27.4.2019 PROFETIA VALTAVASTA HERRAN VIERAILUSTA TULOSSA KRISTUKSEN SEURAKUNTAAN MAAILMANLAAJUISESTI SUNNUNTAINA 28.4.2019

 
Siunatut ihmiset, viime yönä HERRA JEHOVA JAHVE, ISRAELIN SIUNATTU, TAIVAAN VALTAVA JUMALA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ADONAI, JEHOVA ELYON, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA JIREH, JEHOVA GHANA, JEHOVA MAOZ, HERRA MINUN LINNANI, JEHOVA HAMELECH, SUURI JA VANHURSKAS KUNINGAS, KAIKEN LUOMAKUNNAN KUNINGAS, JEHOVA MAGEN, VOIMALLINEN IANKAIKKINEN KILPI,
 
Hän Puhui kanssani viime yönä, siunatut ihmiset, liittyen huomiseen Parantumiskokoukseen. Tämä on todella upeaa aikaa seurakunnan historiassa, koska HERRA on muistanut seurakuntaa. Hän on muistanut Kristuksen seurakuntaa ja nyt Hän asettaa HERRAN Huonetta. Hän ennallistaa seurakuntaa. Hän vakuuttaa maailman kansakunnille, että ainoastaan JEESUKSEN KRISTUKSEN uskonto, ainoastaan Ristin uskonto, ainoastaan JEESUKSEN Veren uskonto on todellinen uskonto, joka tuo toivoa epätoivoiselle sukupolvelle, joka tuo toivoa kadonneelle sukupolvelle, joka tuo toivoa surkeassa tilassa olevalle sukupolvelle, joka käy läpi kaikenlaista keinumista vasemmalle ja oikealle, on se sitten terveys, toimeentulo, meren myrskyt, nälänhätä, ympäristötekijät yrittäessään löytää sadetta, kun sateen tekijä on JAHVE.
 
Joten HERRA JEHOVA Puhui kanssani tästä mega Parantumiskokouksesta. Näen pieniä lapsia, jotka ovat luultavasti 7- tai 9 -vuotiaita juoksemassa, jotka ovat parantuneet. Hän näytti minulle parantuneita lapsia, jotkut ovat rampoja, jotkut ovat sokeita. Huomenna tulee olemaan suuren suuri vierailun päivä tässä maassa ja koko Kristuksen ruumiissa maailmanlaajuisesti, sillä tämä on globaali tapahtuma. Tämä tapahtuma on suurempia ja isompi kuin Kenia. Kenia on vain saanut etuoikeuden isännöidä näitä Kahta Palvelijaa, Kahta Työntekijää, Taivaan Orjaa, JAHVEN Kahta Profeettaa, joten Kenia saa kaiken hyödyn.
 
Voitte nähdä, että Kenia kuuntelee. 87 stadionia on valmisteltu tänään: äänentoistojärjestelmät, turvatoimet ja kaikkien sairaiden käyminen läpi ympäri maata. On ihmeellistä nähdä PYHÄN HENGEN kääntävän ympäri kansakunnan. Se on ihmeellistä, tyrmistyttävää ja hämmästyttävää nähdä, kuinka PYHÄ HENKI voi kuohuttaa kansakunnan nykypäivänä, vuonna 2019. Lääkärit ja lääketieteen ammattilaisten tiimit liikkuvat tiimeittäin ovelta ovelle etsien rampoja ja sokeita. HERRA on antanut käskyn koko maalle ja maa on totellut kutsua, aina lääkäreistä, kunnan ja valtion työntekijöistä saakka, jotka ovat vastuussa vammaisista. Vammaisten ihmisten puheenjohtajat liikkuvat heidän kanssaan, sillä heillä on listat, kertoen, että yksi on täällä. Yksi tapasi olla täällä, joka oli hyvin hyvin huonossa jamassa. Yksi tapasi olla täällä ja kun saamme tämän päätökseen, niin toinen asuu tuolla.
 
Se on ihmeellistä nähdä suuremman Herätyksen tekoja, jonka Raamattu lupasi tulevaksi. Hän lupasi väkevämmän Herätyksen, upean Herätyksen, suuremmalla voitelulla, auktoriteetilla ja voimalla. Se on niin upeaa nähdä jälkimmäinen Viini, jälkimmäinen Vierailu, myöhempi Kirkkaus, myöhempi Herätys, Lopunajan Herätys. Siunatut ihmiset, nämä ovat merkkejä, nämä ovat merkkejä siitä, että MESSIAS on tulossa. Joten kun me hukumme ja imeydymme täysin siihen suureen tilanteeseen, Kirkkauteen, mekanismiin ja virtaukseen Hänen armossaan, parantumisessaan ja kaikessa tässä, niin ei koskaan menetetä sitä näkyä, fokusta ja kohdetta. Tämän kaiken tarkoitus on valmistaa sinun sielusi ja saada sinun sielusi huomio antaen sinun tietää, että nämä ovat niitä merkkejä, että myöhempi Kirkkaus on täällä.
 
Sanansaattajat, jotka valmistavat tietä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle, Edelläkävijät, jotka pitelevät lapiota valmistaen tietä HERRALLE, ovat täällä. MESSIAS on tulossa. Kun näet etukäteistiimin, silloin tiedät, että Kuningas on tulossa. Kun näette etukäteistiimin työnteossa valmistaen tietä, merkaten ja puhdistaen sitä, tasoittaen kuopat, silloin tiedätte, että KUNINGAS on pian kulkemassa täältä. Olen nähnyt valtavia parantumisia. Olen nähnyt näiden pienten tyttöjen juoksevan nyt ja kävelevän. Jotkut heistä voivat nyt nähdä. Heidän silmänsä ovat avautuneet. Huomenna tulee olemaan valtava vierailu ympäri maailman, missä tahansa olettekin, jopa Kiinassa. Rakastan seurakuntaa Kiinassa, sanoo SOTAJOUKKOJEN HERRA.
 
Kuinka upeaa aikaa olla uudestisyntyneitä ja olla elossa, elossa ja uudestisyntynyt. Nämä ovat päiviä, kun HERRA erottelee Kristuksen seurakunnan. Hän sanoo, tämä on se, missä on minun mielisuosioni, tämä on se missä minun läsnäoloni on. Tämä olen Minä. Nämä ovat minun kansani. Tämä on tie ikuisuuteen ja Taivaaseen. Se on absoluuttisen selvää nyt, että ainoastaan seurakunta on kulkuneuvo siirtää kuolevainen ihminen Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Kuten olette huomanneet Matteus 25:ssä, mitä tapahtuu juuri nyt jopa Keniassa, että seurakunnan sisällä on kaksi joukkoa. Siellä on se ryhmä, joka on langennut luopumukseen ja sitten siellä on se Öljyn ja Viinin joukko. Uusi öljy on JUMALAN jälkimmäinen voitelu ja uusi viini on sen voitelun voima ja auktoriteetti.
 
He eivät edes lähde pois asunnostaan Nairobista ja julistavat sieltä ja se ulottuu aina Norsunluurannikolle saakka, Maputoon ja missä tahansa saakka ihmisiä tuleekaan paranemaan. Tämä on ihme ja sen uuden öljyn viinin voitelun auktoriteetti, tämän myöhemmän Kirkkauden, siunatut ihmiset. Tästä syystä tässä hetkessä Hän näyttää minulle niin paljon parantumisia, joita tulee tapahtumaan huomenna. Se on ihmeellistä nähdä Kenia ne lääkärit palvelemassa maassa. On ihmeellistä nähdä ja observoida Keniaa. Mitä näet, kun tarkkailet Keniaa? Näet kansakunnan, jolle HERRA on Puhunut ja antanut ohjeistukset ja se mitä JUMALAN Henki tekee, on shokeeraavaa ja peljättävää.
 
Ihmiset kulkevat ovelta ovelle. Ihmiset lähettävät ohjelmaa. Ihmiset menevät joka puolelle, sisällyttäen kansalliset sanomalehdet. He kirjoittavat siellä ja laittavat sinne kuvia parantuneista rammoista, kuten Precious Njoki, joka veti itseään eteenpäin maan tomussa siihen saakka, kunnes julistus tehtiin täältä, tästä asunnosta, astumatta ulos. Ja hän nousi seisomaan ja kävelee tähän päivään saakka ja jopa juoksee nyt. Jopa kansalliset sanomalehdet, Standard-sanomalehti on julkaissut jutun. Mikä kansakunta! Mikä kansakunta! Kuinka siunattu kansakunta. Kuinka siunattu sanomalehti! On upeaa nähdä PYHÄN HENGEN kuohuminen kansakunnassa. Ihmiset ja yliopisto-opiskelijat kulkevat ryhmissä tavoittamassa ihmisiä, avaten ovia ja kysyen: Onko täällä rampoja? Meille on kerrottu, että täällä on rampa. Hän makaa tuolla juuri nyt väsyneenä. Joskus näet heidän laskeneen allensa sinne. He ovat alhaalla siellä ilman toivoa hylättyinä.
 
Sairaaloissa ei ole olemassa rokotetta, minkä voisi injektoida heidän jalkaansa, mikä nostaisi heidän ylös. Nyt minulla on hyviä uutisia teille, että on olemassa rokote! Ja se on JEESUKSEN Veri. Huomenna tulee olemaan ihmeellinen päivä. Tulee olemaan ihmeitä ja merkkejä huomenna! MESSIAAN Voima. JEESUKSEN Voima. Huomenna. Hallelujaa! Olen nähnyt paljon parantumisia halki koko kansakunnan. Olen julistanut tämän parantumisen, että huomenna se tulee olemaan väkevämpi halki koko maan ja ulkomailla saakka.
 
Olen mennyt tuon Parantumiskokouksen edelle ja valmistanut nyt tien HERRALLE vierailla Hänen ihmistensä luona jopa tämän kansakunnan rajojen ulkopuolella. Tämä on liian suurta! Tämä on suurempi kuin Kenia. Näen tämän pienen lapsen juoksemassa. Näen sokeiden näkevän ja yrittävän koskettaa esineitä, joita heille annetaan ja he yrittävät koskettaa niitä ja kun heitä pyydetään istumaan, he vieläkin käyttävät tuntoaistiaan. He näkevät, mutta he myös koskettavat hiukan. Oppien, alkaen oppia.
 
Näen aikuisia, ikääntyneitä ihmisiä, jotka olivat rampoja koko elämänsä ajan, nyt oppivan kävelemään. He eivät tiedä, kuinka käyttää käsiään. Heitä opetetaan. Suuria asioita, siunatut ihmiset. JEESUKSEN Veri virtaa yhä Golgatalta. Ihmeitä tekevä JEESUKSEN Veri. HERRA on lähettänyt minut ennallistamaan JEESUKSEN Voiman ja auktoriteetin. Hän on lähettänyt minut ennallistamaan MESSIAAN Palvelustyön, joka oli mennyt alas luopumukseen. Nyt HERRA on tullut takaisin asettamaan ennalleen Hänen huoneensa.
 
Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Tehkää parannus, ja olkaa pyhät. Vastaanottakaa JEESUS, ottakaa upotuskaste. Ihmisiä upotuskastetaan vasemmalla ja oikealla. On ihmeellistä nähdä se kuohuttaminen, kuinka PYHÄ HENKI sekoittaa kansakuntaa ja kuohuttaa. Ja uudelleen järjestäen kansakunnan elämää, kansakunnan ihmisten elämää. Kuinka kaunista! Kuinka voimallista! Joten rakkaat, valmistautukaa huomista varten. Jos huomiseen mennessä ylöstempaus ei ole tapahtunut, niin valmistautukaa vain tätä vierailua varten. JEHOVA JAHVE on tulossa, ISÄ JUMALA Itse on tulossa vierailemaan luonanne huomenna mega tavalla, yhtenä hetkenä halki koko kansakunnan.
 
Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Minun HERRANI on tulossa, Mestarini on tulossa, minun KUNINKAANI on tulossa. Mestarini on tulossa luoksenne, tulossa ottamaan pyhän seurakunnan. Jopa kun astumme sisälle tähän vierailuun, niin valmistaudutaan KUNINKAAN, JEESUKSEN KRISTUKSEN nasaretilaisen tulemukseen. Ainoa tie ISÄN luo. Kuinka kaunista. Kuinka väkevä JUMALA, jota palvoa. JEESUS KRISTUS nasaretilainen. Ja HERRA on perustanut, Hän on nyt vakiinnuttanut tämän kautta, että Jälkimmäinen Kirkkaus on täällä. Jälkimmäiset Sanansaattajat ovat täällä. On vain yksi uskonto kaikille ihmisille. JEESUKSEN Ristin ja Veren uskonto.
 
Valmistaudutaan, siunatut ihmiset. Taivas viittoilee ihmiselle, kuolevaiselle ihmiselle. Ollaan pyhiä ja vanhurskaita. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois korruptiosta, moraalittomuudesta, tästä alastomuudesta, jonka näette, ja orgioista. Valmistaudutaan MESSIAAN tulemukseen. Olkaa pyhät. HERRA Siunatkoon teitä. Huomenna, huomenna on nimetty päivä. Tapaaminen JUMALAN ihmisten, seurakunnan, ja HERRAN välillä huomenna. Ihmisiä kastetaan halki koko maan. Ihmiset tekevät parannusta halki koko maan, vastaanottaen JEESUKSEN. Evankeliointi missioita. Ovelta ovelle. Ihmiset tarkastavat ja dokumentoivat rampoja. Kuinka mahtava kansakunta. Kuinka mahtava hetki. Mutta tämän täytyy astua sisälle Taiwaniin, sen täytyy astua sisälle Eurooppaan ja muuhun Afrikkaan, ja Amerikan maanosaan, ja Australiaan ja Uuteen-Seelantiin! MESSIAS on tulossa. Todah chaverim, todah rabah. Todah todah. Valmistakaa tie. Todah lachem. Todah.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 27.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia