2.5.2019 PROFETIA: ILMESTYSKIRJAN KAKSI TODISTAJAA & SANOMA SEURAKUNNALLE MAAILMANLAAJUISESTI

Siunatut ihmiset, haluan jakaa teille keskustelun, mikä HERRALLA on ollut seurakunnan kanssa, jotta voimme kaikki olla samoissa askelissa mitä Taivas sanoo tällä hetkellä ja kuinka PYHÄ HENKI navigoi ihmiskuntaa ja Kristuksen seurakuntaa tässä hetkessä. Tiedän, että tämä on hyvin hyvin siunattu hetki, Herätyksen hetki. Kansakunnat ovat alkamassa ymmärtämään, Kristuksen seurakunta on alkamassa ymmärtämään.

Uudestaan, kansakunnat ovat alkamassa ymmärtämään, että aika on nopeasti tikittämässä, seuraten sitä viimeaikaisinta vierailua sunnuntaina, jopa sen auktoriteetin demonstrointia, kuinka HERRA tuli esittelemään näiden Kahden Profeetan auktoriteetin. Rampa Helsingissä nousee ylös, sekä rampa Mosambikissa, rampa Kiinassa, rampa Norsunluurannikolla. Näin myös, että jotkut ihmiset parantuivat Venezuelassa, sekä alhaalla Australiassa. Se keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani Parantumiskokouksen jälkeen, kun Hän sanoi, katsokaa, olen antanut Kahdelle Palvelijalleni koko maailman, koko maapallon.

Jopa täällä Keniassa on nyt vieläkin voimallisempaa, kun näet Brianin, luulen että hän on 12-vuotias, vetävän itseään maata pitkin, tämän tyyppisiä rampoja nostettiin ylös maan tomusta, ilman Heidän astumistaan ulos. Ne HERRAN Kaksi Palvelijaa, HERRAN Kaksi Profeettaa, loisteliainta Profeettaa Raamatun historiassa, JAHVEN Peljättävintä Profeettaa eivät astuneet ulos. Tämä on sen auktoriteetin, lopullisen auktoriteetin esittely, minkä JUMALA on antanut Kahdelle Profeetalleen. Se tulee sanoman kanssa. Suuri Herätys on meneillään tietysti maailmanlaajuisesti, Kiinassa ja täällä ja Keniassa se on jopa nyt suurempi. 36 rampaa on juuri kävellyt. Niin paljon sokeita. Suuri määrä sokeita. 26-28 sokeaa tai jopa enemmän. Kuuroja. Suuria määriä.

HERRA on tullut parantamaan paljon paljon muita tiloja ja puhumaan seurakunnalle hyvin selvästi ja esittelemään sen auktoriteetin, minkä Hän on antanut Kahdelle Palvelijalleen, ketkä Hän on lähettänyt tässä hetkessä valmistamaan tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Nyt, ennen kuin jaan teille Sananpaikan, niin jaan teille sen keskustelun, minkä HERRA Puhui kanssani unessa. Minä istuin ja siinä paikassa, missä olin yöllä, avasin Raamatun ja aloitin lukemaan Ilmestyskirjan lukua 11, sen valtavan historiallisimman super loisteliaan grand mega Parantumiskokouksen jälkeen, joka oli sunnuntaina. HERRA ei antanut meidän astua ulos, kun nämä Kaksi Palvelijaa saarnasivat. Toinen tuli ylhäältä laskeutuen palvelusta varten. Kun luin yöllä Ilmestyskirjan lukua 11, niin pääsin kohtaan, jossa on ne Kaksi Palvelijaa. Jakeessa 7, Hän sanoo:

7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.

8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.

9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.

10 Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi [mega] profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat.

(Miksi? Koska ihmiset palvoivat paholaista, antikristusta ja lohikäärmettä.)

11 Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät (tarkoittaen koko maailmaa, koska koko maailma katseli heitä).

12 Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.

Sitten kun jatkat lukemista, niin on massiivinen maanjäristys, joka tapahtuu ja MESSIAS ilmestyy. Nyt koko maailma pelkää JUMALAA ja kääntyvät JEHOVA JAHVEN puoleen ja palvovat HERRAA ja juoksevat pakoon petoa ja väärää profeettaa, joka on yhdessä pedon kanssa. Tämä on se mitä luin Parantumiskokouksen jälkeen sunnuntaina, joten kun luin tästä, kun luin tästä jakeeseen 7, jossa he ovat saattaneet päätökseensä todistamisensa. Sitten peto tulee taistelemaan Heitä vastaan ja päihittämään Heidät. Tuossa kohtaa HERRA vaivuttaa minut uneen. Sitten näen pedon tulevan ja kiroavan ne Kaksi ja He saavat meidät kiinni ja sitten syntyy hyvin vakava taistelu, hyvin totinen taistelu, ette halua tietää sen yksityiskohtia. Sitten näin kuinka me kuolimme. Me kuolimme tuossa kaupungissa, Jerusalemissa.

Yhtä asiaa Raamattu ei mainitse tässä. Ihmiset tulevat. Kun me kuolemme, niin näen ihmisten tulevan ja heittelevän esineillä ruumiitamme ja he sylkivät meihin. Tämä on yksi asia mitä Raamatussa ei kerrota. Näin ihmisten sylkevän kasvoihimme, sylkevän ja sylkevän. Se on ihmeellistä, että kun He saattoivat päätökseen todistamisensa, kun he lopettivat todistamisen, tarkoittaen, että missio on tullut päätökseen. HERRA sallii sen tapahtua. Jos luet jakeen 3, Hän sanoo:

3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni [voimani] ja toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."

4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi [kultaista] lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.

5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa.

Joten tämä on absoluuttisen selvää. Alat ymmärtämään, että ainoa keino miten antikristus ja väärä profeetta pystyy sotimaan heitä vastaan ja eliminoimaan Heidät, on se, että JUMALA sallii niin tapahtua. Sama asia tapahtui MESSIAALLE. Ainoastaan kun HERRA salli, silloin MESSIAS pidätettiin ja he teurastivat Hänet. Jopa nyt täällä, minä näin, että missio oli saatettu päätökseen. HERRA siis salli sen tapahtua. Se taistelu oli todella paha. He pitelevät itse JUMALAN JAHVEN Voimaa, mutta nyt HERRA sallii sen tapahtua ja he tappoivat Heidät. Se mistä Raamattu ei kerro, näin ihmisten sylkevän kasvoillemme ja heittelevän esineillä kuolleita ruumiitamme.

Se mikä ihmetyttää minua, se mikä ihmetyttää minua on se, että he eivät itseasiassa kuole. He eivät itseasiassa kuole. Olen jakanut tämän muutaman Piispan kanssa, sisäpiirin kanssa, muutaman vanhimman Piispan kanssa, jotka istuvat näiden Kahden ympärillä. Olen kertonut heille, että He eivät tule kuolemaan. Se mitä tapahtuu, on se, että elämä lähtee pois Heidän ruumiistaan ja He ovat vielä siellä elossa, sillä tämän jälkeen pystyin näkemään sen kuolleen ruumiin. Pystyn näkemään sen kuolleen ruumiin. Tarkoittaen, että He eivät kuole. Tästä syystä 3.5 päivän päästä He nousevat jälleen jaloilleen. Näette sen häpäisyn ja nöyryytyksen. Pahin asia, mitä voit koskaan tehdä on kieltäytyä hautaamasta kuollutta ruumista.

Joten näette, pohjautuen Heidän palvelukseen ja todistamiseen, ihmeisiin ja tuomioihin, joita He ovat tuoneet maailmaan, heidät kielletään hautaamasta. Heiltä kielletään kokonaan hautaaminen. Heitä kielletään hautaamasta, jotta heidät voidaan häpäistä. Tämä on pahin asia mitä voit tehdä Jerusalemissa ja Israelissa ja kaikkialla muualla, mutta erityisesti Jerusalemissa. Jos kieltäydyt kuolleen ruumiin hautaamisesta, niin tämä on pahin häpäisy ja nöyryytys, mitä voi koskaan tehdä jollekin. Tämä on se mitä he tekevät. Näette kuitenkin sen, että He eivät kuole. Elämämme lähtee ruumiista ja katselimme kuolleita ruumiitamme, näimme ne. Olimme siellä. Kun ihmiset sylkivät kasvoillemme, pystyimme myös tuntemaan sen. Minä tunsin sen. Kun ihmiset sylkivät kasvoille, niin tunsin sen. Olen tuntenut sen sylkemisen kasvoille. Tästä Raamattu ei kerro, että he tulevat ja heittelevät esineillä ja sylkevät ruumiisiin.

Nyt kun se sunnuntain super loistelias grand mega Parantumiskokous on ollut ja näiden Kahden jokainen sana profetioissa on täyttynyt, jonka He antoivat etukäteen. Toisin sanoen ISÄ JUMALA tuli alas todistamaan Heidän sanansa tarkkuuden ja että se on Taivaasta. Kyllä, He tulivat Taivaasta. Toisin sanoen, Taivas todisti sunnuntaina. Viime sunnuntaina Taivas todisti oikeiksi Heidän julistuksensa, jotka He olivat antaneet ennen Parantumiskokousta: Se on tuorein voitelu. Parantumiset tapahtuvat ennen kuin tulemme suoraan livelähetykseen. Rammat tulevat nousemaan ylös suurimmissa määrin, sokeat näkevät. Emme tule lähtemään sieltä, missä olemme. Kaikki tämä. Kokoontukaa 87 stadionille! Kokoontukaa ympäri maailman! Ei tule olemaan tilallisia ja välimatkallisia rajoituksia. Tämä on tuorein voitelu. Tässä on sanoma. Tässä on sanoma liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Kaikki nämä julistukset tapahtuivat ennen Parantumiskokousta.

ISÄ JUMALA ITSE on todistanut tämän, että kyllä, tämä on se mitä He ovat sanoneet ja olen täyttänyt sen. Taivas on tullut alas todistamaan sen julistuksen ennen Parantumiskokousta. Mitä sitten teidän tulisi seurakuntana tietää näistä Kahdesta Profeetasta, mikä tulee auttamaan teitä navigoimaan ja auttamaan teitä pelastuksessanne, valiten vanhurskauden ja pyhyyden, jota He saarnaavat ja vaeltavat. Ilmestyskirja 11, jonka olen juuri lukenut. Haluan teidän ymmärtävän, siunatut ihmiset, että kaikissa näissä tapahtumissa JUMALAN voiman ja auktoriteetin esittelyssä, joka tapahtuu nyt ennen sitä aikaa, johon he ovat tähtäämässä, sitä suurempaa aikaa Heidän suuremmassa missiossaan 1260 päivää, tarkoittaen suurta ahdistuksen aikaa. Tämä on tarkoitettu puhumaan tälle sukupolvelle ja kansakunnille, että katsokaa, jos He tekevät tässä ajassa tällaista, niin kuinka paljon enemmän onkaan se voima suuressa ahdistuksen ajassa, kun Heidän missionsa kypsyy ja Heidän osoitettu aikansa koittaa, loppuhuipennus, Grand finaali. Sen on tarkoitus puhua tälle sukupolvelle.

Joten tämä on hyvin voimallista aikaa, siunatut ihmiset! Sunnuntaikokouksessa oli sanoma, siinä historiallisessa Parantumiskokouksessa. Siihen sisältyy aina totinen sanoma. On viesti. Super loisteliaassa grand mega Parantumiskokouksessa on sanoma, jonka HERRA tuo seurakunnalle. Hän sanoo: Katsokaa sitä auktoriteettia! Hän sanoo, katsokaa sitä voimaa! Katsokaa sitä voimaannuttamista! Katsokaa sitä suhdetta ISÄ JUMALAAN, suoraan TAIVAAN JUMALAN käskyvallan alla. Katsokaa sitä JUMALAN PYHÄN HENGEN vierailua ruumiillisessa muodossa jopa tuona sunnuntaina! Toisin sanoen, Heihin on talletettuna JUMALAN ITSENSÄ Voima. ITSE JUMALAN Voima. Ja tämä voima on tulevaa aikakautta varten. Myös tätä aikaa varten kyllä, saarnaten ja voittaen ihmisten sydämet ja valmistaen seurakunnan, jotta seurakunta voi mennä sisälle iankaikkisuuteen.

Kuitenkin kohteena on Israelin vapautus ja lunastus, kääntäen Jaakobin pois jumalattomuudesta ja pahuudesta, luopumuksesta ja synnistä. On niin paljon, mitä olen leikannut tästä pois. Näette, että He menevät ja tulee vastakkainasettelu ahdistuksen ajan temppeliä kohtaan, joka rakennetaan Jerusalemiin. He tulevat vastustamaan sitä. Mitä meidän tulisi sitten tietää? Mitä seurakunnan tulisi tietää niistä Kahdesta? Ilmestyskirja 11:3. Tässä hetkessä HERRA KAIKKIVALTIAS on kiireinen esitellessään Heidät maailmanlaajuisesti suuressa voimassa. Tämä on sen sanoma. Siinä oli viesti. Tämä on se sanoma, jonka HERRA tuo kansalle, sillä kuinka rampa voi nousta ylös Mosambikissa? Sokeat silmät avautuvat Australiassa. Rampa nousee ylös Norsunluurannikolla, kaukana 7000 km päässä Helsingissä, Kiinassa. Se esitteleminen. On olemassa Sanoma, että HERRA JUMALA esittelee Heidät. Tiedän, että Hän on jo loistanut Kirkkauttaan Heidän yllensä, Hän on asettunut Heidän ylleen. Hän on lähettänyt Itse JUMALAN PYHÄN HENGEN esittelemään Heidät.

Mutta silti Parantumiskokouksessa sunnuntaina on Sanoma. Esitellen Heidät maailmanlaajuisesti koko maailmalle suurella voimalla, katsokaa: Ja Minä tulen antamaan voiman Kahdelle Todistajalleni. Ja muistakaa, että He ilmestyvät seurakunnan maisemaan aikaisemmin, ennen Ahdistuksen aikaa ja Suurta Ahdistusta. Miksi? Valmistamaan seurakunnan, sillä He operoivat Testamenttien välisellä ajalla, kahden aikakauden välillä. Ja on suurempi Missio Suuressa Ahdistuksen ajassa, Israelin lunastaminen. Tämän Mission keskiössä on Israelin Herätys, Jaakobin kansallinen Herätys. Siksi näette sen paineen, paineen viedä Heidät Israeliin. Puhuen Heille Israelista, kertoen Heille, katsokaa, olen valmistanut teille paikan Israelissa. Kertoen Heille, katsokaa, israelilaiset soittavat meille, tulkaa luoksemme! Tarkoittaen, että Israel istuu keskiössä, tämän Mission keskipisteessä.

Mutta seurakunta voi oppia niin paljon. Kuinka joku voi tulla luokseni ja sanoa: Kahden minuutin päästä tästä hetkestä tulee olemaan suuri vierailu niillä 87 stadionilla. Katsokaa Heidän suhdettaan JUMALAAN. He sanovat, jos tämä on uskon osoitus, silloin seurakunta voi oppia omaamaan vankkumattoman uskon, sanoinkuvaamattoman uskon. He Sanovat asioita, joita kukaan muu ei sano, että: Kahden minuutin päästä tästä hetkestä tulee olemaan vierailu halki kansakunnan, ja teidän stadioneillanne. Se on aivan kuin sanoisi, että pyydän HERRAA Vierailemaan kahden minuutin päästä tästä hetkestä, Vierailemaan fyysisesti ja nostamaan rammat ylös maasta ja avaamaan sokeat silmät, poksauttamaan auki kuurot korvat. Ja kun kysytte kuuroilta, he sanovat, poks, eeh eeh eeh, poks, poks. Näyttäen, kuinka se todella poksahti. Se on aivan kuin kutsua JUMALA tulemaan kahden minuutin päästä tästä hetkestä, ajastaen JUMALAN, ja Hän vierailee.

Jos tässä on siis opetus, se on Heidän vankkumaton uskonsa HERRAAN, ja seurakunta voi lainata siitä. Heillä on vankkumaton usko. Siksi He sanovat asioita, joita Sanovat. Ja He Sanovat ne aiemmin. He Sanovat, että neutronitähdet tulevat törmäämään. He Sanovat, että tulee satamaan Lima Perussa. He Sanovat, että rammat tulevat kävelemään kahden minuutin päästä tästä hetkestä, Tuli tulee kädestäni ja koskettamaan kaikkia niitä 87 stadionia, koko matkan aina Saksaan saakka. Heidän vankkumaton uskonsa on suuri opetus seurakunnalle. Ja näette jakeessa 7, kuinka He nyt sallivat, HERRA sallii Heidän nyt tapettavan, kuolevan. Tämä tarkoittaa, että Heidän vankkumaton uskonsa on todella voimallinen, jopa kuolemaan saakka. He ovat valmiita kuolemaan sen puolesta. Ilm. 11:7:

"Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät,"

Tarkoittaen, että HERRA sallii sen.

"tappava heidät."

Jopa kun He ovat kuolleita, He eivät ole kuolleet. Heidän silmänsä pystyvät näkemään sen kuolleen ruumiin. Sen tähden He seisovat jälleen ja koko maahan iskee kauhu. Iskee kauhu. Sillä HERRA sallii sen. Ilmestyskirjan luku 2. Ilmestyskirjan luku 2:10. Mikä on se opetus? Hän Sanoo Ilm. 2:10:

"Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun."

Joten näette, että tämä on opetus tälle sukupolvelle. Se Super Loistelias Grand Mega Parantumiskokous, joka tapahtui sunnuntaina, nyt katsokaa tuota, että jopa myös teille nyt, älkää pelätkö mitään. Menkää läpi sen vainon, älkää pelätkö. Sen lopussa on ikuisen elämän, iankaikkisen elämän kruunu. Hän Sanoo, olkaa vankkumattomia uskossanne, aivan niin kuten He vaelsivat täällä. Aivan niin kuin He ovat osoittaneet tälle elämälle, tälle sukupolvelle. Ilm. 12:11. Ilm. 12:11, Hän Sanoo:

"Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet (niin paljon), vaan olleet alttiit kuolemaan asti."

Sillä on opetus, on opetus siinä tavassa, miten He toteuttavat elämäänsä nyt, niin että He eivät rakastaneet elämäänsä niin paljoa, vaan ovat kuolemaan asti alttiit. He sanoivat, hankkiudutaan irti tästä elämästä. Kunnes viimein Heidät tapetaan. Mutta He seisovat HERRAN kanssa. Kolmen ja puolen päivän jälkeen He ovat ylhäällä jälleen. Kauhu iskee maailmaan, ja sitten He menevät ylös Taivaaseen. Se ensimmäinen Missio, tämä tietty Missio on ohitse. Mutta on toinen Missio, en halua jakaa sitä tässä, sillä se ei ole ymmärrettävissä, te ette voi prosessoida sitä tässä elämässä nyt. On toinen Missio, jossa He tulevat. Ja oli muita Missioita ennen, joista jotkut olivat Raamatussa, joita en ole jakanut kanssanne. Kun ne Kaksi tulivat ennen kuin MESSIAS tuli He toimivat yhdessä, mutta Hän peitti ihmisten silmät. He eivät nähneet Heitä Kahta. Vain tämä sukupolvi, kun ylöstempaus on nyt lähellä, silloin Hän avasi tämän sukupolven silmät. Se etuoikeus nähdä, että nyt He toimivat, He Kaksi. Kadehdittu sukupolvi. Ilm. 20:4. Luku 20, jae 4.

Mutta sanot, että olla tarpeeksi vankkumaton, olla näkökanta, jossa nyt sanot: Annahan kun päästän irti elämästäni. KRISTUS MESSIAS Sanoi: Annahan kun päästän irti elämästäni, jotta voisin palvoa ISÄ JUMALAA, jotta voisin olla kuuliainen ISÄLLE JUMALALLE. Myös He Kaksi, jotta He voisivat palvoa ISÄ JUMALAA, jotta He voisivat olla kuuliaisia ISÄLLE JUMALALLE. Jotta He voisivat olla kuuliaisia MESSIAALLE, MESSIAAN Missiolle. Joten päästetään irti elämästämme. Mutta sitten Heidän tulee kuolla. He seisovat HERRAN kanssa. Katsokaa, kuinka uskollinen HERRA on. Ilm. 20:4. Ilm. 20:4. Ja Hän Sanoi:

"Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta."

Myös he virkosivat eloon, aivan kuten nämä Kaksi. Ihmeellistä. Aivan kuten MESSIAS. Ihmeellistä. Joten te myös, tämä sukupolvi, kansakunnat, koko maailma, heprealainen kansakunta ja rakastettu Israel; Ramat Gan, Ashkelon, Be'er Sheva, Haifa, Tel Aviv, Yavne, Dimona, Torek, missä olettekin Israelissa. Myös te nyt, jotka olette kuulolla, te voitte olla vankkumattomia, te voitte oppia Heidän elämästään. Te voitte olla vankkumattomia uskossanne, aivan kuin sanoen, ei! Tulen kestämään koko vainon ja tulen seisomaan HERRAN kanssa.

Katsokaa, HERRA aina tulee apuun. He palasivat takaisin eloon, ja hallitsivat KRISTUKSEN kanssa. Heitä ei voi tappaa Heidän palvellessaan ja saarnatessaan, kunnes He päättävät todistamisensa. Ja juuri nyt. Ja uudestaan, Heitä ei voi tappaa, kunnes He päättävät todistamisensa. Älkää yrittäkö. On ihmeellistä, että PYHÄ HENKI asuu Heissä. Sitten eräänä hetkenä voit nähdä kolme. Samalla tavoin PYHÄ HENKI asuu teissä. Teidän näkymätön ystävänne. Näyttää siltä kuin Hän vaeltaisi kanssanne, teissä. Mutta ennen kuin tämä aikakausi on ohitse, ja sitten nyt, Hänet on rajoitettu Heille Suuressa Ahdistuksen ajassa. PYHÄ HENKI.

Mutta muistakaa, että pakana-aikakausi ei pääty, kunnes pakanat ovat tallanneet Ahdistuksen ajan temppelin ulkopihaa Jerusalemissa. Joten seurakunta, pakanaseurakunta menee. Mutta pakana-aikakausi päättyy vasta, kun MESSIAS astuu nyt sisälle. Tämän ei tulisi olla kiinnostavaa teille. Valmistautukaa vain nyt ja menkää sisälle. Joten HERRAN HENKI menee sisälle Heihin. Ja He tuhoavat vastustajansa vapauttaen Tulen kielestään, nielaisten Heidän vihollisensa. He todistavat KRISTUKSESTA. Kun katsotte Apostolien tekoja, Apt.t. 1. Katsokaa nyt, Apt.t. 1, Hän Sanoo:

"vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".

Uudestaan, seurakunta voi oppia Heidän Missiostaan, kuinka He todistavat JUMALAN puolesta. Myös seurakunta voi tehdä päätöksen hyvissä ajoin ennen Suurta Ahdistuksen aikaa ja tulla todistajiksi ja todistaa JEESUKSESTA. Te voitte oppia. Jokaisella on mahdollisuus. He tulevat valmistamaan seurakunnan ennen ylöstempausta. Siksi He tulevat Raamatun maisemaan ennen sitä. Ja He palauttavat; Heidän palvelustyönsä, katsoessasi Heidän palvelustyötään, He nuhtelevat syntiä, He saarnaavat vanhurskautta, saarnaavat pyhyyttä, valmistavat Pyhän tien, jonka näette Jesajan kirjan luvussa 35:8-9. Heistä lopulta tulee ne kauniit jalat, jotka tuovat Hyvän Sanoman, voittamaan Israelin, kääntämään Jaakobin pois jumalattomuudesta ja tuomaan sen takaisin JUMALANSA luo. Heidän palvelustyönsä on koko maailma, koko maapallo.

Te näette, kuinka viime sunnuntaina, tänä sunnuntaina, HERRA on osoittanut sen todella vakavalla tavalla. Heidän palvelustyönsä sisältää koko maailman, koko maapallon. Kuitenkin, Suuressa Ahdistuksen ajassa Heidät on paikallistettu Jerusalemiin, kuten voitte nähdä. Hän sanoo: Olen valmistanut teille paikan. Olen valmistanut teille paikan Israelissa. Olen valmistanut teille paikan Israelissa. Katsokaa, te asutte jo siellä. Istuin jo jopa, tänä viime Pesachina istuin heidän kanssaan ja söin Pääsiäisateriaa. Joten HERRA Sanoi, että tulee olemaan viimeinen Pääsiäisateria Israelille. Silloin He tulevat olemaan todella instrumentaalisia, nämä Kaksi. Tulee olemaan viimeinen Pääsiäisateria ennen sitä lopullista joukkopakoa (exodusta), pakoa. Ja olen nähnyt, kun johdatan heitä: Älkää menkö tätä tietä. Menkää alas laaksoon tähän suuntaan, välttääksenne joukkotuhon. Jotta he menisivät turvallisempaan paikkaan. Ja koko Israel tulee pelastumaan. Raamattu sanoo, kaikki.

Heidän palvelustyönsä aivan kuten olette nähneet, käskien Taivasta vapauttamaan Sateen, kutsuen JUMALAN Pilven tulemaan alas, parantaen kaivoja (kaivojen vesiä), ja niin edelleen. Heidän palvelustyönsä on todella vahva. Se on todella vahva vanhojen heprealaisten Profeettojen merkkien kanssa, JAHVEN, Israelin muinaisten juutalaisten Profeettojen merkkien kanssa. Tämä on nyt ilmiselvää. Parantaen kaivot, parantaen käpristyneet kädet, käskien Taivasta avautumaan ja Sade tulee alas aivan kuten Karmelin vuorella. Kutsuen Tulen alas Taivaasta, Pilvi tulee alas Heidän yllensä, Puhuen JUMALAN Tuomioita. Heidän palvelustyönsä on todella vahva Vanhan Testamentin muinaisten juutalaisten, heprealaisten Profeettojen palvelustyö.

Ja kuten sanoin, He ovat äärimmäisen instrumentaalisia Israelin lunastuksessa JEHOVAN toimesta. He kantavat Avainta Israelin lunastusta varten. Sillä Hän lähettää Heidät kääntämään Jaakobin pois jumalattomuudesta ja myös olemaan mukana joissakin todella vaarallisissa hetkissä Jaakobille, kun sen täytyy paeta ja JUMALAN Käden viedä sen turvaan Suuressa Ahdistuksen ajassa. Erityisesti silloin, kun Jaakob on ymmärtänyt, että se pedon osuus, mitä he tekevät antikristuksen kanssa, on valhetta ja väärennystä, ja että vain JEESUS on HERRA. Ja kun antikristus alkaa kääntymään heitä vastaan, silloin nämä Kaksi ovat instrumentaalisia heidän paossaan antaen heille turvallisen pois pääsyn paikkaan, joka on heille valmistettu, missä he ovat kaukana poissa käärmeen ulottuvilta. Joten HERRA on todella vahvistanut sen auktoriteetin. He toimivat Hänen voimansa alla.

Uudestaan, Parantumiskokouksen jälkeen luin Ilm. 11, silloin HERRA vei minut Jerusalemiin ja elin jo sen ajan. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun elin sen. Elin jo tuon ajan. Ja päätimme todistamisen, ja peto tuli ja JUMALA sallii sen, ja sitten hän murhasi meidät, murhasi meidät Jerusalemin kaduilla. Ja näin ihmisten heittävän asioita meitä kohti, sylkien päälle. Tunnen jopa fyysisen syljen iskeytyvän kasvoihimme. Mutta me emme kuolleet, sillä se elämä, joka lähti kuolleista ruumiista, katsoi niitä kuolleita ruumiita. Kolmen ja puolen päivän jälkeen elämä meni sisälle kuolleisiin ruumiisiin. Kauhu, kun seisoimme jälleen. Mutta sitten ISÄ kutsui meidät takaisin kotiin. Ja tämä oli se päätös tälle Missiolle. Suuri maanjäristys tapahtui ja koko maailma palvoi nyt JEHOVAA, kun lähdimme. Ja MESSIAS; oli aika MESSIAAN tulla. Olen nähnyt tulevaisuuden tapahtumia.

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, todah Shalom. Olkaa pyhät ja olkaa vanhurskaat. MESSIAS on tulossa. Todah lachem, todah chaverim. Valmistautukaa, valmistautukaa, valmistautukaa. Todah todah. Kiitos todella. Valmistakaa tie. MESSIAS on tulossa. Kun näette ne Sanansaattajat täällä, He ovat erityisesti Heitä, jotka ovat mukana siinä toisessa aikakaudessa. Pyydän, valmistakaa tie. MESSIAS on tulossa. Pyydän, tehkää niin. Valmistakaa tie. Olen tuntenut sen syljen, joka syljettiin päälleni. Olen tuntenut ne tapahtumat. Olen elänyt tulevaisuuden. Olen nähnyt ne tulevaisuuden tapahtumat, jotka kulminoituvat kohti JUMALAN Tuhatvuotista Valtakuntaa. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 3.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia