24.9.2021 PROFETIA: ISÄ JUMALA VIERAILI MAAILMASSA SUURENA KOTKANA

Se oli todella voimallinen lähetys, jonka toitte koko matkan Nyahururusta ja sitten toitte myös todella upean lähetyksen Kakamegasta, ja tiedän, että tulette olemaan Nakurussa ylihuomenna, se on sunnuntaina, mutta, siunatut ihmiset, HERRA JAHVE on Puhunut kanssani tänä yönä todella todella väkevällä tavalla, todella valtavalla tavalla. Tiedän, että tulemme Kokoukseen seuraavan noin tunnin sisällä. Tulemme olemaan saarnastuolissa jo ollen HERRAN Kokouksessa ja tänään tulee olemaan todella todella kriittistä. Kaikki haluavat kuunnella tätä. En tiedä, kuinka pitkälle tämä tulee jatkumaan, mutta meillä saattaa olla useita osuuksia, useita osia HERRAN Sanomasta. Tänään tulemme jatkamaan ehkä noin keskipäivään saakka. En tiedä, tulemmeko saavuttamaan suunnilleen klo 14, mutta on todella tärkeä Sanoma, joka tullaan antamaan tänä yönä. Tiedän, että tämä on Yövalvojaiskokous, joten kaikki ovat hereillä, seuraten niitä Vierailuja, joita on meneillään, parantumisia. 

Tämä on todella taistelevaa aikaa seurakunnan historiassa juuri nyt. Tämä on todella kiireinen kalenteri. HERRA on todella kiireinen seurakunnassa juuri nyt HERRAN Vierailun tähden Hänen Kahden Mega Profeettansa kanssa juuri nyt maan kamaralla. Maanjäristykset, tiedättehän. Puhuimme maanjäristyksestä, joka tapahtui Australiassa. Näitte ne yksityiskohdat, ne tarkat yksityiskohdat. Sitten ne tarkat yksityiskohdat maanjäristyksestä, joka tapahtui Meksikossa. Tarkat yksityiskohdat myös maanjäristyksestä, joka tapahtui Filippiineillä. Erityiset yksityiskohdat Chilessä; valtameri tulee oksentamaan tänne, valtameri tulee oksentamaan maalle, tiedättehän. Tiedän, että noita yksityiskohtia näytetään ruuduillanne. Niille on tarkoitus. 

Tänään kuuntelin Vanhempaa Pastoria, kuuntelin Vanhempaa Pastoria Hilda Deteyiaa, joka on nyt valittu Piispa Hilda Deteyia, kyllä. Kuuntelin häntä tänään, kun hän oli antamassa katselmusta siitä, miksi nämä profetiat tulevat luoksenne, miksi kirjoitatte ne ylös, ne yksityiskohdat, ja kun ne täyttyvät, niiden yksityiskohdat. Hiiret, joita sataa Australiassa, satavat hiiret, kaikki se. HERRA siis jälleen Puhuu todella selvästi tästä hetkestä ja tarpeesta omata nyt laadukas pelastus.

Mutta tänä iltana HERRA on Puhunut kanssani todella todella hämmästyttävällä tavalla, todella erityisellä tavalla. Näin sen Suuren Kotkan. Tänä iltana ISÄ JUMALA ITSE, KAIKKEIN KORKEIN HERRA, tuli luokseni, se Suuri Kotka, Suuri Kotka itse, ja näin Hänen lentävän hyvin hyvin korkealla, melkoisen korkealla, melkoisen korkealla ylhäällä siellä. Todella todella kaukana. En tiedä, kuinka mitata tai kertoa siitä etäisyydestä, mutta melko kaukana. Se on kaukainen paikka, äärimmäisen kaukainen, ylhäällä siellä. 

Sitten toisena hetkenä hyvin nopeasti huomasin, että Hän liikkui ohitse, Hän liikkui ohitse edessäni. Yhtäkkiä Hän oli nyt lähellä ja Hän liikkui ohitse edessäni, liikkui ohitse edessäni, lentäen oikealta puoleltani taivaalla suoraan edessäni, lentäen kohti vasenta puolta. Sitten toisena hetkenä huomasin; Hän nosti minut ylös, joten pystyin näkemään Hänet nyt jälleen. Olin yläpuolella, nyt pystyin näkemään Hänet lentämässä alhaalla siellä ja Pilvet peittivät Hänen Siipensä. Kirkkauden Pilvi peitti Hänen Siipensä. 

Nyt, jos luette Hesekielin kirjasta, Hän, joka on Vieraillut luonani, on ISÄ JUMALA, Hän on HERRA KAIKKIVALTIAS. Häntä kutsutaan Suureksi Kotkaksi. Hän on se, joka kantoi Israelin lapset koko matkan orjuudesta Luvattuun maahan. Hän on myös se, joka tulee kantamaan seurakunnan Kirkkauden Valtakuntaan. Hänen Nimensä on JEHOVA ELYON, KAIKKEIN KORKEIN HERRA ja Hän on HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRA ja JUMALA ja ISÄ. Hän on se, joka on Vieraillut luonani tänä yönä. Todella valtava Vierailu. 

Hyvin lyhyessä ajassa siis, suunnilleen yhden tunnin sisällä tulen olemaan saarnastuolissa. Meillä tulee olemaan todella pitkä Sanoma tänä yönä. Hyvin hyvin kriittinen Sanoma. Haluatte kuunnella tämän, haluatte varmistaa, että kuuntelette tämän, jos haluatte päästä sisälle Kirkkauden Valtakuntaan. Tämä tulee auttamaan valmistautuneisuuttanne, sitä, kuinka valmistaudutte. 

Mutta uudestaan, tänä yönä HERRA ELYON Vieraili luonani hyvin hyvin väkevällä tavalla. Pystyin näkemään sen Suuren Kotkan kaukana ylhäällä siellä. En pysty kertomaan tai kuvailemaan, kuinka kaukana. Melko kaukana, ja pystyin näkemään Pilvet, kun Hän liiteli, lensi. Kirkkauden Pilviä on Hänen Siipiensä yllä. Hän tuli lähelle, joten pystyin näkemään Hänen Silmänsä. Hänen Silmänsä, Kotkan itsensä. Yhtenä hetkenä Hän tuli nyt suoraan kasvokkain kanssani tällä tavoin ja pystyin näkemään Hänen Silmänsä, kun Hän tuli luokseni, joten saimme katsekontaktin. 

Nämä ovat todella peljättäviä Vierailuja. On jopa etuoikeus jakaa ne kanssanne. Joskus ihmettelemme, miten jakaa näitä kanssanne. Se miten seurakunta on nuori, se on lapsi, se on epäkypsä. Te; joskus ajattelemme, pystyttekö käsittelemään tämän tyyppistä materiaalia, mutta nämä Vierailut tulee välittää teille, jotta voisitte olla tietoisia, että on ollut Vierailu ja on meneillään oleva Vierailu. 

Sitten noin yhden tunnin päästä, yhden tunnin päästä maksimissaan tulen olemaan Alttarilla. Se tulee olemaan hyvin pitkälle jatkuva Sanoma, mahdollisesti klo 12 saakka päivällä eri osuuksissa, ja juuri nyt meillä on Herätys, joka liikkuu halki. MESSIAS on siis tulossa. 

Uudestaan, tänään JEHOVA ELYON, KAIKKEIN KORKEIN HERRA, JEHOVA EL OLAM, SUURI LUOJA, Suuri Kotka, Hän on Vieraillut luonani todella todella hämmästyttävällä ja peljättävällä tavalla. Sitten yhtenä hetkenä Hän oli kasvokkain kanssani. Hän lensi, tullen eteenpäin kohti minua, joten kohtasimme silmästä silmään tällä tavoin. Se oli todella peljättävä hetki. Sitten toisena hetkenä Hän ylitti ylitse tällä tavoin, lentäen edessäni, mutta oikealta puoleltani vasemmalle. Suoraan edessäni, mutta liikkuen vasemmalle, lentäen ylitse edessäni tällä tavoin, oikealta vasemmalle. Yhtenä hetkenä Hän on todella korkealla ylhäällä. 

Sitten yhtenä hetkenä Hän nosti minut ylös, joten pystyin näkemään Hänen lentävän alhaalla, ja Pilvet Hänen Siipiensä päällä. Pystyn näkemään sen jopa nyt, kun Puhun kanssanne. Yläpuolella nyt, nyt Hänen Siipiensä yläpuolella, ja Hänen yläpuolellaan Kirkkauden Pilvet, kun Hän lentää. MESSIAS on siis tulossa. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Valmistautukaa. MESSIAS on tulossa. 

Kiitos jälleen siitä upeasta lähetyksestä, jonka toitte meille eri lähetyksillä, joita meillä oli. Tiedän, että tulette olemaan todella kiireisiä Nakurun Pääalttarilla, mahdollisesti huomisiltana tai ehkä sunnuntai-aamuna. Tämä on todella kiireinen JUMALAN kalenteri. Tämä on todella mahtavaa aikaa. Tämä on etuoikeutettua aikaa. Tämä on etuoikeutettu hetki, ei ollenkaan oikeus. Israel odottaa tätä Vierailua, jotta he voisivat tulla takaisin JAHVEN, heidän LUOJANSA luo. 

Nyt on aika kansakunnille ja monet kansakunnat odottavat. Näette, kuinka Vanhemmat Arkkipiispat ovat tulossa, mutta se, että se tapahtuu täällä ja seurakunnassa tässä sukupolvessa, on etuoikeus. MESSIAS on tulossa. 

Kuulitte JUMALAN Tuomion, jonka vapautin, ja jolla löin Amerikan Yhdysvaltoja. Nämä ovat päiviä, jolloin HERRA alkaa hiljalleen paljastamaan Peljättävimpiä Profeettoja, jotka Hän on lähettänyt halki maailman, Profeettoja, jotka tekevät työtä siinä toisessa Aikakaudessa. Voitte nähdä, että heidän Palvelustyönsä on aivan kuin he olisivat armon todellisuuden ulkopuolella, joten he Tuomitsevat parannusta tekemättömiä kansakuntia. MESSIAS on tulossa. Valmistautukaa, siunatut ihmiset. 

Noin yhden tunnin kuluttua siis, tulen olemaan suoraan Sanomassa. MESSIAS on tulossa. Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kiitos. Todah rabah. Todah chaverim. Baruch Hashem. 

(Profetia 24.9.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia