27.9.2021 PROFETIA JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA KENIAAN & IHMISIÄ TULEE PAKOLAISLEIRILLE NAKURUSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Tämä on keskustelu, joka on jatkunut eilisestä saakka. Tämä keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani, on jatkunut eilisestä saakka tähän päivään tänään. Uudestaan, vain muutama minuutti sitten HERRA on Puhunut tämän saman keskustelun ja muistuttanut minua tästä keskustelusta. HERRA on Puhunut, koskien Keniaa. HERRA on siis pyytänyt Keniaa tekemään parannuksen jo jonkin aikaa nyt. On tarve Kansalliselle parannuksenteolle. Voimme nähdä todella selvästi, että HERRA on rakastanut tätä maata. HERRA pyytää siis Keniaa tekemään parannuksen. 

Raamattu sanoo Jeremian kirjan luvussa 18:8, jos alamme jakeesta 7, Hän Sanoo. Jeremian kirja 18:7, Hän Sanoo:

7 Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan;
8 mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan (ja synnistään ja jumalattomuudestaan ja kapinastaan, tottelemattomuudestaan ja väärinkäytöstään, herjauksestaan ja mustamaalauksestaan), josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille.
9 Toisen kerran taas minä lupaan rakentaa ja istuttaa kansan ja valtakunnan;
10 mutta jos se tekee sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, eikä (ole minulle kuuliainen, kunnioita minua,) kuule minun ääntäni, niin minä kadun sitä hyvää, jota olin luvannut tehdä sille.

HERRA KAIKKIVALTIAS Sanoo, Jeremian kirjan luvussa 18:8:

8 mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille.

Jeremia 18:7:

7 Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan;
8 mutta jos se kansa kääntyy pois  pahuudestaan (synnistään ja jumalattomuudestaan ja mustamaalauksestaan ja pilkastaan), josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille.

Tämä on siis se Sananpaikka, johon ankkuroin Sanoman, jonka HERRA on Puhunut eilen ja tänään. HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani JUMALAN Tuomiosta, joka on tulossa Keniaan. Ette voi uskoa sitä, että se on kansakunta, joka juhlii ramman kävelemistä korkeimmassa Herätyksessä Raamatun historiassa. Näen, että Kenia epäonnistuu tekemään parannuksen ja näen JUMALAN Tuomion iskevän Keniaan. Näen suuren pakolaisleirin Nakurussa. Näen ihmisten kirjautuvan sisään, heidät rekisteröidään vastaanotossa ja sitten heidän käsiinsä laitetaan jotakin, heidän ranteisiinsa, kun he astuvat sisälle. 

Näen monia monia monia pieniä telttoja, pieniä telttoja, pieniä telttoja, pieniä telttoja, rosoisia telttoja pakolaisille Nakurussa, ja Ääni Sanoi, en tiedä, miksi Hän mainitsi Machakosin, aivan kuin toinen pakolaisleiri olisi Machakosissa, mutta Nakurussa oli todella suuri pakolaisleiri. Kenialaiset menevät jälleen vankeuteen, jos he eivät tee parannusta. Muistan liiankin hyvin, kuinka ennen vuotta 2007 annoin tämän saman varoituksen, kun sanoin, että näen kenialaisten kirjautuvan sisälle pakolaisleireille, ja eilen ja tänään HERRA on jälleen Puhunut todella ankarasti. Näen monien kenialaisten menevän sisälle pakolaisleireille, mennen vankeuteen, jättäen kotinsa.  

HERRA pyytää parannuksentekoa. Kenia tehkööt parannuksen. Kaikki Keniassa tehkööt parannuksen synnistä, jotta HERRA KAIKKIVALTIAS voisi puolustaa maatanne. Synti ja pahuus tulee tuhoamaan teidät. Tulette tuhoamaan toinen toisenne, jos ette tee parannusta ja anna sovittaa itseänne HERRAN kanssa. Tulette tuhoamaan oman kansakuntanne, jos ette tee parannusta HERRAN edessä ja sovita itseänne toistenne kanssa. Se sama JUMALA, joka parantaa rampojanne, ei tule puolustamaan teitä, jos ette tee parannusta ja anna sovittaa itseänne Hänen kanssaan. 

Näen monien kenialaisten kirjautuvan sisälle pakolaisleireille ja erityisesti Nakurussa. HERRA ääneen kuultavalla Äänellä; ja Hän vei minut sinne. Taivaalta ylhäältä käsin pystyin näkemään todella todella pieniä, pieniä, pieniä rosoisia telttoja. Satoi heidän yllensä jotakin pohjoisesta, mutta näettehän, siellä oli paikka, jossa heidät vastaanotettiin, samassa paikassa, jossa olin ennen vuotta 2007.

Tehkää parannus, Kenia. MESSIAS on tulossa. Eikö HERRAN Suu olekin Puhunut kanssanne? Tehkää parannus! Järjestäkää Kansallinen parannuksenteko, Kenia, ja JUMALA tulee pelastamaan teidät. JUMALA on osoittanut teille suurta rakkauden luonteenlaatua. HERRA KAIKKIVALTIAS on parantanut rampojanne, mukaan lukien vain muutama päivä sitten, kun nostin ylös ramman tässä maassa, vakiinnuttaakseni teille, että teidän tulee juosta JEESUKSEN luo ja JEESUKSEN luo yksin, pelastaakseen teidät ja kansakuntanne ja perheenne ja maanne. 

HERRA on tehnyt vakuuttavuutensa todella selväksi, sillä tavalla, jolla Hän on julistanut itsensä tälle maalle, että vain Hän, HERRA, tulee puolustamaan kotejanne, lapsianne, elämiänne, maatanne, kansakuntaanne, maatanne. HERRA KAIKKIVALTIAS on käskenyt parannuksenteon. Tämä on JAHVE, joka Puhuu kanssanne. Tehkää parannus, Kenia! Tehkää parannus, Kenia! Kenia, tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa. Muuten JUMALAN Tuomio tulee iskemään teihin. Kiitos. 

(Profetia 27.9.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia