26.4.2019 PROFETIA UUDESTA JA TUOREESTA MASSIIVISESTA PARANTUMISVOITELUSTA



Siunatut ihmiset, kuinka siunattua aikaa jälleen tulla luoksenne tässä hetkessä. Tämä on aika, kun MESSIAAN loisteliaan tulemuksen julistus tapahtuu halki maailman. Tässä hetkessä HERRA on päättänyt herättää seurakunnan. Hän on päättänyt vierailla seurakunnassa. Hän on päättänyt tuoda uuden elämän henkäyksen seurakuntaan, uuden elämän seurakuntaan. Tämä on hyvin tärkeää aikaa seurakunnan historiassa, siunatut ihmiset. Tästä syystä tämä viikonloppu on jälleen yksi viikonloppu Herätyksen kliimaksia, huippukohtaa, lopunajan Herätystä, jonka HERRA JAHVE lupasi ja Hän puhui hyvin palavasti ja intohimoisesti siitä, sinä aikana, kun HERRAMME JEESUS teki julkista palvelustyötä täällä maailmassa. Hän oli äärimmäisen palava ja intohimoinen liittyen tähän Herätykseen, lopunajan Herätykseen, Herätykseen, joka valmistaisi tien Pyhän MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle, HERRAN Voidellun tien.


Tästä syystä en malta odottaa, että HERRA tuo minut Kiinaan, jotta yli 1.5 miljardia kiinalaista voisi myös kuulla tästä ja nähdä tämän saman Herätyksen, mikä tulee tapahtumaan tänä viikonloppuna täällä. Tiedän, että voitte oppia tästä. Kansakunnat voivat ottaa osaa tähän, osallistua tämän Herätyksen sisälle. Tämä Herätys on asetettu tänne ja lanseerattu Keniasta HERRAN valintana. Se on kuitenkin pohjimmiltaan maailmanlaajuinen globaali Herätys, jotta kaikki voivat ottaa osaa tähän Herätykseen, missä tahansa olettekaan, jos tulette kuulolle www.jesusislordradio.info ja lisäksi on myös toisia sivustoja, joista kuunnella Jeesus on Herra -radiota.


Se syy, miksi puhun teille tänä perjantai-iltapäivänä, on painottaa eri Piispoille, Aluevalvojille ja Pastoreille eri alueilla tässä Kenian maassa, että pitäkää huolta, että otatte tämän ajan nyt perjantaina ja lauantaina ja menette ulos tuonne ja nauhoitatte rammat erittäin hyvin. Tiedän, että on paljon vapaaehtoisia lääkäreitä, jotka ovat astuneet esille, eteenpäin ja astuneet sivuun heidän normaaleista työtehtävistään sairaaloissa. He ovat nyt liittyneet palvelustyöhön ja kulkevat kylästä kylään dokumentoiden sairaat. Pyydän, että Piispat ja Aluevalvojat, Pastorit, vanhemmat Pastorit eri seurakunnissa, tämä on upea mahdollisuus teille, mahdollisuus, jonka HERRA on avannut, jotta voitte dokumentoida kunnolla rammat, nauhoittaen heidät todella hyvin. Jos hän vetää itseään maata pitkin, pyydän, että pidätte huolta, että dokumentoitte tuon erittäin hyvin, kuinka hän yrittää vetää itseään eteenpäin maata pitkin. Voitte kuvata sen.


Myös sokeat, kun he kävelevät, törmäilevät ja hapuilevat pimeydessä. Pitäkää huolta, että tämä dokumentointi tapahtuu erittäin hyvin! Tänään ja lauantaina, he jotka tulevat kokoontuvat eri julkisille paikoille, yli 84+ stadionille. En tiedä mikä se tarkka numero on tänä päivänä. Luultavasti 86-90 stadionia ja julkista kenttää. Emme tiedä sitä tarkkaa määrää. Monet monet seurakunnat tulevat kokoontumaan yhteen yhteiskokouksiin tuoden rammat, tarjoten kyydin sokeille, rammoille, ontuville, kuuroille, halvaantuneille, jotta he voivat tulla ja kokoontua pyhään kokoontumiseen, aivan kuten HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA on käskenyt näitä Kahta Profeettaa ohjeistamaan heitä.


Kun dokumentoitte heidän tilansa, sen ramman siellä maan tomussa, niin näiden Kahden Profeetan julistuksen myötä, jopa ennen julistusta rammat tulevat nousemaan ja kävelemään. Tämä on vain se, miten massiivinen on voitelu ja myöhempi Kirkkaus. He nousevat ylös ja alkavat kävellä. Sokeat tulevat näkemään, kuurot kuulemaan, ontuvat kävelemään, halvaantuneet nousemaan, tanssimaan ja juoksemaan. Kun te dokumentoitte heidät, kun he ovat siellä maassa maan tomussa vetäen itseään eteenpäin maassa ja sitten HERRA, JEESUKSEN Veren ja Ristin auktoriteetissa nostaa heidät ylös maan tomusta, niin tämä on JEESUKSEN Kirkkautta. Se ero, kun he vetävät itseään maassa ja nyt he kävelevät, itkevät ja nauravat, tehden kumpaakin asiaa samaan aikaan, kävellen ja kaatuillen, yrittäen tasapainottaa, kävellen ja opetellen tasapainottamaan, tasapainottaen hitaasti ja liikkuen eteenpäin, kävellen, kävellen, kävellen, kävellen, kävellen tällä tavoin, kunnes he ovat vakaita ja alkavat myös juoksemaan.


Tämä on MESSIAAN Kirkkauden valtavuus, joka talletettiin Golgatan Ristille. Tämä on se valtavan suuri Kirkkaus, joka on JEESUKSEN Veressä, ihmeitätekevässä JEESUKSEN Veressä. Minun tehtäväni on kertoa teille, että pitäkää huolta, että ahkerasti ja huolellisesti nauhoitatte nämä rammat, sokeat, kuurot, ontuvat, mykät ja halvaantuneet. Pitäkää huolta, että nauhoitatte heidät erittäin hyvin. Rammat, sokeat, kuurot, mykät, ontuvat, halvaantuneet, selkärangan vauriot, suuret kasvaimet. Sitten kun vihdoin ne kasvaimet sulavat pois, rammat nousevat ylös, sokeat näkevät, ontuvat kävelevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, haavaumat kuivuvat pois, syövät parantuvat, kasvaimet häviävät pois. Tämä tulee olemaan JEESUKEN Kirkkaus. Tämä tulee olemaan MESSIAAN Kirkkaus.


HERRAN Ääni sanoi, ääneen Taivaasta, Hän Sanoi, MESSIAAN Kirkkaus. MESSIAAN Kirkkaus. Viime yönä näin valtavia parantumisia ja myös aikaisemmin HERRA on näyttänyt minulle tämän massiivisen Parantumiskokouksen, että on tuoreempi Parantumisvoitelu, on uudempi Parantumisvoitelu, jonka Hän on asettanut Kahteen Palvelijaansa. Pystyin näkemään sen tuulahduksen kuin sumu, valkoinen puhdas Kirkkaus. Aivan kuten se Kirkkaus, jonka näin hiljattain. Puhdas sumunkaltainen Pilvi pyyhkäisevän sen massiivisen HERRAN voitelun läpi, jonka Hän asetti näiden Kahden ylle, jotka puhuvat teille tänään. Se tulee menemään korkeammalle ja korkeammalle. Voitelu on tulossa suuremmaksi ja suuremmaksi.


Enemmän rampoja tulee kävelemään, enemmän sokeita tulee näkemään, enemmän kuuroja tulee kuulemaan, enemmän halvaantuneita tulee kävelemään, enemmän ontuvia jalkoja tullaan vahvistamaan ja uusia osia luodaan niihin lyhyempiin jalkoihin, jotta ne tulee saman pituisiksi. Haavaumat tulevat kuivumaan umpeen, syövät tulevat kuivumaan pois. Ketkä tahansa kokoontuvat yhteen ja tulevat kuulolle, HERRALLA on pitkä ojennettu Käsivarsi. Hänellä ei ole tilallisia rajoituksia, kun Hän tekee julistuksen täältä Nairobista, niin tuoreempi voitelu, uusi Kirkkaus on talletettu Häneen, joka puhuu kanssanne. Se tulee olemaan väkevämpää, väkevämpää ja väkevämpää! Monet kansakunnat ulkona siellä voitte ottaa osaa tähän. Se ei ole ainoastaan Kenialle. Kenia vaan sattuu olemaan HERRAN Siunaama, että Hän asetti nämä Kaksi Profeettaa Keniaan. Ainoastaan tämä. Kaikki muut kansakunnat, missä tahansa kokoonnutte ja tulette kuulolle ja kun julistus tehdään, niin voitte ottaa osaa HERRAN Parantumisvoiteluun.


MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. HERRA käyttää näitä Kahta Profeettaa massiivisessa jälkimmäisessä Kirkkaudessa valmistamaan voidellun tien, pyhän tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle, MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle, voidellun tien. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa pyhää seurakunta varten. MESSIAS on tulossa. Muistan, kuinka Kiinassa tämä kallisarvoinen HERRAN tytär, jonka nimi on Ingxhilai, Kiinasta. Hänellä oli ärhäkkä syöpä. Ingxhilailla oli vakava syöpä ja hän parantui aina Kiinassa saakka. Kaikki voivat ottaa osaa tähän, kaikki! Kenia on ainoastaan valittu, koska HERRA valitsi isännöidä Hänen Palvelijoitaan täällä, mutta kuka tahansa missä tahansa voi osallistua.


Kuka tahansa missä päin tahansa maailmaa voi osallistua tähän myöhempään Kirkkauteen, jälkimmäiseen voiteluun, tuoreimpaan voiteluun. Olen nähnyt tuoreimman voitelun ikinä!


Tämä tarkoittaa, että on tulossa Parantumiskokousten uusi aalto, joka alkaa sen huippukohdasta tänä sunnuntaina. Kuinka siunattu olettekaan Kenia ja kaikki kansakunnat, jotka osallistuvat. Ennen kuin HERRA lanseeraa minut toisiin kansakuntiin. Kuinka siunattua, että täällä on Parantumiskokouksia, jotta rammat puhdistetaan jälleen. Se miten JEHOVA JUMALA käytti Kahta Profeettaansa puhdistamaan rammat vuonna 2017, 2018. Puhdistaen heidät. Yhdessä kohtaa luulin, että he kaikki rammat olisivat parantuneet, kaikki. Yhdessä kohtaa kutsuin Piispat ja kysyin, onko yhtään rampaa enää jäljellä?


Muistamme Samuel Kimani Kurian. Se oli väkevä, väkevä ihme. He vetivät itseään maan tomussa eteenpäin. Nyt he seisovat ja kävelevät. Joten MESSIAS on tulossa. MESSIAS on totisesti tulossa. Valmistakaa tie ja olkaa pyhät! Vastaanottakaa JEESUS! Käykää kasteella. Käykää upotuskasteella. MESSIAS on tulossa. Tämä on Hänen äänensä, joka valmistaa tien erämaahan, ääni, joka huutaa valmistakaa tie HERRALLE sydämiinne! Olkaa vanhurskaat! Olkaa pyhät! Hylätkää seksuaalisynti! Hylätkää valheet! Hylätkää perversiot ja korruptio! Hylätkää kaikki nämä asiat, jotka näette kidnapanneen ja heikentäneet tämän päivän sukupolven!


Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä, kukaan ei tule näkemään HERRAA. Siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. Valmistautukaa, valmistautukaa kunnolla! Kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, mutta jos Hän antaa mahdollisuuden, kuten olen nähnyt, niin tänä sunnuntaina on massiivinen Parantumiskokous. Nauhoittakaa heidät kaikella ahkeruudella ja tunnollisuudella. Nauhoittakaa heidän tilansa ennen parantumista ja parantumisen jälkeen. Siinä on JEESUKSEN Kirkkaus. Tämä on HERRAN Kirkkaus.


Näen monien rampojen nousevan ylös ja kävelevän sunnuntaina. Näen monien sokeiden silmien poksahtavan auki sunnuntaina. Näen monien kuurojen korvien poksahtavan auki ja tulevan hyvin herkiksi, kunnes he juoksevat pakoon kovaäänisten luota. He juoksevat pois kokouksesta pidellen korvistaan hyvin tiukasti kiinni. He eivät voi päästää käsiään irti. Korvat avautuvat vihdoin ja ovat liian herkät, luoden uudet tärykalvot, mitä lääkärit eivät pystyneet tekemään. Näen monien rampojen kävelevän, monien kuurojen kuulevan, monien mykkien puhuvan, halvaantuneiden kävelevän. Lonkat, jotka olivat kuoliossa tulevat vastanottamaan elämän, kuolleet jalat, kuolleet kädet, alatte tuntemaan ne. Monet haavaumat tulevat kuivumaan umpeen. Kasvaimet sulavat pois, syövät, verisairaudet, Aids tulee kuivumaan pois tänä tulevana sunnuntaina.


Se voima ja auktoriteetti, jonka JUMALA on antanut Hänelle, joka puhuu kanssanne tänään, on nyt jopa korkeampi. Olen nähnyt sen suuren Kotkan. Olen nähnyt HERRAN. Olen nähnyt HERRAN! Tämä on nyt suurempaa. Näin Hänen siipensä. Ne olivat väkevät yli universumin. JUMALAN pyhä valkoinen Kirkkaus peitti siipien ylä- ja alapuolen, kun Hän lensi. Hän halusi minun näkevän Hänen valtavuutensa. Hän antoi minun tietää, että Hän on suurempikokoinen kuin Amerikan Yhdysvallat. Jos Hän laskeutuisi tänne, minä pelkäsin. Aivan kuin olisin sanonut, että HERRA, älä laskeudu tänne, monet tulevat tuhoutumaan. Olen nähnyt HERRAN korkealle korotettuna. Valmistakaa tie! MESSIAS on tulossa.


Tänä sunnuntaina, kuinka siunattu kansakunta Kenia onkaan. Tulee olemaan massiivinen Parantumiskokous. Niille monille ihmisille sairaaloissa viekää radiot. Älkää irrottako heitä kriittisistä tiloista sieltä koneista. Tämä voitelu on suurempi. Sillä ei ole tilallisia rajoituksia. Sillä ei ole rajoituksia välimatkoissa. HERRAN pitkä ojennettu Käsivarsi tulee ulottumaan sinne sairaalaosastoille nostaen potilaat ylös sieltä. He tulevat juoksemaan ulos käytäviä pitkin: Olen parantunut, voin juosta nyt! HERRA on tulossa siunaamaan ihmisiään. Herätys on täällä. Hän on tulossa vierailemaan teidän seurakunnan luona, jotta voitte tietää, että aika on lopussa ja MESSIAS on tulossa.


Olen nähnyt. Olen nähnyt HERRAN. Olen nähnyt sen suuren Kotkan. Näin Hänen tulevan ulos Taivaasta. Se oli valtava. Emme voi kuvailla niitä yksityiskohtia. On asioita, joita emme voi. Näin sen puhtaan valkoisen Kirkkauden, joka normaalisti peittää minut, joka on asettunut ylleni tähän päivään saakka, peittäen Hänen siipensä ylhäältä ja alhaalta. Olen nähnyt HERRAN korkealle korotettuna. MESSIAS on tulossa. Todah raba. Todah Lachem. Todah todah. Todah shalom. Yom Tov.


(Profeetta Dr. Owuor. 26.4.2019. www.jesusislordradio.info)



MYÖS KAIKKI SUOMALAISET VOIVAT OSALLISTUA TÄHÄN GLOBAALIIN PARANTUMISKOKOUKSEEN SUNNUNTAINA 28.4.2019. LISÄTIETOA: www.repentfinland.fi

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia