25.4.2023 Globaali Kokous - Jumalan valtakunnan ennallistaminen

HERRA ON NYT PROSESSISSA ENNALLISTAMASSA JUMALAN VALTAKUNTAA

25.4.2023 GLOBAALI TIISTAIN KOKOUS

Muistiinpanot /Tiivistelmä:

Jatkamme keskustelua liittyen seurakunnan ylöstempaukseen. Herra puhuu tarpeesta seurakunnalle tässä ajassa valmistautua Messiaan tulemukseen. Ilm. 3:10-11 näimme valtavan Herran lupauksen valituilleen, kuinka Hän poistaisi rakkaan seurakuntansa sotatantereelta ennen kuin Ahdistuksen aika iskeytyy maailmaan. Tämä on mahtavaa ja ihmeellistä. Näimme lupaukset tässä sananpaikassa.

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10)

Raamattukoulussamme tulemme käymään läpi monia ominaisuuksia yksityiskohdista, joita Herra on asettanut tähän.

• Mitä tarkoittaa, "koska olet pitänyt käskyni"? Tämä tarkoittaa, että oli käsky, joka annettiin aiemmin.

• "Sinä olet pitänyt käskyni". Kuka on tämä, sinä, josta Hän puhuu?

Käsittelimme 1. Tess. 4:13-14 ja ennen kuin menimme jakeisiin 15-18, näimme massiivisen Sanoman, jonka Herra esittelee siellä ja ne valtavat ohjeistukset siitä sananpaikasta. Olemme menossa ylöstempauksen mekanismiin ja tapahtumasarjaan, kuinka se tulee levittäytymään auki ja sanoin, että ennen kuin menemme, 1. Tess. 4:15-18, joka puhuu seurakunnan ylöstempauksesta, Messiaan tulemuksesta, niin on tärkeää tuoda ensin maailmanlaajuinen, universaali kuva ylöstempauksesta, linnun perspektiivi, jotta voitte ymmärtää, missä olemme Jumalan profeetallisessa aikajanassa. Puhumme seurakunnan aikakaudesta, armon aikakaudesta ennen Ahdistuksen aikaa.

Sitten menin Ilm. 1:19, laskien esille Ilmestyskirjan rakenteen ja tarkastellen sitä. Herra puhui siitä, mitä Johannes oli nähnyt, mitä on ja mitä on tuleva tämän jälkeen. Nämä kolme asiaa muodostivat koko Ilmestyskirjan laajuuden, ennen kuin menemme siihen, kun Herra tulee alas käskyhuudon ja Jumalan pasuunan kuuluessa.

Kaikki nämä asiat tapahtuvat tässä seurakunnan aikakaudessa. Danielin profetiassa, Dan. 9, jonka Herra itse antaa Danielille enkeli Gabrielin kautta, näette kuinka Kristus menee Ristille 69 vuosiviikon jälkeen, sitten Kristus astuu ylös Taivaaseen, on helluntai ja Pyhä Henki tulee alas ja seurakunta vihitään. Olemme siis seurakunnan aikakaudessa, mutta todella lähellä ylöstempausta, sillä Ahdistuksen ajan Sanansaattajat ovat jo täällä ja tuovat jo tuomioita kansakunnille, antaen tiedoksi, mitä he tulevat tekemään Ahdistuksen ajassa: koronavirus, sota Ukrainassa, Meksikon, Chilen, Haitin, Nepalin maanjäristykset, Ebolavirus, Zikavirus, heinäsirkkavitsaus.

Dan. 9:25 on sijoitettu 69. vuosiviikon sisälle. Dan. 9:26 on se väliaika, kun Herra painaa pysähdys-nappia Jumalan kellossa ja ennen kuin Hän alkaa Danielin 70 vuosiviikon. Sitten on aika, jolloin antikristuksen täytyy tulla esille ylöstempauksen jälkeen todella nopeasti, identifioiden itsensä ja ottaen auktoriteetin ja allekirjoittaa rauhansopimus Israelin kanssa.

Olemme Ilm. 1, jotta voitte nähdä sen taustan, kun Herra puhuu rakkautta heille, jotka ovat uskollisia Hänelle, Ilm. 3. Jotta voitte juurtua sanaan ja kasvaa kristittyinä valmiina Kirkkauden Valtakuntaan, jotta ne väärät opit, jotka tulevat kuin tuulet, eivät heiluta teitä. Täällä rammat kävelevät, täällä on Jumalan Pilvi ja Jumalan Sade, kaikki on täällä. Tämä on valtava paikka olla. Jumalan Ääni on täällä, julistus Messiaan tulemuksesta on täällä, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, kaikkialla Keniassa on massiivinen Herätys.

Ilm. 1 Herra puhuu todella paljon liittyen seurakunnan aikakauteen, kun Hän valmistaa teidät Ilm. 2-3. Tarkastelimme autuaaksijulistuksia ja siunauksia Ilm. 1:3. Herra uudelleen määrittelee siunaukset seurakunnassa. Mitä hyödyttää sanoa, että Jumala on siunannut sinua, mutta päädyt tulijärveen kärventymään? Näette, kuinka tämän päivän seurakunta on johdettu harhaan, eksyksissä ja keskittynyt maailman siunauksiin. Herra sanoo, etsi ensin Jumalan Valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan ja kaikki muu tullaan antamaan sinulle ilmaiseksi. Et voi mitenkään ymmärtää tätä väärin tässä kriittisessä ajassa.

Kun olemme käyneet läpi Ilm. 1, tulemme seurakunnan aikakauteen tarkastelemaan 7 kirjettä, jotka Jeesus itse kirjoitti seurakunnalle. Jos minulta kysyttäisiin, kuinka monta evankeliumia Jeesuksella on, sanoisin 4 + 7 muuta evankeliumia, 7 kirjettä, jotka Jeesus kirjoitti seurakunnalle.

Katsotaan jälleen autuaaksijulistuksia ja määritellään uudelleen Jumalan siunaukset. Herra sanoi, että:

• Jokaisen siunauksen, joka tulee Herralta, täytyy yhdistää sinut Jumalan loisteliaaseen Valtakuntaan • Jos on siunaus, joka vie sinut syntiin, se ei ole tullut Jumalalta

• Jumalan siunaukset johtavat sinut aina Herran luo ja tekevät sinut pyhemmäksi ja pyhemmäksi. Jahven Profeetat ovat osoittaneet, että on mahdollista vaeltaa hyvin lähellä Israelin Jumalaa, Isä Jumalaa (Kenian Bometin sade)

Ilm. 1:3 Herra määrittelee Jumalan siunaukset seurakunnassa. Näimme, että kaikki 7 autuaaksijulistusta Ilmestyskirjassa ankkuroivat seurakunnan Jumalan Valtakuntaan. Kun näet tämän päivän seurakunnan puhumassa siunauksista, jotka ankkuroivat heidät maailmaan, ihmettelet, mitä Raamattua he oikein lukevat? Ne siunaukset, mitä he havittelevat juuri nyt, saavat heidät haluamaan elää täällä maailmassa ikuisesti.

 

AUTUAAKSIJULISTUKSET JA SIUNAUKSET MATTEUKSEN EVANKELIUMIN LUVUSSA 5

"1 Kun hän näki kansanjoukot, nousi hän vuorelle; ja kun hän oli istuutunut, tulivat hänen opetuslapsensa hänen tykönsä.

2 Niin hän avasi suunsa ja opetti heitä ja sanoi:

3 "*Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta*." (Matt. 5:1-3)

• Jeesus määrittelee siunauksensa seurakunnalle ja identifioi Jumalan Valtakunnan kansalaiset, jotka pääsevät Jumalan Valtakuntaan.

• Jumalan siunausten tulee ankkuroida seurakunta ikuiseen tilaan, Jumalan Valtakuntaan.

"4 *Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen*." (Matt. 5:4)

• Siunattuja ovat he, jotka katsovat tämän maailman synnin tilaa, homoseksuaalisuutta ja transsukupuolisuutta seurakunnassa, ja murehtivat sitä.

• Siunattuja ovat he, jotka murehtivat saarnastuolin tilaa, kun pastorit saarnaavat rahaa, valehtelevat saarnastuolissa, antavat vääriä profetioita, huiputtaakseen Kristuksen lampaita ja rahastavat heitä.

• Kun tiedät, että seurakunnan olisi kuulunut olla maailman valo ja itket ja murehdit Herran puolesta, sillä Jeesus maksoi lopullisen hinnan Golgatan Ristillä.

• He eivät ole iloisia vallitsevasta tilasta maailmassa:

-Naisten pukeutuminen seurakunnassa

-Kuinka tämä sukupolvi on kokonaan hylännyt Jumalan

-Ihmiset syntyvät poikina ja lääkäri tekee kirurgiseen leikkaukseen ja heistä tulee tyttöjä.

• Kun näet tämän kauhistuksen ja iljetyksen, sinun kuuluu murehtia.

Jos haluat tietää, kuinka heitä lohdutetaan Kirkkaudessa, menet Ilm. 21:

"1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.

3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;

4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt." (Ilm. 21:1-4)

Näet sen lohdutuksen, jonka Hän antaa heille, jotka murehtivat. Heidät yhdistetään Jumalan Valtakuntaan, Kirkkauteen. Tuo siunaus yhdistää heidät ikuiseen tilaan, tulevaan Valtakuntaan ja heitä lohdutetaan. Katsokaa lohdutusta ikuisessa tilassa:

-ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä

-ei kuolemaa ole enää oleva. Kaikki, mikä tuottaa kuolemaa, otetaan pois.

-eikä murhetta

-eikä parkua

-eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.

"5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet"." (Ilm. 21:5)

Toisin sanoen, ne ovat luotettavat ja uskottavat, niissä voi riippua kiinni. Ts. Kaikki tämä on varmaa.

Kaikki Jumalan siunaukset yhdistävät seurakunnan Jumalan Valtakuntaan. Kun luet, "he, jotka ovat murheelliset, saavat lohdutuksen", ymmärrät sen paremmin: He saavat lohdutuksen Jumalan Valtakunnassa.

"5 *Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä*." (Matt. 5:5)

• Tämä on Uusi maa.

• Ei tämä synnin saastuttama ja synnin tuhoama maa. • Hän puhuu Uudesta Taivaasta ja Uudesta maasta.

• Näetkö nöyryyden tämän päivän seurakunnassa? Sen sijaan he ovat ylpeitä, koppavia.

• Seurakunnalta puuttuu nöyryys, jota Jumala juhlii omissa ihmisissään.

"6 *Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan*." (Matt. 5:6)

• Näetkö tämän päivän seurakunnan murehtivan synnin tilaa tässä maailmassa? Ei ollenkaan. He ovat sekoittuneet siihen ja viihtyvät siellä.

• Kun katsot tämän päivän seurakunnan tilaa, näetkö heidän murehtivan tätä kauhistusta, Sodomaa ja Gomorraa, joka on kuluttanut koko maailman?

Miten silloin voit periä Uuden maan, jos sinulta puuttuu perus-siunaukset, jotka Herra laski esille Hänen ihmisilleen?

"7 *Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden*." (Matt. 5:7)

• Tulee olemaan anteeksianto, sovinto heidän ja

Herran välillä, heidät vanhurskautetaan ja he pääsevät Kirkkauden Valtakuntaan pyhitettyinä pyhinä.

• Näetkö armollisuutta tämän päivän seurakunnassa?

"8 *Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan*." (Matt. 5:8)

• Tänä päivänä sana "puhtaus" on vierasta tämän päivän kristityille.

• Kun katsot tämän päivän seurakuntaa sana "puhtaus" on vierasta heidän elämälleen.

• Jumala kutsuu seurakuntaa palaamaan puhtauteen.

• Kun on moraalittomuutta oikealla ja vasemmalla, miten seurakunta voisi olla puhtaudessa?

• Puhdassydämiset tulevat pääsemään Jumalan Valtakuntaan ja näkemään Jahve Jumalan Uudessa Jerusalemissa.

Kaikkien Herran siunausten on tarkoitus yhdistää seurakunta Jumalan loisteliaaseen Valtakuntaan, eikä syntiin ja epäjumalanpalvontaan, jotta et koskaan kärventyisi helvetissä.

Uudelleen asetamme kellon, joka määrittelee siunaukset seurakunnassa, jotta voitte ymmärtää, että Jumalan siunausten tarkoitus on yhdistää teidät Jumalan Valtakuntaan.

"9 *Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman*." (Matt. 5:9)

• He tulevat pääsemään Jumalan perheeseen.

Kaikkien siunausten kuuluu yhdistää ja ankkuroida seurakunta ja kristitty uskova Jumalan valtakuntaan.

"10 *Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta*." (Matt. 5:10)

• Vainot vanhurskauden tähden.

• Kun katsot tämän päivän seurakuntaa, kun pienikin koettelemus pelastuksen tähden tulee hän antaa periksi; ehkä hän on pukeutunut pyhästi ja hänet poistetaan sen tähden WhatsApp-ryhmästä, koska hän on pyhä ja ei kuten he, niin nyt se saa hänet ajattelemaan, "mitä minun tulee tehdä, menetän ystäväni, ehkä minun täytyy muuttua ja palata takaisin vanhaan elämäntyyliini". Se häiritsee häntä todella paljon. Hän sanoo, "ystäväni vihaavat minua, he eivät enää pidä minusta tänä päivänä, koska olen pyhä". Tämä on shokeeraavaa, että sukupolvi voi sanoa näin.

• Meidän tulee pysyä kestäväisinä vainojen keskellä vanhurskauden tähden.

"8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus (pyhien vanhurskaat teot)." (Ilm. 19:8)

• Hän juhlii heitä, joita vainotaan, koska he pitävät yllään vanhurskauden vaatetta, loisteliaan kirkasta vaatetta, jonka Jeesus antoi Hänen ylösnousemuksessaan haudasta.

• Kun Hän kuoli Golgatan Ristillä ja Hänet laitettiin hautaan, Hänen ylösnousemuksessaan Hän antoi vanhurskauden vaatteen peittämään seurakunnan.

"10 *Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta*." (Matt. 5:10)

• Siunattuja ovat he, joita vanhurskauden tähden kaltoin kohdellaan ja kidutetaan.

• He tulevat olemaan Kristuksen kanssaperillisiä, perien Valtaistuimet Taivaassa ja maassa, Kerubit, koko Jumalan perintöosuuden.

"11 *Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.

12 Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa*. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä." (Matt. 5:11-12)

• Sinulla on suurempi palkka kuin kenelläkään muulla.

Kun tarkastelet siunauksia Matteuksen evankeliumissa ja vertaat niitä siunauksiin Ilmestyskirjassa, näet, että:

• On samankaltaisuus.

• Ne kaikki yhdistävät uskovan Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan.

• Jumalan siunauksia ei koskaan tarkoitettu saamaan seurakunta jäämään ja keskittymään tähän maailmaan ja päätymään tulijärveen.

ILMESTYSKIRJAN LUKU 1

"4 Johannes seitsemälle Aasian seurakunnalle: Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä seitsemältä hengeltä, jotka ovat hänen valtaistuimensa edessä" (Ilm. 1:4)

Jae 4 yksin on valtava. Ensimmäinen siunaus ja tervehdys tulee Isä Jumalalta itseltään. Isä Jumala määritellään menneen, nykyisen ja tulevan kautta. Tämä trendi, kun sanotaan, Hän, joka oli ja on ja tuleva on, toistuu moneen kertaan Ilmestyskirjassa, määritellen Isä Jumalan, Jumalan Kaikkivaltiaan, Ikuisen Jumalan.

 

ARMO JA RAUHA

Tarkastellaan ensin armoa ja rauhaa, jonka Hän vapauttaa. Isä Jumala sanoo, että:

• Suurin siunaus, joka voi koskaan tulla Jumalalta itseltään seurakunnalle, on armo ja rauha.

• Armo ja rauha ovat suurimmat siunaukset, jotka voivat koskaan tulla Jumalan Valtaistuimelta seurakunnalle, ihmiskunnalle.

• Armo ja rauha ovat suurimmat lahjat ja palkkiot, mitä Jumala voi koskaan antaa ihmiskunnalle.

• Armo ja rauha voivat tulla ainoastaan Jehova Jahvelta Ystävältäni, ei maailmasta tai keneltäkään muulta, vain Jahvelta.

• Vain Isä Jumalalla on armo ja rauha Valtaistuimellaan.

• Ennen kuin Isä Jumala vapautti armon ja rauhan ihmiskunnalle, se oli tuomittu tulijärveen.

"7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:7)

• Jumalan rauha, ei kenenkään muun rauha.

• Kaikki muut rauhat ovat tekaistuja feikkirauhoja. • Jopa rauhansopimus, jonka antikristus tulee allekirjoittamaan Israelin kanssa, on valheellinen. • Myös YK:n rauhansopimus kansakuntien kanssa on valheellinen.

• Vain Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ihmisviisauden ja -ymmärryksen ja tämän elämän auktoriteetit ja dynamiikat, varjelee sydämesi ja mielesi Jeesuksessa Kristuksessa.

• Rauha ja armo tulee Häneltä. Kuinka väkevää Jumalaa palvommekaan!

• Ei buddhistijumala, ei hindujumala, ei islamin jumala, ei katolinen jumala, ei mormonijumala, vain Jehova Israelin Jumala, Hänellä yksin on rauha ja armo.

• Suurin lahja, jonka Jumala voi antaa ihmiskunnalle, on armo ja rauha.

• Armo pelasti sinut

• Jumalan rauha tulee sovinnosta Jumalan kanssa

• Kuinka väkevä rauha, joka pyyhkäisee yli sydämenne

• Voitte kuvitella sen tason rauhan ja ilon, joka pyyhkäisee Herran Profeettojen sydämen ylitse, koska he ovat nähneet Jumalan Valtakunnan, Jumalan Valtaistuimen ja tietävät, että kun he päättävät tehtävänsä, he palaavat Jahve Jumalan luo.

• Jumalan armo sovittaa sinut Jumalan kanssa, tuo sinulle pelastuksen ja rauhan, sillä tiedät, että vaelluksesi lopussa olet matkalla kotiin.

• Jumalalla on valtava määrä armoa ja rauhaa.

• Jos ihmiskunta voisi tietää, minne mennä etsimään armoa ja rauhaa, he olisivat nauttineet rauhasta.

 

ISÄ JUMALA, JOKA VÄLITTÄÄ TERVEHDYKSEN SEURAKUNNALLE

• Ilm. 1:4: "Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on", tämä määrittelee Isä Jumalan äärettömänä ikuisena Jumalana, joka ei ole ajan todellisuudessa.

• Hän on Alfa ja Omega.

• Ennen Häntä ei ole ollut ketään toista.

• On vain Jehova Jahve Israelin Jumala. Ei ole ketään muuta Jumalaa. Kuinka mahtavaa palvoa ikuista Jumalaa.

• Tämä kolmiyhteisyys, kolmiosaisuus, joka määrittelee Isä Jumalan menneisyydessä, tässä hetkessä ja tulevaisuudessa, on yleistä Ilmestyskirjassa.

"19 Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva." (Ilm. 1:19)

"8 "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias." (Ilm. 1:8)

Se miten Jumala määrittelee nimensä ja arvonsa ja asemansa on selvästi esillä Ilmestyskirjassa.

"8 Ja niillä neljällä olennolla oli kullakin kuusi siipeä, ja ne olivat yltympäri ja sisältä silmiä täynnä. Ja ne sanoivat lakkaamatta yötä päivää: "Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka oli ja joka on ja joka tuleva on"." (Ilm. 4:8)

"5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: "Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut." (Ilm. 16:5)

"17 sanoen: "Me kiitämme sinua, Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka olet ja joka olit, siitä, että olet ottanut suuren voimasi ja ottanut hallituksen." (Ilm. 11:17)

Ilm. 1:4, määrittelee pohjimmiltaan Isä Jumalan, Israelin Jumalan, iankaikkisen Jumalan, Kaikkivaltiaan itsensä. Kun Hän lähettää armon ja rauhan tervehdykset teille Häneltä, joka oli ja on ja tuleva on, se on itseltään Isä Jumalalta.

 

PYHÄ HENKI, JOKA VÄLITTÄÄ TERVEHDYKSEN SEURAKUNNALLE

Ilm. 1:4: "ja niiltä seitsemältä hengeltä, jotka ovat hänen valtaistuimensa edessä".

Tarkoittaako Hän seitsemää Pyhää Henkeä siellä? Ei. Hän puhuu Pyhän Hengen palvelustyön täydellisyydestä, erinomaisuudesta ja täyteydestä. Nämä armon ja rauhan tervehdykset seurakunnalle Jumalan Valtaistuimelta tulevat siis Isä Jumalalta ja Jumalan Pyhältä Hengeltä.

"1 Mutta Iisain kannosta puhkeaa virpi, ja vesa versoo hänen juuristansa.

2 Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki, viisauden ja ymmärryksen henki, neuvon ja voiman henki, tiedon ja Herran pelon henki." (Jes. 11:1-2)

Hän kuvailee Pyhän Hengen palvelustyön laajuuden ja skaalan täyteyttä, jota Pyhä Henki toteuttaa seurakunnassa.

"3 Hän halajaa Herran pelkoa; ei hän tuomitse silmän näöltä eikä jaa oikeutta korvan kuulolta,

4 vaan tuomitsee vaivaiset vanhurskaasti ja jakaa oikein oikeutta maan nöyrille; suunsa sauvalla hän lyö maata, surmaa jumalattomat (antikristuksen ja Jumalan viholliset) huultensa henkäyksellä." (Jes. 11:3-4)

Hän puhuu Pyhän Hengen täyden palvelustyön voimaannuttamisesta Messiaan yllä.

"1 "Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä" (Ilm. 3:1)

Näette selvästi, että Hän puhuu Pyhän Hengen Palvelustyöstä.

"6 Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan." (Ilm. 5:6)

Olen nähnyt tämän tarkan näyn Taivaassa, kun Herra nosti minut Kirkkauteen Hänen Valtaistuimensa luo 2.4.2004.

• 7 sarvea puhuu auktoriteetista ja voimasta.

• 7 sarvea on Hänen voimansa täydellisyys, täyteys, erinomaisuus.

• 7 silmää puhuvat täydellisyydestä ja erinomaisuudesta, kuinka Kristus näkee kaikkialle samaan aikaan.

• Hän näkee kaikkialle maailmaan samaan aikaan ja tietää kaiken kaikkialla samaan aikaan. Tämä on Jumalan jumalisuus.

• Sitten Hän puhuu 7 Jumalan Hengestä.

• Pyhän Hengen palvelustyölle on suuri tarve seurakunnassa.

• Kun katsot näiden Kahden Profeetan palvelustyötä ja heidät tehdään Kahdeksi, se on Pyhän Hengen työtä. Pyhä Henki voimaannuttaa heidät, siksi he voivat olla näissä kahdessa muodossa.

• Seurakunta tarvitsee Pyhää Henkeä.

• Jeesus tarvitsi Pyhää Henkeä toteuttaakseen julkista palvelustyötään maailmassa.

• Samson tarvitsi Pyhää Henkeä toteuttaakseen mission, jonka Jumala antoi hänelle, taistellen ja sitoen 300 kettua hännistä.

• Et voi koskea yhden ketun häntään ja olettaa, että se jättäisi sinut rauhaan, vaan se syö sinut.

• Gideon tarvitsi Pyhän Hengen voimaa, taistellakseen kuin väkevä soturi.

• Tässä ajassa nämä Kaksi Profeettaa tarvitsevat Pyhän Hengen voiman joka päivä heidän palvelustyössään.

• Myös sinä tarvitset Pyhän Hengen voiman elämässäsi, jotta voit toteuttaa sen mission, jonka Jumala on antanut sinulle.

• Siksi Raamattu sanoo: Te olette Pyhän Hengen pyhä temppeli ja asumus.

"26 Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut." (Joh. 14:26)

Te kaikki tarvitsette Pyhää Henkeä, jotta voitte elää tässä pahassa maailmassa.

"10 Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.

11 Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki." (1. Kor. 2:10-11)

"8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka"." (Apt. 1:8)

 

Pyhä Henki on:

• Pelastuksen voima

• Palvelustyön voima

• Palveluksen voima

• Seurakunnan pastoriuden voima

• Evankelioinnin voima

• Sanan opettamisen voima

 

JEESUS, JOKA VÄLITTÄÄ TERVEHDYKSEN SEURAKUNNALLE

"4 Johannes seitsemälle Aasian seurakunnalle: Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä seitsemältä hengeltä, jotka ovat hänen valtaistuimensa edessä,

5 ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä" (Ilm. 1:4-5)

Nyt alat ymmärtää, että armon ja rauhan siunaukset, jotka tulevat Jumalan Valtaistuimelta, tulevat pohjimmiltaan Kolmiyhteiseltä Jumalalta.

• Jeesus on Jumalan uskollinen Todistaja

• Herra uskoi Messiaalle Mission vapauttaa ihminen

• Hän uskollisesti todisti Isä Jumalasta maailmassa.

• Hän toteutti Mission tarkalleen ja erinomaisesti. • Hän on Jahven uskollinen uskollinen Todistaja

• Hän on kuolleitten Esikoinen

• Hän on ensimmäinen, joka on ylösnoussut

• Hän on loisteliaan kirkas ylösnousemus.

"20 Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista." (1. Kor. 15:20)

• Hän on ensimmäinen, joka nousi kuolleista ja pukeutui ikuiseen kirkastettuun ruumiiseen.

• Hän on ensihedelmä kuoloon nukkuneista.

Juhlimme Kristuksen loisteliasta ylösnousemusta, josta olemme osallisia.

"15 ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa." (Kol. 1:15)

• Hän on ensimmäinen, joka pukeutui ikuiseen kirkastettuun ruumiiseen.

• Ruumis, jonka Hän sai Marian kohdussa kirkastettiin, kun Hän nousi ylös kuolleista ja Hän sai ikuisen kirkastetun ylösnousemusruumiin.

• Näette naulan lävistykset Hänen kädessään, tämä on ensimmäinen asia, minkä Hän näyttää teille, jos saatte mahdollisuuden kohdata Hänet.

• Ilm. 1:5, Herra juhlii, että Jeesus on kuolleitten Esikoinen. Hän juhlii Kristuksen loisteliaan kirkasta ylösnousemusta.

• Hän on ensihedelmä, joka pääsee Taivaaseen ja valmistaa Taivaan suurta sadonkorjuuta varten, teille, jotka pääsette sisälle, jotka kuuntelette maailmanlaajuisesti.

• Olette se sato, joka on menemäisillään Taivaaseen kirkastetuissa ruumiissa, te, jotka olette kuuliaisia tälle Sanalle ja ohjeistukselle parannuksentekoon ja pyhyyteen Jeesuksessa Kristuksessa.

Kun Naatan puhui Daavidille 2. Sam. 7, hän sanoi seuraavan:

"12 Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa.

13 Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." (2. Sam. 7:12-13)

• Tarkoittaako tämä, että sielu lepää? Ei. Sielu ei koskaan nuku. Sielu menee suoraan Herran luokse. Hän puhuu ruumiista, joka lepää.

• Tämä ei voi olla Salomon. Tämä on Daavidin suurempi Poika. Nämä ovat profetiat ja lupaukset, jotka Profeetta Naatan antoi Daavidille, että suurempi Poikasi ikuisessa kirkastetussa ruumiissa tulee istumaan Valtaistuimellasi ikuisesti.

Jotta voit ymmärtää, kun Hän sanoo Ilm. 1:5, maailman kuningasten hallitsija:

"31 Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus.

32 Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen," (Luuk. 1:31-32)

Nyt ymmärrät, että tervehdykset Ilm. 1:5 tulevat Kolminaisuudelta, myös Jeesukselta, joka on kuolleitten Esikoinen ja maan kuningasten hallitsija.

Kun he kuulustelivat Jeesusta ennen kuin he ristiinnaulitsivat Hänet:

"37 Niin Pilatus sanoi hänelle: "Sinä siis kuitenkin olet kuningas?" Jeesus vastasi: "Sinäpä sen sanot, että minä olen kuningas. Sitä varten minä olen syntynyt ja sitä varten maailmaan tullut, että minä todistaisin totuuden puolesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni." (Joh. 18:37)

Nyt ymmärrät tämän profetian, kun Jeesus sanoi heille, kyllä, olen Kuningas, ja pian näette Ihmisen Pojan tulevan Kirkkaudessaan.

"38 Pilatus sanoi hänelle: "Mikä on totuus?" Ja sen sanottuaan hän taas meni ulos juutalaisten luo ja sanoi heille: "Minä en löydä hänessä yhtäkään syytä.

39 Mutta te olette tottuneet siihen, että minä päästän teille yhden vangin irti pääsiäisenä; tahdotteko siis, että päästän teille juutalaisten kuninkaan?" (Joh. 18:38-39)

Katsokaa tätä! Hän kutsui Häntä kuninkaaksi ja tämä täyttyi Jumalan Valtaistuimen edessä, Ilm. 1:5. Tarkastelemme maan kuningasten Hallitsijaa. Kuinka kaunis Kuningas!

"22 Mutta Jumalan avulla, jota olen saanut tähän päivään asti, minä seison ja todistan sekä pienille että suurille, enkä puhu mitään muuta, kuin minkä profeetat ja Mooses ovat sanoneet tulevan tapahtumaan,

23 että nimittäin Kristuksen piti kärsimän ja kuolleitten ylösnousemuksen esikoisena julistaman valkeutta sekä tälle kansalle että pakanoille." (Apt. 26:22-23)

Lupaus oli, että Hän tulisi myöhemmin ottamaan Valtakunnan. Näette Ilm. 1:5, kuinka tuo lupaus on täyttynyt Jumalan Valtaistuimella. Nyt Hänellä on titteli, joka on maailman kuningasten Hallitsija. Jes. 9:6-7 Profeetta Jesaja antoi tämän lupauksen maailmalle:

"6 Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.

7 Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä." (Jes. 9:6-7)

• Tämä on Jesajan antama profetia, joka saatetaan päätökseen, kun kirkastettu ylösnoussut Messias istuu Valtaistuimella Taivaassa.

• Ilm. 1:5 Hän on kuningasten Hallitsija, mutta Hänen Kuninkuutensa maan kuningasten Hallitsijana ei ole vielä alkanut ennen kuin seurakunta ylöstemmataan ja otetaan pois sotatantereelta, kun pyhät uskolliset evakuoidaan.

• Sen jälkeen maailma tuomitaan Ahdistuksen ajassa. • Tuon Tuomion tarkoitus on puhdistaa pois paholainen ja hänen seuraajansa ja vapauttaa maailma valtavilla Karitsan ja Jumalan Tuomioilla. • Kun näet, että nämä Sanansaattajat, jotka pystyvät tuomaan tuon Tuomion, ovat saapuneet ja välittäneet: koronaviruksen, Zikaviruksen, Ebolan, maanjäristykset Nepalissa, Haitilla, Chilessä, Meksikossa, Filippiineillä, Japanissa, hurrikaanit, kuten Usassa Houston Teksasissa, Irma, Maria, ja kaikki ne, jotka profetoin siellä, silloin ymmärrät, että prosessi, jossa vapautetaan maa ja tuodaan kaikkien maan kuninkaiden Kuningas ja Hallitsija, on jo alkanut.

• Herra käyttää näitä pieniä Tuomioita, kun olemme vielä pidätettyjä, kertomaan teille: Lähtekää pois täältä! Asiat tulevat pahenemaan!

• Jesaja lupasi, että Hän tulee maan kuningasten Hallitsijana. Tämä tapahtuu Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

"8 Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston

9 ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua"." (Matt. 4:8-9)

Kuinka paholainen rohkeni?! Paholainen pystyi sanomaan näin, koska kun Aadam ja Eeva lankesivat, he ojensivat paholaiselle sen voiman, jonka Jumala oli antanut ihmiselle.

Tämän tulee tapahtua ensin ennen kuin Hän ottaa tuon Valtakunnan:

"9 Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi." (Sak. 14:9)

Tämä on Toinen tulemus, kun Hänen jalkansa astuvat Öljymäelle ja se halkeaa. Olen nähnyt tuon näyn.

Se Valtakunta, jonka Hän tulee rakentamaan:

"44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,

45 niinkuin sinä näit, että kivilohkare irtautui vuoresta-ei ihmiskäden voimasta-ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava." (Dan. 2:44-45)

• Kaikki nämä näyt pedoista ja patsaista kertovat sen prosessin kronologiasta, joka johtaa Jumalan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan.

• On todella surullista, että ihmiskunnan lankeemuksen jälkeen Eedenin puutarhassa ihmisen valtakunnat ovat nyt kuin petoja.

• Herra tulee murskaamaan ne kaikki ja perustamaan ikuisen Valtakunnan.

• Tuosta kallionlohkareesta tulee pysyvä vuori.

• Näky: kallionlohkareesta tuli vuori, joka peitti koko maailman.

"11 Häntä (Jeesusta) kumartavat kaikki kuninkaat, kaikki kansakunnat palvelevat häntä (Jeesusta)." (Ps. 72:11)

Kun Hän sanoo, että Hän on maan kuningasten Hallitsija, Ilm. 1:5, Hän pohjimmiltaan puhuu Kristuksen kruunaamisesta.

"13 Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.

14 Ja hänelle annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat häntä (Jeesusta, Kristusta, Messiasta). Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä." (Dan. 7:13-14)

• On kaunis asia kaivata tällaiseen Valtakuntaan.

• Tässä maailmassa on joka 5 vuoden välein vaalit ja on muutoksia kaikissa demokraattisissa maissa, myös kuninkaat kuolevat eräänä päivänä.

• Mutta kuinka kaunis asia kuulua ikuiseen valtakuntaan, jota ei koskaan tuhota.

• Tämä vaatii, että vaellamme pyhästi ja vanhurskaasti seurakuntana ikuisesti.

• Ilm. 1:5, kun Hän puhuu, että Jeesukselle on annettu arvo, maan kuningasten Hallitsija, niin Hän pohjimmiltaan puhuu suuresta puhdistuksesta ja suuresta taistelusta, joka on tulossa maailmaan, jossa annetaan Valtakunta Hänelle, jolle se kuuluu, joka on arvollinen, kun maa puhdistetaan Ahdistuksen ajassa ja annetaan takaisin Jeesukselle.

• Siksi olemme tulleet ja näette meidät ennen Ahdistuksen aikaa täydessä voimassa, nostaen rampoja, kirjoitukset ovat taivaalla, tuoden Jumalan Pilven alas, kaikki se, ottaen seurakunnan takaisin Hänelle, jolle se kuuluu.

• Hyvin pian menemme toiselle Missiolle ottamaan maailman ja antamaan se Hänelle, jolle se kuuluu.

Neutronitähtien yhteentörmäys, jonka profetoin, ravisteli koko universumia ja maapallo huojui kuin paperinpala. Koronavirus profetia, jonka annoin 1.12.2015, sulki koko maailman, kaikki lentokoneet parkkeerattiin, kaikille ihmisille sanottiin, menkää koteihinne. Se oli Egyptin sulkutila suurempana ja parempana.

 

VOITTOISAN JA KUULIAISEN SEURAKUNNAN PALKINNOT

• Maan kuningasten Hallitsija: Olemme nähneet Hänen Kuninkuutensa määritelmän.

• Kun Jeesus hallitsee maan kuninkaita Tuhatvuotisessa Valtakunnassa ennen ikuista tilaa, Herra puhuu myös teistä seurakuntana.

• Isä Jumala lupasi ottaa valtakunnan pois saatanalta ja antaa sen takaisin Jeesukselle

• Jeesus lupasi jakaa sen seurakunnan kanssa.

"28 Niin Jeesus sanoi heille: "Totisesti minä sanon teille: siinä uudestisyntymisessä (kaiken uudistumisessa, tulevassa Valtakunnassa, Tuhatvuotisessa Valtakunnassa, ylösnousemuksessa), jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimella, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet (uskollisesti), istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa." (Matt. 19:28)

• Kun Hän sanoi Ilm. 1:5, maailman kuningasten hallitsija, Hän viittasi myös teihin, koska Hän lupasi jakaa Valtakuntansa seurakunnan kanssa.

Teidän kanssanne, jotka:

-voitatte lihan

-vastustatte maailmaa sisällänne

-vastustatte tämän likaisen maailman viettelyksiä ja nautintoja

-joista tulee voittajia

"7 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sen, joka voittaa, minä annan syödä elämän puusta, joka on Jumalan paratiisissa.'" (Ilm. 2:7)

• On taistelu:

-Sinun tulee taistella

-Et voi antaa periksi.

-Et voi luovuttaa alaa.

-Sinun tulee seistä lujana vanhurskaudessa.

-Sinun tulee pukeutua Jumalan sota-asuun ja tuliset nuolet iskeytyvät kilpeen.

-Sinun tulee olla voittoisa.

• Tänä päivänä on suuri paine seksuaalisynnille seurakunnassa ja rahan rakkaudelle seurakunnassa

• väärät profeettanne antavat vääriä profetioita, valehtelevat ja rahastavat.

• Te, jotka seisotte lujana pyhyydessä, teistä tulee voittoisia.

"11 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.'" (Ilm. 2:11)

• Jos voitat, et joudu helvettiin. Toinen kuolema on tulijärvi. Menet Taivaaseen.

• On vain kaksi määränpäätä seurakunnalle, yksi määränpää on Jumalan Valtakunta ja toinen määränpää on tulijärvi.

• Joko pääset sisälle Jumalan Valtakuntaan tai joudut tulijärveen.

• Mutta tämän päivän seurakunta käyttäytyy aivan kuin olisi kolme määränpäätä.

"17 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka voittaa, minä annan salattua mannaa ja annan hänelle valkoisen kiven ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.'" (Ilm. 2:17)

Se, joka voittaa:

-on voittanut lihan

-on voittanut synnin

-on pysynyt pystyssä taistelussa loppuun saakka

-ei ole kieltänyt Jeesusta

"26 Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita,

27 ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään-niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain-" (Ilm. 2:26-27)

• Hän kuvailee Kristuksen hallintavallan ja Valtakunnan ikuisuutta.

• On profetoitu, että tuo Valtakunta on kuin kivenlohkare, joka murskaa patsaan, antikristuksen ja tämän maailman pahuuden ja jumalattomuuden ja rakentaa ikuisen pysyvän vuoren.

• "irtautui kivilohkare-ei ihmiskäden voimasta- vaan Jumalan" (Dan. 2)

• Jesaja näki tuon Valtakunnan, sen voiman ja laajuuden, hallintavallan, rauhan, auktoriteetin ja keston ja että sillä ei ole loppua. Tämä kuvaillaan hyvin Raamatussa, kun Hän sanoo: maailman kuningasten Hallitsija.

• Näemme selvästi, että Hän lupaa jakaa tuon Valtakunnan seurakunnan kanssa.

Mistä seurakunnasta Hän puhuu?

Puhuuko Hän syntisestä seurakunnasta, joka on tänä päivänä pukeutunut puolialastomasti, ja joka on kapinallinen, ja jotka ovat nähneet Jumalan Pilven tulevan alas, mutta kieltäytyvät tulemasta tänne ja olemasta kuuliaisia?

-Heillä on abortteja

-He saarnaavat rahasta

-Jumalan läsnäolo ei ole siellä; rammat pysyvät rampoina siellä

Mistä seurakunnasta Hän puhuu?

Hän puhuu seurakunnasta, joka on:

-uskollinen

-kuuliainen

-pyhä

-Jeesuksen seuraajista

-Jeesuksen opetuslapsista

-Jeesuksen jäljittelijöistä

-vaalii vanhurskautta

-parannusta tekevä seurakunta

-nöyrä seurakunta

-kestäväinen

-ei anna periksi

-seisoo lujana, kunnes Messias tulee

"5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta." (Ilm. 20:5-6)

Hän sisällyttää nyt sisälle Jumalan papiston, kun Hän puhuu Ilm. 1:5, maailman kuningasten Hallitsija.

"12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.

13 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'" (Ilm. 3:12-13)

"21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

22 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'" (Ilm. 3:21-22)

"9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;" (1. Piet. 2:9)

• Hän puhuu kuninkaallisesta papistosta, joka kuuluu Jumalan monarkiaan.

• Näemme, kuinka Ilm. 1:4-5 on ollut valtava.

• Jumalalla on ohjeistukset seurakunnalle ja Hän haluaa seurakunnan, joka on kuuliainen Hänen ohjeistuksilleen, jotta Hän voisi tuoda heidät Kirkkauden Valtakuntaan.

• Kirkkauden Kuningas on tulossa.

• Kristillinen kutsu vaatii, että valmistaudumme Messiaan tulemusta varten.

• Elä elämääsi aivan kuin Hän voisi saapua minä hetkenä hyvänsä tänään.

• Valmistautuneisuus on kaikki.

• Näet opiskelijoiden valmistautuvan kokeisiin pitkän aikaa, jotta kun tuo päivä saapuu, tulokset voisivat olla erilaiset.

• Siksi armeijan joukot harjoittelevat koko ajan, mennen ampumisharjoituksiin, kieriskelevät maassa, juoksevat aseiden kanssa ja ampuvat, he jäljittelevät sotaa, he harjoittelevat, jotta kun tuo päivä saapuu, tulos voisi olla erilainen.

• Samoin on kristillisen elämän kanssa: Kun valmistaudut koko ajan, ollen jatkuvasti valmis, hereillä ja tarkkaavainen, niin kun tuo päivä saapuu, tulokset tulevat olemaan erilaiset.

• Jopa sinä pastorina, jos valmistat aina lampaitasi ja seurakuntaa, niin kun tuo päivä saapuu, tulokset tulvat olemaan erilaiset: Monet tai kaikki lampaasi tulevat pääsemään Jumalan Valtakuntaan.

• Mutta pastori, joka ei välitä valmistaa lampaitaan, kun tuo päivä tulee, niin voi sinua! Tulet jäämään jälkeen lampaittesi kanssa. He tulevat katsomaan sinua ja itkemään ja kuulevat, että toinen seurakunta pääsi kokonaan sisälle Kirkkauteen.

• Miksi? Koska he olivat kuuliaisia Äänelle, jonka Jumala lähetti maailmaan. He kuuntelivat Herran ohjeistuksia ja valmistautuivat:

-Olkaa pyhät

-olkaa vanhurskaat

-omatkaa Jumalan pelko

-erottautukaa tämän maailman moraalisesta rappiosta, tämän maailman synnistä ja pahuudesta

-viekää armon evankeliumi kuolevalle maailmalle

-tuokaa myös heidät Jumalan Valtakuntaa

-kastakaa heidät Jeesuksessa Isän Jumalan, Jumalan Pojan ja Jumalan Pyhän Hengen nimeen

• Silloin tulokset tuona päivänä tulevat olemaan erilaiset. Saat palkkioita Jumalan Valtakunnassa.

 

(25.4.2023 Globaali Tiistain Kokous / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia