27.9.2021 PROFETIA JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA KENIAAN & JOTKUT IHMISET YRITTÄVÄT TAPPAA HERRAN KAKSI PROFEETTAA MYRKKYRUISKEELLA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani HERRAN Tuomista, joka on tulossa Keniaan. HERRA KAIKKIVALTIAS, Hän on Puhunut kanssani valtavasta, peljättävästä JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Tuomiosta, joka on tulossa Keniaan. Tämä on todella sydäntä särkevä tilanne, koska ette olisi voineet kuvitella niin rakasta kansakuntaa, jonka rammat on nostettu ylös todella historiallisissa luvuissa, massoittain, ja se on rikkonut Raamatun ennätyksen, kansakuntaa, jota HERRA on rakastanut näin paljon. Ette voi kuvitella koskaan, että HERRA voi kääntyä nyt ympäri ja jälleen Tuomita sen. 

On siis osa, jota Kenia ei ole tehnyt, ja täten HERRA KAIKKIVALTIAS Puhuu Kenian kansakunnalle tänä aikana, HERRA KAIKKIVALTIAS Puhuu Kenian kansakunnalle tänä hetkenä, koskien parannuksentekoa, että Kenian tulee tehdä parannus. Tämä on ollut pitkään jatkuva keskustelu jo jonkin aikaa. Tämä on ollut pitkä meneillään oleva keskustelu jo jonkin aikaa, sillä koko matkan vuodesta 2004, jopa edeten vuoteen 2007, oli tuo kutsu parannuksentekoon. 

HERRA jatkoi kutsumaan kansakuntaa parannuksentekoon, ja epäonnistuminen tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä on itseasiassa se, mikä toi Kenian siihen paikkaan, missä se oli vuonna 2007. Julkaisimme sen kaduilla, puhuimme siitä TV:ssä, saarnasimme siitä kaikkialla. Sitten se välinpitämättömyys, se tottelemattomuus, joka kulutti heidät. 

HERRA on asettanut Vartijan tänne, joka pystyy näkemään, mitä on tulossa edessänne, varoittamaan teitä hyvässä ajassa. Tämä on totisesti todella siunattu kansakunta, sillä voitte tietää, mitä on tulossa ja sitten voitte välttää sen, sillä JUMALA huutaa puoleenne, jotta Hän voisi pelastaa teidät. 

Olen siis nähnyt HERRAN Tuomion tulevan tähän maahan, uskomattoman JUMALAN Tuomion, uskomattoman. En ole koskaan nähnyt toista kansakuntaa Tuomittavan sillä tavoin. En ole koskaan nähnyt minkään muun kansakunnan Tuomittavan siinä muodossa. Tämä siis myös kertoo teille, että heille, joille paljon annetaan, on suurempi vastuu, joka on heille annettu, pystyä tulemaan ulos ja palaamaan HERRAN luo, sillä jokainen todiste on musertava, että HERRA rakastaa Keniaa, että HERRA kutsuu Keniaa Hänen luoksensa, niistä rammoista, jotka ovat kävelleet, kaikki nämä ihmeet ja merkit saarnaavat Kenialle, ne pääasiassa evankelioivat ja julistavat HERRAN Sanomaa Kenialle, Kenian ihmisille, Kenian maalle, seurakunnalle Keniassa. 

HERRA on siis jatkuvasti ja johdonmukaisesti kutsunut parannuksentekoon. Näin on siis myös tänään. HERRA on Puhunut kanssani JUMALAN Tuomiosta, joka on tulossa, ja minun tarpeesta tulla eteenne ja puhua tälle kansakunnalle, kutsumaan teitä, ihmiset, parannuksentekoon.   

Näen Kenian epäonnistuvan kuuntelemaan HERRAN Ääntä ja näen kenialaisten nyt kirjautuvan sisälle suurille pakolaisleireille, pakolaisleirille Nakurussa, todella suurelle, todella suurelle pakolaisleirille, jossa oli todella karkeita polyteenisäkkejä majoina, heidän pieninä taloina, todella pieniä, ehkä 1,5 metriä jokaisella, polyteenisäkki, rakentaen pakolaisleirejä sillä tavoin, heidän omia telttojaan, pieniä telttoja. Näen suuren pakolaisleirin Nakurussa. 

Tämä tarkoittaa, että HERRA Sanoo, että Hän pystyy pysäyttämään sen tapahtumasta tälle maalle, jos tämä maa voi vain kuunnella kutsua HERRALTA tehdä parannuksen, niin Hän pystyy pysäyttämään sen. Tämä julistus voi myös pääasiassa toimia lievennyksenä, sillä HERRA Sanoo, että: Jos yhden kerran Hän julistaa, että Hän tulee hajottamaan ja hävittämään kansan ja valtakunnan pahuutensa tähden, mutta jos tuo kansakunta, jota Hän on varoittanut, kääntyy pois synnistään, pahuudestaan, jumalattomuudestaan, tottelemattomuudestaan, välinpitämättömyydestään ja mustamaalauksestaan ja pilkastaan, ja palaa nyt HERRAN puoleen parannuksenteossa, silloin HERRA tulee hellittämään ja katumaan sitä pahaa, jota ajatteli sille tehdä. Sen tähden HERRA pyytää Keniaa tekemään parannuksen. 

Näen myös, että se syy, miksi tämä Tuomio on tulossa, on koska HERRA; se osa, jota en jakanut ensimmäisessä keskustelussa; näin joidenkin ihmisten tulevan luokseni ja yrittävän pistää minuun myrkkyä, saada minut kiinni ja pistää minuun myrkkyä, tappaakseen JAHVEN Profeetat. Kaiken tämän pahuuden täytyy siis tulla loppuunsa ja ihmisten täytyy tehdä parannus. Ennen kuin Hän näytti minulle Tuomion, näin joidenkin ihmisten yrittävän tulla pistämään minuun myrkkyä, ruiskeiden kanssa, joissa oli myrkkyä, ja yrittäen tappaa JAHVEN Profeetat. Miten voitte tehdä niin? HERRA voi murskata kansakunnan. Ette voi edes ajatella sitä. Sitten Hän näytti minulle sen Tuomion sen jälkeen. 

Kansakunnan täytyy siis todella tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä, mustamaalauksesta, pilkasta, siitä välinpitämättömyydestä, ylpeydestä HERRAA vastaan, tiedättehän, ei kuunnellen, ei totellen, tehden vain omia asioitaan, muissa seurakunnissa tehden omia asioitaan, mutta kun Tuomio tulee, niin se tulee olemaan yhteiskunnallinen Tuomio. 

JUMALAN Tuomio on siis tulossa Keniaan. Näen kenialaisten menevän pakolaisleireille. Nakurussa on todella suuri pakolaisleiri, olen jo nähnyt sen. Luulen, en tiedä, miksi näen, että yksi oli Machakosissa, en tiedä, oliko se Gitangelassa, missä vain, Arthiriverissä, mutta kohti sitä puolta. HERRA, ääneen kuultavalla Äänellä Sanoi: Machakos. Ehkä siinä suunnassa. 

Tämä voi siis ainoastaan kertoa teille, tämä kertoo teille todella selvästi, että HERRA kutsuu kansakuntaa parannuksentekoon. Tämä voi vain kertoa teille, että kansakunnan tulee tehdä parannus. Tämän kansakunnan tulee tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Aika on ohitse. Tämän kansakunnan täytyy tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Aika on lopussa. Tämä on se, mitä HERRA sanoo. MESSIAS on tulossa. 

HERRA on rakastanut Keniaa niin paljon, nostanut rampoja vasemmalla ja oikealla, kaikkialla, jopa vain muutama päivä sitten nostin toisen ramman siellä, jotta voitte ymmärtää, että MESSIAS on tulossa ja tämä on se hetki jopa palata JEESUKSEN vereen, JEESUKSEN Ristiin, Veren evankeliumiin, Ristin evankeliumiin, jotta tämä kansakunta voitaisiin pelastaa katastrofilta. Olette etulyöntiaseman paikassa, sillä teillä on HERRAN Ääni maassa. JUMALAN Tuomio on siis tulossa Keniaan. Kiitos. 

(Profetia 27.9.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia