30.5.2019 PROFETIA: JUMALAN TUOMIO TULOSSA KENIAAN

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani. Tämä on hyvin hyvin kriittistä aikaa seurakunnan historiassa. Tässä hetkessä seurakunta on nähnyt valtavan vierailun. Kaikki maailman kansakunnat ja koko maailma on nähnyt hyvin shokeeraavan ja valtavan JEHOVA JAHVEN vierailun. HERRA valmistelee kansakuntia MESSIAAN loisteliaaseen paluuseen, tullen ottamaan loisteliaan kirkkaan seurakunnan. Tällaisia päiviä elämme. Tässä hetkessä sillä on merkitystä ja se tulee olemaan hyvin viisasta jokaiselle kristitylle ja henkilölle, joka haluaa nähdä ikuisuuden JUMALAN kanssa Taivaassa, olla uudestisyntynyt, vanhurskas ja pyhä. Tässä keskustelussa HERRA on Puhunut kanssani joistakin merkeistä, joista Hän Puhui Matteuksen evankeliumissa 24, sekä Danielin kirjassa 12:1-4. Hän Puhui joistakin niistä merkeistä, jotka tulisivat ennen MESSIAAN loisteliasta paluuta.

Näen HERRAN Tuomion tulevan Keniaan. Näen JUMALAN Tuomion tulevan Keniaan. Tiedän, että jos Kenia tekee parannuksen ja kokoontuu pyhään kokoontumiseen yhtenä ihmisenä, silloin HERRA tulee katumaan. Se syy, miksi HERRA näytti tämän aikaisemmin hyvissä ajoin, on se, että Hän etsii parannuksentekoa, pyytäen kansakuntaa tekemään parannuksen ja kääntymään JEESUKSEN puoleen pois pahuudesta, jumalattomuudesta ja synnistä, ollen pyhä ja vanhurskas. Näen tämän valtavan hetken tulevan Keniaan, JUMALAN Tuomion. HERRA JEHOVA, JEHOVA JAHVE, Hän, joka puhuu ja näkee asiat ennen kuin ne tapahtuvat on absoluuttisen kykenevä lunastamaan Kenian tästä tulevasta Tuomiosta. Näen paljon ahdistusta maassa.

Näen joitakin ihmisiä ja paljon nuolia heidän selässään. Nuolet ovat menneet sisälle heidän laukkuihinsa. Näen poliiseja mukana siellä ja niin edelleen. Tämä koskee sitä, mitä on tulossa Keniaan. Mutta tiedän todella hyvin, että ne HERRAN Kaksi Profeettaa ovat tässä maassa. Se syy, miksi HERRA Puhuu tällä tavoin on, koska Hän rakastaa tätä kansakuntaa. Jos Kenia tulee Heidän luokseen ja kokoontuu yhtenä ihmisenä pyhitetyssä pyhässä kokoontumisessa Nairobissa ja tekee parannuksen, silloin HERRA tulee säästämään Kenian.

Mutta nämä ovat niitä merkkejä, joita näet Matteuksen evankeliumin luvussa 24, ja näet ne myös Danielin kirjan luvussa 12, kun Hän Sanoo, että tulee olemaan ahdistus, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen nähty kansakuntien alusta aina siihen saakka, ennen MESSIAAN paluuta. Näen siis ahdistuksen tulevan Keniaan. Mutta hyvät uutiset ovat, että ne Kaksi HERRAN Profeettaa ovat Keniassa. Joten He tulevat aina johdattamaan Keniaa. Kenialla on totisesti rakkauden, parannuksenteon luonteenlaatu HERRAA kohtaan. Tiedän, että tässä tilanteessa myös HERRA tulee johdattamaan Keniaa ja vapauttamaan Kenian ja tämä Herätys tulee jatkumaan.

Mutta olen nähnyt tämän uhan tulevan Keniaan. MESSIAS on tulossa. Nämä ovat joitakin niistä merkeistä, joita näemme Raamatussa. Tiedän, että nämä Kaksi HERRAN Profeettaa voivat johtaa tämän maan kansalliseen parannuksentekoon ja silloin kaikki tulee olemaan hyvin Keniassa ja Kenia pystyy ylläpitämään tämän Herätyksen. Ja toiset kansakunnat tulevat myös Keniaan olemaan osallisena tästä Mega historiallisesta Lopunajan Herätyksestä. 

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. Olkaa pyhät. Kääntykää pois seksuaalisynnistä. Kääntykää pois valheista, luopumuksesta, perversioista, penseydestä ja haaleudesta kristillisyydessä. Kääntykää pois kaikesta, joka erottaa ihmisen JUMALASTA KAIKKIVALTIAASTA, JUMALAN rakkaudesta. Kääntykää pois kaikesta pahuudesta ja synnistä, sillä Raamattu sanoo, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Todah Shalom, todah rabah.

(Profeetta Dr. Owuor. 30.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia