31.3.2023 GLOBAALI PERJANTAIN KOKOUS: YLÖSTEMPAUSSEURAKUNTA, FILADELFIAN SEURAKUNTA (ILMESTYSKIRJA 3) 

Muistiinpanot

Tänään haluan puhua teille seurakunnan ylöstempauksesta ja Messiaan tulemuksesta. Tästä on tullut jatkuva ja loputon teema ja keskustelu Kristuksen seurakunnan kanssa. Sen tulee olla loppumaton Sanoma, sillä päivä, josta puhumme, kun se tapahtuu, se tulee olemaan täysin peruuttamaton. Ylöstempauksen päivä tulee olemaan täysin takaisin saamaton. Silti se on päivä, jota kaikki kansakunnat odottavat. Se on päivä, jolloin Jeesus meni Ristille ja kuoli ja nousi ylös kuolleista teidän tähtenne. 

9.1.2023 Näky:
Noin kello 13.30 Itä Afrikan aikaa luin pyhää Raamattua, Ilm. 3:7-13, ja kun saavuin jakeeseen 12, siellä on sanoma Filadelfian seurakunnalle. Syy, miksi luin tämän Kristuksen sanoman, on, koska olin lukenut kaikki muut sanomat seitsemälle seurakunnalle ja nyt keskityin sanomaan Filadelfian seurakunnalle. Miksi? Sillä huomasin nopeasti, lukiessani Herran Sanomaa seurakunnalle, että Herra Jeesus huokui valtavaa siunausta ja rakkauden luonteenlaatua tälle seurakunnalle. Hän osoitti valtavan rakkautensa tälle seurakunnalle ja avasi sydämensä todella, omaten sen ja päästäen sen sisälle Kirkkauteen. Luin siis Ilm. 3:7-13, Sanomaa Filadelfian seurakunnalle:

"7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen," (Ilm. 3:7)

Näemme todella selvästi tässä esittelevässä toteamuksessa, että kun Herra esittelee itseään seurakunnalle, on snaoma, jonka Hän välittää siitä. Toisin sanoen Hän sanoo, että Hän on Pyhä. Hän sanoo, että Hän on tuonpuoleinen Jumala, joka on erottautunut tämän maailman moraalisesta turmeluksesta ja rappiosta. Toisin sanoen, Hän sanoo, että Hän on erilleen erotettu, täysin erottautunut synnistä, Hän on Jumala. Toisin sanoen, Hän myös sanoo, että ennen kuin tulet Hänen luokseen, niin ole pyhä, sillä minä olen pyhä. Hän ohjeistaa seurakuntaa erottautumaan ulos ja elämään erottautunutta kristillistä elämää. Voitte nähdä, Hepr. 12:14, mainittuna siellä ja ohjeistettuna seurakunnalle. 

"14 Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan (toistan, ei kukaan) ole näkevä Herraa;" (Hepr. 12:14)

Tämä on se sananpaikka, jonka näette huutavan itseään siellä, kun Hän sanoo: 'Näin sanoo Pyhä'. Toisin sanoen, Hän sanoo: Olkaa erottautuneita, olkaa erilleen erotettuja. Voitte nähdä, 2. Kor. 6:14-18 huutavan tästä sananpaikasta. Sitten Hän jatkaa sanoen: 'Totinen', tarkoittaen, että tämä on todellinen Messias. Toisin sanoen, vääriä messiaita tulisi, aivan kuten Jeesus profetoi, ja he sanovat, olen messias, olen messias. Mutta tämä tässä on nyt todellinen Messias. Hän sanoo, olen todellinen Kristus. Hän sanoo, että Hän on se, jota maailma odottaa, todellinen Kristus, todellinen Messias. Kun Hän sanoo, että Hän on Totinen, Hän sanoo myös, että Hän on erottautunut valheellisuudesta ja eksytyksestä. Toisin sanoen, Hän sanoo, että Hän on luotettava, Hänessä voi riippua kiinni. 

"5 ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija!" (Ilm. 1:5)

Toisin sanoen, Hän on Jahve Jumalan uskollinen Todistaja. Hän ei puhu mitään muuta kuin sen, minkä Jahve Jumala on antanut Hänelle puhua. Hän, johon koko Taivas luotti niin paljon, uskoen koko ihmiskunnan lunastuksen Hänen käsiinsä ja Hän täytti sen. Herra siis huutaa tässä: Entäpä sinä, oletko uskonut Hänelle elämäsi? Vain he, jotka luottavat Jeesukseen ja Herraan, tulevat pääsemään sisälle Jumalan Valtakuntaan. Tämä on se, mitä Hän sanoo tässä. Jos Jumala luotti Hänelle niin paljon, pystyen uskomaan Hänelle koko ihmiskunnan lunastuksen Mission ja Hän täytti sen täydellisesti, niin entäpä sinä? Oletko uskonut Hänelle pientä elämääsi? 

'Näin sanoo Pyhä, Totinen", tarkoittaen, että Hän on erottautunut valheista. Hän on Totinen, sillä Hän on luotettava. Hän on Totinen, sillä Hän on alkuperäinen Kristus. Hän on Totinen, sillä Hän on luotettava ja Hänessä voi riippua kiinni, ja ainoastaan he, jotka luottavat Häneen ja riippuvat Hänessä kiinni, pääsevät sisälle Jumalan Valtakuntaan. Hän jatkaa sanoen:

"7 ...jolla on Daavidin avain," (Ilm. 3:7)

Toisin sanoen, Hän sanoo, että Hän pitelee Daavidin huoneen avainta. Hän sanoo, että Hän on se, joka luvattiin, joka olisi Daavidin suurempi Poika, joka perisi Daavidin Valtaistuimen ansioluettelollaan. Toisin sanoen, tämä on Daavidin Poika. Daavidin Poika puhuu Kristuksesta, Messiaasta, sillä kaikki tiesivät, että Kristus tulisi Daavidin Poikana. Sen tähden sokeat huusivat Hänelle: Daavidin Poika! Armahda minua! Hän sanoo, että profetia, jonka Naatan, Jahven Profeetta, antoi Daavidille, kun hän sanoi, että et tule rakentamaan temppeliä Herralle, vaan suurempi Poikasi tulee rakentamaan temppelin ja tulee istumaan Valtaistuimellasi ja hallitsemaan aina ja ikuisesti, tuo profetia täyttyi suoraan siellä. Daavidin suurempi Poika pitelee nyt Daavidin Valtaistuimen avainta. Hänen täytyy olla Messias. Sitten Hän sanoo: 

"7 ...hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:" (Ilm. 3:7)

Hän esittelee tässä Kristuksen suvereeniuden, voiman ja auktoriteetin. Hän määrittelee, kenet päästää sisälle Jumalan Valtakuntaan, ja ketä ei päästä. Hän astuu tässä nyt esille, sanoen, että Hän on Jumala. Hän nauttii Jumalan suvereeniutta, kiistatonta auktoriteettia. Hän sanoo, että Hän on täysin suvereeni ja Hänen suvereeniutensa on kiistaton ja kiistämätön. Hän sanoo, että Hänen auktoriteettinsa on kirjaimellisesti katsoen kiistaton. Hänellä on tämä avain ja Hän määrittelee, kenet Hän päästää sisälle Jumalan Valtakuntaan, ja kenet lukitsee ulos helvettiin. Jae 7 huutaa siis seurakunnalle. Se sanoo seurakunnalle, että vain Kristuksen ystävät pääsevät sisälle Jumalan Valtakuntaan. 

Muistattehan, kuinka Hän oli juuri ylösnoussut ja Hän näyttäytyi monille ihmisille? Jotkut heistä syleilivät Häntä, jotkut koskivat Hänen vaatteeseensa, tai koskettivat Hänen kättään, kuten Tuomas. Hän ilmestyi ainoastaan heille, jotka rakastivat Häntä, Hän ilmestyi vain ystävilleen. Kun ylöstempaus tapahtuu, niin tämä sanapaikka sanoo, että Hän tulee ilmestymään ainoastaan ystävilleen jälleen! Tämä on uskon perhettä. Se, mitä tästä tulee esille, on vakavaa. Hän sanoo, että samalla tavoin kuin Hän nousi kuolleista tämä huutaa tässä, samoin kuin se, että Hänellä on avain ja suvereenius avata ovi, kenelle tahansa, jonka Hän valitsee, ja lukita kenet tahansa, jonka Hän valitsee, ulos helvettiin. 

Se mikä huutaa tästä seurakunnalle on, että aivan kuten ylöstempauksessa, Hän ilmestyi ylösnousemuksen jälkeen ainoastaan ystävilleen, seuraajilleen, heille, jotka uskoivat elämänsä Hänelle, uskoivat Häneen ja olivat Hänen opetuslapsiaan. Hän ilmestyi heille yksin, kun he olivat matkalla Emmaukseen tai kalastivat Galilean järvellä, mukaan lukien 500 muulle. Hän ilmestyi vain heille, jotka rakastivat Häntä, seurasivat Häntä ja uskoivat Häneen. Toisin sanoen, Hän sanoo tässä, että Hän päättää kenelle ilmestyä. Hän valitsee kenet viedä Kirkkauteen. 

Näin tulee olemaan seurakunnan ylöstempauksessa. Ilm. 3:7 huutaa tätä, että jopa seurakunnan ylöstempauksen aikana Hän tulee ilmestymään vain Hänen seuraajilleen, ja heille, jotka rakastavat Häntä. Hän tulee päästämään ylöstempauksen päivänä Kirkkauden Valtakuntaan vain ystävänsä, heidät, jotka rakastavat Häntä, uskovat Häneen ja ovat seuranneet Häntä, heidät, jotka ovat Hänen ystäviään. On siis niin paljon tässä esittelysananpaikassa tässä. 

"8 Minä tiedän sinun tekosi." (Ilm. 3:8)

Tämä on todella voimallista. Toisin sanoen Hän sanoo, että Jumala kiinnittää huomiota seurakunnan tekoihin. Monta kertaa saarnaajanne sanovat teille, että älkää huolehtiko teoista. Jos laitatte mitään tekoja siihen, se ei ole armoa, ottakaa vain armo ja se on sillä selvä. Mutta Hän ei sano tässä, että minä tiedän sinun uskosi, vaan Hän sanoo, "Minä tiedän sinun tekosi". Tarkoittaen, että tekojesi kautta pääset sisälle Taivaaseen tai et. Tämä tarkoittaa, että vaikka olet uudestisyntynyt Jeesuksen armossa, niin Jumala kiinnittää huomion tekoihisi. Hän tietää, että sinulla on usko, se on varmaa se on taattu, mutta Hän sanoo, että kuitenkin, kun joku on aidosti ja kunnolla uudestisyntynyt armon pelastuksessa ja hänen sydämensä kokee uudistumisen, niin on joitakin hyviä pyhiä tekoja, joita hänen tulee tehdä. JUMALA katselee niitä tekoja! 

Jos kiinnität huomiota kaikkiin seitsemään kirjeeseen seitsemälle seurakunnalle, niin jokaisessa niistä Hän sanoo, "Minä tiedän sinun tekosi". Tarkoittaen, että Messias kävelee seurakunnan sisällä tarkastellen sitä ja Hän on tietoinen kaikesta, mitä seurakunnassa tehdään. 

"12 Ja minä käännyin katsomaan, mikä ääni minulle puhui; ja kääntyessäni minä näin seitsemän kultaista lampunjalkaa,
13 ja lampunjalkain keskellä Ihmisen Pojan muotoisen, pitkäliepeiseen viittaan puetun ja rinnan kohdalta kultaisella vyöllä vyötetyn.
14 Ja hänen päänsä ja hiuksensa olivat valkoiset niinkuin valkoinen villa, niinkuin lumi, ja hänen silmänsä niinkuin tulen liekki;" (Ilm. 1:12-14)

Tämä on ihmeellistä, sillä jos katsot kirkastettua ylösnoussutta Kristusta, ja luet Dan. 7:9-14, ja näet Ikiaikaisen, Isä Jumalan itsensä kuvailun siellä, niin on sama kuvailu; saman tyyppiset hiukset, sama hiusten väri, kaikki on samaa. Tarkoittaen, että Jumala itse tuli kuolemaan puolestanne. 

"15 hänen jalkansa olivat ahjossa hehkuvan, kiiltävän vasken kaltaiset, ja hänen äänensä oli niinkuin paljojen vetten pauhina.
16 Ja hänellä oli oikeassa kädessään seitsemän tähteä, ja hänen suustaan lähti kaksiteräinen, terävä miekka, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, kun se täydeltä terältä paistaa.
17 Ja kun minä hänet näin, kaaduin minä kuin kuolleena hänen jalkojensa juureen." (Ilm. 1:15-17)

Tämä on tärkeää joillekin teistä, jotka aina sanotte, että kun pääsette Taivaaseen, etsitte Jeesuksen ja juoksette halaamaan Häntä, mutta nyt tiedätte, että tulette olemaan vatsallanne maassa kuin kuollut liha. 

"17 ...Ja hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen,
18 ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.
19 Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva." (Ilm. 1:17-19)

Se, mitä Hän on nähnyt, on ylösnoussut kirkastettu Kristus Hänen Toisen tulemuksensa Kirkkaudessa. Se, mitä on nyt, sillä Johannes vieläkin astelee jaloillaan Patmoksen saarella, on seurakunta. Tämä on siis Sanoma seurakunnan aikakaudelle, sille, mitä on nyt. Se, mitä tulee tapahtumaan myöhemmin, on se, mitä on tulossa, alkaen seurakunnan aikakauden päätöksestä, seurakunnan ylöstempaus ja Suuren Ahdistuksen aika, ja kaikki se.  

"20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa." (Ilm. 1:20)

Tämä on todella voimallista. Hän sanoo, että "Minä tiedän sinun tekosi" Ilm. 3, sanomassa Filadelfian seurakunnalle, jonka Jeesus mallinsi ylöstempausseurakunnakseen, ja nyt olemme nähneet Ilm. 1, että Hän kävelee kultaisten lampunjalkojen keskellä, joten Hän totisesti valvoo ja tarkastelee seurakuntaa ja Hänen arvionsa on oikea. Hän tietää heidän tekonsa. Sen tähden, kun Hän sanoo, että Hän tietää tekosi, Hän todella tietää tekosi. Mutta jopa keskeisempää tässä Ilm. 3:8 alkuosassa: "Minä tiedän sinun tekosi", on, että Herra sanoo, että tekojesi mukaan pääset Taivaaseen tai et. Ei siis ihme, että Hän sanoo Jaakobin kirjeessä, että usko ilman tekoja on kuollut.  

"8 ...Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt." (Ilm. 3:8)

Nyt Hän puhuu seurakunnalle, jolle Hän tulee avaamaan oven ylöstempaukseen. Hän sanoo, että tuo seurakunta on mennyt läpi vainojen, mutta he ovat pitäneet Hänen Sanansa. Pitää Hänen Sanansa, tarkoittaa, olla sille kuuliainen, asettaa se sydämeesi ja elää siinä. Tämä on todella vakava mittapuu tämän päivän seurakunnalle, sillä tämän päivän Kristuksen ruumiin suurin perikato on, että he menevät seurakuntaan ja kuulevat Sanaa, mutta he eivät elä Sanan mukaisesti, eivätkä ole kuuliaisia Sanalle. Hän Sanoo, että siunattuja ovat JUMALAN Sanan tekijät. Tämä on se, mitä Hän sanoo tässä.
"Olet pitänyt sanani", tarkoittaa, että olet ollut kuuliainen Sanalleni, olet laittanut Sanani sydämeesi ja elät Sanani mukaisesti. Teet Sanani mukaan. Et ole ainoastaan Sanan kuulija, vaan Sanan tekijä. 

Hän sanoo myös, että "et ole kieltänyt nimeäni". Tämä tarkoittaa, että monet vainon tilanteet tulivat eteesi, jolloin sinun olisi kuulunut kieltää Hänen nimensä, mutta et tehnyt niin niissä tilanteissa, vaan seisoit lujana Jeesuksen nimen puolesta. Tämä tarkoittaa myös, että monia vainoja tuli ja monet ihmiset kielsivät Jeesuksen ja lankesivat pois uskosta, mutta sinä seisoit lujana. Sanoit, että olen nähnyt Jumalan Pilven, olen nähnyt Jumalan Sateen ja rampojen kävelevän. Olen kuullut vanhurskaudesta ja pyhyydestä, en aio poistua täältä! Olit kuuliainen Sanalle ja elit Sanassa, ollen Sanan tekijä. Siksi et ole kieltänyt Hänen nimeään; et ole kieltänyt Jeesusta, et ole langennut luopumukseen, sillä luopumus tarkoittaa Jeesuksen luota pois loikkaamista. Jae 8, huutaa tämän päivän seurakunnalle, että oletteko tietoisia, että tämä on sen seurakunnan identiteetti, joka pääsee sisälle Taivaaseen?

"9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan." (Ilm. 3:9)

Sanooko Hän, että he eivät ole juutalaisia? Ei ollenkaan. Hän sanoo vain, että niin kauan kuin he taistelevat seurakuntaa vastaan; he ajavat paholaisen agendaa, taistellen Kristusta ja Kristuksen seuraajia vastaan. Siksi Herra uudelleen määrittelee tässä, mitä on olla juutalainen. Hän sanoo, että olla todellinen juutalainen, tarkoittaa, olla sisäisesti juutalainen. Hän sanoo, että jokainen, joka taistelee Kristuksen agendaa vastaan, on saatanan synagogasta. Milloin tahansa Herra tekee tämän kaltaisen liikkeen, Vierailun, jonka näette olevan meneillään maailmanlaajuisesti juuri nyt; Jumalan Vierailu, Jumalan Pilvi, Jumalan Sade, rammat, jotka kävelevät, Messiaan tulemuksen julistus, niin kuka tahansa taisteleekin tätä vastaan tai päättää vastustaa tätä, jos olet seurakunnassa tai pastori tai kristitty, niin silloin Hän sanoo, että olet saatanan synagogasta. 

"28 Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu;
29 vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta." (Room. 2:28-29)

Hän siis uudelleen määrittelee juutalaisen, Ilm. 3.
Hän sanoo, että juutalaisia ovat he, jotka uskovat Kristukseen, mutta he, jotka taistelevat Kristusta ja Kristuksen seuraajia vastaan, kuten näitä tässä Filadelfian seurakunnassa, Hän sanoo, että he ovat saatanan synagogasta. 

Ilm. 3:9 on todella rikas, sillä se on todella profeetallinen. Toisin sanoen, Hän sanoo, että Israel on langennut juuri nyt, he ovat kieltäneet Kristuksen juuri nyt. Se on totta, Israel on suuressa luopumuksessa juuri nyt, kun puhumme. Hän sanoo, että Hän tuli kokoamaan heidät kuin kanaemo kokoaa poikasensa, mutta he hylkäsivät Hänet. Tämä on todella voimallinen sananpaikka, sillä Hän myös sanoo, että kuinka paljon tahansa he hylkäsivät Messiaan, niin päivä on tulossa, jolloin koko Israel tulee pelastumaan. 

Hän tarkoittaa tätä, kun Hän sanoo, "minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan". Toisin sanoen, he tulevat ja sanovat: Te siis palvoitte todellista Messiasta, emme tienneet sitä, nyt olemme ymmärtäneet, että Messias, jota palvotte, on se todellinen juutalainen Messias, jota olemme odottaneet. Hän puhuu tässä ymmärryksen päivästä. Hän profetoi tässä, että kuinka paljon tahansa he eivät pitäneet Hänestä; he vihasivat Häntä ja ristiinnaulitsivat Hänet, niin päivä on tulossa, jolloin he tunnistavat Jeesuksen Kristuksen juutalaiseksi Messiaaksi. 

Hän sanoo todella selvästi, että päivä on tulossa, jolloin he ymmärtävät, että Jumalan Valtakunnan perimisen lahja annettiin myös pakanoille. Hän puhuu tässä villioliivin oksastamisesta Aabrahamin lupauksen juureen ja että he juovat sitä juurinestettä, jonka Melkisedek toi Aabrahamille 1. Moos. 14:17-20. Villioliivi leikattiin ja oksastettiin myös Aabrahamin lupauksen juureen ja se imee ja nauttii siitä juurinesteestä, millä Melkisedek siunasi Aabrahamia, kun he kohtasivat Saaven laaksossa. Hän puhuu siitä leivästä ja viinistä, jonka Melkisedek toi Aabrahamille Saaven laaksossa, Uuden Liiton symbolista, jonka Melkisedek, Saalemin Kuningas toi. 

Tämä on ensimmäinen kerta, kun näette jonkun ilmestyvän kahden kruunun kanssa, papillisen kruunun ja kuninkaallisen kruunun. Tiedätte todella hyvin, että kun Messias tulee loisteliaassa Valtakunnassaan Tuhatvuotisella Valtakaudella, Messiaalla tulee olemaan kaikki kruunut; papillinen kruunu, jota Hän käyttää nyt, esirukoillen seurakunnan puolesta Isän oikealla puolella, ja myös profeetan kruunu ja sitten kuninkaan kruunu, ja kaikki nuo kruunut Hänen loisteliaassa kruunussaan ja Hän tulee hallitsemaan Jerusalemista käsin. 

Ilm. 3:9 pääasiassa huutaa Israelin vapauttamista ja Herätystä, jota Room. 11 huutaa tässä juuri nyt, kun Hän sanoo, että Hän tulee tuomaan heidät sisälle ja käsittelemään heitä, aivan kuten Hän käsitteli Israelin patriarkkoja, miten Hän käsitteli Aabrahamia, Iisakia ja Jaakobia, Joosefia ja hänen 11 veljeään, miten hän käsitteli Israelin kuninkaita, miten Hän käsitteli Israelin Profeettoja. Hän tulee käyttämään sen tyyppistä kontaktia ja Liittoa käsitellen Israelia, ja he tulevat nyt Kristuksen luo. 

Jae 9 on siis todella avain, sillä Hän sanoo siinä, että Herra ei koskaan siunaa kahta ohjelmaa maailmassa saaman aikaan. Juuri nyt, kun Hän siunaa pakanaseurakuntaa, Filadelfian seurakuntaa, niin Hän sanoo, että Hän käsittelee heitä armon mukaan. Hän on siunannut pakanaseurakuntaa ja tämä on hetki, jolloin Hän on painanut Jumalan kellon pysähdysnappia, Dan. 9:24-27, jossa Hän on pysäyttänyt kellon ja Hän siunaa juuri nyt pakanaseurakuntaa ja on päästämässä heitä sisälle ylöstempaukseen saakka. Sitten sen jälkeen Hän kääntyy ja alkaa siunaamaan Israelia. Room. 11:25, kun pakanoiden täysi luku saavutetaan, niin Danielin 70. vuosiviikolla Hän tulee käsittelemään Israelia. Hän puhuu tässä siitä, kun pakanoiden täysi määrä on saavutettu, silloin Hän tulee kääntämään huomionsa Israelin pelastukseen ja lunastukseen, Israelin kansalliseen Herätykseen. Tämä on siis todella vakavaa, mitä jae 9 sanoo. 

HERRA sanoo, että kun Hän lähetti Jeremian, Hän lähetti Jeremian yksin. Ette nähneet Jeremian profetoivan täällä, ja samaan aikaan jonkun toisen menevän toisella puolen maailmaa puhuen jotain muuta, vastakkaista, kiistellen tai mitä vain sellaista. Kun Hän lähetti Hesekielin, niin se oli Hesekiel, se oli se ohjelma maailmassa. Kun Hän lähetti Jesajan, se oli Jesaja, se oli se ohjelma maailmassa. Jopa nyt, kun Hän on lähettänyt Hänet, joka puhuu kanssanne, niin voitte huomata, että tämä on ainoa ohjelma maailmassa juuri nyt! Ette kuule, että joku toinen olisi kutsunut Jumalan Pilven alas jossain muualla, tai, että joku käytti Jumalan varjoa jossain muualla, ette kuule sellaista koskaan ikinä! Ette kuule, että joku nostaa rampoja jossain muualla. Jae 9 on siis todella voimallinen ja todella syvällinen.

Hän sanoo jakeessa 9: "ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan", tarkoittaen, että ainoa asia, millä on väliä pakanaseurakunnalle ja heprealais-/juutalaisseurakunnalle on, että he uskovat Kristukseen. He tulevat jakamaan Jumalan Valtakunnan yhdessä. 

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10)

Pitää Hänen käskynsä, tarkoittaa, kirjaimellisesti, olla kuuliainen Hänen käskyilleen. "Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin", tarkoittaen, koska olet ollut kuuliainen käskyilleni, säädöksilleni. Olla kärsivällisesti kestäväinen, toisin sanoen, seurata Häntä uskollisesti ja pyhyydessä, tulee vetämään puoleensa vihamielisyyttä ja vainoja. Hän sanoo, että Hän ei koskaan anna sinulle enempää, mitä pystyt kestämään. Jos tahdot, niin Jumalan Henki varmistaa aina, että jos seisot lujana, niin säilyt pystyssä. Tämä on ehdollinen toteamus, sillä Hän antaa ehtoja; siksi "koska olet", sen tähden koska olet. 

Hän sanoo tässä paljon todella voimallisesti, että koska olet ollut uskollinen, niin myös Herra on pakotettu auttamaan sinua. Kenenkään ei tulisi koskaan valehdella sinulle, että älä huolehdi. Hän sanoo, että jos olet aidosti ja kunnolla uudestisyntynyt ja sydämesi on uudistettu, olet pakotettu olemaan Herralle uskollinen ja Herra on pakotettu auttamaan sinua ja pelastamaan sinut. Hän sanoo: "niin minä myös...pelastan sinut koetuksen hetkestä". Hän ei sano, että Hän tulee pitämään sinut poissa ahdistuksista. Ei, vaan Hän sanoo, että tuosta Ahdistuksen aikakaudesta. Hän ei sano, että Hän pitää sinut poissa jostakin asiasta, vaan Hän puhuu ajasta, koetuksen hetkestä. Hän puhuu aikakaudesta, ajasta, jolloin tulee olemaan koetuksen hetki, Ahdistus.  

Avainsana tässä on, poissa, "pelastan sinut koetuksen hetkestä". Poissa siitä. Jos Hän olisi sanonut, tulen pitämään ja säilyttämään sinut sen sisällä, se tarkoittaisi, että seurakunnan tulee mennä Ahdistuksen ajan läpi. Sana on, poissa. Jos Hän olisi sanonut, pitää sen sisällä, pitää sen läpi, se olisi ollut kokonaan eri kertomus. Sana, poissa, on se, joka tuo Jumalan pelastusohjelman ja evakuointiohjelman seurakuntaan. Tämä määrittelee Jumalan pelastuksen ja evakuoinnin; seurakunnan ylöstempauksen ennen Ahdistuksen aikaa. Välähdyksessä, silmänräpäyksessä olette poissa tältä sotatantereelta, poissa tuhoalueelta. 

Hän sanoo, koetuksen hetki, toisin sanoen, Ahdistuksen aika, joka tulee koko maailmaan. Tarkoittaen, että ei ole mitään paikkaa, minne mennä piiloon. Kukaan ei pysty pääsemään pakoon. Koko maailma tulee joutumaan Ahdistuksen aikaan, koetuksen hetkeen, "joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat". Mitä tarkoittaa, koettelemaan? Mitä Jumala koettelee. Hän sanoo, maan päällä asuvia. Keitä ovat maan päällä asuvat? Sillä näemme, kuinka rakastettu seurakunta on nyt evakuoitu, otettu pois tuhoalueelta, sota-alueelta, ja sitten on muita, joiden on tarkoitus kohdata Ahdistuksen aika. On toisia, joiden kuuluu jäädä maailmaan, joita Hän haluaa koetella ja testata. Hän kutsuu heitä maan asukkaiksi. 

Keitä he ovat? Mitä tarkoittaa, asua maailmassa, olla maan asukas? Asut maailmassa, olet tyytyväinen maailman asioihin, se on määränpääsi. Heillä ei ole muuta määränpäätä. Heille maailma on pysyvä asuinpaikka. Toisin sanoen, he ovat maan asukkaita, he ovat onnellisia siinä paikassa, he ovat hyväksyneet maailman syntisyyden kanssa. He ovat Jumalan vihollisia ja he vainoavat kristittyjä. He ovat Kristuksen vihollisia. He ovat ihmisiä, jotka ovat antautuneet syntiin. He eivät pelkää Jumalaa.  Sitten jakeessa 11, Hän tuo esille seurakunnan ylöstempauksen välittömyyden, Messiaan tulemuksen välittömyyden. 

Hän sanoo: "Minä tulen pian", sanomatta, mitä pian tarkoittaa. Toisin sanoen, jos tarkastelet tätä toteamusta tässä, että, "Minä tulen pian", se muuttaa tavan, miten elät täällä maailmassa. Muutat elämäsi ja olet pyhempi, elät joka minuutti, katsoen ylöspäin odottaen HERRAA. Se on paras tapa, miten voit elää täällä maailmassa. Hän Sanoo: "Minä tulen pian"! Hän Sanoo, että tämän tarkoitus on muuttaa elämäsi. Jos elät, tiedostaen, että HERRA voi tulla minä hetkenä hyvänsä, se tarkoittaa sitä, että se on ajatuksissasi ja mielessäsi. Se on mielessäsi joka hetki. Ymmärrät, että se voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä, ja se ei ole riippuvainen mistään muusta. 

Tämä on vakavaa. Tämän tulee nyt muuttaa, miten kristityt elävät maailmassa. He, jotka ovat aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä, elävät täällä maailmassa suuressa odotuksessa, odottaen Messiaan tulemusta joka sekunti ja joka minuutti elämästään. Herra sanoo, että he, jotka ovat Hänen omiaan ja tulevat pääsemään Hänen Valtakuntaansa, ovat kristittyjä uskovia, jotka elävät elämäänsä odottaen Häntä. Hän määrittelee tässä Kristuksen todelliset seuraajat. 

"11 ...pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi." (Ilm. 3:11)

Tarkoittaen, että on vaara menettää ikuisuutesi, vaara, että vihollinen saa sinut lankeamaan. Tarkoittaen, että eivät kaikki, jotka ovat vastaanottaneet armon, tule pääsemään sisälle Jumalan Valtakuntaan. Tarkoittaen, että sinun tulee suojella armon pelastusta aivan kuin hän, joka löysi aarteen, helmen, ja suojeli sitä kuin se olisi hänen kaikkensa. 

"12 Joka voittaa" (Ilm. 3:12)

Tarkoittaen, että tämä on taistelu. Kristillinen elämä on jatkuva konflikti, sota. Et voi istua taaksepäin. Kristillinen elämä on jatkuva taistelu, sinun tulee olla tarkkaavainen. Sinun tulee pitää aseesi valmiina kaiken aikaa. Hän sanoo, "joka voittaa", tarkoittaen voittajaa, tarkoittaen, että on taistelu, joka sinun tulee voittaa! Tämä tarkoittaa, että tämän päivän seurakunta on langennut, sillä he eivät ole tunnistaneet ja ymmärtäneet, että on meneillään vakava, totinen ja kiivas taistelu! 

Hän sanoo tässä, että sinun tulee marssia ulos voittoisana, voitokkaana, voittajana!
Sinun tulee voittaa liha. 

Se on taistelu:

1) Lihaa vastaan
2) Saatanaa vastaan
3) Maailmaa vastaan
4) Tämän maailman järjestelmiä vastaan
5) Pahuutta ja jumalattomuutta vastaan
6) Paholaisen valheita ja eksytystä vastaan, joka yrittää tuoda sinulle toisen tyyppisen kevyemmän pelastuksen 

Hän sanoo, että he, jotka tahtovat, Hän on antanut heille välineen, Pyhän Hengen, voittamaan taistelun! 

"12 ...sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin" (Ilm. 3:12)

Tarkoittaen, että se tulee olemaan pysyvä ikuinen siunaus, kuten Jumalan ikuinen temppeli. 

"12 ...eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos" (Ilm. 3:12)

Tarkoittaen, että tämä on pysyvä ikuinen siunaus, siunaus ikuisuuteen saakka, josta Hän puhuu. He tulevat olemaan Jumalan Läsnäolossa aina ja ikuisesti. Hän esittelee tässä seurakunnalle Jumalan ikuisuuden, seurakunnan ikuisuuden Jumalan kanssa. Tarkoittaen, eläen Jumalan kanssa, jakaen ikuisuuden Jumalan kanssa, ja ikuisuudella ei ole mitään loppua. 

"12 ...ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen" (Ilm. 3:12)

Tarkoittaen, että Jumala julkisesti ja avoimesti omistaa sinut itselleen. Hän laittaa nimensä sinuun, eikä Hän häpeä sinua, niin kuin Jumala ei koskaan häpeä nimetä itseään näiden Profeettojen mukaan, jotka puhuvat kanssanne nyt. Hän ei ole koskaan hävennyt, että Häntä kutsutaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaksi.     

"12 ...ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä" (Ilm. 3:12)

Tämä on se osa, jota luin, koskien uutta Jerusalemia, kuinka Hän tulee kirjoittamaan uuden Jerusalemin nimen heidän otsaansa. Tämä on se osa, jota luin, kun Herra varasti minut näkyyn ja asetti minut suoraan Uuteen Jerusalemiin, tarkalleen 13.30 sunnuntaina 29.1.2023. Kun Hän vei minut tuohon kaupunkiin, pystyin näkemään rakennukset vaakatasossa tällä tavoin. Sitten Hän sanoi: Vanhurskaiden ikuinen koti, äänen. 

Te, jotka haluatte vastaanottaa Jeesuksen, sanokaa:

Väkevä Herra Jeesus, 
olen vastaanottanut ikuisen elämän lahjasi, 
ja olen vastaanottanut Herrani Jeesus sinut sydämeeni, 
olemaan Herrani ja Vapahtajani, 
ja pyydän Herrani Jeesus, 
käyttämään tätä valtavaa Messiaan tulemuksen julistusta,
määrittelemään miten elän täällä maailmassa,
opettamaan minua olemaan valmiina joka hetki,
olemaan pyhä ja voittoisa,
tuomaan pyhyyden elämääni,
teen parannuksen kaikesta synneistäni Herrani Jeesus,
ja olen vastaanottanut sinut tänään Herrakseni ja Vapahtajakseni,
joten johda minua Pyhän Henkesi kautta, 
omaamaan nollatoleranssi synnille,
Jeesuksen väkevässä nimessä,
Aamen ja aamen.

Jeesus rakastaa sinua. Messias on tulossa. Muista aina elää aivan kuin tämä voisi olla se päivä.
 

(31.3.2023 Globaali perjantain Kokous / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia