka he hylkäsivät, parannuksenteko, jota julistettiin heille, ja jonka he hylkäsivät, on se, joka sai heidät joutumaan helvettiin.

Toisin sanoen, parannuksenteko täällä maailmassa tulee todella määrittelemään kohtalosi, tulee määrittelemään sen, missä tulet viettämään ikuisuutesi. Yksin parannuksenteko sanana täällä maailmassa tulee määrittelemään ikuisuutesi, sen, missä tulet viettämään ikuisuutesi. Muistattehan, kuinka tuossa keskustelussa, kun HERRA näytti minulle tuon näyn, niin nuo ihmiset kuolivat ja he ovat nyt alhaalla siellä kärsimässä ikuista rangaistusta. Tämä tarkoittaa, että kuolema on pakollinen. Olette sitten 8 miljardia maailmassa nyt, tai kuinka paljon, niin kuolema on pakollinen. Ihmiset tulevat kuolemaan. Kuolema on pakollinen.

He itkivät ja huusivat: 'Anna minulle mahdollisuus. Anna minulle mahdollisuus', mutta mitä he tekivät sillä mahdollisuudella, sillä ensimmäisellä mahdollisuudella, joka heille annettiin. Toisin sanoen, Hän Sanoo, että JUMALAN armo päättyy. 1. Mooseksen kirjan luku 6:6, Hän Sanoo:

"niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä. Ja Herra sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin"

Tämä tarkoittaa, että JUMALA voi odottaa vain tiettyyn pisteeseen saakka, mutta kun armo on käytetty, aika on käytetty, aika on ohitse, kun HERRA tulee Tuomitsemaan, niin Hän tulee vetämään pois armon. Tämä on yksi merkittävä opetus, jonka opimme tästä, että armo ei ole olemassa ikuisesti. Samassa 1. Mooseksen kirjan luvussa 6:3, Hän Sanoo:

"Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

JUMALA Sanoo, että ei, Hänellä on nollatoleranssi synnille, ja kun Hän avaa oven armolle, se ovi ei ole rajaton, se ei ole ikuinen. Se määritellään teille lyhyenä aikana ja he, jotka haluavat päästä sisälle, voivat mennä sisälle. HERRA on todella vakavissaan sitä koskien, että armo tulee pian tulemaan loppuunsa. Armo, jonka näette niin runsaana ja väärinkäytettynä, tulee yhtenä päivänä tulemaan loppuunsa. Hampaiden kiristelemisen päivä, itkemisen ja huutamisen päivä. 

Millä puolella Taivaan ovea tulet olemaan? Hän Sanoo, että on ihmisiä, jotka tulevat vastaanottamaan ihmeet ja merkit, he tulevat näkemään ne ihmeet, mutta he tulvat silti hylkäämään armon evankeliumin. Se on ihmeellistä. Toisin sanoen, Hän Sanoo, että eivät kaikki tule pelastumaan, joten olkaa todella varovaisia sillä, että pelleilette ympäriinsä, että ette halua tehdä parannusta. Silloin voitte hyvin olla mukana siinä luvussa, joka joutuu helvettiin. 

Kuulin heidän siis itkevä, itkevän ja huutavan todella katkerasti: 'Anna minulle mahdollisuus. Anna minulle mahdollisuus'. Voitteko kuvitella miljardien ihmisten äänet? Se oli uskomatonta. Jotkut huusivat: uiiiii uiiiii, alhaalla siellä, paljon heitä absoluuttisessa tuskassa, sietämättömässä tuskassa: 'Anna minulle mahdollisuus', mutta nyt, te, jotka olette kuulolla kuunnellen minua maailmassa, teillä on mahdollisuus juuri nyt. Voitte kirjaimellisesti tehdä parannuksen ja välttää sen ja vaeltaa pyhyydessä. HERRA siis Siunatkoon teitä. Kiitos, että annoitte minulle mahdollisuuden. Kiitos. 

(HERRAN Sanoma ja Profetia 24.7.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)          

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia